1_1780245396.pdf
672.3K
طرح_واره_اي_براي_تبيين_ابعاد_مختلف_حوادث_و_اغتشاشات_اخير
خدمات_مسيريابي_و_نقشه_برخط.pdf
726.5K
ارسال دويست و سي و هشتمين شماره از مباحث آموزشي پدافند غيرعامل
نشريه_اخبار_و_تحليل_هاي_روزانه_10_آبان_1401.pdf
143.2K
نشريه اخبار و تحليل هاي روزانه سه شنبه 1401/08/10
فرم_نظرسنجي_ماهنامه_خانواده_مبلغان_1401_(2) (2).doc
65K
فرم_نظرسنجي_ماهنامه_خانواده_مبلغان_1401_
آشنایی با
طرح ارتقاء مسجد
در تراز اسلام ناب و انقلاب اسلامی
قسمت هفتم
شورای مسجد تراز
شورای مسجد تراز دارای اعضا و وظایف زیر می¬باشد:
اعضای شورا
1- امام جماعت مسجد( رئیس شورا)؛
2- اعضاء هیئت امناء مسجد (در صورتی که مسجد هیئت امنا داشته باشد)؛
3- رؤسای کمیته¬های هشت گانه مسجد؛
4- مسئولان مجموعه¬های مرتبط با مسجد (مسئول بسیج مسجد، مسئول کانون فرهنگی مسجد و ...)در صورتی که چنین افرادی وجود داشته باشند و مسئول کمیته¬ها نباشند.
وظایف شورا
1- سیاست¬گذاری و برنامه¬ریزی کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت فرهنگی و تبلیغی مسجد؛
2- تعیین شرح وظایف کمیتهها به منظور فعّالیت هماهنگ، متناسب و هدفمند اعضا در مسجد؛
3- بررسی و تصویب راهکارهای مناسب جهت رفع آسیبها و مشکلات فرهنگی و اجرایی محله و مسجد؛
4- برگزاری جلسات هم افزایی و انتقال تجارت موفق با کمیتهها جهت اخذ تصمیمات مناسب¬تر؛
5- تصویب برنامههای بلندمدت و کوتاه مدت کمیتهها؛
6- نظارت بر حسن اجرای سیاست¬ها، برنامه¬ها و فعّالیت کمیتههای زیر مجموعه؛
7- ایجاد بانک اطلاعات مسجد.
آشنایی با
طرح ارتقاء مسجد
در تراز اسلام ناب و انقلاب اسلامی
قسمت هشتم
کمیته¬¬ها
مساجد از نظر میزان مأمومین و تعداد افراد شرکت کننده در آنها و نیز جایگاه منطقهای و جغرافیایی آنها در شهر یا روستا متفاوت هستند. همچنین از نظر تیپ بندی، به مساجد محله¬ای، منطقه¬ای و جامع تقسیم می¬شوند. برخی از مساجد نیز به صورت تولیتی اداره می¬شود. از این جهت تعداد کمیته¬های مورد نیاز و قابل اجرا در همه مساجد یکسان نیست. بر اساس کارکرد حداکثری مساجد، می¬توان ۸ کمیته با عناوین ذیل برای مسجد در نظر گرفت. بنابراین ممکن است بر اساس میزان شرکت کنندگان و جایگاه منطقهای و تیپ مسجد، کمیته¬ها را تجمیع کرد و یا کاهش داد. مسئولان کمیته¬ها پس از تأیید شورا توسط امام جماعت مسجد منصوب میگردند و نسبت به ایجاد کمیته و اجرای وظایف آن زیر نظر امام جماعت اقدام می¬کنند.
1- کمیته فرهنگی، آموزشی، بصیرتی و امور عبادی؛
2- کمیته شناسایی و جذب؛
3- کمیته اجتماعی؛
4- کمیته رسانه و فضای مجازی؛
5- کمیته ورزش و سلامت؛
6- کمیته اقتصادی، مالی و عمرانی؛
7- کمیته نوجوانان و جوانان؛
8- کمیته امور بانوان.
