صدام حسین؛ از آغاز تا انزوا و اعدام
 هر چند بهانهی صدام برای تجاوز به ایران تصرف غیر قانونی ایران بر سرزمین های عربی در خوزستان بود اما غالب تحلیل گران مسائل سیاسی به خوبی میدانستند که هدف از این آتش افروزی نه اختلافات ارضی و مرزی که احساس خطر حکومتهای استبدادی حاشیه ی خلیج فارس از انقلاب نوپای ایرانیان است...
صدام حسین نامی آشنا برای مردم منطقه و رسانههای بین المللی است که در طول 35 سال حکم رانی حزب بعث بر عراق یعنی از سال 1968 تا 2003م بر تحولات سیاسی-نظامی خاورمیانه سایه افکنده بود. 9دی ماه 1385 روزی بود که صدام بر اساس حکم دادگاه ویژه ی رسیدگی به جرائم سران عراق به دار مجازات آویخته شد و دفتر حیات یکی از سفاکترین دیکتاتورهای قرن و بلکه تاریخ بشریت به برگ آخر خود رسید و اکنون 8سال از آن روز میگذرد.
از تکریت تا بغداد
صدام حسین عبدالمجید تکریتی در سال 1937م در تکریت-یکی از شهرهای مرکزی و سنی نشین عراق- متولد شد و در کودتای سال1968م حزب بعث که به دوران دوساله ی ریاست جمهوری عبدالرحمن عارف پایان داد شرکت فعال داشت. در دولت پس از کودتا احمد حسن البکر دایی صدام رییس جمهور و خود او معاون رییس جمهور بود و پایه های حکومت تک حزبی در عراق توسط آنان تحکیم گشت تا آنکه در سال 1979م صدام علیه البکر نیز دست به کودتا زد و با اخراج رییس جمهور مخلوع خود بر جایگاه حاکم مطلق العنان عراق نشست.

رابطه با رژیم پهلوی
تنها دیدار صدام با محمدرضا پهلوی در سال1975م و در حاشیه ی اجلاس سران کشورهای عضو اوپک به میزبانی الجزایر صورت گرفت و از آن پس نه شاه به عراق سفر کرد و نه صدام عازم ایران شد. تعامل نه چندان دوستانه ی ایران و عراق در این دوران از سردی روابط میان هیئت حاکمه ی دو کشور همسایه حکایت داشت چرا که از سویی بعثی ها با کنار زدن حکومت سلطنتی ملک فیصل که هم پیمان منطقه ای شاه در پیمان چهارجانبه ی بغداد–به عضویت ایران، عراق، پاکستان وانگلیس- بود به قدرت رسیده بودند و از سوی دیگر اختلافات مرزی به ویژه بر سر اروندرود که در مطبوعات عراقی شط العرب نامیده میشد مانع نزدیکی دو کشور به یکدیگر شده بود تا جایی که در اردیبهشت سال1348 دولت عراق طی اطلاعیه ای رسمی عبور و مرور کشتی های ایرانی در اروند را ممنوع اعلام کرد، اما کشتی ابن سینا که متعلق به ایران بود از بندر خرمشهر وارد اروندرود شده و تا خلیج فارس مسیر را طی می کند بدون آنکه نیروهای عراقی بتوانند اقدامی علیه آن انجام دهند. سرانجام در حاشیهی اجلاس الجزایر دو طرف در چارچوب قراردادی حقوقی عمیقترین نقطهی رود خانه یا خط تالوگ را به عنوان شاخص خط مرزی دو کشور به رسمیت میشناسند و این توافق به قرارداد 1975 الجزایر موسوم میگردد.

رویارویی با انقلاب
امام خمینی(ره) نیز در مهر 1357 زمانی مجبور به ترک عراق میشود که شورای انقلاب عراق به ریاست صدام حسین حضور یک مرجع تقلید انقلابی در عتبات عالیات را برنمی تابد و علی رغم مخالفت رژیم پهلوی به 13سال اقامت امام(ره) در نجف اشرف خاتمه میدهد. انقلاب اسلامی همچون صاعقهای ناگهانی بر سپهر سیاست در قرن بیستم ظاهر شد و حاکمان عرب حاشیهی خلیج فارس را به واهمه انداخت لذا صدام که همیشه در پی فرصتی برای ارتقاء جایگاه خود در معادلات منطقهای و جهانی بود با بهرهبرداری از توهم ایران هراسی که گریبانگیر شیوخ عرب منطقه شده بود جرقهی جنگی را زد که 8سال به درازا کشید و جز کوهی از خسارت و شکست برای ملت عراق ارمغانی نداشت.

