چگونه برای آپارتمان تهران دیوار خورشیدی بسازیم؟ (استنباط شخصی/ قابل ویرایش)
دیوار خورشیدی چیه؟ دیواری که ظرفیت حرارتی بالایی داره و برای جذب گرمای خورشید در روز و انتقال آن به داخل با تاخیر حرارتی ۸- ۱۲ ساعت در شب وارد ساختمان میکنه. برای نگهداری گرمای داخل ساختمان و کاهش نوسان دمای هوا هم موثره....
اول اینکه در بخش خنک تهران یعنی اتوبان همت به بالا در فکر دیوار خورشیدی باشید.
دوم در ضلع جنوب و غرب اگر دیوارتون آفتابگیره آنرا خورشیدی کنید.
سوم. رنگ دیوار را از بیرون تیره رنگ کنید. مثلا ملات خاک سیمان یا پرلیت سیمان با سیمان سیاه و پودر سنگ استفاده کنید و یک جور رنگ قهوه ای سوخته ایجاد کنید تا جذب گرما ۳۰ برابر بشه.
چهارم. خاک برداشت شده از ملک را حالت گل و شفته کنید. سپس آنرا داخل بلوک سیمانی یا سفالی بریزید و بلوک را پر کنید.
پنجم. برای محاسبه میزان تاخیر حرارتی یک دیوار را آزمایشی کار کنید سپس یک دما سنج داخل و یک دما سنج خارج نصب کنید و از ۱۲ ظهر تا ۱۲ شب هر ساعت دمای داخل و خارج را ثبت و به دو نمودار تبدیل کنید. با جابجایی دو نمودار میتوانید تاخیر حرارتی را محاسبه کنید.
موفق باشید.🙏🌹🙏
سلام
امروز هشتمین سالگرد فوت مرحوم پدرم هستش.
اگر براتون مقدوره صلواتی برای ایشان بفرستید.
ممنون🌹🌹🌹
هدایت شده از عسل ناب جنوب
18.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شتاب به سمت #سرطان با این نوع از عسل
اینم یکی دیگه از روش کثیف #تقلب در عسل شماهم ببینید تا در اینده گول ظاهر زیبا رو نخورید😔
⁉️ عسل #سرطان_زا چیه؟؟🤔
⁉️ مگه عسل سرطان زا هم داریم؟؟؟؟😳
✅ اره داریم....
🔥این کلیپ رو ببین تا متوجه بشی که بعضی عسل ها چقدر #خطرناک ساخته میشن و چرا بعضی از #عسل ها انقدر ارزون هستن🔥
#تقلب
#عسل_تقلبی
🆔 @Asalj1
https://eitaa.com/asaljnoob
اینم قسمت کوچکی از نامردی بشر درحق هم نوع خودش😔😔
هدایت شده از طاقدیس سبز سلامت
محاسبه سرانگشتی پنجره مناسب مبحث 19 با ساده ترین امکانات (تولید دستی- بدون گاز با اسپیس 6 میلی متر)
گروه انرژی یاران:
https://eitaa.com/joinchat/775094968Cbc0dba1100
هدایت شده از طاقدیس سبز سلامت
مبحث 19 و فرهنگ ساخت و ساز: تا کنون تا چه حد بر فرهنگ ساخت و ساز در ایران در جهت صرفه جویی در مصرف انرژی متمرکز شده ایم؟ چند رساله و مقاله تحقیقی در این زمینه نوشته شده است؟ آیا اصولا اساتید اجازه میدهند در زمینه فرهنگ عامه و کاربردی مقاله ای تهیه شود؟ اساتید بر دو دسته اند: 1- اساتیدی که فرهنگ را معادل اسلام می دانند 2- اساتیدی که اصلا فرهنگ را قبول ندارند. این وسط فرهنگ عامه و کاربردی فراموش می شود. و بحران ساخت و ساز اسالمی ازهمین جا شروع می شود. جاییکه تعامل از بین می رود و روابط شکننده و عصبی و تعصبی می گردد.
#مهندس_منضبط #مهندس_معتقد #فرهنگ_ساخت_ساز #معماری_اسالمی #انرژی_یاران
https://eitaa.com/joinchat/775094968Cbc0dba1100
هدایت شده از ایران ما
9.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺جزئیات حادثه سقوط کارمند شهرداری در چاه آسانسور
رئیس اتحادیه تعمیرکاران آسانسور و پله برقی:
🔹علت حادثه سقوط کارمند شهرداری در چاه آسانسور ناایمن بودن آسانسور بوده و پیمانکار در نگهداری و ایمنی آسانسور کم کاری داشته است
┄┅═☫ همیشه با خبر، با ما ☫═┅┄
@iraan_ma
زیارت امام حسین در اربعین در #ملازمه_علوم_و_ادیان:
یکی از اهداف اربعین، زیارت امام زمان و آرزوی تعجیل در فرج است.