آشنایی با
طرح ارتقاء مسجد
در تراز اسلام ناب و انقلاب اسلامی
قسمت نهم
ویژگیهای عمومی اعضای کمیته¬ها
اعضای کمیتهها دارای شرایط ذیل بوده و برای هر کمیته نیز ویژگیهای خاص تعریف میشود:
1- مؤمن و انقلابی؛
2- بصیر و ولایتمدار؛
3- اهل مسجد و نماز جماعت؛
4- حتی الامکان ساکن در اطراف مسجد؛
5- توانمند و آگاه در انجام وظایف واگذار شده؛
6- دارای تعهد، دغدغه، پشتکار و روحیه جهادی؛
7- حلیم و بردبار؛
8- خلاق، فعّال، برنامهریز و توانمند در مدیریت فرهنگی؛
9- اهل رعایت احترام، ادب، عزّت و کرامت بخشی به مخاطبین؛
10- خوشسابقه، خوشنام و دارای مقبولیت عمومی؛
11- دارای روحیه تعامل و ارتباط با مردم، مسئولین و خیّرین؛
12- آراستگی ظاهر؛
13- آشنایی اجمالی با فضای مجازی و استفاده از آن.
خواب خوب
طرف میگفت هر کسی به هر جایی رسیده از خواب بوده! گفتم مگه میشه آدم از خواب به جایی برسه؟
گفت آره چرا نشه، نگاه کن اصحاب کهف 309 سال خوابیدن شدن اصحاف کهف، عزیر پیامبر 100 سال خوابید شد عزیر پیامبر که یهودیان از بین اون همه پیامبر که براشون اومده خیلی برای حضرت عزیر احترام قائلاند. یا حضرت یوسف از خواب اون دو زندانی و پادشاه مصر شد عزیز مصر، یا راه دور نریم همین 50 ، 60 سال پیش طرف خوابید داخل مسجد شد حافظ قرآن ملا کاظم ساروقی. خوب چرا ما هم خودمون رو خسته کنیم و تلاش کنیم بخوابیم تا به جایی برسیم.
گفتم بابا شما فقط خوابیدنهاشون رو میبینی، علت کارهاشون رو نمیبینی؟! اصحاب کهف اگه شدن اصحاف کهف به خاطر خوابیدن نبود به خاطر اینکه در برابر ظالم ایستادن و از دین خدا دفاع کردن خدا هم اونها رو عزیز کرد و با خواب اونها رو به مردم شناسوند و مقام داد.
عزیر پیامبر چون میخواست بهتر زنده شدن روز قیامت رو ببینه خدا با خواب 100 ساله به یقین او افزود چون پیامبر خدا بود میخواست به مردم یه نمونه از قیامت رو نشون بده.
حضرت یوسف به خاطر خواب زندانیها و پادشاه مصر عزیز مصر نشد بلکه به خاطر اینکه خودش رو از گناه در برابر ذولیخاه حفظ کرد و دامن خودش رو به گناه آلوده نکرد خدا پاداش این کارش رو تعبیر خواب قرار داد و شد عزیز مصر.
ملا کاظم هم به خاطر خواب نبود که حافظ قرآن شد بلکه چون انسان پاک و درستکاری بود و تمام واجبات خدا را انجام میداد و خمس و زکات مالش رو میداد و از گناه دوری میکرد خدا پاداش این دنیاش رو حافظ قرآن قرار داد و اینگونه او رو عزیز کرد.
درسته شاید این بنده خدا از روی شوخی این حرفا رو میزد ولی این یه حقیقتی است که برخی از ما اینگونه به برخی چیزها نگاه میکنیم. به جای دیدن اصل ماجرا همیشه حاشیه رو میبینیم. پولداری و ثروت طرف رو میبینیم ولی شب نخوابی و تلاشش رو نمیبینیم.
جایگاه و موقیت دیگری رو میبینیم اما تلاش و شبانه روزیش رو نمیبینیم.
دوست و همکلاسی که تا دیروز توی یه میز بودیم و با هم فوتبال بازی میکردیم الان شده استاد دانشگاه و دانشمند و عالم کشور، ما فقط کنار ما نشستن و فوتبال بازی کردنش رو دیدیم، تلاش و کوشش و درس خواندناش رو ندیدیم.
خوب ماهم اگه بخوایم مثل اونا بشیم باید چه کار کنیم و چه رو ببینیم؟!
