👈در #اصفهان اگر ۲۵کیلو پوست میوه تحویل شهرداری بدید منزل یا دفتر کار را رایگان بیمه آتش سوزی میکنن
پوست میوه ها برای غذای دام مصرف میشه..👌
🗣: محمد هاشمی
🇮🇷نیمه پنهان
🇮🇷@nimeyepenhan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
معماری و شهرِ ایرانی اون زمانی نابود شد که تخلفهای ساخت و ساز شد منبع درآمد شهرداریها...
حالا مهندس برامون حساب میکنه که خلاف کردن چقدر میصرفه:
✍️ امیــــن ترابـــی
√ @Roshangari_ir | روشنگری
√ Virasty.com/Roshangari_ir | ویراستی
هدایت شده از طاقدیس سبز سلامت
یک سوال و دو جواب🌹
یکی از سوالات پر تکرار کلاس مبحث ۱۹ اینست؛ وقتی سازنده حرف من را گوش نمیدهد، چکار کنم؟
این سوال دو جواب دارد:
اگر این سوال از یک #مهندس_منضبط پرسیده شود، میگوید تو گزارش خلافت زا بزن و کاری به این کارها نداشته باش.(سکولاریسم مهندسی)
اما اگر این سوال از یک #مهندس_معتقد پرسیده شود؛ او میگوید به قول امام علی(ع) اگر به ۱۰۰ نرسیدی، ۹۰ را رها نکن.... اگر شده یک اپسیلون و یک قدم به سمت صرفه جویی در مصرف انرژی و کاهش آلودگی هوا حرکت کنی، این کار را دریغ نکن.
دین یعنی مهندسی باورها. وقتی شما باور یک سازنده را تغییر دادی و او را وادار کردی در این پروژه بجای گچ و ملات معمولی از پرلیتی استفاده کند، یا بام و پیلوت خود را عایق حرارتی کند، این موضوع وارد باورهای وی شده و از این به بعد اتوماتیک این کار را انجام میدهد و بار مهندس بعدی سبکتر خواهد شد.
وقتی باورهای سازنده اصلاح شود و بفهمد که مرگ و میر ۴۳ هزار نفر، کودکان سرطانی، اوتیسمی، بیش فعال، آسمی و کاهش ۵۰ درصد حجم اسپرم مردان و نابودی کروموزومهای y و سقط جنین های مکرر زنان و پرخاشگری نسل جوان زیر سر آسمان آلوده و شهرهای پرکربن و عاسق نکردن صحیح ساختمان است باید خیلی بی وجدان باشد که حداقل ۵۰ درصد از حرفهای شما را نپذیرد.
همیشه سعی کنید قبل از گزارش دادن، مشکلات خود را حل کنید.
روز اول اتمام حجت کنید و بگویید این موارد را من میخواهم یا قبول کن یا برو ناظر دیگری بگیر.
از طرفی نیز مهندس ناظر مثل داور فوتبال است. گاهی آوانتاژ میدهد. نمیشود در کهریزک و باقر شهر که سازنده راه پله زیر زمین را نیز جهت تامین پارکینگ بیشتر اجرا نمیکند، توقع اجرا با کیفیت نیاوران و یوسف آباد را داشت. در آنجا شاید اجرای عایق در داخل درز انقطاع نیز منطقی به نظر آید.
اما این سوال اگر از یک #مهندس_معتقد و در عین حال #مهندس_منضبط پرسیده شود؛ جواب سومی به شما خواهد داد:
اول تا حاییکه میتوانی سازنده را وادار کن مبحث را رعایت کند. دوم از وی تعهد محضری بگیر که سایر موارد را نیز اجرا کند. سوم اگر باز هم دلت راضی نشد در گزارش خود بنویس این ساختمان از نظر مبحث ۱۹ ویرایش چهارم گروه ۲ رده ec را پاس نمیکند و یادت باشد اگر قبل از گزارش مشکل خود را حل کردی که هیچ. اگر هم گزارش ندادی و درصد کم باقیمانده را با یک تعهد محضری اجرا چشم پوشی کردی باز هم هیچ؛ ولی اگر گزارش خلاف زدی، دیگر نباید گزارش عدم خلاف بزنی تا زمانیکه یا سازنده گزارش عدم خلاف بگیرد و یا واقعا خلاف خود را رفع کند. چرا که در این صورت، گزارش تو گزارش خلاف واقع بوره و جرم محسوب میشود.
