eitaa logo
🔮من دیپلمات نیستم، من انقلابی ام، حرف را صریح وصادقانه میگویم. 💎
907 دنبال‌کننده
20هزار عکس
22.2هزار ویدیو
94 فایل
انقلابی بودن میعارنیست انقلابی ورهروماندن پای ارزشهاهنراست من انقلابیم ۵۷ گروه میثاق با شهدا https://eitaa.com/joinchat/2230386699C64b9b33430
مشاهده در ایتا
دانلود
11.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خدای متعال را بابت شنیده شدن این صدا از تریبون مجلس شاکرم. دقیقا به همین صورتی که دکتر صمصامی توصیف می‌کند، اقلام زندگی مردم را گران می‌کنند. سپس لشکری از اقتصاددانان راهی رسانه‌ها و جلسات می‌کنند که نمودار بکشند و بگویند نقدینگی علت تورم است. وقتی نقدینگی به عنوان علت تورم پذیرفته شد، حقوق کارگر و کارمند را افزایش ندهند که نقدینگی را کنترل کنند؛ وام به تولیدکننده ندهند که نقدینگی را کنترل کنند. بدین ترتیب، هم معیشت مردم را تنگ کنند، هم تولید را نابود کنند. این وضعیت به سود کیست؟ وقتی مردم قدرت خرید خود را از دست دادند، وقتی تولید ملی نابود شد، تنها فعالیت اقتصادی سودآور، خام‌فروشی می‌شود. خام‌فروش‌ها چه کسانی هستند؟ همان کسانی که دلار دارند و دلاری می‌فروشند و با افزایش نرخ ارز سودهای نجومی کسب می‌کنند. نسخه بعدی دلارداران و دلاری‌فروشان، آزادسازی واردات است. بالاخره ارز دارند، قدرت واردات دارند، دلشان هم خودروی لوکس می‌خواهد. اینجا نیز لشکری از اقتصاددانان را بسیج می‌کنند که آزادسازی واردات خودرو را جا بیندازند. مردم بیچاره نیز با توهم اینکه قرار است خودروی لوکس خارجی سوار شوند، با این موج همراه می‌شوند و به اینها سواری می‌دهند. واردات خودرو نیز آزاد می‌شود. خودروهای میلیاردی وارد کشور می‌شود. چه کسی توان خریدشان را دارد؟ کارگر و کارمندی که ده بیست میلیون حقوق می گیرد؟! هرگز! ما به دکتر سعید جلیلی رای می‌دهیم چون یقین داریم وام‌دار دلارداران و دلاری‌فروشان نیست و ان‌شاءالله بساط این ظلم و فساد و تبعیض را جمع خواهد کرد.
2.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✨خادم ملت یا عامل سرمایه‌داری؟ این یک دقیقه، اولین اظهار نظر مسئول تیم اقتصادی دکتر پزشکیان است. مردم، انتخابی کرده‌اند و منتظرند منتخب‌شان به آنها بگوید که اصلی‌ترین مشکل زندگی‌شان یعنی گرانی را چگونه می‌خواهد حل کند. اما پاسخ مسئول تیم اقتصادی دولت جدید به این پرسش این است: دلار ۴۳ هزار تومانی نیما را ۶۰ هزار تومان خواهیم کرد. مسئله و دغدغه امروز معلم و کشاورز و کارمند و پاسدار و پرستار و کارگر و... کفایت نکردن درآمد ناچیزشان برای گذران یک زندگی معمولی است، اما آقای طیب‌نیا در اولین اظهارنظر خود دست روی دغدغه شرکت‌های صادرکننده می‌گذارد و وعده تامین منافع آنها را می‌دهد؛ و چه تناقض بزرگی که مسئول اقتصادی منتخب ملت، می‌خواهد زندگی را برای ملت گران کند تا انتظارات سرمایه‌داران را برآورده کند. طیب‌نیا به همان دلیلی به‌جای پرداختن به دغدغه‌های مردم، به دغدغه سرمایه‌داران می‌پردازد که صدا و سیما در سوالات مناظرات به‌جای پرداختن به مشکلات مردم، به منافع سرمایه‌داران می‌پرداخت. طیب‌نیا از دلار نیما حرف می‌زند و مردم عادی نمی‌فهمند او چه می‌گوید، به همان دلیلی که کارشناس مناظرات ریاست جمهوری، از مشکلات پیمان‌سپاری سوال طرح می‌کرد و مردم عادی نمی‌فهمیدند او چه می‌گوید؛ اما سرمایه‌داران هم معنی دلار نیما را می‌دانند، هم معنی پیمان‌سپاری را. آنها هم از گران‌سازی نیما راضی هستند، هم از حذف پیمان‌سپاری... نئولیبرالیسم، ویروس دست‌ساز سرمایه‌داری است که دولت‌ها را آلوده می‌کند و آنها را از خادمان ملت، به عاملان سرمایه‌داری تبدیل می‌کند.
میگوئیم نرخ دلار را پائین بیاورید، میگویند نمی‌شود! میگوئیم لااقل مواد اولیه ایرانی را به ملت ایران به دلار نفروشید، میگویند نمی‌شود! میگوئیم پس حقوق و دستمزد ملت را هم به دلار حساب کنید، میگویند نمی‌شود! ظاهرا ما موضوع بحث را اشتباه انتخاب کرده‌ایم! باید بر سر درست نبودن سیاست له کردن ملت بحث کنیم.
11.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یکی از اصلی ترین علل رای آوردن جناب آقای پزشکیان ، این آقاست چهره ای که از ذهن ها غافل و از چشم ها ، پوشیده مانده است ‌‎‌‌࿐჻ᭂ⸙🍃🌸🍃⸙჻ᭂ࿐
🏴 مراسم عزاداری شب ششم محرم هیئت شهدای گمنام تبریز در گلزار شهدا وادی رحمت _ پنجشنبه ۲۱ تیرماه ۱۴۰۳