نماینده مردم نهاوند در مجلس گفت: با کاهش تورم و افزایش تولید شرایط معیشتی و زندگی مردم بهبود پیدا می کند و مشکلات اقتصادی کمتر می شود.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی گرو، علیرضا شهبازی در گفت و گو با خبرنگار ما در خصوص شعار سال گفت: نامگذاری سال ها توسط رهبر معظم انقلاب در سال های اخیر بیشتر در مورد حل مشکلات اقتصادی و بهبود معیشت مردم بوده است.
وی اظهار داشت: امسال هم سال با نام "مهار تورم و رشد تولید" نامگذاری شده است که باید مورد توجه و عمل همه مسئولان باشد تا این دغدغه رهبر انقلاب هم مرتفع شود.
نماینده مردم نهاوند افزود: رشد تولید باعث بهبود شرایط اقتصادی می شود و دولت در این بخش با برداشتن موانع تولید باید مسیر را برای رونق تولید هموار تر کند.
وی ادامه داد: مقام معظم رهبری در سال های اخیر همواره بر رفع موانع تولید تاکید داشتند و مجلس و دولت باید در این راستا حرکت کنند.
شهبازی اظهار داشت: نقش بانک ها، سازمان ها وزارت خانه های مرتبط در رونق تولید بسیار مهم و اثر گذار است چون با رشد تولید اقتصاد کشور شکوفا می شود و بیکاری کاهش می یابد.
نماینده نهاوند در مجلس گفت: دغدغه رهبر انقلاب بهبود معیشت مردم است که امیدواریم با تحقق شعار امسال شاهد بهبود شرایط اقتصادی جامعه باشیم.
وی بیان کرد: اصلاح ساختار اقتصادی و بودجه ای کشور یکی دیگر از نکات مهمی است که به کاهش تورم منجر می شود.
شهبازی افزود: حمایت از سرمایه گذاری بخش خصوصی، جذب سرمایه گذار و کاهش تورم در دستور کار مسئولان و به ویژه مجلس قرار دارد و مجلس برای تحقق شعار سال همه وظايف خود را انجام خواهد داد.
وی با بیان اینکه مجلس در راستای رونق تولید قوانین خوبی مانند صدور مجوزها را تصویب کرده است؛ گفت: مجلس با اهرم هایی که دارد بر روند اجرای قوانین مرتبط با رشد تولید نظارت دارد و به همراه دولت به فرمایشات مقام معظم رهبری عمل خواهد کرد.
کانال گرین خبر :
https://eitaa.com/joinchat/2770010212Cce88765a2e
هدایت شده از طب اسلامی(طبق نظرات استاد تبریزیان)
تلاوت تحدیر قرآن - جزء چهار - iqnanews | معتز آقایی.mp3
4.46M
🔊#تلاوت تحدیر جزء ۴
با صدای استاد معتز آقایی | رمضان المبارک ۱۴۴۴
هدایت شده از ستاد اقامه نماز شهرستان ملایر
🔘 روزه نگرفتن بدون عذر...
✅ امام صادق(ع) :
مَن اَفطَرَ يَوماً مِن شَهرِ رَمضان خَرَجَ رُوحُ الايمانِ مِنه.
✅هر كس يك روز ماه رمضان را (بدون عذر)، بخورد روح ايمان از او جدا مى شود.
📚من لا یحضره الفقیه ج ٢
ستاد اقامه نماز شهرستان ملایر
@setadegamenamazmalayer
مدتی است نانواهای روستای خردمند واقع در شهرستان ملایر با مشکل تامین آرد مواجه شده اند. به طوری که در ایام نوروز هیچ پخت نانی صورت نگرفته است و اهالی این روستا با مشکل مواجه شدند.
سلام بنده از نانواهای روستای خردمند شهرستان ملایر هستم. برای ۱۵ روز اول سال ۱۴۰۲ آرد را در تاریخ ۲۵ اسفند درخواست کردم، اما هنوز به دست ما آردی نرسیده است و ما نمیتوانیم نان پخت کنیم. در این روستا خیلیها پیر هستند و خیلیها هم وسیلهای ندارند تا برای تهیه نان به جای دیگری مراجعه کنند. آرد باید قبل از عید به دست ما میرسید. مشکل دیگری که ما نانواها پیدا میکنیم این است که اگر نان پخت نکنیم سهمیه آردمان هم کم میشود این مشکل فقط برای روستای ما نیست چندین روستای دیگر هم هستند که مثل ما بدون آرد مانده اند. این مشکل از طرف باربری است و کوتاهی میکند. بارها پیگیری کردیم، اما باربری جواب نمیدهند.