باید تلاش کنیم و زحمت بکشیم زیرا انسان با تلاش و کوشش است که به نتیجه میرسد نه با خواب و تنبلی، همان طور که خدا هم در قرآن فرموده: «وَأَنْ لَيْسَ لِلْإِنْسَانِ إِلَّا مَا سَعَى وَأَنَّ سَعْيَهُ سَوْفَ يُرَى؛ برای انسان جز تلاش او چیزی نیست و تلاشش به زودی دیده میشه»[نجم/39 و40].
🕋 شاخصه:کرامت نفس و شناخت جایگاه انسانی خود.
📎 #دانش_آموزی
📎 #متوسطه
📎 #بابصیرت
📎 #ویژگی_دانش_آموز
🔰معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
کدوم بهتره؟
امروز میخوایم بدونیم کدام دانش آموز بهتره؟!
بچهها به نظر شما چه دانش آموزی بهتره؟! حاضرید با هم برخی ویژگیهای دانش آموزان را مرور کنیم ببینیم کدوم دانش آموز بهتره؟! بعد خودتون قضاوت کنید کدوم بهتره؟!
اول؛ یه دانش آموز داریم جسور و تلاشگره تا یه چیزی معلم ازش میخواد سریع میره و دنبالش و پیداش میکنه و جواب رو بدست مییاره. شاید بعضی وقتها هم جوابی که بدست آورده درست نباشه، ولی تلاش خودش رو کرده و از همه مهمتر اگه جوابش اشتباه باشه و تلاشش نتیجه نده ناامید نمیشه باز به تلاشش ادامه میده. بچهها همه شنیدید ادیسون 1000 بار تلاش کرد ولی هر بار شکست خورد تا بار 1001 تونسط موفق بشه و برق رو اختراع کنه. یا علامه طباطبایی بزرگترین مفسر تاریخ معاصر وقتی اومده بود حوزه هیچی یاد نمیگرفت به طوری استادش و خیلیها بهش گفتند ول کن برو تو هیچی یاد نمیگیری ولی علامه طباطبایی ناامید نشد و تلاش کرد و موفق شد به جایی رسید که شد علامه، میدونید به کی میگن علامه؟! به کسی که در چند علم به بالاترین مهارت رسیده باشه و چند علم را در بالاترین درجهاش یاد گرفته باشه.
یه دانش آموزام داریم تنبلی میکنه هر چیزی معلم میگه گوش نمیده و تلاشی هم برای نتیجه گرفتن نمیکنه و شاید یه بار تلاش کنه ولی همین که شکست بخوره و نتیجه نگیره ناامید میشه و ولش میکنه. به نظر شما اگه ادیسون هم بار اول شکست خورد میگفت ولش کن، نمیشه، آیا امروز اسمی از او بود؟! اصلا ادیسون ، ادیسون میشد؟!
دوم؛ یه دانش آموزی جستجوگره دنبال چیزای تازه و جدیده و دنبال راههای مختلف برای رسیدن به هدفش میگرده. مثلا بهش بگن آب این حوض رو توی 3 دقیقه خالی کن و سه تا وسیله بیشتر هم نداری یه سطل یه بیل و یه قلاب و طوری باید آب رو خالی کنی که خودتم خیس نشی! اگه دانش آموز جستجوگری باشه دنبال بهترین راه میگرده و فکر میکنه اگه با بیل بخوام انجام بدم وقت زیادی میبره با سطل بخوام انجام بدم وقت کمتری میبره ولی باز کافی نیست و ممکنه خیس بشم پس چه کار کنم؟! میگه بهترین راه اینه با قلاب بندازم دریچه خروجی و سیفون حوض رو بکشم از همه زودتر خالی میشه و خیسم نمیشم. ولی اگه یه دانش آموز جستجوگر نباشه و فقط دنبال سنبل کاری باشه دنبال راه بهتر نمیره و فوری سطل رو بر میداره و شروع میکنه به خالی کردن و هم خودش رو خسته میکنه هم کار انجام نمیشه.
سوم: یه دانش آموز داریم که تحقیق کننده و سرسخته و هر چیزی رو به راحتی قبول نمیکنه تا خودش تحقیق نکنه و یقین پیدا نکنه. به نظر شما این ویژگی خوبه یا بده؟! که هر چیزی رو به راحتی قبول نکنیم و در پذیرش حرفها و گفتههای دیگران سرسخت باشیم؟!
