🗣🎤سخنرانی کوتاه
❣️عاشقانه
محبت انسانها به خاطر چند دلیل میتونه باشه؛ چون درسِت خوبه! بهت زنگ تفریح خوراکی تعارف میکنه، تا دم امتحان تقلب برسونی. یا چون زورت زیاده، بهت محبت میکنه که اونم از روی دوست داشتن نیست بهش میگن باج. بعضیهام بخاطر اینکه وجدان درد نگیرن، محبت میکنند تا شب شب سر راحت رو بالشت بزارن. اما جنس یه سری از محبتها متفاوته کاملا یه جوریِ که همیشه مدیونشونی، حد و اندازههم نداره. چه دوست باشی، چه دشمن، همه رو شامل میشه.دوتا نمونه بگم برات؟
سید کاظم حسینی از رزمندههای جنگ تعریف میکنه: توعملیات رمضان دشمن تانکهای جدیدی آورده بود منطقه ،آرپیجی روش عمل نمیکرد، برای از کار انداختنش باید از فاصله نزدیک به نقاط حیاتی اش شلیک میکردیم. سه گردان آماده عملیات شدیم. فرمانده یکی از گردانها عبدالحسین برونسی، با لب خندی برلب و قلبی آروم نیروهاش رو حرکت داد. این عملیات برای وقت خریدن از دشمن بود.تا حواسشون پرت بشه و بقیه بچه ها از نقطه دیگه به دشمن حمله کنن. کار دوتا گردان کناری ما، گره خورد؛ امید همه گردانها جمع سیصد چهارصد نفره ما شد. فاصلهای کمی با خط دشمن داشتیم ، منوّرهای عراقی، بالا سر ما رو روشن کرد؛مثل اینکه فقط نوک ستون گردان ما رو دیده بودن، با تمام وجود رو سر ما آتیش ریختن، هر اسحلهای که داشتن به کار گرفتن، ولی ما آروم و بی صدا نشستیم رو زمین، عبدالحسین دستورداده بود، ساکت و بی صدا باشیم تا دشمن فکر کنه یه دسته کوچیک شناسایی بیشتر نیستیم. بعداز چند دقیقه سکوت برقرار شد. سینهخیز رفتم تا آخر ستون، چهاردهتا شهید داده بودیم و تعدادی زخمی. برگشتم سر ستون پیش عبدالحسین، تو همون حالتِ دراز کش، پیشونیش رو روی خاک گذاشته بود. تکونش دادم حاجی چکار کنیم؟ گفت: سید تو بگو؟ گفتم: برگردیم. گفت: همینو بلدی؟ گفتم: دستور بالا بوده هر وقت کار گره خورد برگردیم. نمیشه این دژ رو شکست. باید بریم عقب. چند لحظه با بغض سکوت کرد، همونجا دوباره صورتش رو گذاشت روی خاکهای نرم کوشک. زمان داشت، میگذشت. صداش کردم، جوابی نداد. اینبار با اعصبانیت صدا زدم، بازهم جوابی نشنیدم. چند بار اینکار رو کردم ولی اصلا انگار نه انگار. پیش خودم گفتم نکنه بخاطر صدای انفجارها کر شده. رفتم سراغ بچهها، چند دقیقهای گذشت؛ اومدم پهلوی حاجی، این بار با صدای گرفته، گفت: سید گوش کن ببین چی میگم. میری سرستون برمیگردی سمت راستت، بیست و پنج قدم، دقیق میشماری، رسیدی از اونجا چهل متر میری روبه دشمن. بعد میگم چکار کنید. اعتراض کردم ولی مصمم گفت: به دستور عمل کن. چهار پنجتا آرپیجی زدن همراه خودش آورده بود سرستون، به سید پیرمرد مشهدی که تو هدف گیری عالی بود گفت: به محض اینکه گفتم یا الله رد انگشت منو بگیرو همونجا رو بزن. سید گفت: من که چیزی نمی ببینم. گفت: شما چکار داری به همون نقطه شلیک کن. به بقیه هم دستورداد که بعدش حمله کنند.