امام زمان (عج) در ملازمه علوم و ادیان کیست؟
۱. فردی (یا جریانی) است که از آخر الزمان جلوگیری میکند.
اما آیا پدیده آخر الزمان علمی است؟
با مطالعه ساعت آخر الزمانی که هر چند سال توسط ۱۵ دانشمند برنده جایزه صلح نوبل انجام میشود متوجه میشویم که آخر الزمان هم علمی است هم فاصله ما تا آخر الزمان و انقراض موجودات زنده در کره زمین تا ۵ دقیقه میتواند کاهش یابد.(بخاطر بمب اتم)
۲. از امام زمان به کشتی نوح تعبیر میشود. چرا که نوح (ع) با ساخت کشتی در زمان خود از انقراض موجودات در اثر طوفان جلوگیری کرد. اگر فیلم ۲۰۱۲ آخرالزمان را بررسی کنید میبینید در آینده آسیبهای سیل در اثر تغییرات اقلیمی از زلزله نیز بیشتر است. به قول استادی سیل ۱۳۹۷ ایران در حد طوفان نوح بود و طوفانهای مهیبتر نیز در راهند.
۳. آیا فقط ایرانی ها تعجیل در فرج را میخواهند یا این موضوع جهانی است؟
از سال ۱۹۷۰ گفتمان پایداری آغاز شد و حدود ۵۰ سال است که بشر موضوع تداوم بقا را میخواهد. ما در دعای فرج این موضوع را اعلام کردیم. بعد از ظهور امام زمان زیست مدت طولانی و بدکن نگرانی ادامه خواهد یافت و منقرض نخواهد شد. (حتی تسکنه ارضک طوعا و تمطعه فیها طویلا) در واقع امام زمان آخرین پاسخ به گفتمان پایداری و آخرین ناجی کل زیست در زمین است.
۴. چرا زیست و بشر در زمین در حال انقراض است و آیا این موضوع تقصیر خداست؟
در گفتمان پایداری موضوع دود و co2 و صنعت و انرژی های فسیلی بعنوان بزرگترین علت تغییرات اقلیمی مطرح میشود. از طرفی جمعیت ۸ میلیاردی از انساناهای طمع کار که بیش از حد نیاز خود مصرف و تولید آلاینده اعم از زباله، دود، فاضلاب میکنند مقصر اصلی هستند. یکی از پاسخها تولید و مصرف مسئولانه و پاسخ دیگر صلح است که در آرمانهای توسعه پایدار در ۲۰۱۴ مطرح شد. همه این موارد در ادیان مختلف رد شده است. مثلا طمع یکی از ۷ گناه بزرگ مسیحیت است. جن و شیطان گاهی از جنس دود معرفی شدند. اسراف گناه کبیره در اسلام است. شعار صلح و سبز بودن شعار اسلام است که توسط مسلمانان گاها رعایت نمیشود. حتی در قرآن ذکر شده که فرشتگان خطر فساد زمین در حاکمیت انس بر زمین را به خدا میدهند.... بنابراین این وسط کم کاری از خدا و ادیان نبوده بلکه وارونگی شناخت ادیان و فساد علمای دین در ادیان مختلف در اثر نفوذ اقتصاد صنعتی عامل مهمتری بوده است.
۵. آیا در این خصوص نظریه یا فرضیه ای نیز داده شده است؟
بله. فرضه گایا یا نظریه مادر زمین که در ادیان مختلف وجود دارد. در اسلام نظریه انسان کبیر میتواند در عرفان تطبیقی مشابه این نظریه ها باشد.... در اسلام انس در مقابل جن و شاید بعندان مکمل آن قرار میگیرد. خدا میخواست انس و موجودات دارای بدن مادی در زمین حاکم شوند. جن و شیطان مخالف این موضوع بودند. خدا خواست انس در زمین حاکم شود و رهبر انسیان، انسان شد. موجودی که از همه انسیان به انسان کبیر یعنی همان مادر زمین شبیه تر است. در حدیثی از پیغمبر اسلام داریم زمین مادر توست در حفظ آن کوشا باش.