و یه دانش آموز هم داریم هر حرفی رو بهش بزنی سریع باور میکنه و از آن آدماییه که اگه خودشم یه دروغ بگه و چند نفر دروغش رو باور کنن خودشم کم کم باورش میشه که این دروغ، راسته میشه مثل اون بنده خدایی که به دروغ گفت سر کوچه نذری میدن همه مردم دویدن برای نذری بعد خودشم باور کرد نکنه نذری میدن دنبال مردم دوید که جا نمونه. به نظر شما کدوم بهتره؟ کدوم باشیم؟
مسلما اهل تحقیق باشیم بهتره ولی سرسخت نباشیم وقتی یه کسی یه چیزی گفت فورا قبول نکنیم تحقیق کنیم اگه حقیقت داشت قبول کنیم اگه حقیقت نداشت قبول نکنیم نه اینکه اگه تحقیقم کردیم و فهمیدیم درسته یا اشتباهه چون باب میل ما نیست سرسخت باشیم و قبول نکنیم.
خود خدا هم در قرآن فرموده «يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا إِنْ جَاءَكُمْ فَاسِقٌ بِنَبَإٍ فَتَبَيَّنُوا؛ ای مومنین هر وقت یه انسان فاسقی براتون خبر آورد تحقیق کنید»(حجرات/6)
بچهها خودتون بگید کدوم دانش آموز بهتره؟! دانش آموز تلاشگر، جستجوگر و تحقیقگر یا دانش آموز تنبل، سمبل کار و زودباور؟!
خوب چه کار کنیم اینگونه باشیم؟! با تلاش و تحقیق و جستجوگری و ناامید نشدن.
🕋 شاخصه:کرامت نفس و شناخت جایگاه انسانی خود.
📎 #دانش_آموزی
📎 #متوسطه
📎 #بابصیرت
📎 #ویژگی_دانش_آموز
🔰معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
♨️عملیات انتحاری یا استشهادی؟♨️
💢تاریخچه
✅استفاده از شیوه «انتحار» در تاریخ بشر دارای ریشه طولانی است.
🔥به گونه ای که برخی از محققین از عملیاتهای انتحاری در قرن یازدهم میلادی در ایران اشاره می کنند. آنها به «فدائیان» حسن صباح اشاره می کنند که در حین عملیات، با خود حشیش حمل می کردند و در صورتی که در آستانه مرگ قرار می گرفتند، دست به خودکشی می زدند.
🌺فدائیان که رهبر آنان «بزرگ امیر» بود با تغلیظ شیره تریاک، آنرا در محفظه عایق مانندی در درون یکی از دندانهای خود جاسازی می کردند، هنگامی که در حین عملیات در دام نیرو های سلاطین گرفتار می شدند و امیدی به نجات نداشتند، مواد درون دندان خود را بلعیده و پس از دو ساعت می مردند.
♦️کامیکازه که در فرهنگ سیاسی دنیا در زمینه عملیتهای انتحاری شهره است، نام یک انتحاری خلبان ژاپنی بود که در خلال جنگ جهانی دوم با هواپیمای نظامی خود را به قلب ناوهای نظامی آمریکا می کوبید.
💯پس از وی کامیکازه که در زبان ژاپنی معادل «تندباد خدایان است و نشانی از تقدسی دارد که افراد برای مقابله با برتری هوایی آمریکا خود را فدا می کردند، به یک استراتژی مهم ژاپنی ها علیه آمریکا تبدیل شد.
🌿همانگونه که امروزه فلسطینی ها از لقب شهید برای انتحارکنندگان استفاده می کنند، در ژاپن کامیکازه و کامیکازه کردن در نزد ژاپنی ها بسیار با ارزش تلقی می شد به گونه ای هنوز کامیکازه برای ژاپنی ها مورد تقدیر و تحسین است.
📌در طول جنگ 8 ساله ایران و عراق، محمد حسین فهمیده کودک 13 ساله ایرانی با کمربندی حامل نارنجک خود را به زیر تانک عراقی ها انداخته و آنرا منهدم نمود. فهمیده به یک الگو برای ایرانی ها تبدیل شد و رهبر انقلاب با تایید عمل شهادت طلبانه فهمیده وی را رهبر انقلاب نامید.
