eitaa logo
🌷دوستان شهدا🌷
222 دنبال‌کننده
11هزار عکس
3.4هزار ویدیو
73 فایل
اگر... تیر دشمن...💣 جسم شہدا را شڪافت... تیر بدحجابــے... قلب آن ها را میدرد...💔 شہدا شرمنده ایم.. میسر نگردد به کس این سعادت به کعبه ولادت به مسجد شهادت یا علی @yazahra0118 یا زهرا
مشاهده در ایتا
دانلود
سلامی: مردم ایران رهبر انقلاب را تنها نگذاشته‌اند فرمانده کل سپاه در اجتماع تشییع‌کنندگان شهدای شاهچراغ: 🔹ای کاش ظهر عاشورا مردم شیراز می‌بودند تا امام ‌حسین‌ (ع) در قتگاه تنها نمی‌ماند و کسی نمی‌توانست دستان حضر ابوالفضل را قطع کند؛ اگر شما مردم شیراز می‌بودید حضرت علی اصغر تشنه و با تیر سه شعبه شهید نمی‌شد.‌اگر آن روز بودید هیچ فرزندی از فرزندان حریم اهل بیت به ا‌سارت و به شام نمی‌رفت. 🔹امروز مردم ایران و شیراز به خوبی رهبر معظم انقلاب ‌را در‌بر گرفته‌اند. ‌رهبر انقلاب ‌در قلب جهاد ا‌یستاده‌اند و مردم ایران امام خامنه‌ای را در برا‌بر انواع دشمنی‌ها تنها نگذاشته‌اند و امامشان را صیانت می‌کنند.
7.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✳️ 👈 لطفا منتشر کنید ┄┅┅┅✿✾❀✾✿┅┅┅┄
✅نکته؛ هرگاه یاد نعمتی از نعمت های خدا افتادی، ندونستی چطور شکرش بجا بیاری صلوات بفرست 👌🏼تلنگر؛ اگر ناخودآگاه ، یاد گناهی که سالها قبل انجام دادی افتادی، سریع استغفار کن و مبلغی صدقه را بده که اثرات و عواقب اون گناه از نامه عملت پاک بشه.. ✅حدیث داریم صدقه باعث پاک کردن گناهانی هست که یادت رفته مهدی قاضی زاده
'♥️𖥸 ჻ -میگفت:اگریڪ‌روز‌پاڪ‌باشید‌وگناه‌نڪنید حتما آقـا(عج)رادرخواب‌می‌بینے! واگر۱۰روز پاڪ‌باشی،خودحضرت‌راخواهے دید! 🌱 تعجیـل‌در‌ظهـور صلـوات🌿
کربلایی وحید شکریVahid Shokri - Hossein.mp3
زمان: حجم: 3.07M
"من خدمتکار حسینم 🎙کربلایی وحید شکری
♦️جایگاه توسل به حضرت سید الشهدا و نوافل| ▫️عارف بالله آقا فخر تهرانی رحمت الله علیه می فرمودند : توسلات خیلی مهم است. همه جا کارت با حسین باشد.سرالله الاعظم وجود مقدس اباعبدالله الحسین (ع) است . ▫️اگر از ته دل برای اباعبدالله گریه کردی،حضرت عزرائیل خود تلقین می دهد.هیچ کس به جایی نرسید ،مگر از نوافل و عزاداری امام حسین ،اقرب نوافل است.
2.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فیلم جدید از وحوش دانشگاه شریف تهدید به برداشتن حجاب یک دختر "تو حق نداری روسری منو باز کنی!" این سراشیبی شریف با سرعت زیادی به قعر پیش میرود و میتوان تهی بودن آن را در نقطه‌ای یقین کرد که زن را در مقابل زن قرار میدهد؛ به اسم زن، تهدید به از سر‌کشیدن روسری میکند و به اسم آزادی، لگد میزند و می‌شکند.
📸 سازمان اطلاعات سپاه با انتشار عکس‌های آشوبگران تخریب‌گر، از مردم خواسته است، آنها را شناسایی و اطلاعات آنان را به شماره 114 سازمان اطلاعات سپاه گزارش کنند. 🔺 این تصاویر را برای همه افراد و گروه‌ها فوروارد کنید تا همه آگاه شوند.
5.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸مرحوم آیت الله ناصری این سخنان رو مدتها پیش می گفت! اون موقع خوب نفهمیدیم؛ اما حالا خیلی خوب می‌فهمیم. روحت شاد ☘
♦️ساعت ۱۶:۰۰ امروز ۱ نفر توسط عوامل حراست در خیابان ۱۶ آذر که قصد ورود به داخل دانشگاه تهران را داشته دستگیر شد در بازرسی بدنی دو قبضه چاقو و مقادیر دیگری از سلاح های سرد از وی کشف گردید! 🚨