♨️مهدویت و آرامش
🔸آرامش واقعی و به دور از هر گونه تشویش، نگرانی، افسردگی و غم فقط در سایه ی توجه به خدا و پیروی از دستورهای الهی و توسل به امامان معصوم حاصل می شود ...
🔸با چنین نگرشی که همواره پیشوایی مهربان و دل سوز و حجت الهی که «عین الله الناظره» است و همیشه مشکلات و سختی های بشر را می بیند و با روش های گوناگون به رفع و دفع آنها می کوشد، غم و نگرانی ها رخت بر می بندد و این جزو اعتقادات ماست که او با عنایت و لطف خداوند، غم و اندوه را از قلوب مومنان، شیعیان و همه ی انسان های ستم دیده برطرف می کند.
🔸پیامبر اکرم(صل الله علیه و آله و سلم) فرمودند:«خداوند با مهدی علیه السلام از امت رفع گرفتاری می کند.»...آیا با این اعتقاد که امام، ناظر بر اعمال و رفتار ماست، به همه ی ما توجه دارد و می توانیم با او ارتباط برقرار کنیم و درد دل کنیم، جایی برای افسردگی، غم و اضطراب در آینده باقی خواهد ماند؟
🔸دعا کردن و درخواست کمک از او در حقیقت یک روش مقابله ای بسیار سودمند و با ارزش با فشارهای روانی است.ارتباط و دوستی ما با حضرت، زمانی آرام بخش است که از مرحله ی «مشکلات شخصی»عبور کرده باشیم و تنها خود یوسف زهرا(علیه السلام) و ظهور او را بخواهیم.
#امام_زمان
📚برگرفته از کتاب مهدویت و آرامش روان،محمدسبحانی نیا،ص ۱۳۶.
حجاب و عفاف01.pdf
645.1K
معرفی ۲۶ کتاب درباره حجاب و عفاف
شاخصه: #حیا_و_عفت
https://eitaa.com/mamin110
NasleHosseini.pdf
6.11M
محتوای تبلیغی کودک و نوجوان
#محرم
#مربیان کودک ونوجوان
ونوجوان
شاخصه#محبت_وعشق_بخداقران_واهل_بیت
https://eitaa.com/mamin110
#سوالات_متداول
⁉بخش #جستجو در کدام بخش سایت قرار دارد؟
👈در صفحه اصلی سامانه به آدرس karbordi.ismc.ir در بخش اول صفحه شما میتوانید از طریق بخش جستجو نسبت به پیدا کردن دوره مورد نظر خود اقدام نمایید.
👈برای جستجوی بهتر از کلمات کلیدی مناسب استفاده نمایید. (مثلا برای دوره روش تبلیغ در مدارس، کلمه کلیدی مدارس را فقط وارد نمایید) و بر روی گزینه جستجو کلیک نمایید.
┄┄┄┅═✧❁🥀❁✧═┅┄┄┄
🔷 جهت شرکت در دوره های متنوع مهارتی عضو مهارت خانه طلاب شوید:
🌐karbordi.ismc.ir
🌐کانال مرکز آموزش های کاربردی و مهارتی
🆔eitaa.com/maharatkhaneh
🌐کانال پشتیبانی سامانه مهارت خانه طلاب
🆔eitaa.com/maharatkhaneh_help
راهنمای ورود طلاب و مهارت آموزان.pdf
1.17M
💠 راهنمای ورود به سامانه و ثبت نام در دوره ها
📚 شرايط وجوب امر به معروف و نهی از منكر (بخش دوم)
#احكام امر_به_معروف #امر_به_معروف_و_نهی_از_منکر #شرايط_وجوب_امر_به_معروف
📚 احکام امر به معروف و نهى از منكر (بخش اول)
💠 وجوب امر به معروف و نهي از منكر
🔶 امر به معروف و نهی از منكر از واجبات بسيار مهم و بزرگ اسلام به شمار می آید، افرادی كه اين فريضۀ بزرگ الهی را ترك می كنند يا نسبت به آن بی تفاوتند، گناهكارند و كيفری سخت و سنگين در انتظار آنها است. امر به معروف و نهی از منكر نه تنها به اتفاق علمای اسلام واجب است، بلكه وجوب آن جزو ضروريات دين مبين اسلام به شمار می آيد.
💠 محدودۀ امر به معروف و نهي از منكر
🔷 محدودۀ امر به معروف و نهى از منكر منحصر به قشر و صنف خاصی از مردم نيست و تمام اقشار و اصناف واجد شرايط را در بر می گيرد حتى بر زن و فرزند واجب است كه هنگام مشاهدۀ ترك معروف يا انجام حرام توسط پدر و مادر يا شوهر، در صورت تحقق شرايط آن به امر به معروف و نهی از منكر مبادرت كنند.
✅ امر به معروف و نهی از منکر مربوط به جایی است که شخصی با علم به حکم شرعی و با التفات تخلف کند، اما نسبت به کسانی که به خاطر جهل به حکم شرعی مرتکب گناه می شوند، ارشاد و راهنمایی لازم است و امر و نهی واجب نیست، همچنین نسبت به کسانی که به خاطر غفلت یا جهل به موضوع، مرتکب گناه می شوند تکلیفی نیست مگر این که موضوع از امور بسیار مهم نزد شارع باشد که در این موارد باید شخص را متوجه حکم یا متوجه موضوع کرد.