🔦عملیات استشهادی با عملیات انتحاری اگرچه در ظاهر با یکدیگر تفاوتی ندارند؛ اما از سه جهت با هم اختلاف دارند
1️⃣ انگیزه و نیت. در عملیات استشهادی، نیت و انگیزه مجاهد، دفاع از ایمان، مقدسات و سرزمین اسلامی است، در حالی که در عملیات انتحاری، چنین قصدی نیست.
2️⃣ هدف: مجاهد در عملیات استشهادی از جهت شخصی، دستیابی به مقام شهادت است و از جهت اجتماعی، ضربهزدن به دشمن و تقویت روحیه مسلمانان است، در حالی که عملیات انتحاری، ترساندن مردم است .
3️⃣عملیات استشهادی در جنگ با دشمن استفاده می شود و تنها نظامیان مورد هدف هستند درحالیکه عملیات انتحاری اینگونه نیست و زنان و کودکان و افراد غیر نظامی مورد سو قصد قرار می گیرند
🍀تفاوت ترور با عملیات استشهادی هم در این است که ترور، یک فعالیت مجرمانه و خشونتآمیز بوده و برای ایجاد رعب و وحشت و با هدف سیاسی انجام می گیرد، در حالیکه عملیات استشهادی، دفاعی و در مقابل تجاوز و برای استیفای حقوق از دسترفته است و راه دیگری نیز برای دریافت حق وجود ندارد.
📎 #دانش_آموزی
📎 #نوجوان
📎 #پاسخ_به_شبهات
📎 #روز_دانش_آموز
ارائه2.pptx
3.14M
پاورپوینت 13 آبان
📎 #دانش_آموزی
📎 #متوسطه
📎 #بابصیرت
📎 #ویژگی_دانش_آموز
🔰معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
⭕️#منبر_کوتاه
💠دعا کردن - مطلب مخصوص بین نماز
🔹دعا، گفتگوی دوستانه ما با خداست. این از مهربانی خداست که اجازه داده تا هروقت و هرجایی که خواستیم، بتونیم با او حرف بزنیم. این از لطف و رحمت خداست که ما میتونیم خیلی خیلی راحت از او هرچی که میخوایم رو درخواست کنیم.
🔸خدای مهربون حتی اگه خواسته ما رو انجام نده و دعاهامون رو مستجاب نکنه، باز هم ما رو دست خالی برنمیگردونه. خدا به خاطر اینکه ما باهاش حرف زدیم، حتماً توی بهشت بهمون پاداش خوبی میده.
🔻به قول یه بزرگی که میگفتن: اینکه بریم در خونه خدا درخواستی بکنیم و اون درخواست اتفاق نیفته، برای ما یه مصیبته و خدا هم بر مصیبتها اجر و پاداش میده.
✅خدای مهربون میفرماید: «ادْعُونِي أَسْتَجِبْ لَكُمْ؛ مرا بخوانید تا جوابتان را بگویم».[1]
❓چرا ما باید همیشه دعا کنیم؟ حالا چی از خدا بخوایم؟
🔰جواب مربی محترم امین: ما باید همیشه به دعاکردن و حرف زدن با خدا مشغول باشیم، چون اگه خدا نمیخواست به ما کمک کنه، نمیگفت دعا کنیم.
📝این داستان رو بشنوید خیلی جالبه:
زنی بود با لباسهای کهنه و مندرس وارد خواربار فروشی محله شد و با فروتنی از صاحب مغازه خواست کمی خواروبار به او بدهد. به نرمی گفت شوهرش بیمار است و نمیتواند کار کند و شش بچهشان بیغذا ماندهاند.
صاحب مغازه با بیاعتنایی محلش نگذاشت و با حالت بدی خواست او را بیرون کند. زن نیازمند در حالی که اصرار میکرد گفت : آقا شما را به خدا به محض اینکه بتوانم پولتان را میآورم. مغازه دار گفت نسیه نمیدهد!
مشتری دیگری که کنار پیشخوان ایستاده بود و گفت و گوی آن دو را میشنید به مغازه دار گفت: ببین این خانم چه میخواهد؟ خرید این خانم با من. خواربار فروش گفت: لازم نیست خودم میدهم! لیست خریدت کو ؟ زن گفت: اینجاست. مغازه دار با طعنه گفت: لیستت را بگذار روی ترازو به اندازه وزنش هر چه خواستی ببر!