یا الله رو گفت و دشت رو از خواب بیدار کرد.با شلیک سید، دشت کوشک روشن شد. حمله کردیم. دو تا از گردان های زرهی دشمن نابود شد. یه جوری دشمن ضرب خورد از اون عملیات که انگشت به دهن مانده بودن.. بعدا فهمیدم با شلیک آرپیجی سید، نفربر و سنگر فرماندهی رو زدیم و هشت تا ازفرماندههای بعثی توی اون سنگر، کشته شدن. برگشتیم عقب.ازعبدالحسین ماجرای اون شب رو پرسیدم. اون دستور رو چطوری دادی؟ با کلی تلاش راضی شد قضیه را بگه. اون گفت: وقتی عملیات لو رفت و شما هم گفتی برگردیم حسابی ناامید شدم. عقلم به جای نمیرسید. صورت رو زمین گذاشتم، به حضرت زهرا توسل کردم. با تمام وجود خواستم کمک کنه. گفتم اگر این عملیات شکست بخوره بچههای دیگه زمین گیر میشن. داشتم راز و نیاز میکردم. صدای خانم را شنیدم که گفت: فرمانده! اینجور وقتا که به ما توسل میکنید. ما دست گیر شما هستیم. ناراحت نباش و...... رفیق این نتیجه محبت به حضرت زهرا هست شهید برونسی انقدر ایشون حضرت زهرا رو دوست داشت که برای پیدا کردن سربند اسم حضرت زهرا قبل از عملیات گریه کرد، خانم هم محبتش را بیجواب نذاشت. خانم فاطمه زهرا برای همسایه هایی که ازشون دفاع نکردند هم دعا کرد. دیگه ما ها که ایشون رو دوست داریم و محبش هستیم، جای خود داره. محبت خانم فاطمه زهرا آنقدر زیاده که کسایی که بچه های ایشان را دوست دارند،[1] در روز قیامت شفاعت میکنه. این که چیزی نیست، کسی که دوستهای بچههای ایشون رو هم دوست داشته باشند، شفاعت میکنه. محبتی که نسبت به این خانم و خاندانش داشته باشی باعث میشه هم تو دنیا و هم تو آخرت یاور داشته باشی.
🧐ایستگاه تفکر
چهکار میشه کرد که محبت ما نسبت به اهل بیت زیاد بشه؟
محبت واقعی چی هست؟
راهی برای فهمیدن محبت واقعی داریم؟
منابع
[1] «جابر! به خدا سوگند، فاطمه(س) با شفاعت خود در آن روز شیعیان و دوستانش را از میان اهل محشر جدا می سازد؛ چنان که کبوتر دانه خوب را از دانه بد جدا می کند. هنگامی که شیعیان فاطمه(س) همراه وی به در بهشت می رسند، خداوند در دلشان می افکند که به پشت سر بنگرند.وقتی چنین کنند، ندا می رسد: «دوستان من! اکنون که شفاعت فاطمه را در حقّ شما پذیرفتم، نگران چه هستید؟»
آنان عرضه می دارند: «پروردگارا! ما نیز دوست داریم در چنین روزی مقام و منزلت ما برای دیگران آشکار شود.»
ندا می رسد: «دوستانم! برگردید و بنگرید و هر که به خاطر دوستی فاطمه شما را دوست داشت و نیز هر که به خاطر محبّت فاطمه به شما غذا، لباس یا آب داده یا غیبتی را از شما دور گردانیده، همراه خود وارد بهشت کنید.» سلمان فارسی از پیامبر(ص) چنین روایت کرده است: «هنگامی که فاطمه داخل بهشت می شود و آنچه خداوند برایش مهیّا کرده، می بیند، این آیه را تلاوت می کند:
💠«وَقَالُوا الْحَمْدُللهِ الَّذِی أَذْهَبَ عَنَّا الْحَزَنَ إِنَّ رَبَّنَا لَغَفُورٌ شَکُورٌ ٭ الَّذِی أَحَلَّنَا دَارَ الْمُقَامَۀِ مِن فَضْلِهِ لَا یَمَسُّنَا فِیهَا نَصَبٌ وَلَا یَمَسُّنَا فِیهَا لُغُوبٌ. ذخائر العقبی، ص 48.القطره، ص 192؛ سوره فاطر (35)، آیه 34.
📌 #سخنرانی_کوتاه
📌 #متوسطه_اول
📌 #متوسطه_دوم
📌 #فاطمیه
🌸به کانال #مدارس_امین ملحق شوید:
@mamin110
8.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌ شبهه ❌
شیعیان مشرکند؛ چون بجای خدا از امامان کمک میخواهند!!
⁉️چرا بجای (یا الله) میگید (یاعلی)؟؟؟
✅ پاسخ: اثبات توسل از دیدگاه عقل، قرآن و روایات اهلسنت
📎 #متوسطه_اول
📎 #متوسطه_دوم
📎 #توسل
📎 #اهلبیت
📎 #کلیپ
🌸به کانال #مدارس_امین ملحق شوید:
@mamin110
4738736640624.wav
17.76M
بهشت دنيا(1129).pdf
543.2K
✍️#طرح_درسها
🌺 حدیث کسا،احترام والدین
👌تمثیل،شعر،داستان و ...