#احكام نمودارى #امر_به_معروف_و_نهی_از_منکر #محدوده_امر_به_معروف
📚 شرايط وجوب امر به معروف و نهی از منكر (بخش دوم)
١. علم به معروف و منکر.
💠 امر و نهی كننده بايد معروف و منكر را بشناسد؛ در غير اين صورت موظف نيست که امر به معروف و نهی از منكر كند.
اگر عامل از روی اجتهاد یا تقلید، عملی را حرام یا واجب نمی داند، امر و نهی او واجب نبوده بلکه جایز نیست؛ هر چند نزد آمر (طبق اجتهاد یا تقلید) عمل عامل، ترک واجب یا انجام حرام محسوب شود.
٢. احتمال تأثیر.
💠 اگر آمر یا ناهی احتمال دهد که امر و نهی او (هر چند در آینده ) اثر و نتيجه دارد، واجب است امر و نهی کند؛ هر چند گمان قوی بر عدم تأثیر داشته باشد.
🔶 اگر امر به معروف و نهی از منکر توسط آمر به تنهایی، احتمال اثر ندارد ولی با هماهنگی و کمک گرفتن از دیگران احتمال اثر وجود دارد، هماهنگی و کمک گرفتن از دیگران برای انجام این واجب مهم، لازم است.
٣. اصرار بر گناه.
💠 شخص گناهكار بر استمرار گناه، اصرار داشته باشد و اگر معلوم باشد یا حتی احتمال داده شود که بدون امر و نهی از خطا دست بر می دارد (يعنی معروف را بهجا می آورد و منكر را ترك می كند)، امر و نهی او واجب نيست.
٤. نداشتن مفسده.
💠 امر و نهی، مفسده نداشته باشد؛ بنابر این اگر احتمال عقلایی داده شود که در اثر امر و نهی به آمر و ناهی يا به مسلمان ديگر، مفسدهای از قبيل ضرر جانی، آبرويی یا مالی برسد یا به حرج می افتند، امر و نهی واجب نيست، بلکه در مواردی جایز نیست.
البته اگر معروف يا منكر از امورى باشد كه برای شارع مقدس اهميت زياد دارد (مثل حفظ جان گروهی از مردم یا حفظ اسلام و مانند اینها)، بايد اهميت لحاظ شود؛ یعنی صرف ضرر و حرج در این گونه موارد، مانع وجوب امر و نهی نیست؛ بنابر این اگر ـ مثلا ـ اقامۀ حجت های الهی برای دفع گمراهی و ضلالت، متوقف بر بذل جان یک نفر یا بیشتر باشد، وجوب امر به معروف و نهی از منکر، ساقط نمی شود.
⁉️ نكته:
امر به معروف و نهی از منكر در صورتی واجب است كه شرايط چهارگانه، موجود باشند؛ بنابراين اگر امر و نهي يكي از شرايط را نداشته باشد (مثلاً مفسده داشته باشد)، امر و نهی واجب نيست؛هر چند شرايط ديگر را دارا باشد.
#احكام امر_به_معروف #امر_به_معروف_و_نهی_از_منکر #شرايط_وجوب_امر_به_معروف
📚 احکام امر به معروف و نهی از منکر بخش سوم
💠 مراحل و مراتب امر به معروف و نهی از منکر
١. امر و نهی قلبی.
✅ مقصود از امر و نهی قلبی، اظهار كراهت قلبی است؛ يعنی مكلف بايد تنفر و انزجار درونی خود را نسبت به انجام منكر و ترک معروف، آشكار سازد.
٢. امر و نهی زبانی.
✅ مكلف بايد تارکِ معروف یا عامل ِمنکر را با زبان، امر و نهی کند.
در این مرتبه اگر احتمال دهد با موعظه و نصیحت و گفتار ملایم، اثر حاصل می شود، باید به همین مقدار اکتفا کند و تجاوز از آن جایز نیست؛ همچنانکه اگر ترک منکر یا اقامۀ معروف، متوقف بر گفتار شدید و غلیظ یا تهدید باشد، باید طبق آن عمل کند.
٣. امر و نهی عملی.
✅ امر و نهی با استفاده از قدرت عملی، مقصود از این مرتبه اين است كه مكلف بايد با اِعمال قدرت و رفتار عملی، متخلف را از انجام منكر و ترك معروف باز دارد.
توجه داشته باشید که در زمان برپایی حکومت اسلامی امر و نهی عملی، وظیفه حکومت است نه افراد.
🔶 ملاحظه:
هنگام امر و نهی، ترتیب مراحل فوق باید رعایت شود؛ یعنی تا زمانی که مرتبۀ اول مؤثر است، به کار بردن مراتب بعدی جایز نیست به عنوان مثال امر و نهی زبانی، مراتب دارد؛ در صورتی که در سخن نرم، احتمال اثر باشد، جایز نیست که آمر و ناهی با سخن تند و خشن، امر به معروف و نهی از منکر کند.
#احکام امر_به_معروف #امر_به_معروف_و_نهی_از_منکر #مراحل_امر_به_معروف
مدارس امین
#سوالات_متداول ⁉بخش #جستجو در کدام بخش سایت قرار دارد؟ 👈در صفحه اصلی سامانه به آدرس karbordi.ismc.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا