طوری زندگی نکنید که کودک تون،پول رو مایه خوشبختی بدونه.چون درآینده، حتما پول روبه شماترجیح میده!اولین قربانی این تفکر،خودشما هستین.
@mama_bardari👼
برای حرف شنوی فرزندتان👇
اگر می خواهید بچه از قوانین خانه و خانواده شما اطاعت کند لطفا درخواست خود را صریح و بدون سوالی کردن آن به کار ببرید.مثلا به جای اینکه بگویید: میخواهی حمام کنی؟ بگویید: عزیزم الان وقت حمام کردن است، برو حمام.
@mama_bardari👼
سر حرف خود بایستید
اگر کودک خواستهای داشت که شما نمیتوانید و یا صلاح نمیدانید به او جواب مثبت بدهید، بر سر نه خود بایستید.
اگر کودک ببیند که بعد از اصرار و گریه و قشقرق میتواند شما را تسلیم خواسته خود کند یاد میگیرد که دفعات بعد هم از همین روش برای رسیدن به خواستهاش استفاده کند.
بنابر این تنها زمانی به فرزندتان نه بگویید که مطمئنید از حرف خود برنمیگردید. اگر موقع شنيدن جواب منفي شما دست به مانور زد، خودزني كرد، سرش را به زمين كوبيد يا خودش را به زمين انداخت، تا زماني كه ميدانيد خطري ندارد مطلقا بي اهميت باشيد.
@mama_bardari👼
🔸ارزشمندترین یادگیری های انسان با تجربه کسب می شود
♦️بچه هایی که تجربیات حسی فراوان دارند پرسشگر ، تحلیل کننده و استدلال گرا بار می آیند .
🔻امروزه فرزندان ما تجربیات حسی کمی دارند .
🔹محیط زندگی برای آنان مملو از تجربیات ارزشمند است ، پس اجازه دهید فرزندانتان کودکی کنند و مانند بچه های گذشته زندگی کنند .
🔸آنها را در کارهای خانه دخالت دهید حتی کارهایی که در نگاه اول به نظر خارج از توانایی آنهاست می تواند با کمک و نظارت شما تبدیل به کاری ساده ، ارزشمند و آموزنده شود.
@mama_bardari👼
کودک بهتر از ما پیام بدنش را میشناسد
وقتی بدن آمادگی دریافت غذا را ندارد، اشتها هم ندارد.
زور کردن بچه ها به خوردن غذا به آنها آسیب میزند وباعث میشود در بزرگسالی پیامهای بدنشان را نشناسند
@mama_bardari👼
سعی کنیم برای بهبود ارتباط خود با فرزندانمان، خوب گوش کردن را جایگزین این واکنشها کنیم:
مخالفت و بحث کردن
قضاوت كردن
انتقاد كردن
متقاعد کردن
بازجویی و استنطاق کردن
سخنرانی کردن
@mama_bardari👼
💕
زمانی که #برچسبی به فرزندتان می زنید (دختر ما عصبی است، پسر ما بیش فعال است و اصلا به حرف های من گوش نمی دهد و...)
باعث می شود دیگران فرزند شما را به همین شکل بپذیرند.
🔹یعنی شما #منفی صحبت می کنید وآن ها هم منفی نگاه خواهند کرد.
🔸 اگر نوجوان شما این سخنان را بشنود، به مرور این رفتارها را خواهد پذیرفت و درونش #نهادینه می شوند.
@mama_bardari👼
آموزش مدیریت احساس به فرزندتان
با تایید احساس فرزندتان، در مدیریت احساساتش او را یاری کنید. اگر پسرتان گریه میکند و شما با عصبانیت به او میگویید “تو مرد هستی گریه نکن”، نه تنها به وی کمکی نکردهاید، بلکه احساسات او را سرکوب کردهاید و به او یاد میدهید که احساساتش را مخفی نگه دارد.
پژوهشها نشان میدهند که مادران از دخترانشان بیشتر در مورد احساسات سوال میکنند و اگر هم زمانی دختر و پسر آنها دچار آسیب شود، بیشتر به فرزند دختر رسیدگی میکنند و همین امر موجب میشود که پسرها در بیان احساسات خود شرم داشته و به مردانی تبدیل شوند که نتوانند به خوبی با دیگران ارتباط برقرار کنند، حتی نتوانند احساسات خود را بیان و کنترل کنند.
@mama_bardari👼
سخت گیری را کناربگذارید
کودک و درکل هر انسانی تا اشتباه نکند نمی تواند رشد و پیشرفت کند، اجازه دهید کودک اشتباه کند وبعد به اومسوولیت بدهید تا اشتباهش را جبران کند و یادبگیرد
خدا هم بندگانی که گناه کرده اند و توبه می کنند و جبران می کنند را می بخشد.
@mama_bardari👼
⁉️اینکه هنگام #عوض_کردن_پوشک چطور پای کودک را تمیز میکنید به مقدار کثیفی ارتباط دارد.
🤰اگر ناحیهٔ زیر پوشک تمیز است و هیچ مدفوعی وجود ندارد، مجبور نیستید که باسن کودک را با صابون یا شویندهها تمیز کنید و فقط یک پوشک تازه را، با یا بدون پماد محافظ پوشک به پایش بپوشانید. اگر هم کودکتان مدفوع کرده است و باسن او نیاز به تمیز کردن دارد، میتوانید آن را با آب خالی یا یک دستمال یا لیف نرم نمدار تمیز کنید و بهطورکلی، نیازی نیست پای کودکتان را هر با شویندها یا کف بشویید.
🤰همچنین اگر از دستمال مرطوب استفاده میکنید اطمینان حاصل کنید که بدون رایحه و فاقد الکل است و دستمال را به آرامی روی پوست بکشید، زیرا مالیدن زیاد میتواند باعث تحریک پوست شود. اگر به نظر میرسد یک نوع دستمال یا صابون پوست کودک را تحریک میکند، استفاده از آن را قطع کنید و اجازه دهید که بهبود یابد. همچنین میتوانید استفاده از دستمال مرطوب یا صابون را تا زمانی که کودکتان کمی بزرگتر میشود به تعویق بیندازید.
@mama_bardari👼