7.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مزایا و فیلم بلوک فوم بتن c.l.c
-کاهش وزن مرده ساختمان
-کاهش هزینه سرمایه گذاری در اسکلت
- کاهش هزینه ساخت و افزایش بهره وری
- مقاومت بسیار بالا در برابر آتش سوزی
-کاهش -کاهش سرمایه گذاری تجهیزات برودتی و حرارتی
- کاهش مصرف انرژی
- تکمیل سریعتر پروژه ها و سازه ها
-دارای شماره استاندارد 7782 از موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران
- دارای تاییدیه فنی از سازمان تحقیقات مسکن
- کاهش دستمزد اجراء نسبت به مصالح دیگر
- قابلیت چسبندگی بالا با مصالح سنگ و کاشی و ....
- مقاومت فشاری بالا در حدود 20kg/cm2
- مطابق با مبحث 19 مقررات ملی ساختمان
- دارای وزن حجمی 650 تا 700 کیلوگرم در متر مکعب
- عایق حرارتی ، برودتی و صوتی
- قابلیت برش راحت
- کاهش خطرات ناشی از زلزله به علت سبکی🌱👌🙏❤️
هدایت شده از طاقدیس سبز سلامت
شیاردار کردن باعث افزایش مقاومت حرارتی است. اما اگر ضخامت هوا از 1.5 سانت بیشتر شود تاثیر چندانی ندارد. به همین خاطر استفاده از بلوکهای چند شیار باضخامت هوای 1.5 سانت بجای تک شیار توصیه می گردد.
گروه انرژی یاران:
https://eitaa.com/joinchat/775094968Cbc0dba1100
مدیران ایرانی نیت (NEET)
نیت (به زبان انگلیسی NEET)، مخفف کلمه (Not in Education, Employment, or Training) است که به معنای شخصی است که «نه درس میخواند، نه شاغل است و نه مهارتی میآموزد». این طبقهبندی در اواخر دهه ۱۹۹۰ از انگلستان آغاز شد و کاربرد آن در درجات مختلف به سایر کشورها و مناطق از جمله ژاپن، کره جنوبی، چین، تایوان، کانادا و ایالات متحده گسترشیافته است. گروه NEET شامل افراد بیکار (افراد بدون شغل و متقاضی کار) و همچنین افراد خارج از نیروی کار و (بدون شغل و متقاضی کار) است. برای توصیف افرادی که در این شرایط هستند معمولاً ردهبندی سنی قائل میشوند تا از احتساب بازنشستگان در سن پیری جلوگیری شود.
ایران طی سالهای اخیر با رشد چشمگیر این گروه از جوانان، رتبه بالایی در آمارهای جهانی کسب کرده است و همین امر نگرانی جامعهشناسان را در پی داشته است. اگرچه در جوامع مختلف بازه سنی نیتها متغیر است، اما در نمودارهای جهانی به طور معمول افرادی نیت خوانده میشوند که در محدوده سنی ۱۶ تا ۲۴ سال قرار دارند که نه تمایلی به تحصیل دارند و نه علاقهای به یافتن شغل مناسب برای خود. این موضوع تأمین هزینههای زندگی آنها را به عهده والدین میگذارد. آنچه این پدیده را در ایران موردتوجه قرار داده افزایش آماری آن طی سالهای اخیر است. بر اساس برخی آمارها در سال ۱۳۹۷ دستکم ۳۰ درصد از جوانان ۱۵ تا ۲۴ساله در این گروه قرار داشتند. آمار منتشرشده نشان میدهد که ایران پس از برخی کشورهای آفریقایی بالاترین آمار نیتها را دارد. نرخ ۳۰درصدی نیتها در ایران از آن نظر قابلتأمل است که در جوامع توسعهیافته این عدد تنها ۲ تا ۱۰ درصد جوانان ۱۶ تا ۲۴ را دربر میگیرد. نرخ نیتها در میان مردان ایرانی در سالهای ۱۳۹۴ تا ۱۴۰۰ حدود ۱۵ تا ۱۷ درصد و در میان زنان از ۴۷ درصد در سال ۱۳۹۴ به ۳۹ درصد در سال ۱۴۰۰ رسیده است. مطابق آمارها، در سال ۱۳۹۴ از ۵.۷ میلیون زن در گروه سنی ۱۵ تا ۲۵ سال، تعداد ۲.۷ میلیون نفر آنان نه مشغول تحصیل بودند و نه به دنبال شغل یا مهارتآموزی. این آمار در سال ۱۴۰۰ به یک میلیون و ۹۸۵ هزار نفر رسیده است. سهم ۱۳.۲ درصدی جوانان ۱۵ تا ۲۴ساله از پنجره جمعیتی ایران باعث میشود افزایش این پدیده موجب تشدید برخی بحرانهای اجتماعی همانند احساس بیآیندگی، تجرد قطعی، رخوت اجتماعی و غیره شود.
