دعای عهد علی فانی .mp3
4.29M
باسلام و عرض ارادت به پیشگاه مقدس صاحب العصر والزمان اروحنافداه
التماس دعای فرج
🔺 #زیارت_روز_شنبه🔺
💎 زیارت پبامبر گرامی اسلام حضرت محمد مصطفی صلی الله علیه و آله وسلّم
🌺 #اذکار_روز_شنبه 🌺
- یا رَبَّ الْعالَمین (100 مرتبه)
- یا حی یا قیوم (1000 مرتبه)
- يا غني (1060 مرتبه) برای غنی گردیدن
#اَللّهُــــمَّ_عَجـِّــل_لِوَلیِّــــکَ_الفَـــــرَج💔
مولایمن💚
شنبه شد،
پنجره از آمدنت
وا مانده
دوسه تا دلهره
از جمعه،
ز تو جا مانده
جمعه و شنبه دگر
فرق ندارد
بی تو
تا میان من و تو ،
فاصله برجامانده
🌸#اللهم_عجل_لولیک_الفرج🌸
4_5870841657905121917.mp3
465.2K
#تلاوتصبحگاهیقرآنکریم
🔹محمد صدیق منشاوی
آیه 71 سوره مبارکه بقره
🌸🌸
#تفسیر_قران_کریم
بسم الله الرحمن الرحيم
🌼 #آیات_70_و_71_سوره_بقره
🌷 قَالُواْ ادْعُ لَنَا رَبَّكَ يُبَيِّن لَّنَا مَا هِىَ إِنَّ الْبَقَرَ تَشَابَهَ عَلَيْنَا وَإِنَّآ إِنْ شَآءَ اللَّهُ لَمُهْتَدُونَ (70)
🍀 ترجمه●گفتند: از پروردگارت براى ما بخواه تا بر ما روشن كند چگونه گاوى باشد؟زیرا این گاو بر ما مشتبه شده و قطعاً اگر خداوند بخواهد حتماً هدایت خواهیم شد.
🌷 قَالَ إِنَّهُ يَقُولُ إِنَّهَا بَقَرَةٌ لَّا ذَلُولٌ تُثِيرُ الْأَرْضَ وَلَا تَسْقِى الْحَرثَ مُسَلَّمَةٌ لَّاشِيَةَ فِيهَا قَالُواْ اْلئنَ جِئْتَ بِالْحَقِّ فَذَبَحُوهَا وَمَا كَادُواْ يَفْعَلُونَ(71)
🍀 ترجمه:(موسى) گفت:همانا خداوند مى فرماید:همانا آن گاوى است كه نه چنان رام باشد كه زمین را شخم زند و نه كشتزار را آبیارى كند. از هر عیبى بركنار است و هیچ لكّه اى در (رنگ) آن نیست. گفتند: الآن حقّ (مطلب) را آوردى! پس آن را سر بریدند، ولى نزدیك بود انجام ندهند.
🌸 این آیات ادامه ماجرای ذبح گاو که در آیات 67تا69سوره بقره است که در بین قوم بنی اسرائیل شخصی کشته شده و همه همدیگر را متهم می کردند و نزدیک بود بین آنها جنگ صورت گیرد که نزد موسی آمدند و موسی گفت که خداوند می فرماید گاوی را ذبح کنید و بدن آن را به مقتول بزنید و مقتول زنده می شود و قاتل خود را معرفی می کند اما بنی اسرائیل برای اینکه قاتل شناخته نشود یا قداست گاو که برای آنها #مقدس بود از بین نرود بهانه جویی ها و سوالات متعددی پرسیدند.که از رنگ و سن گاو پرسیدند.
🌸 بنی اسرائیل بهانه دیگری آوردند که هنوز مشخصات گاو برای ما مشخص نیست( قالوا ادع لنا ربک یبین لنا ما هی ان البقر تشابه علينا و انآ إن شآء الله لمهتدون:گفتند از پروردگارت برای ما بخواه تا برما روشن کند چگونه گاوی باشد؟زیرا این گاو بر ما مشتبه شده و اگر خداوند بخواهد حتما هدایت خواهیم شد)آنها نمی گویند پروردگار ما بلکه می گویند پروردگارت این گونه لفظ ها بی ادبی و بی معرفتی است.موسی علیه السلام در پاسخ آنها فرمود( قال إنه یقول إنها بقرة لا ذَلول تثير الأرض و لا تسقى الحرث مسلمة لاشية فيها:گفت #خداوند می فرماید همانا آن گاوی است که نه چنان رام باشد که زمین را شخم و نه کشتزار را آبیاری کند از هر عیبی بر کنار است و هیچ لکه ای در آن نیست.)
🔸 ذَلول:به معناى حیوان رام شده
🔸 تُثیر:از اثارة به معناى شخم زدن
🔸 مُسلَّمة:به معناى سالم از هر عیب و نقص عضوى
🔸 شِیة:به معناى خال
🔸 لاشیة:یعنى خال یا رگه ى رنگ دیگرى نداشته باشد.
🌸 #يهود نسبت به پیامبر خود بى ادب بودند، با آنكه خود به دنبال بهانه و راه فرار بودند، وقتى مجبور به انجام فرمان شدند،(به موسى گفتند: «قالوا الآن جئت بالحق حالا حقّ گفتى)گویا قبل از این باطل مى گفت این جسارت بنی اسرائیل است ولی خدا باز پاسخ آنها را #مهربانانه می داد.سرانجام آنها چنین گاوی را پیدا کردند و آن را ذبح کردند(فذبحوها و ما كادوا يفعلون:پس آن را ذبح کردند ولی نزدیک بود انجام ندهند)
🔹 پيام های آیات70و71سوره بقره
✅ لجاجت باعث می شود که حق بر انسان مشتبه شود
✅ بعضی از سؤالات برای علم و آگاهی نیست بلکه از روی لجاجت است.
✅ رهبران الهی جسارت دیگران را به روی خود نمی آوردند.
✅ غرور و هوس، كار را به جایى مى رساند كه انسان هرچه را طبق میل خودش باشد، حقّ مى داند. و حق را باطل می داند.
#تفسیر_یک_دقیقه_ای_قرآن
https://eitaa.com/mamin110
#تولید_محتوا
🔰 موضوع :پیامبر شناسی (حض رت نوح(ع))
🔰 مخاطب :دانش آموزان
💠نوح (ع)، اولین پیامبر از پیامبران اولو العزم است. او نخستین پیامبری است که در زمان او عذاب نازل شده است. نوح حدود ۹۵۰ سال قومش را به یکتا پرستی دعوت کرد اما چون قومش به او ایمان نیاوردند خداوند آنها را به وسیله طوفان عذاب کرد. نوح به دستور و راهنمایی خداوند برای نجات مؤمنان و همچنین یک جفت از هر نوع حیوان از طوفان، کشتی ساخت.
💠قرآن از نوح به عنوان اولین پیامبر صاحب شریعت و کتاب یاد کرده است. در سورههای متعددی به نوح و داستان او اشاره شده است، یک سوره قرآن به نام اوست و به دلیل عمر بسیار طولانی، به شیخ الانبیاء مشهور است. برخی برای اثبات طبیعی بودن عمر طولانی امام زمان(ع) به عمر نوح استناد کرده اند.
مبلغ امین : نسرین حاجیلو
┏⊰✾✿✾⊱━━━─━━┓
http://eitaa.com/hadyehasemani
┗━━─━━━⊰✾✿✾⊱┛