هدایت شده از واحد معماری و شهرسازی مصاف
🔶 تاثیر محیط بر سلامت انسان
🔸 بهتر آن است که حمام روشن باشد. حمام روشن، مفرح است. حرارت و قوای انسان را انتعاش میکند؛ به خلاف حمام تاریک و تیره که باعث وحشت و غلبه سودا میگردد.
💠 واحد معماری و شهرسازی مصاف
💠 @masaf_memari
هدایت شده از مدافعان محیط زیست
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آبخیزداری
میدونید کار اداره آبخیز داری چیه⁉️
یکی از وظایفش اینه مسیر سیل رد یابی کنه وطوری مسیر را طراحی کنه که خرابی به بار نیاره وآب 💦💧💦رو برای مصرف مردم و کشاورزان ذخیره کند👌
🕊
https://eitaa.com/modafezist
هدایت شده از مدافعان محیط زیست
6.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 گورستان زبالهها شیرآبه میزاید!
بُرشیاز مستند "به کجا میرویم؟!"
نویسندهوکارگردان: رضا مجلسی
⭕️ ما زباله تولید میکنیم
زبالهها را فقط از جلوی چشمانمان❗️دور میکنیم
▪️اما آنها ما را در بر گرفتهاند!
↺ نتیجه عمل ما دوباره به سوی ما برمیگردد!
▪️مدفون کردن زبالهها بهمعنای مرگش نیست!
▪️در این زمینها چرخه حیات قطع میشود!
▪️گورستانِ زبالهها #شیرابه میزآید!
▪️آبهای زیرزمینی را آلوده میکند!
▪️ریشه درختان را میخشکاند!
▪️محصولات کشاورزی را به انواع
سمهای کُشنده آلوده میکند!
▪️سمومِ انواع پسماند، از طریق محصولات کشاورزی! گوشت دامها! و ماهیان! دوباره به سُفرۀما برمیگردد!
▪️زبالهها میلیونها مترمکعب، گاز گلخانهای تولید میکنند!
▪️پسماندها هوای منطقهی وسیعی را آلوده میکنند!
به کجا میرویم⁉️
حیات ما
و زندگی نسلهای آینده
به شیوۀزندگی امروز ما وابستهاست!
"این جهان کوه است و فعلما ندا...!"
⚠️ پوست میوه و... زباله نیستند!
سایر مطالبشیرآبه ↢اینجا
#تولید_زباله_یعنی_بیماری_مرگ
#سبکزندگی_سالم
#بحرانکشتار_داممولد
#نجات_محیطزیست
#پویشکِشوریتهیهخشکاله
🌍 eitaa.com/khoshkalee
هدایت شده از سلامت سرای صاحب الزمان ( عجل ا..)🌹
درد یا درمان؟
بیماری یا سلامتی؟
آبریزش بینی درد نیست درمان است
حکما از آبریزش بینی استقبال میکردن
چرا؟؟؟
چون فضولات بدن هست که باید دفع بشه.
یعنی بدن هوشمندانه تشخیص داده از یکی از خروجی هاش فاضلاب مغز رو تخلیه کنه
پس تاحد ممکن جلوش رو نگیرید
با استشاق آب نمک وریختن روغن بنفشه دربینی و...به خروج سریعترش کمک کنید.
#آبریزش_بینی
#زکام
#نزله
@seza_sabkezendegi
چیدانه | طراحی اتاق نمک، همه چیز درباره این سازه های متفاوت!
https://www.chidaneh.com/blog/post/299269
https://www.aparat.com/v/9W5yo دیدن این فیلم به همه دوستان توصیه میشود. مستند انقلاب جنسیتی
هدایت شده از استاد محمد شجاعی
16.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ 🎬
🌎 کره زمین با سرعت بســــیار زیاد در حال دگرگونی است،
این دگرگونی همــــه مناسباتِ جهانی را تغییر خواهد داد،
💥 اتفاقی در شُرفِ وقوع است که هیـــچکس پیش بینی نمیکرد!
🌐 آپارات ¦ یوتیوب
@Ostad_Shojae
زیاد نگران بی حجابی ها نباشید.
امروز مسلمانی در ایران در حال نوسان و افول است ولی آمار مسلمانان در جهان در حال افزایش است و در سال ۲۰۵۰ از مسیحیت هم پیشی خواهد گرفت.