پس از انقلاب، در کشور گروهی از مدیران ایرانی با شباهت جوانان نیتی هم به نظام اداری کشور اضافه شدهاند!
این مدیران «نه کار میکنند، نه تصمیم میگیرند و نه مهارتی میآموزند و نه خطرپذیری میکنند» فقط از مزایای انتصابی مدیریتی از بیتالمال (حکومت) ارتزاق میکنند و با تغییر دولتها نیز با جابهجایی از دولت به مراکز وابسته به حکومت تا تغییرات بعدی در آبنمک نگهداری میشوند!
با اینگونه از مدیران که در ایران فراوان شدهاند چهکار میتوان کرد؟
کانال تلگرامی دانش توسعه پایدار
https://t.me/+DnySOH0rlx83ZjM0
هدایت شده از طاقدیس سبز سلامت
محاسبه سرانگشتی مقاومت حرارتی بلوک لیکا (استاندارد) :
هر ۲ سانت لیکای توپر معادل ۰.۵ سانت عایق مبنا/ شیار بالای ۱ سانت معادل ۰.۵ سانت/ بلوکهای ۲۰ سانت هم ۰.۵ سانت افزایش مقاومت بخاطر کاهش پل حرارتی....
لیکای ۱۰ تک شیار: حدود ۴ سانت ضخامت جدار معادل ۱ سانت و ۶ سانت ضخامت هوا (شیار) معادل ۰.۵ سانت در جمع معادل ۱.۵ سانت یونولیت معمولی و ۱۵ سانت سفال و ۴ سانت هبلکس سبکتر از آب
لیکای ۲۰ تک شیار: ۴ سانت ضخامت توپر لیکا معادل ۱ سانت عایق مبنا/ ۱۶ سانت ضخامت هوا معادل ۰.۵ سانت و بخاطر ضخامت بلوک ۰.۵ سانت در مجموع معادل ۲ سانت عایق مبنا
لیکای ۱۰ دو شیار: ۳ لایه ۲ سانت جدار توپر لیکا معادل ۱.۵ سانت و دو لایه هوا معادل ۱ سانت جمعا ۲.۵ سانت
لیکای ۲۰ دو شیار: ۰.۵ سانت بر گزینه قبلی افزوده میشود یعنی ۳ سانت
لیکای ۲۰ سه شیار: ۴ لایه توپر معادل ۲ سانت و سه لایه هوا(شیارها) معادل ۱.۵ سانت و ۰.۵ سانت برای افزایش ضخامت جمعا معادل ۴ سانت عایق مبنا
لیکای ۴ شیار: ۵ لایه جدار معادل ۲.۵س و ۴ لایه هوا معادل ۲ سانت و ۰.۵ س افزایش ضخامت جمعا ۵ سانت
لیکای ۶ شیار: ۷ لایه جدار معادل ۳.۵ س و ۶ شیار معادل ۳ سانت و ۰.۵ سانت افزایش ضخامت بنابراین کلا معادل ۷ سانت عایق مبنا
از آنجا که در آپارتمان مسکونی نیاز به ۷ سانت مقاومت سفت کار داریم و ۰.۵ سانت توسط نازک کاری تامین میشود، میتوان گفت بصورت سرانگشتی بلوک لیکای ۶ شیار به بالا پاسخگوی مبحث ۱۹ خواهد بود.
این محاسبه اندکی محتاطانه و بد بینانه بوده و چنانچه مدرکی معتبر از شرکت لیکا یا مرکز تحقیقات مبنی بر پاسخگو بودن سایر انواع بلوک ارایه شود ، قابل بررسی خواهد بود.