در حقیقت لایه بیوسفر زمین همان انسان کبیر مادر ماست و همه ما انسانها، حیوانات و گیاهان جنین هایی در دل این مادر هستیم. در حال حاضر ۸.۳ میلیون گونه موجود در زمین وجود دارد و حدود ۸ میلیارد انسان. یعنی هزار انسان به ازای هر گونه. برای مدیریت این دنیا و ادامه زیست و کاهش انقراض نیاز به افزاسش مسئولیت پذیری و نکاتی است که در یک دین اسالمی و در ملازمه اسلام و سلامت و ملازمه علوم و ادیان و در تقریب مذاهب، ادیان و جنبش ها و احزاب و ملتها و دولتها امکان آن وجود دارد. تنها یک طاووس رنگین از احزاب و مکاتب میتواند چنین حکومت جهانی را برپا دارد و نام این ناجی و طاووس رنگین و مغز متفکر انسان کبیر را کسی نمیداند و فقط میدانیم به قول ملاصدرا وی اجتماع نقیضین و خلیفه الله است و مسلط به علوم زمان و نخبه عصر که عطش دانشمندان را فرو می نشاند و مشکل زیست بشری و انقراض را حل میکند.....
اللهم عجل لولیک الفرج🙏🌹🙏
لطفا این متن را نقد کنید.🙏🙏🙏
هدایت شده از طاقدیس سبز سلامت
🌹🙏🌹 تیرچه یونولیتی 🌹🙏🌹:
بر اساس مبحث ۱۹ ویرایش چهارم سال ۹۹ اگر ۵ سانت یونولیت زیر تیرچه قرار بگیرد، مقاومت حرارتی تیرچه یونولیت برای عایق سقفها کافی خواهد بود.
#پیشنهاد:
اگر ما فونودله تیرچه را از ۵ سانت یونولیت فشرده بگیریم، این موضوع محقق میشود. استادی میگفت در آلمان فوندوله تیرچه ها را عایق میکنند و تحویل میدهند.
به نظر شما با توجه به اهمیت موضوع انرژی، چه مشکلی وجود دارد که این موضوع به ایران نیامده؟
آیا سازتده تیرچه بلوک و ساختمان در صورت درک اهمیت انرژی بالاخص در آلودگی و ناسالم سازی شهرهای بزرگ حاضرند از #تیرچه_یونولیتی (تیرچه با فوندوله یونولیت ۵ سانت) استفاده کنند؟
اگر اجبارها جدی شود و شهرداری نیز مصمم به اجرای مبحث ۱۹ شود و ناظرین سخت گیری کنند چطور؟
با تشکر- مرتضی ملکی🙏🌹🙏
هدایت شده از طاقدیس سبز سلامت
اگر امکان عایق کاری رطوبتی روف گاردن باغ بام را ندارید، حداقل میتوانید از فلاورباکس گالوانیزه یا کامپوزیت برای مولد کردن و قابل استفاده کردن پشت بام استفاده کنید.
#معماری_مولد #محو_گرسنگی #رفع_فقر #آرمانهای_پایداری #جوانان_فقیر #کشاورزی_شهری #آرمانشهر_جوانان #معماری_اسالمی #شهر_اسالمی #توسعه_پایدار #بهره_وری # محصول_غذایی_سالم
هدایت شده از طاقدیس سبز سلامت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یکی از راه حلهای سایتهای دفن زباله، تبدیل زباله خشک به بلوکهای سیمانی هستش... البته بهترین راه حل زباله تر، تبدیل آن به خوراک دام است.
#آرمانشهر_اسالمی #آرمانشهر کودک #شهر_اسالمی #معماری_اسالمی #نسل_اسالمی
هدایت شده از گروه جهادگران اقتصاد مقاومتی (گام)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔵 قدیمی ترین صندوق امانات جهان در مراکش
که متعلق به یهودیان بوده🤔
"🌻 جهادگران اقتصاد مقاومتی 👇
@jam_zn
هدایت شده از طاقدیس سبز سلامت
26.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
در کتاب مرحوم پیرنیا میخواندم قدیم روستاها در ایران جابجا می شد. علت آن هم نبود آب بود. به قول سید محمد بهشتی ایران کشور بحرانهاست و باید برای بحران برنامه ریزی شود. دکتر محسن رنانی هم به این نتیجه میرسد که ما نباید به تقلید اروپا توسعه را برای شرایط نرمالیتی انجام دهیم بلکه باید برای شرایط بحرانی انجام دهیم.
سوال اینست که جمعیت ۱۵ میلیونی تهران با سرانه ۱۵۰ لیتر مصرف آب، چقدر آب نیاز دارد و چقدر فاضلاب تولید میکند؟ با سرانه ۸۰۰ گرم زباله تر چقدر شیرابه زایی دارد؟ چطور است که تهران سالی ۳۷ سانت فرونشست را تجربه میکند؟ فروچاله های بزرگ ورامین چیست؟ و ما چرا تاکید داریم که تهران را بیش از پیش و بصورت پیوسته توسعه دهیم؟
آیا نمیخواهیم از پایتخت اندونزی درس بگیریم؟
#توسعه_پیوسته #توسعه_گسسته #شهرک_اقماری #توسعه_افقی #توسعه_عمودی