زن با خجالت یک لحظه مکث کرد از کیفش تکه کاغذی درآورد و چیزی رویش نوشت و آن را روی کفه ترازو گذاشت. همه با تعجب دیدند کفه ترازو پایین رفت. خواربارفروش باورش نمیشد. مشتری از سر رضایت خندید. مغازهدار با ناباوری شروع به گذاشتن جنس در کفه دیگر ترازو کرد کفه ترازو برابر نشد، آن قدر چیز گذاشت تا کفهها برابر شدند.
در این وقت، خواربار فروش با تعجب و دلخوری تکه کاغذ را برداشت ببیند روی آن چه نوشته است. کاغذ لیست خرید نبود، دعای زن بود که نوشته بود ”ای خدای عزیزم! تو از نیاز من باخبری خودت آن را برآورده کن“ مغازه دار با بُهت و حیرت، جنسها را به زن داد و همانجا ساکت و متحیر خشکش زد. زن خداحافظی کرد و رفت. مشتری یک اسکناس با ارزش به مغازه دار داد و گفت: فقط خداست که میداند وزن دعای پاک و خالص چقدر است؟
💥نتیجهگیری مربی محترم امین: پس ما هیچوقت از دعاکردن ضرر نمیکنیم، کسی میدونه چرا بچهها؟!
با دعا کردن یا به خواسته خودمون میرسیم یا خدا بهتر از اون رو به ما میده یا به خاطر دعاکردن بهمون ثواب میده. به همون دلیل که گفتیم مصیبت هست و اینا!
حالا جدای از همه این حرفها، گفتگو با خدای مهربون باعث آرامش ما و دلمون میشه و دلمون رو نورانی میکنه و به ما امیدواری هدیه میده، مثل اون خانومه ...
🎵شعر:
دست حاجت که بَری، پیش خداوندی بَر
که کریمست و رحیمست و غفورست و وَدود
از ثَری تا به ثُریّا به عُبودیت او
همه در ذکر و مناجات و قیامند و قُعود
کَرَمش نامتناهی، نِعَمَش بیپایان
هیچ خواهنده ازین در نرود بیمقصود
📎پینوشت:
[1]. غافر، آیه 60.
🕋 شاخصه: محبت و عشق به خدا
📎 #دانش_آموزی
📎 #متوسطه
📎 #مسائل_اعتقادی
📎 #حرفهای_بین_نمازی
📎 #محبت_و_عشق_به_خدا
🌐لینک صفحه مطالب نویسنده:
https://btid.org/fa/user/26545
🔰معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
🎵#دکلمه_خوانی
💠یازدهمین چراغ، روشن شد
آمدی و رودخانههای صداقت، از رد قدمهایت جاری شدند.
نگاهت، نور میپاشید، پنجرههای بیشمار را.
آسمان، چرخی زد و آبی چشمانت را خیره ماند. تو، یازدهمین ستاره منظومه عشقی.
کلامت، دلهای کویری و جاهل را باران هدایت بود و لبهای متبرکت، نور را زمزمه میکرد.
روشنایی اندیشه ات را هیچ خورشیدی تفسیر نمیتواند.
تو آمدی و کوچههای مدینه را باران شکوفه پوشاند؛ آمدی و آیینهها، به پابوسیات، آبهای جهان را به انعکاس برخاستند. آمدی، تو یازدهمین چراغ پر فروغ ولایت باشی.
آمدی، تا امانت را به دست آخرین حجت بسپاری زمین عدالت را دستان با کفایتت به بار نشاند.
حضورت، برکت افشان سفرههای مهرورزی و راستی بود
بالهایت، میلههای قفس را تجربه کردند، تا ما پرواز را از خاطر نبریم وآسمان، همچنان شکوه آزادی را به تصویر بنشیند.
نفسهایت مروج دین محمد و آلمحمد بود؛ آن هنگام که زمستان تفکر بنیعباسی، جهان اسلام را قبضه کرده بود.
ایستادی تا امانت خداوند را به دست آخرین حجتش بسپاری. کوران ستم را تاب آوردی؛ به پاسداری کرامت انسان؛ که سوره عشق، این چنین تلاوت می شود.