#همه_گیری_مبحث_۱۹
#سرانگشتی_های_مبحث_۱۹
پول حرام را به شیوه ای منصفانه تقسیم کنید:
هر گونه ارتباط مالی ناظر با سازنده غیر قانونی است!
اما در برخی مناطق (مثل اندیشه شهریار) نظام مهندسی یا شهرداری یا دهیاری از سازنده میخواهد که حق الزحمه نظارت را مستقیم بدهد.
در آن مناطق دنیا جور دیگری است و نظارت رنگ و بوی دیگری دارد.
مثلا سازنده ۲ طبقه جواز میگیرد و ۵ طبقه می سلزد. بعد ناظر پایه ۳ را به ۲ ارتقا میدهد و کل پلانها و سازه را با نظر خود می سازد.
یک مورد دیگر نیز اینست که پول مجری را به ناظر میدهند و از وی میخواهند شروع به کار دهد.... این موضوع انقدر عرف است و مورد تایید مرجع ذیصلاح (شهرداری، نظام یا دهیاری) است که اگر ناظری آن را انجام ندهد ممکن است مورد مواخذه قرار گیرد.
حال سوال اینست که اگر قرار باشد مهندس ناظر با گرفتن مبلغی اغماض کرده و خلاف سازنده را قابل اغماض اعلام کند، (خلاف قابل اغماض سابقه دیرین و عمر ۳۰ سالله در ایران دارد!) این مبلغ باید به کدام ناظر برسد؟
جواب این سوال نیاز به بحثهای حقوقی و شاید فقهی داشته باشد اما آنچه قلب من به من میگوید اینست که ناظر هماهنگ کننده نباید خودخواه باشد و تمام اموال حرام و حلال را به نفع خود بالا بکشد. (چون از نظر قانونی هماهنگ کننده داور است، معمولا طبق عرف تمام این اموال به وی میرسد.) هماهنگ کننده باید یا از سازنده بخواهد به هر نحوی شده مجری (حتی مجری سوری) برای پروژه تعیین کند، یا اگر مجبور شد مبلغی بگیرد، این مبلغ را به نسبت تعیین شده در جدول حق الزحمه نظارت بین ۴ ناظر تقسیم نماید تا همگان در این مال حرام بصورت منصفانه برخوردار شوند.
به قول معروف: دزدی کن ولی منصف باش😅✌🌹
به امید موفقیت بیشتر ماده ۱۰۰ شهرداری که با ارایه مفهوم #خلاف_قابل_اغماض پای چنین مفاهیمی را به زندگی شهری باز نمود.🤣😂🤔
دوستان اگر در مورد نحوه تقسیم مال حرام در نظارتهای شهرداری مطلبی یا نقدی دارد، ذیلا کامنت بگذارند.🙏🙏🙏
#خلاف_قابل_اغماض
#برکت_در_مال_حرام
#قاچاقچی_قرآنی
#دزدی_با_وضو
خبر شهادت سید حسن نصرالله را که شنیدم یاد حسین منصور حلاج افتادم.
حلاج اواخر عمرش ظاهرا کفر میگفت و بانگ انالحق (من خدا هستم) میزد و به همین دلیل توسط شاهان عباسی به طرز فجیعی به دار آویخته و قطعه قطعه شد.
نتیجه چه بود؟
پس از مرگ وی طرفدارانش با حملات چریکی طومار عباسیان را به هم پیچیدند.
سید حسن نصرالله در زیر بمباران بیروت چه میکرد؟ آیا اسم آنرا میتوان چیزی جز شهادت طلبی و گذر از آتش برای تطهیر اجتماعی در مقابل شایعات چیزی دانست؟
شنیده ام که در اسراییل کیسه های خون حیوانات خرید و فروش میشود و به مصرف میرسد. باید دید چقدر خون باید ریخته شود تا اسراییل دست بردارد؟
آیا مریدان سید حسن نیز همانند مریدان منصور حلاج طومار اسرایبل را در هم خواهند پیچید؟
این موضوع بعید نیست ولی اگر اسراییل همچنان بخواهد به این رویه ادامه دهد، همه کسانی که به نحوی از وی دفاع میکردند را مخالف خود خواهد ساخت و خود طومار خود را در هم خواهد پیچید.