به نظر میرسد مسلمانی در ایران در حال افول و در دنیا در حال گسترش است؛ چرا که خدا میداند در کجا رسالتش را قرار دهد که:
الله یعلم کیف یجعل رسالته
جامعه ایرانی نیز پس از گذر از واگن مدرن و پست مدرن, وارد واگن ترنس مدرن خواهد گردید و این مرگ ایمان ظاهری منجر به تولد مرتبه نوینی از ایمان در سالهای اولیه تمدن نوین اسلامی خواهد شد و به قول رهبری دهه ۸۰ ای ها انقلاب را به اوج خواهند رساند انشالله
حجاب بر زنان همانند ریش بر مردان نمود حیا و نماد و پرچم اسلام و وقار و تعهد ایشان است و چقدر لذت بخش است دیدن زنان مومنه ای که با وجود آزادی حجاب، در معرفت و سلامت کامل خود را بر مردان نمی آرایند.👌🙂❤️
والله یعلم حیث یجعل رسالته
اللهم عجل لولیک الفرج
آزمون دلهای صخره ای برای دهه ۸۰ ای ها و پشتیبانی ما/ چه کسی شیر من را جابجا کرد؟
در گام دوم توسعه یک قدم در اسلام عمیق تر شده و به ایمان نزدیکتر میشویم که شاید یار امام زمان شویم.
امام زمان جوانهایی با دلهای صخره ای میخواهد. در نبرد طالوت و جالوت, برای آزمون جوانان، لشکر خسته از رودی گذشت و اجازه خوردن آب به ایشان داده نشد تا جوانهای با دل صخره ای یار طالوت شوند.. در سفر معراج زنی زیبا در معرض حرکت پیغمبر قرار گرفت و ایشان میدانست که نباید به این نماد دنیا گرایی توجه کند و از آزمون دلهای صخره ای سربلند بیرون آمد.
اگر قرار باشد دهه ۸۰ ای ها انقلاب را به اوج برسانند باید در اوج جوانی از آزمون دل صخره ای بیرون بیایند.
امروز طوفانهای جنسی کشور را در بر گرفته و دهه ۸۰ ای ها در خط مقدم این انقلاب جنسیتی هستند. جوانهایی که فکر میکردند برای روزی یک لیوان شیر نباید گاو خرید حالا گاوهای شیری را رها شده در خیابان می بینند.و باید حسرت یک لیوان شیر را بکشند یا از چرخه انقلاب خارج شوند.😔
اما وظیفه ما چیست؟ تشویق, توسعه و نذر ازدواج جوانان و دانشجویان دهه ۸۰ حتی اگر شده با یک نمره تشویقی برای افراد متاهل نامزد یا در شرف ازدواج❤️👌👌 چرا که ممکن است شرایط بی حجابی چند ماه تا چند سال در کشور عزیزمان باقی بماند و در این شرایط قحطی پسا کرونا و تحریم ناشی از بحران روسیه نتوان سنگرهای حجاب شرعی, حجاب الزامی و حجاب متعارف را پس گرفت.
اللهم عجل لولیک الفرج❤️👌🙂
هدایت شده از استاد محمد شجاعی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#استوری
☜ برای هیچ کس، ❤️ِـت و وسط نیار!
▫️برای مشاهده ویدئوی کامل این مبحث بینظیر،
"حرف خاصِ" گذشته را مشاهده نمایید.
@Ostad_Shojae
هدایت شده از طاقدیس سبز سلامت
گروه مطالبات پیامکی مردم
راهی کوتاه برای بیان خواسته ها
اعتراض های به حق
پیشنهادات سازنده
و ارتباط ساده و روان با مسیولین
🔴مطالبات پیامکی مردم🔴
را به دوستان خود معرفی کنید
لینک گروه برای دعوت از اعضای جدید
https://eitaa.com/joinchat/2486960367C546e00c771
خبرانلاین: کمبود آب، توسعه کشاورزی و صنعتی و البته گسترده تر شدن زندگی شهری، به نابودی محیط زیست منجر می شود؛ این نظر جغرافیدان برجسته ایرانی است.
بهانه گفتگو با پروفسور پرویز کردوانی، جغرافیدان، استاد ممتاز دانشگاه تهران و پدر کویرشناسی ایران، انتقال آب از دریای خزر به سمنان و کویر ایران بود. طرحی که پس از سال ها، با تغییرات عمده ای از کانال مرکزی ایران به یک تونل انتقال آب بدل شد. هرچند هنوز از مراحل ابتدایی اجراست.
اما بحث با پروفسور کردوانی به جاهای دیگری مثل روند مصرف آب و توسعه در ایران رسید. استاد برجسته محیط زیست و اقلیم شناس مشهور ایرانی، می گوید عمده طرح هایی که برای آبرسانی به شهرهای کویری ایران پیش بینی و اجرا می شود، برای ایران زود بوده است؛ چه اینکه راه های بهتر و به صرفه تری برای مبارزه با کم آبی وجود دارد که سریعتر از انتقال آب نتیجه می دهد.