#ابتدایی
#داستان
#شعر
#محبت
#عشق_به_خدا
#احترام_به_والدین
به کانال #مدارس_امین ملحق شوید:
@mamin110
31.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔶 سلسله مباحث #مثبت_اندیشی 🔶
✅ استاد : حجت الاسلام و المسلمین #دکتر #رضا_مهکام
0⃣1⃣ آثار و فواید مثبت اندیشی (۷)
✅ منتظر کلیپ بعدی با عنوان ویژگی های افراد #مثبت_اندیش (۱) باشید... 😉
🍀🍀🍀
🆔 @mahkam_reza
مدیریت مدارس امین
@mamin110
مدارس امین
🔶 سلسله مباحث #مثبت_اندیشی 🔶 ✅ استاد : حجت الاسلام و المسلمین #دکتر #رضا_مهکام 0⃣1⃣ آثار و فواید
بسم الله الرحمن الرحیم
قابل توجه مبلغان و مربیان گرامی سلسله مباحث #مثبت_اندیشی استاد بزرگوار دکتر مهکام تاکنون تا شماره ۱۰ در کانال مدارس امین بار گزاری شده است مبلغان میتوانند با کلیک روی #مثبت_اندیشی به همه ی کلیپ ها دست رسی داشته باشند.
با تشکراز استاد گرامی دکتر مهکام
مدیریت مدارس امین
@mamin110
هدایت شده از تربیت دینی کودک و نوجوان
#کودکان_ناآرام👇👇
گاهی با مادرانی ربرو میشویم که از رفتارهای کودک شان گله می کنند که هر کاری می کنند نمی توانند آنها را آرام کنند ممکن است این کودک کودک اول او باشد یا کودک دوم و یا کودک چندم فرقی نمی کند گاهی رفتار بعضی از کودکان در خانه متفاوت از بقیه است بی قراری می کنند، بهانه می گیرند، لجبازی می کنند، گریه می کنند، هر کاری با این کودکان انجام میدهید به نتیجه نمی رسید و گاهی اینگونه مادران مورد شماتت دیگران قرار می گیرند و دیگران از آنها انتقاد می کنند که نمیتوانند فرزند خود را آرام کنند و جلوی بهانه جویی های او را بگیرند. اینگونه مادران غالباً احساس گناه میکنند و اینکه آنها در به وجود آمدن چنین حالتی در فرزندانشان مقصر هستند.
در حالی که اینطور نیست گاهی بعضی از کودکان بیقراری فطری و ذاتی دارند به طور طبیعی بی قرارند پدر و مادر در ایجاد این بی قراری نقشی ندارند.
اینها بهانه جو نیستند بلکه این بی قراری نیاز فطری آنهاست در واقع این جور کودکان رو نباید بهانه جو نامید بلکه این کودکان، کودکان پر نیازی هستند که نیاز به بررسی های ویژه توسط پدر و مادر دارند نیاز به دستگیری های ویژه از طرف پدر و مادر دارند. اگر پذیرفتید این کودکان بهانه جو نیستند. نوع رفتار با آنها متفاوت خواهد شد و رفتار اینگونه کودکان درک خواهد شد.
از این نوع کودکان شاید در هر خانه ای حداقل یک نفر وجود داشته باشد از این رو ضرورت دارد پدر و مادر بدانند و بفهمند که این نوع بیقراریها ربطی به نوع تربیت آنها ندارد بلکه به طور فطری و ذاتی در این نوع کودکان وجود دارد و نوع برخورد خود را با این کودکان را اصلاح کنند.
باید این نوع کودکان را کودکان پر نیاز نامید انشاالله در آینده به ویژگی های این کودکان و نوع برخورد با آنها را اشاره خواهیم کرد.
با ما همراه باشید
به کانال#تربیت_دینی_کودک_و_نوجوان ملحق شوید:
@tarbiatkoodak_nojavan
📆 تقویم روز
📌 شنبه
☀️ ۱۹ آذر ۱۴۰۱ شمسی
🌙 ۱۵ جمادي الأولی ۱۴۴۴ قمری
🎄 10 دسامبر 2022 میلادی
✨ مناسبت روز :
. تشکیل شورای عالی انقلاب فرهنگی به فرمان امام خمینی رحمه الله (۱۳۶۳ هـ.ش)
. انتخابات نخستین دوره مجلس خبرگان (۱۳۶۱ هـ.ش)
📎 #گرافیک
📎 #تقویم
🔰 معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org