انشالله🌹🙏🥀
هدایت شده از کودک پلاس
✨کمی تامل کنیم✨
پرورش لبخندهای کوچک با جادوی روانشناسی👶🏻💕
💫به کانال ما بپیوندید💫
@kudakplus
آزادی مدنی یا آزادی بدنی🙂
در حال حاضر خانمها از نظر حجاب به سه دسته تقسیم میشوند:
۱.دارای حجاب شرعی
۲. دارای حجاب عرفی
۳. فاقد حجاب سر و دارای حجاب بدن
گروه سوم از نظر نیت به سه گروه تقسیم میشوند:
۱. اقتصادی ها (رقابتهای کسب و کار)
۲. رمانتیکها (زیبایی، ازدواج، نمایش)
۳. روشنفکرها (آزادی مدنی)
موثر ترین گروه، روشنفکرها هستند که ممکن است بخشی از ایشان مخالف انقلاب اسلامی نیز باشند.
خانمهای روشنفکر میگویند چون در ایران برابری جنسیتی زن و مرد محقق نشده و آزادی مدنی به خانمها داده نمیشود، پس ما با نافرمانی مدنی و برداشتن حجاب، آزادی مدنی خود را به دست می آوریم.
البته در یک برخورد منصفانه حرف ایشان منطقی به نظر می آید و هدف خوبی نیز دارند. اما سعی میکنم در حد فهم خود جوابی هر چند ناقص برای ایشان فراهم آورم.🙏🌹🙂
من فکر میکنم آزادی مدنی همانند خط فقر است. یعنی در هر موقعیتی حد آن فرق میکند. اولا: اینکه من بخاطر اعتراض به نبود یا کمبود آزادی مدنی در ایران، حجاب خود را کنار بگذارم، به نظر منطقی نمی آید. مگر اینکه شما آزادی بدنی (کاهش حجاب) را بخشی از آزادی مدنی بدانید.
۲. در کمال احترام به ایشان عرض میکنم نافرمانی از لجبازی می آید نه از روش منطقی
۳. در هیچ کشوری آزادی بدنی مطلق (شما بخوانید مدنی) وجود ندارد. هیچ شخصیتی نیز (حتی دونالد ترامپ) در حرف زدن و راه رفتن آزاد مطلق نیست.
۴. شما خواهران عزیز ما هستید و ما برای شما احترام ویژه قایلیم و هیچ دختر شیعه ای حتی اگر بی حجاب هم ببینیم کمتر از پسرها برایش احترام قابل نیستیم. پس چرا فکر میکنید قرار است شما تحقیر شوید؟
۵. طبق تحقیقات دانشمندان یکی از شاخص های شهر ناسالم در متون ریسرچ علمی، افزایش مجردها است. اگر شما به دنبال سلامت جنسی در جامعه هستید، چرا ازدواج نمیکنید و شعار #نه_به_ازدواج_با_مرد_ایرانی سر میدهید.
۶. طبق رساله دکترای خانم آمنه ودود در آمریکا، قرآن (ترجمه به شیوه هرمنوتیک) هیچ مشکلی با فمینیسم ندارد. شما چرا با قرآن دشمنی میکنید؟
۷. امروز با یک خانم مهندسی که با موتور مسافرت میکرد برخوردم، گفت کسی به کارم کاری ندارد. یعنی جمهوری اسلامی نیز در مقابل شما سعی کرده انعطاف پذیر باشد علی رغم اینکه از هدر رفتن شما افسوس میخورد و حق #امر_به_معروف را برای خود محافظت شده میداند.
۸. شما در مقابل پهلوی تعظیم و نظام را نقد میکنید. پدر ایشان فقط در یک دوره کوتاه آزادی مدنی داد که نتیجه اش شد دولت دکتر مصدق و نهایتا کودتای ۲۸ مرداد و پس از آن تشکیل ساواک و ...
۹. شاید شما انتظار دارید ایران به اندازه آمریکا آزادی مدنی داشته باشد. آمریکا اقتصاد اول دنیاست و ایران اقتصاد هفدم و در وسط دنیا. ما هر وقت اندکی آزادی دادیم منجر شد به آشوب و شورش.