به دلایلی امکان گفتگوی حضوری با استاد کردوانی نبود، حدود ۲ ساعت و ۱۵ دقیقه تلفنی با او گفتگو کردیم. متنی که می بینید، کمتر از نیمی از سخنان اوست.
گفتگوی خبرآنلاین با پروفسور کردوانی را بخوانید؛
آقای دکتر، آب دریای خزر را می توان برای کم آبی مرکز ایران استفاده کرد؟
اول باید ببینیم تا به حال از آب دریا برای کشاورزی استفاده کرده اند یا نه؟ آب دریاهای آزاد خیلی شور است و ۳.۵ درصد نمک دارد. یعنی در واقع ۳۵ میلی گرم در لیتر. اما آب دریای خزر را استفاده کرده اند در کشاورزی.
چطور؟ شیرینش کرده اند؟
نه. آب دریای خزر معمولاً ۱۱ تا ۱۳ میلی گرم در لیتر یا ۳/۱ و یا ۱/۱ درصد نمک دارد. ۱۱ میلی گرم برای آن بالای دریا است که رود ولگا می ریزد و آبش شیرین است. ولی قسمت ما می شود ۱۳ میلی گرم در لیتر یا ۳/۱ درصد. در حالی که اقیانوس ها ۵/۳ درصد دارد. دانشمندان شوروی ۱۹۷۳ در خاک قلعه، داغستان؛ از این آب گرفته اند وکشاورزی کرده اند. دو منطقه را مشخص کرده اند، یک منطقه را که اصلاً آبیاری نکنند و تنها با آب باران در آن زراعت کنند. این منطقه را به اصطلاح منطقه شاهد می گویند. منطقه دیگری را هم با این روش آبیاری کردند. این کار خیلی هم نتیجه داد. ۵ دانشمند بودند و در ۳۲ سال پیش یعنی در سال ۱۹۷۵ مقاله ای هم در این خصوص چاپ کردند. من ۱۳۷۱ شروع کردم و دانشجوهای فوق لیسانس و دکتری دانشگاه تهران را با اتوبوس دانشگاه تهران به ۱۴ کشور بردم. ترکیه، مولداوی، بلغارستان، رومانی، اوکراین، چچن، مسکو، سن پطرزبورگ، آستاراخان، کالمیک، داغستان شوروی و آذربایجان. در داغستان با دانشجویانم خواستم که این تاسیسات را ببینم. رفتیم اداره کشاورزی، گفتند خبری از این طرح ندارند و باید به دانشکده کشاورزی برویم. رئیس دانشکده گفت که این طرح محرمانه است و نمی شود آن را با کشور دیگر مطرح کرد. گفتم که من ۳۰ سال پیش کتاب منابع و مصالح آب در ایران را نوشته ام. اما او گفت نه و ما آنجا را ترک کردیم. اما این کار را کرده اند، اما سه شرط برای آن گذاشته اند؛ که اگر کسی خواست از آب دریای خزر استفاده کند؛ فقط با آب دریای خزر با این شوری می شود استفاده کرد. اگر آب رودی داشته باشیم با این مقدار نمک نمی شود استفاده کرد. فقط با آب دریای خزر می شود این کار را کرد.
چرا؟
در آب دریای خزر مواد غذایی هم وجود دارد، مثل ید، کلسیم، منیزیم و پتاسیم که به گیاه قوت می دهد. مثل این می ماند که به دو نفر یکی آب شور بدهیم و به نفر دیگر آب شوری که مواد غذایی هم دارد. کسی که فقط آب شور خورده است، زودتر می میرد. چون مواد غذایی فرد را تغذیه هم می کند. سه شرطی که برای این کار آورده شده است؛ برای ما بهتر است تا برای داغستان. ۴۶۰ میلی متر متوسط بارندگی سالیانه اش است. زمستان ها هم بیش از ۲۰۰ میلی متر بارندگی دارد. در جایی باید از آب خزر استفاده کرد که متوسط بارندگی اش حداقل در زمستان ها ۲۰۰ میلی متر باشد. که ما در سراسر مرزمان در خزر از آستارا تا بندر ترکمن خیلی بیشتر از این مقدار در زمستان بارندگی داریم. دلیلش هم این است که در تابستان نمک در خاک جمع می شود و در زمستان با این حجم بارندگی؛ نمک تمام سطح زمین کشاورزی را می شورد و خاک شیرین می شود. اگر کمتر باشد، نمک جمع می شود و می شود شوره زار. شرط دوم این است که زمین باید سبک باشد. رس خالص نباشد، ماسه هم داشته باشد. چون در خاک رس آب پائین نمی رود که شسته شود. شرط سوم این است گیاهانی در این شرایط کاشته شوند به شوری مقاوم باشند. آنها یونجه کاشته اند، چرا که یونجه به شوری مقاوم است.