eitaa logo
🔮من دیپلمات نیستم، من انقلابی ام، حرف را صریح وصادقانه میگویم. 💎
915 دنبال‌کننده
19.7هزار عکس
21.7هزار ویدیو
94 فایل
انقلابی بودن میعارنیست انقلابی ورهروماندن پای ارزشهاهنراست من انقلابیم ۵۷ گروه میثاق با شهدا https://eitaa.com/joinchat/2230386699C64b9b33430
مشاهده در ایتا
دانلود
این صحنه چیز تازه‌ای نیست 🔹۱۴۰۰ سال است که پوشیدن لباس پیامبر هزینه دارد. خود رسول الله شمشیرها خورد. 🔹فرق علی را در همین لباس شکافتند. 🔹حسین با همین لباس، لگدکوب سم اسبان شد. 🔸شیخ فضل الله نوری با همین لباس بردار شد. 🔸سید حسن مدرس در همین لباس بود که عمامه اش را دور گردنش پیچیدند و خفه اش کردند. 🔸مطهری در همین لباس بود که پیشانی اش سوراخ شد. 🔸شیخ نمر در همین لباس سرش از تنش جدا شد. 🔸بهشتی و باهنر و مفتح و مدنی و... این لباس، لباس عادی نیست لباس علم ومعرفت است، لباس شهود حق است. 🔻این لباس اصولا بیش از آنکه لباس باشد «مقتل وشهادت» است.
❤️ حسین جانم پا میشوم بہ حرمٺِ نامٺ تمام قد خم میڪنم براے تو با احترام،قد هرگز مقابلِ احدے خم نمیشوم تا خم ڪنم براے تو در هر سلام،قد سلام ارباب خوبم✋🌸
4.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸 🎥مصاحبه سردار حاجی زاده فرمانده هوافضای سپاه پیرامون موشک هایپرسونیک ایرانی
48.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💪کولاکِ یکی از دختران انقلاب در مترو با عکس شهید آرمان علی وردی 👌آفرین به این غیرت و حضور 🙏🌷لطفا انتشار دهید تا زن و مرد الگو بگیرند
5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴فیلمی دیده نشده از تجمع اخیر ایرانیان ساکن اروپا در برلین فرار مفتضحانه اعضای سازمان تروریستی مجاهدین خلق از تجمع 🔺تروریست‌های مجاهدین خلق با همان اتوبوسی که آمده بودند مجبور به فرار شدند.مردم با شعارهایی نظیر؛ مرگ بر تروریست و مرگ بر ستمگر چه مسعود، چه مریم این تروریستها را بدرقه کردند. مریم رجوی باید بپذیرد خود و گروهش هیچ جایگاهی در بین مردم ایران ندارد.
🔴 استفتاء از مقام معظم رهبری پیرامون جهاد تبیین 🔺قابل توجه انقلابیونی که شعار می دادیم از تو به یک اشاره از ما به‌سر دویدن 🔺و قابل توجه کسانی که شعار می دادند وای اگر خامنه‌ای حکم جهادم دهد ✍و حالا دیگر از اشاره گذشته است و به حکم جهاد و فتوای صریح رسیده است. ✍حجت تمام است. اگر کوتاهی کنیم در پیشگاه الهی و محضر امام زمان عج هیچ عذری نداریم.
⭕️سرلشکر سلامی: دشمن ترسیده و پیغام می‌دهد که پاسخ ندهید فرمانده کل سپاه: 🔹دشمنان چند شبانه‌روز است که ترسیده و به حالت آماده‌باش درآمده‌اند و از طریق کشورهای مختلف پیغام می‌فرستند که پاسخ ندهید. 🔹در این مدتی که دشمنان تلاش داشتند ما را از افق‌هایمان دور کنند و متوجه داخل سازند ضدانقلاب را در اقلیم کردستان در هم کوبیدیم، رزمایش بزرگ در ارس برگزار کردیم، ماهواره‌بر پرتاب کردیم، موشک باور ۳۷۳ را در برد ۳۰۰ کیلومتری آزمایش کردیم و روز گذشته نیز اعلام کردیم موشکی را که هیج سپر موشکی توان مقابله با آن را ندارد ساخته‌ایم.
4.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ایران موشک بالستیک هایپرسونیک ساخت 🔹فرمانده هوافضای سپاه: ایران موشک بالستیک هایپرسونیک برای مقابله با سپرهای دفاعی هوایی ساخته است. 🔹این موشک جدید از همه سامانه‌های سپر موشکی عبور می‌کند و فکر نمی‌کنم تا دهها سال بعد هم فناوری پیدا شود که بتوان با آن مقابله کند. 🔹این موشک سامانه‌های ضدموشکی دشمن را هدف قرار می‌دهد و یک جهش بزرگ نسلی در حوزه موشکی است. ✍یاد مرحوم هاشمی رفسنجانی بخیر که می گفت دوران موشک خاتمه یافته و دوران گفتمان فرارسیده است کجاست که ببیند آمریکا با تهدید نظامی بدنبال آزادی ایران است و اسرائیل نیز از زدن اهداف مهم در ایران سخن می‌گوید. اگر فناوری های نوین موشکی و پهبادی نبود ایشان با کدام گفتمان جلوی موشک می گرفت؟!
6.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قدرت پیچیده فناوری مهندسی معکوس ایرانی، خواب را بر غربی‌ها حرام کرده ▪️ادعای جدید اسکای نیوز: ایران در مقابل پهپادهایی که به روسیه داده است علاوه بر پول نقد سلاح‌های غنیمتی انگلیسی و آمریکایی را نیز تحویل گرفته است! ✍ترس همه این است که ایران این سلاح‌های غنیمتی را مهندسی معکوس کرده و توسعه دهد...
19.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
غریب گیر آوردنت خواننده: مرتضی باب تدوین: محمدطاها حدادپورجهرمی
💢🚀پنتاگون موشک فراصوت ایران را فتوشاپ می‌داند. اوکراین شاهد است که هنوز جای فتوشاپ قبلی درد می‌کند. جوانان ایرانی طی‌الارض را از متافیزیک وارد دنیای ماده کرده‌‌اند، شیطان بزرگ هنوز بر آدم خاکی سجده نمی‌کند. تا ما به اسرائیل برسد، یک پیام بازرگانی می‌بینیم. در حالی‌که ما تعداد ماخ‌ها را می‌شماریم، از دیمونا صدای آخ می‌آید. در جنگ هیبریدی گاهی پاسخ دستگاه ضدتبلیغی دشمن را باید با موشک داد، تا خفقان بگیرند. بنی اسرائیل می‌دانند که عصای موسی در دل تاریخ چه سر و صدایی به‌پا کرده، اما امروز چوب بی‌صدای خدا همان موشک فراصوتی است که در دستان ماست. ایلان ماسک که جای خود دارد، بایدنِ حواس‌پرت هم توجیه است که هایپرسونیکِ رادارگریز گاهی از استارلینکِ فیلترگریز پیام را سریع‌تر منتقل می‌کند. گاهی لازم می‌شود زمین بازی را از کف خیابان به هوا ببریم. هشدار! چهارتا جوان فریب‌خورده را می‌شود، اما موشک‌های چموش و بازیگوش ایرانی را شاید نتوان به آسانی سر به راه کرد. دامداران غرب آسیا بدانند موسیقی فراصوت، شیر گاوهای شیخ‌نشین را زیاد نه، بلکه خشک می‌کند. آنها که به پترو دلار می‌نازند بدانند مایه‌ی برازندگی است. ✍زهرا_محسنی_فر