#هر_مهندس_یک_انرژی_یار
#هر_مهندس_یک_گشت_ارشاد_انرژی
#گشت_ارشاد_انرژی
#انرژی_یاران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کارآفرینی مبحث 19
سامانه های تجدید پذیر
لوله کشی و چراغ خورشیدی solatube
هدایت شده از طاقدیس سبز سلامت
کارآفرینی زیست محیطی:
از ترکیب مفاهیم کارآفرینی و محیط زیست (صرفه جویی- مبحث 19) ایده های جالبی به دست می آید. هر کار زیست محیطی که می کنید سعی کنید یک پیوست اقتصادی- اجتماعی و کارآفرینی هم داشته باشه. (بر خلاف کشورهای توسعه یافته که برای هر کار اقتصادی بک پیوست زیست محیطی می نویسند، ما بعنوان یک کشور در حال توسعه باید برای هر کار زیست محیطی یک پیوست اقتصادی- اجتماعی بنویسیم.)
1- اگر درخت می کاری، فکر کن درخت چه محصولی بهت میده؟ صمغ میده و میخواهی باصمغش چسب درست کنی؟ از هرس شاخ و برگش میخواهی نئوپان و ام دی اف بسازی، از برگش میخواهی دارو بسازی (ما کلی درخت اکالیپتوس داریم که برگش هر سال میشه آشغال و حتی کود درخت هم نمیشه چه برسه به داروی کرونا و آنفولانزا) از گلش میخواهی عسل دارویی بگیری (مثل درخت کنار) از میوه اش میخواهی غذای پرنده و سنجاب و دام و یا انسانها بگیری؟ از سایه اش میخواهی ساختمانها و خیابانها و شهر را خنک کنی و جزیره حرارتی و مصرف انرژی را کم کنی؟ میخواهی میوه اش را خیرات کنی برای فقرا و حدود 3 میلیون neet افراد بیکار بدون شغل یا مهاجرین؟ میخواهی بادشکن تعبیه کنی تا خانه ها و شهر از گرد و غبار و آلودگی ها و سرما در امان باشه؟ هدفت تعیین می کنه چه درخت و گیاهی بکاری و همینطور خوبه که یک قیمت محصول هم از بازار بگیری؟ شاید هم بخواهی یک درخت بکاری برای استفاده خانواده.....
2- اگر میخواهی باغ بام مولد بزنی؛ چه آثار اقتصادی اجتماعی میتونه داشته باشه؟ آیا احداث یک آلاچیق میتونه باعث گسترش دور همی های همسایگی و جلسات مدیریت ساختمان بشه؟ آیا میتونه بعنوان فضای ملاقات کاری یا فضای همکاری مشترک واقع بشه؟ آیا نیازه حتما 30-40 سانت خاک برزی اونجا یا مولد سازی کافیه؟ آیا میشه گیاهان دارویی یا کشاورزی ارگانیک ایجاد کرد؟ کمپوست سازی یا خشکاله سازی با استفاده از زیاله تر چطور؟ کدومش با روحیه ات سازگاره؟ اگر میخواهی حرکت آبی انجام بدی، آیا با پرورش تیلا پیا میشه ازش منفعت اقتصادی بگیری؟ یا با استفاده از آن بعنوان یک سامانه پسیو، خانه را سرد و گرم کنی و بخشی از سامانه تجدید پذیر مبحث 19 را پوشش بدهی؟ اگر سلول خورشیدی می گذاری، آیا برای این میگذاری که صرفا موقع قطع برق 2 ساعته آسانسور و پمپها و پکیج ها کار کنه یا میخواهی با فروش برق به اداره برق، درآمد 4 برابر داشته باشی یا قبض برقت را صفر کنی؟ آیا در حاشیه شهر تهرانی و میخواهی از قابلیت پرورش زنبور در حاشیه تهران استفاده کنی؟ آیا میخواهی با سایه اندازی درخت و ... طبقه آخر را در تابستان خنک کنی؟
ادامه در صفحه 2....🙏🌱👌
هدایت شده از طاقدیس سبز سلامت
ادامه....