🔰در آخر قرائت شعر انجام شود:
کیستم من؟ گوهر ده بحر نور کبریایم
آفتاب سامره، روشنگر ملک خدایم
آسمان معرفت را در زمین شمسالضحایم
کعبه ام، رکنم، مقامم، مروهام، سعیم، صفایم
منظر حسن خدا مصباح انوار الهدایم
من ابوالمهدی امام عسکری ابنالرضایم
--
من همان دریای نورَ استم که نور از آن دمیده
دین و دانش را خدا در موج موجم پروریده
در درونم گوهر نابی چو مهدی آفریده
انتهایم را به جز چشم خدا چشمی ندیده
بشنوید ای آسمانیها زمینیها صدایم
من ابوالمهدی امام عسکری ابنالرضایم
🌺هدیه به روح پاک ایشان و تعجیل در فرج فرزند عزیزشان امام زمان علیهالسلام صلوات🌺
🕋 شاخصه: محبت و عشق به اهلبیت
📎 #دانش_آموزی
📎 #متوسطه
📎 #دکلمه
📎 #ولادت_امام_حسن_عسکری
📎 #محبت_و_عشق_به_اهلبیت
🌐لینک صفحه مطالب نویسنده:
https://btid.org/fa/user/26545
🔰معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
80ـ فرق ولی فقیه با پادشاه در اداره حکومت چیست؟
اول: قبل از اینکه فرق پادشاه و ولی فقیه را بدانیم ابتدا باید محدوه وظیفه پادشاه و ولی فقیه را بدانیم. وظیفه شاه نامحدود است و هر کاری دوست داشته باشد انجام میدهد و هر دستوری بخواهد میدهد و هر بلایی بخواهد سر هرکسی میآورد. به قول معروف دیکتاتوری عمل کردن.
اما وظیفه ولی فقیه مشخص و محدود است و فراتر از آنها نمیتواند برود. وظایف رهبری را در شبهه شماره 60 گفتیم که وظایف رهبری طبق قانون اساسی (اصل یکصد و دهم) عبارتند از:
تعیین سیاستهاى کلى نظام جمهورى اسلامى ایران
نظارت بر حسن اجراى سیاستهاى کلّى نظام؛
فرمان همهپرسى؛
اعلان جنگ و صلح و بسیج نیروها؛
فرماندهى کل نیروهاى مسلّح
عزل رئیس جمهور با در نظر گرفتن مصالح کشور پس از حکم دیوان عالى کشور به تخلّف وى از وظایف قانونى، یا رأى مجلس شوراى اسلامى به عدم کفایت وى، بر اساس اصل هشتاد و نهم؛ و... .
دوم: پادشاه امر و حکم او بر اساس نظر شخصی است و خیلی پادشاه عادلی باشد بر اساس قانون انسانی ناقص حکم کند. اما ولی فقیه امر و حکمش بر اساس احکام الهی و دستورات خداوند است به این خاطر است باید ولی قیه متخصص در امور دینی باشد.
سوم: پادشاه بر اساس منافع شخصی خود و اطرافیانش دستور میدهد و کشور را اداره میکند. اما ولی فقیه بر اساس مصالح تمام مردم و مسلمانان جهان دستور میدهد و کشور را اداره میکند.
چهارم: پادشاه با زور و قدرت به حکومت میرسد. اما ولی فقیه را متخصصین به امور دینی و احکام الهی یعنی فقیهان عالم و عادل او را انتخاب میکنند.
پنجم: پادشاه مادام العمر پادشاه است و کسی نمیتواند او را برکنار کند مگر مرگ یا کودتا یا قدرتی دیگر بر او غالب شود و او را نابود کند. اما ولی فقیه تا زمانی ولی فقیه است که متخصصین و فقهای دین تشخیص دهند او شرایط اداره کشور را دارد و اگر تشخیص دهند او توانایی و شرایط اداره کشور را ندارد او را برکنار میکنند و یکی دیگر را که شرایط داشته باشد را به عنوان ولی فقیه انتخاب میکنند.