کانال گرین خبر :
https://eitaa.com/joinchat/2770010212Cce88765a2e
چرای گوسفندان در دل طبیعت بهاری ملایر
ملایر شهری در غرب ایران و یکی از شهرهای بزرگ است. این شهر دارای طبیعت معتدل کوهستانی با زمستانهای سرد و پر برف و تابستانهای معتدل است. این شهرستان به دلیل شرایط آب و هوایی دارای طبیعت بسیار زیبایی است.
شهروندخبرنگار ما فیلمی از چرای گوسفندان در طبیعت ملایر ارسال کرده است که تماشای آن خالی از لطف نیست.
کانال گرین خبر :
https://eitaa.com/joinchat/2770010212Cce88765a2e
17.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نمایی از طبیعت بهاری روستای تکه نهاوند
روستای تکه در شهرستان نهاوند واقع شده است. این روستا در دامنه کوه گرین قرار دارد و از آب و هوای مطلوبی برخوردار است. به همین دلیل در فصل بهار با شکوفا شدن درختان بادام و زردآلو و آب های روان سراب قلعه ذرتی که از دل برف های کوهستان گرین جاری می شود به زیبایی اش افزوده می شود.
شهروندخبرنگار ما فیلمی از طبیعت بهاری این روستا را به نمایش گذاشت.
کانال گرین خبر :
https://eitaa.com/joinchat/2770010212Cce88765a2e
17.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اجرای بی نظیر ، زیبا و عالی به زبان شیرین فارسی
اسما زیبای خداوند را تا حالا فقط عربی شنیدیم...
حالا به زبان شیرین فارسی بشنويم....
کانال زندگی شیرین و الهی
لطفا منتشر فرمائید تا همه در این ماه مبارک رمضان لذت ببرند
التماس دعای برای فرج امام زمان عجل الله فراموش نشود🙏
ـ
جامعةالقرآن شهرستان ملایر مرکزی قرآنی برای همه سنین است که از سال ۱۳۸۵ فعالیت خود را شروع کرده و در حال حاضر در یک ساختمان ۶ طبقه ۷۰۰ قرآن آموز را در رشتههای مختلف در همه سنین تربیت میکند.
زهرا کولیوند، مدیر جامعةالقرآن ملایر با اشاره به اینکه این مرکز زیر نظر مرکز جامعةالقرآن کشور فعالیتهای خود را شروع کرده است، اظهار کرد: تربیت دهها قرآن آموز در رشتههای مختلف از موفقیتهای این مرکز در راستای تربیت نسل قرآنی و ترویج فرهنگ ناب اسلامی و قرآنی در شهرستان ملایر بوده است.
وی با اشاره به اینکه از سال ۱۳۸۸ به عنوان مربی وارد این مرکز شده است، افزود: در سال ۹۲ به عنوان مدیر این مرکز فعالیتهای خود را شروع کردم که در حال حاضر در ساختمان جدید خیر ساز در شش طبقه فعالیت میکند، در حال حاضر سه طبقه از این مرکز به صورت فعال است و سه طبقه دیگر نیازمند تکمیل است.
کولیوند ضمن تقدیر از حضور خیرین در ساخت این مرکز قرآنی از سایر خیرین خواست در راستای تکمیل سه طبقه دیگر کمک کنند تا این مرکز بتواند قرآن آموزان بیشتری را جذب و تحویل جامعه دهد. برای تکمیل سه طبقه دیگر در خصوص نیازهای مختلف از جمله موکت وسایل گرمایشی و سرمایشی وسایل جانبی فرش و غیره نیازمند کمک خیرین هستیم.
مدیر جامعةالقرآن مرکز ملایر با بیان اینکه در حال حاضر در هر طبقه ۵ کلاس فعال داریم، گفت: اگر همه کلاسها تکمیل شود هر ساعت میتوانیم بیش از ۲۰ کلاس فعال را داشته باشیم. بیش از ۲۰ مربی با مرکز همکاری دارند این مربیان با حقوق بسیار کم و شاید بهتر بگوییم فی سبیل الله در این مرکز فعالیت دارند.
کولیوند با اشاره به اینکه کلاسهای این مرکز در رشتههای مختلف حفظ موضوعی، روخوانی، تفسیر، فصیح خوانی، حفظ کل، اشاره، قرائت ترتیل و... است، تصریح کرد: در حال حاضر حدود ۷۰۰ قرآن آموز در سنین مختلف از برنامههای این مرکز بهرهمند هستند.