3- اگر دیوار سبز کار میکنی، آیا برای آلودگی هوا هستش، کاهش و جذب uv هستش؟ کاهش گرد و خاک و حساسیت و آسم هستش؟ عایق کاری حرارتی دیوارها به وسیله دیوار سبز هستش؟ یا میخواهی از نظر روانی به آرامش و شادی معنوی دست پیدا کنی؟ یا میخواهی یک نمونه اولیه بزنی و بشه یک رزومه برای کارت؟این دیوار سبز را کجا کار می کنی؟ بعنوان منظر آپارتمانی در فضای مشاعی یا در فضای خصوصی برای افزایش سلامت ساختمان و کاهش هزینه های دارو درمان؟
4- اگر دوست داری در حوزه مبحث 19- صرفه جویی کارآفرینی کنی هم باید فکر کنی چه حوزه های کاری و چه بازار کاری وجود دارد؟ مثلا ممکنه اولش نمایندگی بلوک هبلکس و لیکا، فوم بتن عایق های مختلف یا مصالح سبز و سالم بگیری؟ ممکنه شروع کنی تیرچه یونولیتی کار کردن (چسباندن یونولیت زیر تیرچه . چرا که چسباندن سانت یونولیت زیر تیرچه، سقفهای تیرچه یونولیت گروه 2 را از مبحث 19 معاف میکنه). ممکنه برای اتصالات پشم شیشه و پشم سنگ نمایندگی بگیری از بهران انرژی یا تحت برند اون خودت تولید کنی یا اصلا خودت یک محصول جدید اختراع کنی (میدونی که نصب سنگ دوغابی روی عایق بدون سازه مجزا قطعا باعث ریختن آن خواهد شد.) ممکنه طراحی و اجرای نما طبق مبحث 19 بکنی و پلهای حرارتی تیر ستونها را در نمای ساختمان حل کنی.. ممکنه از ترکیب سفال ایرانی و فوم بتن پلیمری فوق سبک به یک ماده ترکیبی جدیدی برسی که هم با بتن مسلح شده و ضد زلزله است هم عایق حرارتی ترکیبی هستش (هیچکس نمیدونه مقاومت حرارتی این ماده چی میشه ولی احتمالا چیز جالبی بشه) ممکنه بری سراغ دیوار ترومب از دیوارهای بتنی ضلع جنوب و غرب و با گرم کردن اونها سازه را که نصف جرم ساختمان و در حقیقت جون ساختمانه گرم کنی و در مصرف انوژی صرفه جویی کنی. و اونرا بعنوان یک سامانه تجدید پذیر مطرح کنی (که الان اجراش در ساختمانها اجباری شده) ... ممکنه بری تو کار درست کردن آکواریومهای سبز با ضخامت 7 سانت بعنوان جدار خارجی و نمای یک ساختمان را این سبکی اجرا کنی....
دوستان لطفا این موارد را نقد کنید و اگر میتواند موارد دیگری نیز به آن بیفزایید....
فکر میکنم تلفیق محیط زیست و کارآفرینی در معماری ایده های جالبی برای معکارآفرین های سبز بدهد و اگر افراد همفکر دور هم جمع بشوند بشود پویش ها و حرکتهای خلاقانه ای در این زمینه ایجاد کرد....