۱۰. من فکر میکنم آزادی مدنی مثل خط فقر است. اگر بخواهیم با مقیاس آمریکایی خط فقر را در ایران تعریف کنیم، ۱۲۰٪ از مردم ما فقیر خواهند شد. همینطور هم اگر با ملاکهای آمریکا و اروپای غربی اگر بخواهیم آزادی مدنی و بدنی دهیم، دولت ما همانند دولت اشرف غنی در افغانستان ساقط خواهد گردید و ناپایدار خواهد بود چرا که کشتی فرهنگ را نمیتوان یکباره چرخاند و چرخش و تحول فرهنگی بایستی به تدریج صورت پذیرد و خط آزادی مدنی و حد و حدود آن بایستی توسط متخصصین فرهنگی تعیین شود.
۱۱. نهایت حرفم اینست که دختر عزیزم، امیدوارم کمی انعطاف پذیری از خود نشان دهی و من و مردها و اسلام و خدا و انقلاب را دشمن خود ندانی و همه را کمی دلسوز خود بدانی بدین وسیله شاید باب مذاکره باز شود و ما هم بهتر بفهمیم نسل دهه ۸۰ ای چه میخواهد و ما چگونه میتوانیم از هدر رفتن جوانان در خیابان و مترو جلوگیری کنیم؟
#آزادی_مدنی
#آزادی_بدنی
#خواهرانمان
#دهه_هشتادی
#نافرمانی_مدنی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بعضی از مهندسا میپرسند الان وضع طوری شده که اگر بخواهی قانونی عمل کنی و مثلا بگی باید مهندس مجری بگذاری، خود سیستم جلوت را میگیره و آخرش هماهنگ کننده پول را میگیره و میبره....
یک توصیه میخواهم به تاظر هماهنگ کننده بکنم:
اگر شرایط اینطوریه و میخواهی دزدی کنی، حداقل منصف باش🌹
بعضی وقتها در کلاس طراحی به بچه های معماری میگفتم: معمار مثل دزد میمونه.... باید ایده ها را بدزدی و در طراحی بکار ببندی😅
الان هم که حقوق مهندسی درس میدم میگم ناطر مثل دزد سرگردنه میمونه و گردنه ها همون گزارشات مرحله ای هستند....
موقع امضا دادنه که ما میتونیم فشار بیاوریم که مجری بگیر یا ما به التفاوت را بده یا مبحث ۱۹ را رعایت کن.... بعدش دیگه هیچی😶
ولی ناظر محترم هماهنگ کننده (معماری یا عمران)
عزیز دلم🌹
اگر در منطقه خودت زورت نرسید که سازنده را وادار کنی مجری (حتی مجری سوری) بگیره و میخای بار مسئولیت خودت و سه ناظر دیگر را چند برابر کنی، حداقل این مبلع را بین کل سیستم نظارت تقسیم کن.
به قول معروف اگر دزدی هم میکنی، حداقل انصاف داشته باش🥀
میدونم فساد اداری انقدر گسترده است که همه درگیر ربا و دزدی و رانت و فساد شده اند.
اما ما میتوانیم در حرکت از وضع موجود به ایده آل متمرکز بر نقطه مطلوب شویم.
اگر در هر پروژه هر مهندس ناظر باعث ۵٪ بهبود وضعیت شود، مطمئنم خدا از ما راضی خواهد بود چرا که خدا در حد توان از ما میخواهد و (لا یکلف الله نفسا الی وسعها)
#دزدی_با_وضو
#دزدی_با_انصاف
هدایت شده از طاقدیس سبز سلامت
42.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🆘 کلاف سردرگم پساب در اراضی کشاورزی اصفهان
⚠️ تنها راونآب جاری در زایندهرود در منطقه اشکاوندِ اصفهان، پساب تصفیهخانه جنوب است که چاههای حریمی این منطقه را تغذیه میکند، آبآلودهای که با کشت صیفیجات، سر از سفرههای مردم درمیآورد؛ این موضوعی است که گروه خبری ایرنا را بر آن داشت تا برای بررسیهای بیشتر و رسیدن به راهکار مناسب، کارشناسان نهادهای مربوطه را به بازدید از این منطقه دعوت کند.
#صدای_خوراسگان
#خوراسگان
#مسئول_پاسخگو
#زنده_رود #زاینده_رود
#احیای_دائمی_زاینده_رود
#اصفهان_را_دریابید
#شرق_اصفهان_را_دریابید
@sedaye_khorasgan