eitaa logo
🔮من دیپلمات نیستم، من انقلابی ام، حرف را صریح وصادقانه میگویم. 💎
904 دنبال‌کننده
20هزار عکس
22.1هزار ویدیو
94 فایل
انقلابی بودن میعارنیست انقلابی ورهروماندن پای ارزشهاهنراست من انقلابیم ۵۷ گروه میثاق با شهدا https://eitaa.com/joinchat/2230386699C64b9b33430
مشاهده در ایتا
دانلود
جلیلی امروز در برنامه تلویزیونی «رودررو» چه گفت؟ 🔻سعید جلیلی: در یک بزنگاه تاریخی هستیم؛ یک جهان فرصت پیش روی ماست که می‌تواند موجب جهش ایران شود. 🔻در یازده سال گذشته عمده وقت من و صدها نفر از همراهانم در گفتمان دولت سایه، بر شناخت مسائل کشور و راه حل آن ها متمرکز بود. بیش از 140 بار به نقاط مختلف کشور سفر کردم و از نزدیک مشکلات اقشار مختلف را دیدم/ از کارگران هپکو تا کوله بران بانه 🔻از قبل از دولت شهید رئیسی ادعا می‌شد که نمی‌توان نفت را فروخت؛ راهکارهای فروش نفت را به دولت وقت دادیم؛ این راه‌حل‌ها در دولت رئیسی جدی گرفته شد و فروش نفت ما به بیش از 1.5 میلیون بشکه در روز رسید. 🔻باید یک بودجه ارزی دقیق داشته باشیم/ اگر انضباط مالی در اولویت دولت قرار بگیرد برکات زیادی خواهد داشت. 🔻چرا 50 درصد مردم هیچ تسهیلاتی از بانک نگرفتند و حجم عمده تسهیلات به 10 درصد اختصاص یافته است؟ با انضباط مالی این مسائل حل خواهد شد. 🔻حتما رشد ۸ درصدی و حتی بیشتر از آن می‌تواند با فراهم کردن بستر برای به روز همه توانمند‌ی‌های مردم محقق شود. اجازه نخواهم داد نگاههای جزئی نگر در ساختار اجرایی و اداری کشوری مانعی برای تصمیمات راهبردی برای همکاری‌های پر سود کشور شود.
حقیقتا روز قبلی که گذشت و وارد روز جدید شدیم، دو خبری که میتونست عین بمب در کل کشور صدا کنه و موجب خوشحالی مردم رو فراهم کنه در بی سر و صدا ترین حالت ممکن سپری شد. و دلیلشو نمیدونم چیه و چرا انقد ما عادت کردیم به اخبار زرد و دروغ به خبر های بد خبر هایی که فقط خبر از فاجعه دارن، فلان حرکت بد سیاسی یا فلان اتفاق برای سلبریتی و اما این دو خبری که خیلییییی مهم بود و میشد روش مانور خبری داد و هلهله کرد 1_به درک رفتن عایشه زمان، مریم رجوی سرکرده بزرگ گروهک منافقین، و او هم مانند اربابانش سقوط انقلاب اسلامی رو ندید و به گور رفت و آرزو به دل موند 2_ مقصر شناخته شدن هواپیمای اوکراینی به خاطر سهل انگاری در زمان حالت جنگی کشور توسط دادگاه اُنتاریو و پرداخت غرامت به بازماندگان فوت شده در هواپیما پ.ن: روسیاهیش موند برای ذغال های وطنی خود تحقیری که عظمت سپاه اسلام رو زیر سوال بردن با چیزی که حقشون نبود و تهمتی بیش نبود. دست خدا باز هم اونارو رو سیاه کرد و دلسوزان مملکت رو سفید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔻حواسمان هست؟! حواسمان هست که رئیس‌جمهور ایران، در مقام اجرا، فرد اول محور مقاومت است؟! حواسمان هست که نه‌تنها فلسطین و لبنان و یمن و ... بلکه حتی روسیه و چین هم برای ایستادگی در برابر غرب وحشی، از ام‌القرای مقاومت الهام و قوت قلب می‌گیرند و چشمشان به اینجاست اگر با رأی‌مان بازهم خدایی‌ناکرده، غرب‌شیفتگان و غرب‌پرستان را بر «تنها پایگاه امید مستضعفان جهان» مسلط کردیم، در برابر خون به ناحق ریخته طفلانِ کربلای غزه، چه پاسخی در یوم حشر داریم؟ نگذاریم نااهلان و نامحرمان، زحمات رئیسی شهید و امیرعبداللهیان شهید را بر باد دهند
3.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌹حرف آخر مادر شهـید رئیسی در وداع آخر با فرزندش: شما راهش رو ادامه بدید💔