به هر حال ایرانی ها مقام دوم ای کیو جهانی را دارند و حیفه که از هوش و خلاقیتمون برای حل مشکلات بشری و نجات کره زمین بهره نبریم.🙏🌱👌
با تشکر- مرتضی ملکی
هدایت شده از طاقدیس سبز سلامت
با مد نظر قرار دادن 6 ویژگی می توان مبحث 19 را بیش از پیش توسعه داد:
1- ارتباط مبحث 19 با سلامت انسان و محیط زیست:
(بصورت تمثیلی از یک پدر و مادر بیمار، فرزندان سالم پرورش نمی یابد. به همین صورت از یک زمین و آسمان بیمار، نسل انسانی سالم پدید نمی آید. (فرضیه گایا): وقتی ما گاز را به خانه ها وارد و دود از آن خارج می کنیم، هرچه مصرف انرژی بیشتر، شهرها آلوده تر و انسانها بیمارتر)
2- ارزانترین و ساده ترین روش محاسبات میزان عایق حرارتی مورد نیاز: (روش محاسبات سرانگشتی)
اگر ضریب هدایت عایق مبنا (مثل یونولیت معمولی) را 0.05 و مقاومت 1 سانت آنرا 0.2 بگیریم، برای دیوار معادل 7.5 س و برای سقف بام و پیلوت معادل 12 س. عایق معمولی در ساختمان مسکونی اداری تجاری تهران (گروه 2 نیازمندیم) حال اگر مقاومت معادل مصالح مورد استفاده و حل پل حرارتی را معادل گیری کنیم، با تفاضل این دو میتوان سرانگشتی محاسبه کرد چقدر عایق نیازمندیم. (نازک کاری 0.5 س. - دیوار سفالی تقسیم بر 10- آجر بهمنی تقسیم بر 15- بتنی تقسیم بر 20- خاک و طاق ضربی تقسیم بر 30- دیوار و سقف بتنی تقسیم بر 50- تیرچه یونولیتو فوم بتن تقسیم بر 4- پوکه سیمان شیب بندی تقسیم بر 10 و ....)
3- توجه به فرهنگ عامه و فرهنگ ساخت و ساز در ارایه راه حلها:
نمیتوان راه حلهای یکسانی در مناطق فقیر نشین و اعیان نشین تهران داد. تیرچه یونولیت با 4 سانت عایق زیر تیرچه - پینجره پی وی سی- انداختن عایق خارج درز انقطاع -دیوار سفالی دو جداره 8 با 4 س. یونولیت فشرده در داخل و همزمان عایق کاری دور تیر ستون جهت حل پل حرارتی- عایق کاری با یونولیت - دیوار ترومب و آبگرمکن خورشیدی بعنوان تجدید پذیر در مناطق فقیر نشین مطلوب است .
ولی در مناطق اعیان نشین (یوسف آباد و نیاوران) سقف وافل و متال دک با 10 س. عایق- پنجره ترمال بریک سه جداره یا دوجداره کم گسیل- استفاده از پشم شیشه و سنگ بجای یونولیت در عایق کاری- عایق کاری دیوار و سقف کامل از خارج (درست مثل کاپشن ساختمان- دیوار هبلکس و نهایتا لیکای پر شیار- سلول خورشیدی بعنوان تجدید پذیر و ایده آل و فاقد نقض مطلوب می باشد.
4- شیرین کردن کام سازنده و مهندس با کارآفرینی مبحث 19 و زیست محیطی (بام مولد):
استفاده از 1 میلیون بام بلا استفاده در تهران و 1 میلیارد پوست میوه و سبزی (پسماند تر) می تواند یک کارآفرینی بزرگ برای نسل جوان و حدود 3 میلیون neet افراد فاقد تحصیل و کار و 1 میلیون فارغ التحصیل بیکار باشد. مهندسین و سازندگان با گرفتن طرح و نظارت و اجرا (بالاخث طرح کارآفرینی و توجیه اقتصادی business plan) و شهرداری با دادن جواز ایجاد فضاهای کاری و مولد، چنین اتفاقی را رقم زنند و گسترش دهند.
