May 11
🌸شاید بتوان به جرأت گفت مهم ترین عامل اختلاف های بین مادران و پدران سرزمینم درک ناصحیح از تفاوت های زن و مرد می باشد..
مادران و پدران سرزمین من غالباً از تفاوت های خودشان با جنس مخالف اطلاع کافی ندارند و در خیال خود اینگونه تصور میکنند که جنس مخالف هم باید مثل او باشد
❤️❤️
مادران باید بدانند اگر در قوانین اسلامی و حتی غیر اسلامی بعضاً تفاوت هایی بین حقوق زنان و مردان وجود دارد به دلیل تبعیض نیست، بلکه به دلیل همان تفاوت های ذاتی است که در بین زنان و مردان وجود دارد..
به عنوان مثال اگر زن مهریه میگیرد و مرد نه، به خاطر این است که مردان با توجه به شرایط جسمانی قوی تری که دارند راحت تر میتوانند از مخارج خود بر بیایند ولی این مورد برای زنان مشکل است. پس این مهریه قرار داده شده تا زن ها بتوانند مشکلات خودررا در دوران تنهایی حل کنند. همین طور که اگر دیه و ارث بیشتری که مرد میگیرد به خاطر این است که مردها علاوه بر مخارج خود باید به خانواده خود نیز رسیدی کنند ولی برای زن ها اینگونه نیست.
@mamanha
💑🌸💑
چند مورد از تفاوت هایی که بین زن و مرد وجود دارد
🔵«مرد وقتی که احساس کند همسرش به او نیاز دارد انگیزه پیدا میکند و نیرو میگیرد»
«زن وقتی احساس میکند همسرش به او عشق میورزد انگیزه میگیرد و نیرو میگیرد»
🌸🌸🌸
⚫️اشتباهی که زن مرتکب میشود آن است که تصور میکند مجبور نیست درخواست حمایت نماید. زیرا زنان به طور غریزی به فکر نیازهای دیگران هستند و هرآنچه را که بتوانند برای آنها انجام میدهند. آنها به اشتباه توقع دارند که مردها نیز همین کار را انجام دهند. وقتی زن عاشق میشود، به طور غریزی عشق خود را به معشوق خود ارزانی میدارد و با شور و شادی در جست و جوی راههایی برای حمایت از او برمیآید. هرچه عشق زن بیشتر باشد، انگیزه بیشتری برای برای عشق ورزیدن پیدا میکند.
🌸🌸🌸
🔴جمله سحرآمیز حمایت مرد عبارت است از: «تقصیر تو نیست» هنگامی که زن احساس نارضایتی خود را مطرح میکند میتواند جهت حمایت از شوهرش به یک باره مکث کند و با گفتن این جمله، از او دلجویی نماید:« از اینکه به حرفهای من گوش میدهی متشکرم و اگر تصور کنی که من منظورم این است که تو مقصری، نه اینطور نبوده و تقصیر تو نیست»
زن باید این نکته را بداند که نسبت به شنونده خود (شوهرش) حساس باشد و وقتی که درباره مشکلات متعددی صحبت میکند، باید درک کند که شوهرش با شنیدن آن مشکلات احساس تقصیر میکند.
🌸🌸🌸
برگرفته از مردان مریخی، زنان ونوسی
@mamanha
❤️ ❤️
اثر لجبازی در اختلافات
لجاجت مدیریت زندگی را از دست عقل و منطق خارج میکند چرا که انسان لجوج توان منطقی خود را از دست میدهد و به همین دلیل هم نمیتواند تدبیر صحیحی برای زندگی خود بیاندیشد
اگر رِفق و مدارا فضای خانواده را آرام نگه میدارد، لجاجت خانه را به میدان جنگ تبدیل میکند
👨❤️👨
امام علی(علیه اسلام) می فرماید: از صفت نکوهیده لجاجت پرهیز کن که آتش جنگ ها را شعله ور میکند(غررالحکم/ص557)
@mamanha
📲
خطری به نام ندانستن فرهنگ استفاده از فضای مجازی
بر اساس یکی از تحقیقات، از هر پنج مورد طلاق در امریکا، فیس بوک، عامل یکی از آن طلاقها بوده است.
در انگلستان نیز مشابه چنین آماری در پی تحقیقات گزارش شده است.
💻
در سال 2010 نیز یک پیمایش در امریکا انجام شده است که اعلام میکند که از هر پنج وکیل که پیگیر امور طلاق هستند، چهار نفر از آنها شواهدی را در دست داشتند که نشان میدهد شمار طلاق به دنبال استفاده از فیس بوک افزایش یافته است.
🇮🇷🖥
از یک سو شمار کاربران اینترنتی ایران، طی هشت سال، پنج برابر شده است و از هفت میلیون نفر در سال 1384 به 36 میلیون نفر در سال 1392 رسیده است و از سوی دیگر، نسبت طلاق به ازدواج هم در همین باره زمانی، از ده درصد به هجده درصد رسیده است.
(خبرگزاری ایسنا/ 13 بهمن 1393/ )
@mamanha
دلائل سکوت و کم حرفی مردان که زنها باید به آنها توجه داشته باشند
🤐
مرد به دلائل گوناگون سکوت اختیار کرده یا به درون غار ذهن خویش میرود:
🔴 باید در مورد مشکل خویش بیاندیشد و راه چاره ای کابردی برای آن بیابد.
