eitaa logo
🔮من دیپلمات نیستم، من انقلابی ام، حرف را صریح وصادقانه میگویم. 💎
914 دنبال‌کننده
19.7هزار عکس
21.7هزار ویدیو
94 فایل
انقلابی بودن میعارنیست انقلابی ورهروماندن پای ارزشهاهنراست من انقلابیم ۵۷ گروه میثاق با شهدا https://eitaa.com/joinchat/2230386699C64b9b33430
مشاهده در ایتا
دانلود
🌹بارها شنیده بودم که ابراهیم از این حرف که برخی می گفتند فقط می رویم جبهه برای شهید شدن اصلا خوشش نمی آمد. 📢به دوستانش میگفت: همیشه بگید تا لحظه آخر تا جایی که نفس داریم برای اسلام و انقلاب خدمت می کنیم. اگر خدا خواست و نمره ما بیست شد آن وقت شهید میشویم ولی تا اون لحظه ای که نیرو داریم باید برای اسلام مبارزه کنیم.🌷 🇮🇷
13.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☑️پدر فرماندهی که تا بعد از شهادتش نمی‌دانست پسرش سردار است! 🔹چگونگی شهادت شهید سیدحمیدرضا هاشمی فرمانده اطلاعات سپاه زاهدان در اغتشاشات اخیر از زبان پدرش.
3.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گاف بزرگ شبکه الحدث عربستان ▪️شکست بزرگ در پروژه کشته‌سازی علیه ایران 🔹شبکه الحدث وابسته به عربستان سعودی که همگام با ایران اینترنشنال به بازوی رسانه‌ای بانیان پروژه آشوب و اغتشاش و تجزیه در ایران تبدیل شده‌اند، گاف بزرگی را مرتکب شد که یک کانال عراقی این رسوایی بزرگ سعودی‌ها را برملا کرد. 🔹مجری این شبکه سعودی در یکی از بخش‌های خبری خود با آب و تاب خبر ساختگی را علیه ایران خواند و تصویری را نشان داد و مدعی شد مربوط به یکی از بازداشت شدگان ایرانی در خوزستان است. 🔹در حالی که تصویر پخش شده از سوی شبکه سعودی متعلق به «شهید عماد الحیدری» است که در جریان عملیات آزادسازی مناطق عراق از اشغال باندهای تروریستی داعشی مورد حمایت آل سعود به شهادت رسیده بود.
489K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مولوی عبدالحمید مدعی شده کسانیکه روز جمعه هفته پیش به پاسگاه زاهدان حمله کردن مسلح نبودن اما دوربینهای مدار بسته پاسگاه چیز دیگری رو نشون میده! پ.ن:شروع بحران از همینجا بوده 👤 علی سیستانی🇮🇷
3.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺مریم نمازی بهائی ، دومین زنِ شیرده براندازان هم در حمایت از نیلوفر فولادی لخت شد.😐 🔹این جانداران وظیفه شیررسانی به براندازان را بر عهده دارند 🤮💩 💠 إنَّ الَّذِينَ يُحِبُّونَ أَنْ تَشِيعَ الْفَاحِشَةُ فِي الَّذِينَ آمَنُوا لَهُمْ عَذَابٌ أَلِيمٌ فِي الدُّنْيَا وَالْآخِرَةِ کسانی که دوست دارند زشتی ها در میان مردم با ایمان شایع شود در دنیا و آخرت عذابی دردناک خواهند داشت 📗سوره نور آیه 19 ها
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۱۶ مهر، روز نیروی دریایی سپاه بر دلاور مردان دریا دل خطه نیلگون خلیج همیشه فارس مبارک باد.
☑️ اکانت توییتری bbc فارسی که پیش از این خبر راه اندازی کارزاری از سوی سازمان عفو بین الملل برای جمع آوری کمک به زنان ایرانی منتشر کرده بود؛ این خبر را تکذیب کرد؛ اما درمورد سرنوشت اموال جمع‌آوری شده چیزی نگفت!