5- کمیته و گشت ارشاد انرژی (مطالبه گری انرژی و شهر سالم):
داشتن شهر سالم و کم کربن را میتوان بعنوان حقوق شهروندی مطرح کرد. چرا تهران باید 6 روز از سال سالم باشد؟ بهره بردار حق دارد کاهش تولید کربن را از سازنده مطالبه کند. تعیین مبانی ارزیابی خسارت مبحث 19 در صورت شکایت بهره بردار یکی از مهمترین خلا ها در این زمینه است. مرگ و میر ناشی از آلودگی هوا در ایران از مرگ و میر غزه بیشتر است. نزاع بر سر منافع شخصی کوتاه مدت در مقابل منافع جمعی بلند مدت باید به مشارکت در آرمانها تبدیل شود. چرا سازنده بخاطر 2% سود بیشتر باید باعث دهها سال آلودگی هوا شود. ارتباط نظام مهندسی و کانون کارشناسان رسمی دادگستری و گنجاندن صلاحیت ارزیابی خسارت مبحث 19 با رویکرد سلامت باید در چهارچوب کارشناسان رسمی دادگستری -رسته راه و ساختمان و معماری و تزیینات قرار گیرد.
6- از همه مهمتر اینکه فارغ التحصیلان رشته انرژی (یکی از گرایش های کارشناسی ارشد مکانیک، معماری و شهرسازی) بایستی بعنوان ممیزین و سرناظران انرژی در ساختار نظارت و کارشناسی دادگستری گنجانده شود و حداقل در هر ساختمان یک بار ممیز انرزی حضور یابد و هر سازنده ای با بیش از یکبار سابقه ساخت و ساز برای دریافت جواز می بایست حداقل یک دوره 4 ساعته مبحث 19 (شیوه سرانگشتی) را در مرکز تحقیقات ساختمان سپری کند.
#مهندس_منضبط #مهندس_معتقد
#گشت_ارشاد_انرژی
#ناظر_انرژی
#کمیته_انرژی
#مطالبه_گری
#معماری_سالم_حق_شهروندی
#انرژی_یاران
هدایت شده از طاقدیس سبز سلامت
. پویائی منش, [۱۲.۰۱.۲۵ ۱۸:۱۱]
[In reply to عبدالرضا]
با شروع انقلاب اسلامی کشاورزی و دامداری رشد بسیار چشمگیری پیدا کرد و واقعا" در تولید محصولات غذائی و طبیعی در داخل کشور یک انقلاب واقعی حاصل گردید ، راهای مواصلاتی و اسفالته بسیار توسعه پیدا کرد ، خان سالاری از بین رفت ، روستائیانی که در قبل از انقلاب زمین زراعی نداشتند صاحب زمین زراعی شدند ، همه چیز عالی و درحال پیشرفت بود، یک زمان توی روستا بوی روستا می آمد ، هر خانواده روستائی بطور متوسط ۱۰۰ راس گوسفند و ۵ تا ۷ راس گاو و مادگاو داشت
هر روستا ۳ تا چوپان عمومی گوسفند و حداقل یک چوپان گاو داشت
چراگاهها و مزارع گندم و جو بعد از درو توسط احشام خورده می شدند، دیگر لازم نبود کشاورزان کاه و کُلش مزارع خود را بعد از درو آتش بزنند و باغات همسایه ها را نیز در آتش بسوزانند، وفور نعمت بود ، تا ۱۰ و ۱۵ سال پیش گوشت و غذا ارزان و طبیعی بود و بدنها سرحال تر . متاسفانه کم کم تحصیل کردگان سهمیه ای مدیر و مسئول شدند ، همه چیز را معکوس کردند.