🔴 او پاسخی برای یک مسئله یا مشکل ندارد. مرد هیچگاه یاد نگرفته است که بگوید: «پاسخ این سوال را نمیدانم. باید به درون غار خود بروم و پاسخی برای آن پیدا کنم.» مردهای دیگر فرض میکنند که او فقط به دلیل یافتن یک راه حل، سکوت اختیار میکند.
🔴 او ناراحت یا زیر فشار است. در چنان شرایطی باید برای رسیدن به ارامش و خونسردی، تنها باشد. او نمیخواهد کاری را انجام دهد یا چیزی بگوید که باعث پشیمانی او شود.
🔴 او باید خویش را پیدا کند. این دلیل چهارم در زمانی که مرد عاشق است، اهمیت بسیار بیشتری پیدا میکند. مرد احساس میکند که صمیمیت و نزدیکی بسیار زیاد، قدرت را از او سلب میکند و به همین دلیل نیازمند تعیین حد و مرزی برای صمیمیت و نزدیکی با همسرش است. هرگاه خیلی صمیمی و نزدیک میشود احساس شکست میکند و در این لحظه زنگ های خطر به صدا در میآید و مرد مریخی به سوی غار خویش رهسپار میشود. در نتیجه این کار، او دوباره احساس جوانی میکند و نیرویی تازه به دست میآورد و عاشق پیشگی خود را از سر میگیرد.
@mamanha
🔹
پیامبر اکرم حضرت محمد(ص) می فرمایند:
هر زنی که شوهر خود را بیازارد، خداوند هیچ انفاق و عوض و کار نیکی را نمیپذیرد تا او را راضی کند، حتی اگر روزها روزه بگیرد و شبها به عبادت بگذراند و … چنین زنی اولین کسی است که وارد آتش خواهد شد، و همچنین است اگر مرد به زنش ستم روا دارد.
🔸
متن حدیث:
أیُّما امراةٍ آذَت زَوجَها بِلِسانِها لَم یَقبَلِ اللهُ مِنها صَرفاً وَ لا عَدلاً وَ لا حَسَنَةً مِن عَمَلِها حَتَّی تُرضیهُ وَ إن صامَت نَهارَها وَ قامَت لَیلَها … وَ کانَت فی أوَّلِ مَن تَرِدُ النّارَ وَ کَذَلِکَ الرَّجُلُ إذا کانَ لَها ظالِما.
"وسایل الشیعه، ج ۲۰، صفحه ۲۱۱"
@mamanha
🔸سه نکته اساسی در مورد تربیت فرزند🔶
🔺ایجاد محیط یادگیری🔻
والدین لازم است در دسترس کودکان باشند. این بدان معنی نیست که همیشه با کودک خود باشید بلکه منظور آن است که در هنگامی که کودک به کمک یا مراقبتنیاز دارد در دسترس او باشید. در حقیقت کیفیت زمان مهم است نه کمیت بودن با کودک.
🔺انضباط🔻
انضباط به معنی ثبات در رفتار با کودک است. یعنی به یک رفتار کودک در زمان و مکان های مختلف واکنش یکسان نشان دهیم. هنگام بدرفتاری کودک و آموزش به کودکان برای ارایه رفتار قابل قبول، وقتی والدین از انضباط قاطعانه استفاده کنند، کودکان می آموزند مسئولیت رفتار خود را بپذیرند، از نیازهای دیگران آگاه شوند و کنترل بر خویش را افزایش دهند.
🔻پدر و مادر شادی باشید🔺
وقتی نیازهای شخصی شما مانند ارتباط صمیمانه، همراهی، تفریح و... برآورده شود پدر یا ماردبودن آسانتر می شود. این به این معنی نیست که کودک بر زندگی شما تسلط داشته باشد. اگر نیازهای شخصی شما به عنوان یک بزرگسال برآورده شود جسور بودن، ثبات داشتن و در دسترس کودکان بودن برای شما آسانتر می شود.
@mamanha
🔷چگونه میتوان از مردی که درون غار(وقتی در فکر فرو رفته و به اطراف توجهی ندارد) است، حمایت کرد؟🔹
🔶هنگامی که مرد سکوت کرده و در خود فرورفته، اعتراض نکنید
🔶با ارائه راه حل سعی نکنید درصدد کمک به حل مشکل او برآیید
🔶تلاش نکنید با پرسش درباره احساساتش، با او همدردی کنید.
🔶کنار دهنه غار ننشینید و منتظر بیرون آمدن او باشید
🔶نگران حال او نباشید و برای او تأسف نخورید
🔶به کاری بپردازید که موجب خوشحالی شما میشود
@mamanha
✅ آیا بازگشت همیشه بد است؟
🔙 برگشتن همیشه به معنای عقب گرد نیست. وقتی راه را اشتباهی طی کرده باشی، برگشتن میشود عین پیشرفت.
انسان عصر مدرن را لج باز بار آورده اند که حتی فکر برگشتن را نمیکند.
🔸
برگشتن از اشتباه، جسارت میخواهد. انسان عصر مدرن را ترسو تربیت کرده اند.
محسن عباسی ولدی
@mamanha