شنگولی و لاف در غربت! ✏️ محمد ایمانی ...  اردوگاه الهی با اردوگاه شیاطین، تفاوت بسیار دارند؛ از جمله این که؛ اولیای الهی در مواجهه با دشمن، از همه جلوتر هستند؛ اما شیاطین و ائمه کفر، دیگران را تحمیق می‌کنند و پیش می‌اندازند و خود، در حاشیه امن می‌ایستند. 🔹امیر مومنان ع که خود در شجاعت پیشگام بود، فرمود: "کُنَّا إِذَا احْمَرَّ الْبَأْسُ اتَّقَیْنَا برَسُولِ اللَّهِ (صلی الله علیه وآله)، فَلَمْ یَکُنْ أَحَدٌ مِنَّا أَقْرَبَ إِلَی الْعَدُوِّ مِنْهُ. هر گاه آتش جنگ شعله می کشید، ما به پیامبر خدا (ص) پناه می بردیم، که هرگز هیچ یک از ما، نزدیک تر از او به دشمن نزدیک تر نبود". امام بر همین مبنا، بارها از معاویه و عمروعاص خواست تا از پنهان شدن پشت لشکر شام پرهیز کنند و خود، رویارو به میدان بیایند. اما معاویه همیشه از حضور در میدان فراری بود. عمروعاص هم که در صفین ناپرهیزی کرد و ناگهان امیر مومنان را با شمشیر آخته بالای سر خود یافت، چاره را در برهنه شدن یافت و با استفاده از حیای علی ع از هلاکت مسلمّ گریخت. 🔸مدعیان مبارزه با جمهوری اسلامی که از طریق شبکه‌های ماهواره‌ای و مجازی، لُغُز می‌خوانند و تحریک به ایجاد اغتشاش و خشونت می‌کنند، اگر با مخاطب صادق بودند، خود پیش‌قدم می‌شدند؛ نه این که از لس‌آنجلس و نیویورک و واشنگتن و لندن و پاریس، "کلیک کلیک- بنگ بنگ" راه بیاندازند. 🔹کنتور که نمی‌اندازد، در فضای مجازی ده‌ها هزار فالوئر قلابی برای خود می‌سازند، مطالب را ده‌ها هزار بار لایک می کنند، یا چند صد هزار هشتگ رباتیک بالا می‌آورند و شنگول می‌شوند! اما با این بالا آوردن‌ها، نمی‌شود یک ملت هشتاد و پنج میلیونی را فریب داد.   🔸این، یک علت مهم شکست اردوگاه غرب در فتنه بزرگ و پیچیده ای است که تدارک کرده بود. در برابر مردم غیرتمندی که با جان خویش پای دین و مملکت خویش ایستاده‌اند، نمی‌شود با لشکر رباتیک و مجازی رویارو شد؛ ولو این که لاف در غربت بزنند و گرد و خاک و هیاهوی بسیار کنند. 🔹کاباره‌گردی و کاسبی کجا، مبارزه کجا!؟ اصلا جنس عیاشی و عشرت‌طلبی در ینگه دنیا، با جنس مبارزه واقعی و رویارو قابل جمع نیست. گنده‌شان، رئیس سازمان منافقین است که آخرین خبرهایش، از عشرتکده‌ها و حرمسرای شخصی‌اش در سازمان می‌آمد و پیشاپیش، خود فروشی کرده و سازمان را به عقد همزمان چند رژیم عربی و عبری و غربی درآورده بود.
🔰 محمد ایمانی ...✏️ 🔹🔸آیت‌الله صدیقی امروز در خطبه‌های نماز جمعه، ضمن تبیین برخی ابعاد فتنه اخیر، به حدیث قابل تاملی از امام صادق (علیه السلام) اشاره کردند. 🔹حضرت می‌فرماید: " تَمَنَّوُا الفِتنَةَ؛ فَفیها هَلاکُ الجَبابِرَةِ ، و طَهارَةُ الأرضِ مِن الفَسَقَةِ. آرزومند فتنه باشید؛ زیرا فتنه موجب نابودی ستمگران و پاک شدن زمین از [لوث وجود] فاسقان است". 🔸با جستجوی بیشتر، احادیث شریف دیگری از اهل بیت (ع،) نظر اهل تامل را به خود جلب می کند. پیامبر اعظم (صلی الله علیه و آله و سلّم) در این باره به مومنان فرمودند: "لا تَکرَهُوا الفِتنَةَ فی آخِرِ الزمانِ ؛ فإنّها تُبِیرُ المُنافِقینَ. در آخرالزمان، فتنه را ناخوش و ناگوار نشمارید؛ زیرا آن فتنه ها منافقان را نابود می‌سازد". همچنین میر مومنان (ع) بشارت داده اند: "اعلَمُوا أنّهُ مَن یَتَّقِ اللّه َ یَجعَلْ لَهُ مَخرجا مِن الفِتَنِ ، و نورا مِن الظُّلَمِ. بدانید که هر کس تقوای الهی در پیش گیرد، خداوند برای او، راه خروجی از فتنه ها و نوری در برابر تاریکی ها قرار می دهد". فتنه به خودی خود، تلخ و ناگوار است؛ اما اگر پای تقوا و اخلاص و  شناخت مسئولیت در میان باشد، همین آزمون دشوار، سبب قوت جبهه مسلمین و رسوایی و نابودی جبهه دشمنان است. 🔹محنت امتحان سخت است، اما موفقیت و پیشرفت پس از آن، مطلوب هر انسان کمال طلب است. در آتش شدن گدازنده است اما ناخالصی طلا را از بین می‌برد و بر عیار گوهر می‌افزاید. این‌ها البته همه به شرط پایمردی و مسئولیت‌شناسی و در وسط میدان تکلیف، مهیا بودن است؛ تشخیص در وقت لازم و اقدام در وقت لازم.
هدایت شده از کیهان آنلاین
🔹 شنبه ۱۶ مهر ۱۴۰۱ 🔻نشانی ما در پیام‌رسان‌های سروش، آی‌گپ، ایتا @kayhannewspaper