کم کم خانه های روستائی به شکل شهر ساخته و زیبا شدند ، دیگر داشتن طویله و گوسفند و گاو در روستا کلاس و زیبائی روستا را بهم می زد ، کم کم روستائیان گرامی در شبیه سازی روستا به شهر از هم سبقت گرفتند، و خانه های زیباتر از شهر و مشابه شهر ساختند، کم کم حیاط خانه کوچکتر و شبیه شهر شد ، نگهداری گاو و گوسفند با حجم زیاد در منازل روستائی کم رنگ شد ، ایجاد گاوداری در محیط محصور و بسته و ترا ریخته و هورمونی جای دامداری طبیعی داخل منازل روستائی را گرفت و حالا ما ماندیم و مواد غذائی تراریخته و نتیجه آن گرانی گوشت و شیمیائی شدن مواد غذائی ، دیگر نژاد آن هندوانه های بزرگ و کشیده ۲۰ کیلوئی پُر مغز و طبیعی و کم دانه و آن گندمهای ارقام امیدی و پیغمبری که بوی عطر نان آنها تا فاصله ۴۰ متری می رفت و آن برنجهای خوش خوراک همه از بین رفت و جای آنها را غلات پر محصول و بی کیفیت گرفت ، حالا از ما مانده شکمهای بزرگ ، رنگ زرد و پفکی و جسمی کم رمق و بی حال، سرهای کم مو و هزاران بیماری دیگر.
هدایت شده از طاقدیس سبز سلامت
دنیای اقتصاد - گروه اقتصاد بینالملل : خودرویی نقرهای، براق و اسپرت در هلند رونمایی شده که با دیگر خودروها متفاوت است. این خودرو در هنگام رانندگی، کربن را از هوا جذب میکند و سبب تمیز شدن هوا میشود. خودروی مذکور که «زم» نام دارد برقی است و باتری آن توسط انرژی خورشیدی شارژ میشود. در راستای کاهش تولید گازهای گلخانهای، همه قطعات پلاستیکی این خودرو از مواد بازیافتی است.

۳۵ دانشجوی دانشگاه آیندهوون هلند، خودرویی برقی به نام زم (ZEM) طراحی کردهاند؛ خودرویی نقرهای، براق و اسپرت، که با سایر خودروهای اسپورت یا خودروهای معمول دیگر متفاوت است. به گزارش سیانان، نمونه اولیه این خودرو، در هنگام رانندگی کربن را از هوا جذب میکند و سبب تمیز شدن هوا میشود. زم با استفاده از دستگاهی که در قسمت زیرین آن تعبیه شده است، کربن را از هوا جذب میکند. این وسیله نقلیه با باتری برقی کار میکند که توسط انرژی خورشیدی شارژ میشود. زم دی اکسید کربن بیشتری نسبت به مقداری که خود تولید میکند جذب و ذخیره میکند.
بخشهای زیادی از این خودرو برای صرفهجویی در مواد اولیه با چاپگر سهبعدی ساخته شده است. در راستای کاهش تولید گازهای گلخانهای، همه قطعات پلاستیکی این خودرو از مواد بازیافتی است و ساخت این خودرو به گونهای است که پس از پایان عمر مفید آن میتوان بخشهای مختلف آن را بازیافت و دوباره از آن استفاده کرد. داخل این خودرو نیز از چرم گیاهی ساخته شده که با استفاده از آناناس تولید شده است. این خودرو توسط تیمی متشکل از ۳۵ دانشجو در دانشگاه فناوری آیندهوون هلند ابداع و ساخته شده است. در آینده، دانشجویان امیدوارند فناوری جذب کربن ابداعشده توسط آنها بتواند روی وسایل نقلیه موجود تعبیه شود و این فناوری به عنوان یک فناوری کربنخوار به مبارزه با انتشار گازهای گلخانهای ناشی از یک میلیارد خودروی درحال تردد در جادههای جهان کمک کند.