ششم: پادشاهی موروثی است و اگر پادشاهی بمیرد پسرش یا وارث او به قدرت و پادشاهی میرسد. اما ولی فقیه انتخاب شایسته و متخصص امور دین توسط متخصصین امور دین است. یعنی اگر ولی فقیه از دنیا برود، فقهای متخصص کسی که شایستهتر و متخصصتر در امور دین و سیاست و رهبری باشد را به عنوان ولی فقیه انتخاب میکنند.
📣 آیدی دریافت شبهات👇👇
@Azarpeykan2769
📎 #دانش_آموزی
📎 #نوجوان
📎 #پاسخ_به_شبهات
📎 #پادشاه_ولیفقیه
✅ کانال پاسخ به شبهات دانش آموزی
🍀@shobahatedaneshamoozi
🔰معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
♨️چگونه می شود اهل بیت علیهم السلام را خوشحال کرد؟♨️
🌺حضرت عسکری علیه السلام می فرمایند: «فإِنَّ الرَّجُلَ منْکمْ إِذَا وَرِع فی دِینِهِ وَ صَدَقَ فِی حدِیثِهِ وَ أَدَّی الْأَمَانَةَ وَ حَسَّنَ خُلُقَهُ مَعَ النَّاسِ قِیلَ هَذَا شِیعِیٌّ فَیسُرُّنِی ذَلِک؛ اگر یک نفر از ما در دین خود پرهیزگار و سخنش راست باشد و به امانت خیانت نکند و اخلاقش با مردم نیکو باشد، (مردم) می گویند که این شخص شیعه است پس این سخن مرا خوشحال می کند.
🔔اگر شیعیان به دستورهای اجتماعی فوق که از زبان حضرت عسکری علیه السلام بیان شد، مقید و پایبند باشد، نه تنها ثواب دارد و باعث آرامش و امنیت در جامعه می شود؛ بلکه باعث خوشحالی و شادی اهل بیت نیز می شود.
🍀لذا امام حسن عسکری صلوات الله علیه میفرمایند: من دوست دارم وقتی شما را در جامعه میبینند؛ از امانتداری، راستگویی، مدارای شما با فرق دیگر، مدارا با افرادی که با شما اختلافنظر دارند، خوشاخلاقی شما و حسن خلق شما بگویند
🌿شاید بتوان الان درک کرد که چرا برخورد نظام با برخی از این بازیگران و معترضین ساختار شکن اینقدر رئوفانه است و مثل دولت کشورهای دیگر آنقدر خشن نیست و حتی تعداد کشته های ماموران امنیتی بیشتر از آشوب گران است
🔵 شهید همدانی در خاطرات خود درباره اغتشاشات سال 88 میگویند: «حضرت آقا - رهبر معظم انقلاب اسلامی - در مواجهه با اعتراضات خیابانی به من فرمودند «آقای همدانی مراقب باشید کسی آسیب نبیند و بعد مکثی کرده و فرمودند مواظب باشید بچهها - بسیجیها - هم آسیب نبینند» و من به ایشان عرض کردهام که آقا اینکه میفرمایید از ما به معترضین آسیبی نرسد، مطمئناً نمیرسد ولی اینکه میفرمایید به ما و نیروهای ما هم آسیبی نرسد، کار دشواری است؛ چرا که کنترل معترضین و عوامل پشت صحنه آنان دست ما نیست.
🔥حضرت آقا فرمودند «بله کار سختی است ولی باید بشود» و ادامه دادند «اینکه از ما نباید آسیبی به معترضین وارد شود، معلوم است، به نیروهای بسیجی هم نباید آسیب وارد شود چرا که با آسیب رسیدن به آنان به اقتدار کشور آسیب وارد میشود.»
📌شهید بزرگوار همدانی در ادامه گفت «من این تدبیر حضرت آقا را برنامهریزی کردم و در نهایت توانستم آن را کاملاً به کار ببندم و در زمانی نسبتاً کوتاه به نتیجه مطلوب هم برسم.» این یک الگوی جدیدی از مواجهه با آشوب و اعتراضات خیابانی و بسیار هم قابل افتخار است.
🕋 شاخصه: محبت و عشق به اهلبیت
📎 #دانش_آموزی
📎 #متوسطه
📎 #ولادت_امام_حسن_عسکری
📎 #محبت_و_عشق_به_اهلبیت
🔰معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه