👵در #زنان یک ناحِیه ی ویژه، در قسمت جلوی نیمکرهی چپ و چند ناحیهی کوچک دیگر در نیمکرهی راست مغز، به صحبت کردن اختصاص دارند. داشتن این مراکز در دو نیمکره ی مغز باعث میشود که زنان سخنوران خوبی باشند.
✨آنها از حرف زدن لذت می برند و به همین دلیل بسیار صحبت میکنند. نواحی ویژهی کنترل سخن در مغز #زن، جدا از نواحی دیگرِ مغزی، فعالیت مینمایند. بنابراین زن میتواند همزمان با صحبت کردن کارهای متفاوت دیگری را انجام دهد.
✨ @mamanha ✨
#زن نمیداند که مجبور کردن مرد به حرف زدن یا گوش دادن (در حالی که او آمادگی آن را ندارد) به معنای اعلام جنگ است. مرد عقب نشینی میکند و اگر زن اصرار کند او منفجر میشود و حمله میکند.
مرد، برای حرف زدن، نیاز به دلیل دارد امّا زن بیشتر به خاطر لذتی که از حرف زدن میبرد، حرف میزند. در سخن گفتن جملات مردان کوتاه تر از جملات زنان است.
✨ @mamanha ✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚡️بدگویی پشت سر #همسر
#استاد_عباسی_ولدی
✨ @mamanha ✨
‼️قابل توجه #مردان
نگاه آلودهی مرد به زن، درون او را مضطرب و بیقرار میکند و امنیت روانی زنان را در جامعه کم میکند.
#زنان مدام از اینکه مورد نگاه و #هوس مردان قرار بگیرند، اضطراب دارند و این اضطراب و احساس عدم امنیت را ناخودآگاه به فرزندان و خانواده و دوستان خود منتقل میکنند.
افرادی که دل و دیدهی خود را کنترل نمیکنند نخستین چیزی که از دست میدهند، لذت عشق و صمیمیّت و یگانگی #زناشویی است.
✨ @mamanha ✨
‼️قابل توجه #زنان
🔅برخی افراد، به گمان اینکه آراستگی ظاهری فقط مربوط به روزهای نخست زندگی #زناشویی است، بعد از گذشت مدتی، دیگر به آن توجهی نشان نمیدهند و به هر صورتی که میخواهند، در برابر هم ظاهر میشوند.
🔅توجه داشته باشید که آراستن ظاهر، همسرتان را به معاشرت و همنشینی بیشتر تشویق میکند.
✨ @mamanha ✨
‼️آنچه میتواند باعث روآوردن زن به مرد بیگانه شود، همانا احساس خودکمبینی و کمبود محبتی است که وی را ناچار میکند برای جبران آنچه ک نزدیکانش از او دریغ کردهاند، به سمت دیگران کشیده شود.
⚡️از اینجا میتوان دلیل آن همه توصیه و تأکید دین #اسلام را به پدران و همسران، نسبت به محبّت و علاقه به دختران و زنان دانست.
✨ @mamanha ✨
داستان کوتاه #مهدوی / #امام_زمان و اهمیت احترام به والدین
شیخ باقر نجفی، از شخص صادقی که دلاک بود نقل میکند:
ایشان پدر پیری داشت و در خدمتگزاری او کوتاهی نمیکرد حتی کنار دستشویی برای او آب حاضر میکرد و منتظر میایستاد تا او را به مکان استراحتگاهش ببرد و کوچکترین کوتاهی در خدمت به پدر نمیکرد مگر در شبهای چهارشنبه که به مسجد سهله میرفت. پس از مدتی رفتن به مسجد را هم ترک نمود. از او پرسیدم: چرا رفتن به مسجد را ترک کردهای؟
گفت: چهل شب چهارشنبه به آنجا رفتم، هفته چهلم وقت گذشته بود که حرکت کردم. اتفاقاً آن شب، مهتاب نمایان بود. مقداری از راه را رفته بودم که مرد عربی را که سوار بر اسب بود دیدم. آنگاه آن مرد اسب سوارد به من فرمود: «اوصیک بالعود» یعنی تو را نسبت به پدر پیرت سفارش میکنم و از نظرم غائب گردید. متوجه شدم که ایشان حضرت مهدی بوده است و همچنین فهمیدم که آن حضرت راضی به جدایی من از پدرم، حتی در شبهای چهارشنبه نیست، به خاطر همین دیگر به مسجد سهله نرفتم .
📚 پورسید آقایی ـ میر مهر ص175
✨ @mamanha ✨
🌹نکته تربیتی
مرحوم #آیت_الله_بروجردی گفتهاند: در دوران نوجوانی، هنگامی که پیش از #نماز صبح برای نماز بیدار میشدم والدینم مقداری پول زیر سجادهام میگذاشتند؛ ولی هنگامی که پیش از اذان صبح بیدار نمیشدم چیزی زیر سجاده نبود. همین باعث شد که من #نماز_شب را ادامه بدهم؛ اما به تدریج لذت نماز شب را درک کردم، آن را ترک نکردم.
✨ @mamanha ✨