کولیوند با بیان اینکه دورهها معمولاً بین چهار ماه تا چهار و نیم ماه است گفت تاکنون ۱۵ نفر حافظ کل از این مرکز تربیت شده که ۷ نفر از آنها حافظان دوره یک ساله بوده است. با توجه به فعالیت خوب مربیان حمایتهایی چون بیمه، وامهای مناسب و کمبهره و تسهیلات دیگر، اردوهای فرهنگی، مذهبی و تفریحی میتواند انگیزه مربیان را برای فعالیتهای قرآنی بیشتر کند.
کانال گرین خبر :
https://eitaa.com/joinchat/2770010212Cce88765a2e
گرین خبر
جامعةالقرآن شهرستان ملایر مرکزی قرآنی برای همه سنین است که از سال ۱۳۸۵ فعالیت خود را شروع کرده و در
مدیر جامعةالقرآن ملایر با بیان اینکه تا قبل از این ساختمان مرکز در یک ساختمان قدیمی بود، گفت: در حال حاضر مرکز جانبازان نیز در این مرکز تجمیع شده و ۶ مرکز دیگر نیز به صورت شعب زیر نظر این مرکز در روستاها و شهرهای شهرستان ملایر از جمله در شهر سامن، روستاهای علیآباد، ازناو و... فعال است.
اکرم شجاعی پور از مربیان این مرکز که ۱۰ سال از طریق این در رشتههای حفظ قرائت و ترتیل با این مرکز همکاری دارد، اظهار کرد: در این مرکز هم برای بزرگسالان هم برای کودکان کلاسهای مختلفی را داریم. فعالیتهای این مرکز حتی در دوان کرونا نیز تعطیل نشد، فعالیتها و کلاسها در دوران کرونا نیز به صورت مجازی بود.
وی با اشاره به استقبال خوب خانوادهها از این مرکز قرآنی گفت: کودکان پسر تا ۱۱ سال میتوانند در این مرکز حضور داشته باشند، برای بانوان در همه سنین نیز کلاسها دایر است.
شجاعی با بیان اینکه مسئولان فرهنگی باید از قرآن و مراکز قرآنی بیشتر حمایت کنند، گفت: ما تا جایی که بتوانیم برای آموزشها از روشهای نوین برای قرآن آموزان بهره میگیریم و امیدواریم بتوانیم فرزندانی قرآنی را در جامعه تربیت کنیم.
در ادامه خانم احمدوند نیز از مربیان قرآنی جامعةالقرآن ملایر است که حدود ۱۱ سال است، در این حیطه فعالیت دارد و دوره اشاره را کار میکند در گفتوگو با ایکنا اظهار کرد: ساختمان جدید با توجه به تازهساز بودن آن نیازمند کمک و همیاری خیرین است.
این مربی قرآن با بیان اینکه به روش اشاره و حفظ موضوعی را با قرآن آموزان کار میکند، گفت: در این زمینه ۳ کتاب مختلف تدریس میشود. دورهها به صورت ۴ ماه و نیم است و کسانی که علاقمند باشند بعد از گذراندن دوره میتوانند تا حفظ کل ادامه دهند که معمولاً با توجه به هوش و استعداد کسانی هستند که حتی یک ساله حافظ قرآن میشوند. قرآن آموزان این مرکز در ردههای سنی مختلف هستند، کودکان ۴ سال به بیالا را در این مرکز داریم که دورهای اشاره را برای آنها کار میکنیم و برای بزرگترها هم خواهران در زمینه تفسیر، حفظ و... کلاس داریم.
وی با اشاره به اینکه استقبال خوب است و دوران کرونا نیز کلاسها را داشتیم، گفت: البته برگزاری کلاسها به صورت حضوری بسیار تأثیرگذارتر است و بچهها کنار هم و با هم روابط اجتماعی خوبی دارند.
در ادامه مهسا زهروند نیز که از مربیان و دفتردار این مرکز قرآنی است در گفتوگو با ایکنا اظهار کرد: بنده خودم حدود ۲۴ جز از قرآن را حفظ هستم و از سال ۹۱ وارد این مرکز شدهام.
وی با بیان اینکه در دوره حفظ بزرگسالان کار کردهام، گفت: استقبال خوبی از کلاسها شده است، در دوران کرونا سه سال غیرحضوری بود و هر سال ۳۰۰ نفر قرآن آموز داشتیم این مرکز تعطیلی نداد اما نیازمند حمایت است.
کانال گرین خبر :
https://eitaa.com/joinchat/2770010212Cce88765a2e