درحالیکه این دستگاه کمک میکند بخشی از انتشار گازهای گلخانهای توسط زم جبران شود، اما هنوز در مقیاس کوچک است. درحالحاضر، فیلترها تنها ۲کیلوگرم (۴۱/ ۴ پوند) دیاکسید کربن را در هر ۲۰هزار مایل جذب میکنند، که کمتر از یکدهم دی اکسیدکربنی است که یک درخت به طور متوسط سالانه جذب میکند و ۰۴/ ۰درصد از انتشار سالانه دی اکسیدکربن یک خودروی معمولی است. دانشجویان در حال حاضر به دنبال ثبت این اختراع هستند. درحالیکه فناوری جذب کربن برای حذف دیاکسیدکربن از جو حیاتی است، اما روند توسعه آن کند بوده است. طبق گزارش آژانس بینالمللی انرژی، ۴۴میلیون تن دیاکسیدکربن در ۲۰۲۰ جذب شده است که تنها ۱۳درصد از هدف موردنظر است. اما درحالحاضر علاقه فزایندهای به این حوزه شکل گرفته است. کارآفرینانی مانند ایلان ماسک سرمایهگذاری زیادی در راستای تخصیص جوایز برای نوآوری در حوزه جذب کربن کردهاند و پیشبینی میشود تا سال ۲۰۲۸، جذب و ذخیرهسازی کربن به یک صنعت ۷میلیارددلاری تبدیل شود.
هدایت شده از طاقدیس سبز سلامت
سقفها در تهران چند مگا وات اتلاف انرژی دارند؟
سوال: اگر فرض کنیم در تهران ۱ میلیون بام با متوسط متراژ ۷۵ متر داشته باشیم و طبق استاندارد مبحث ۱۹ برای گروه۲، ضریب انتقال حرارت بین ۰.۴ تا ۰.۵ باشد:
اتلاف حرارتی= ۱۰۰۰۰۰۰*۷۵*۰.۴= ۳۰مگاوات بر ساعت و در صورت ۰.۵ ۳۷.۵ مگاوات بر ساعت
حال که سقفها این استاندارد را رعایت نمیکنند و ۲ الی ۶ برابر اتلاف دارند؛ بین ۶۰(تیرچه یونولیت) الی ۲۰۰(تیرچه بلوک و ...) مگاوات بر ساعت پرت انرژی در تهران داریم.
اجرای عایق کاری سقفهای موجود بسیار ساده است و کافیست متوسط ۷ سانت یونولیت فشرده (به نحویکه پا توی آن نرود) روی با بچسبانید و روی آنرا مجیید کف سازی کنید (یک لوله کش هم باید کفشور را جابجا کند.)
پیش بینی میشود اگر در یک حرکت مردمی سقفهای غیر تیرچه یونولیت تهران علیق حرارتی شود حدود ۱۰۰ مگاوات ساعت در مصرف گاز صرفه جویی شود و تاثیر زیادی نیز در کاهش آلودگی هوای تهران و انتشار co2 بگذارد.
دوستان لطفا محاسبات و متن را نقد کنید و اگر لازمه آنرا اصلاح کنید و برایم بفرستید.
ممنون🙏🙏👏🙂
تبریک زیست محیطی روز پدر:
تولد پدر معنوی مسلمانان و روز پدر و مرد مبارک بادا💚
هر کدام از ما یک پدر و مادر جسمی و شناسنامه ای داریم.
یک پدر و مادر معنوی که از رهبران دینیمان می آید. (برلی مسلمانان پیغمبر (ص) و علی(ع))
یک پدر و مادر علمی (اساتیدمان) و یک پدر و مادر زیستی (آسمان و زمین)
کسانی که پدر و مادر خود را از دست داده اند به خوبی این موضوع را درک می کنند.💚🙂🙏
امروز را به پدر و مادر خود، اساتید و معلمین خود، روح بزرگان دین خود و نهایتا پدر و پادر زیستی خود تبریک بگویید.💚👏👏👏🙂🙏
#انرژی_یاران
#انسان_کبیر مادر زمین mother earth
#محیط_زیست
#گشت_ارشاد_انرژی