هر چند بهانهی صدام برای تجاوز به ایران تصرف غیر قانونی ایران بر سرزمین های عربی در خوزستان بود اما غالب تحلیل گران مسائل سیاسی به خوبی میدانستند که هدف از این آتش افروزی نه اختلافات ارضی و مرزی که احساس خطر حکومتهای استبدادی حاشیه ی خلیج فارس از انقلاب نوپای ایرانیان است لذا ارتش بعث جنگی نیابتی علیه ایران به راه انداخته بود تا شیوخ عرب منطقه از کابوس تکرار انقلاب در کشورهای خود رهایی یابند. صدام در نبرد با ارزش های شیعی و انقلابی ایرانیان به شعارها و نمادهایی پرجاذبه نیاز داشت تا در رویارویی ایدئولوژیک و تبلیغاتی نیز با رزمندگان ایرانی پنجه در پنجه شود. لذا با تاکید بر عنصر پان عربیسم و قادسیه خواندن جنگ خود با مردمان مجوس، جنگ اعراب مسلمان با ارتش ساسانی در صدر اسلام را یادآور میشد که به فتح ایران و ورود اسلام به این کشور منجر شد. جنگی که از31 شهریور1359 تا تابستان1367 به طول انجامید و هیچ یک از اهداف سردمداران حزب بعث را تحقق نبخشید بلکه ثروت ملی عراق را برای ویرانی زیرساخت های دو کشور با اکثریت شیعی منطقه یعنی ایران و عراق هدر داد.

ماجراجویی در خلیج فارس
صدام پس از آتش بس با جمهوری اسلامی مشکلات و کاستیهای عدیده ای را پیش روی کشور خود میدید که ناشی از جنگ خانمان سوز با ایران بود چرا که اقتصاد عراق در بدترین وضعیت خود قرار داشت و بدهکار
بسم الله الرحمن الرحیم
به رسم ادب روزمونو با سلام
بر سرور و سالار شهیدان
آقا اباعبدالله شروع میکنیم
اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ
وَعَلٰى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ
وَعَـلىٰ اَوْلادِ الْـحـُسَـيـْنِ
وَعَلىٰ اَصْحٰابِ الْحُسَيْن
【 السلام علیڪ یا اباعبدالله】
@maliche11gol
🏴پدر شهیدان عرب سرخی دار فانی را وداع گفت
🌷«حسین عرب سرخی»، پدر شهیدان محسن، مجتبی و محمدرضا عربسرخی دار فانی را وداع گفت و به دیدار فرزندان شهیدش رفت.
🌷مراسم تشییع پیکر آن مرحوم صبح روز یکشنبه (۹۸/۹/۲۴) ساعت ۹ از مقابل مسجد فائق واقع در میدان شهدا خیابان هفدهم شهریور خیابان شهید فیاض بخش برگزار شد.
@maliche11gol
با نهایت تأسف، درگذشت مادر اولین شهید انقلاب اسلامی
شهید حجت الاسلام محمدرضا انصاری
مرحومه کربلایی
سیده فاطمه (خوشقدم) مهدیانی
متعلقۀ حجت الاسلام والمسلمین حاج شیخ علی انصاری تویسرکانی
را به اطلاع می رساند.
▪️مراسم نماز و تشییع: روز یکشنبه ۲۴ /۹ / ۹۸ ساعت ۱۴ ، از حرم مطهر حضرت معصومه (س) صحن اتابکی به سمت گلزار شهدای علی بن جعفر(ع)
▪️مراسم ختم: یکشنبه شب، ساعت ۱۸:۳۰ تا ۲۰ ، نیروگاه، میدان شهید امینی بیات، مسجد امام جواد (ع) با سخنرانی حجت الاسلام محمد حسن شاهآبادی
@maliche11gol
♥️ #امام_زمان(عج) می فرمایند:
🍃 هر کسى که به دنبال حاجت خداوند عزّوجلّ باشد، خداوند نیز دنبال کننده و برآورنده ى حاجت او خواهد بود.
📖 بحارالأنوار، ج51، ص331
🔻درگیری الحشدالشعبی با داعش در نزدیکی مرز ایران
🔹منابع عراقی از استقرار گسترده نیروهای الحشد الشعبی عراق در مناطق شمال شرقی استان دیاله در شرق عراق و مرز با ایران با هدف مقابله با گروهک تروریستی داعش خبر دادند. این اقدام به دنبال حمله داعش به این منطقه انجام شد که با شهید و زخمی شدن شماری از نیروهای الحشد از جمله یک فرمانده آن همراه شد.
🔹منطقه میدان نفتی «نفتخانه» که شامل چاههای نفت مشهوری است و در نزدیکی مرزهای عراق و ایران واقع است. این گستردهترین استقرار نیروهای الحشد الشعبی از سال ۲۰۰۳ در این منطقه است که برای دفع خطر داعش صورت گرفته است.
@maliche11gol
••🕊••
#تلنگرشهیدانه🌱
میگفتـــ ↓
اگهطالب #شهادتــ باشۍ!
یڪ #نگاه حرامممکناستــ سالها؛
تورااز شهادتـــ دورڪند..
وگفتـــ ↓
منحرفهاۍ #لغو و بیهوده را
ڪمتر از لقمهۍ #حرام نمیدانم
میگفتـــ ↓
#فڪر ڪارباطل و حرام
حتۍاگرانجامهمنداده باشیم!
بهپاۍمانثبتــ خواهد شد
🕊شهدا #حلال کنید ڪه #حرام کردیم
جبهههاۍنور #اڪسیژن استــ برایما،
#غرق شدگان نَفَس ڪم آورده ...
@maliche11gol