15.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دکتر گلشنی استاد دانشگاه شریف: به علوی وزیر اطلاعات روحانی گفتم معاون آموزشی دانشگاه جاسوس غرب است.
فکر میکنید جوابش چی بوده؟
تُپُق زدن مهم نیست
نگرانی جای دیگری است
رئیس جمهور، زیادی تُپُق می زند؟ حتما اگر روان تر سخن می گفت، بهتر بود؛ اما ایرادی نیست که نتوان از آن گذشت. خیلی از ما ها تُپُق می زنیم.
نگویید که شهید رئیسی را به خاطر یک صدم این تُپُق ها مسخره می کردند. ما مثل آنها نیستیم. دین ما، تمسخر را ممنوع کرده و نشانه جهل انسان دانسته است. "قَالُوا أَتَتَّخِذُنَا هُزُوًا قَالَ أَعُوذُ بِاللَّهِ أَنْ أَكُونَ مِنَ الْجَاهِلِينَ. گفتند ای موسی ما را به استهزاء گرفته ای؛ گفت به خدا پناه می برم که از جاهلان باشم.".
آقای پزشکیان امروز گفت "من بلد نیستم زیاد حرف بزنم، چیزهایی هم که باید از روی کاغذ بخوانم بدتر خراب میکنم"؟ این هم ایراد چندانی ندارد. روان خوانی یک متن، برای خیلی از ما ها نیز ممکن است دشوار باشد.
رئیس جمهور گفت "از وزرا دفاع نمیکنم، چون آنها بلد هستند از خودشان دفاع کنند. وزرا را که همه بلدند، من برم بشینم"؟ بله عُرف و قاعده این بوده که رئیس جمهور، یکایک وزیران را معرفی، و از شایستگی های آنها دفاع کند. اما اگر این قاعده را رعایت نکرده، وزرا فرصت معرفی خود را دارند.
اینها هیچ کدام، ایراد مهمی نیست. آن چه محل دغدغه و نگرانی -و نه عیب جویی و ایراد گیری- است، این که آقای پزشکیان، از یک جایی به بعد باید اداره کابینه را مستقیما بر عهده بگیرد و فراتر از مشاوران، مستقیما با مردم و کارشناسان و نمایندگان سخن بگوید.
منظور فقط نشست مطبوعاتی نیست که تا کنون برگزار نشده. این هم ایراد مهمی نیست. اگر اقتصاد، مسئله اول کشور است، آقای پزشکیان باید استنباط کلان از حوزه اقتصاد و جزئیات و فروع آن پیدا کند، مسئولیت یکایک تیم اقتصادی را بشناسد و از اهمیت هماهنگی آنها آگاه باشد.
فراتر از اینها، باید از فاز کلی گویی و مرور شعار ها و هنجارها بگذرد و بگوید که برنامه دولت او برای عملیاتی کردن رونق تولید، گسترش عدالت اقتصادی، عبور از تبعیض و رانت، افزایش قدرت پول ملی، اصلاح نظام های بانکی و مالیاتی و یارانه ها و... چیست.
دغدغه جدی این است که تا اینجای کار در چیدن کابینه، بیش از آقای پزشکیان، گروه موسوم به شورای راهبری ظریف، نقش ایفا کرده و بالای ۷۰ درصد وزرا، انتخاب و سهم آنها بوده است.
مسئله مهم این است که آقای ظریف در حوزه ظاهرا تخصصی اش (سیاست خارجی) هم نا موفق بود، چه رسد به اقتصاد، که نه او و نه بسیاری از اعضای سیاسی کار شورای راهبری، هیچ سر رشته از آن ندارند.
هنوز در عمل، روشن نشده سکاندار تیم اقتصادی کیست و برنامه ای که بتوان بر اساس آن حرکت کرد، کدام است؟ این خلاء بزرگی است که رای اعتماد به وزیران را تحت الشعاع خود قرار می دهد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴وحشی گری سگرگها، صگیونی اسرائیلی
🔴👈بی حد و مرز
#لعنتُ_مرگ_برآمریکاجهانخوار🔥
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سه جای قران ازایرانیهایادشده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چکلیست ضروری برای شرکت در اعتراضات خیابانی، درحال نزدیک شدن به روزهای حساسی هستیم، حتما به دوستانتان نیز ارسال کنید تا آمادگی لازم را داشته باشند!
🔮من دیپلمات نیستم، من انقلابی ام، حرف را صریح وصادقانه میگویم. 💎
چکلیست ضروری برای شرکت در اعتراضات خیابانی، درحال نزدیک شدن به روزهای حساسی هستیم، حتما به دوستان
Amo Ali:
مراحل جنگ نرم
قسمت یکم
جنگ نرم از لحاظ عملياتی عبارت است از: تلاش و اقدامات عملی ، توطئهآميز و برنامهريزی شده دشمن براي تغيير سياسی بازيگر ناهماهنگ با منافع او، از طريق تضعيف، تخريب و گسست پيوندهای ارزشی و هنجاری جامعه با حكومت و ايجاد پيوندهای جايگزين به نفع خود، بهمنظور تغيير موازنه پايگاه اجتماعی حريف، تهييج كمهزينه گروههای اجتماعی هدف، بسيج نارضايتی های اجتماعي بهمنظور رودرروساختن جامعه با حكومت، سلب كاركردهای حكومت و فلجكردن نظام اداره كشور تا رسيدن به هدف تغيير رفتار يا انصراف از قدرت.
تعيين مراحل جنگ نرم و شناخت ويژگی های هر مرحله، از ديگر موضوعاتی است كه در دستيابی به الگوی تقابل با جنگ نرم اهميت دارد. معمولاً هر مبارزه نرم، براساس شرايط گوناگون فرهنگی و سياسی ، مشمول فعاليتهای گوناگونی میشود كه اغلب از اقدامات مديريتی مانند برنامهريزی و تدارك زمينهها و لوازم گوناگون آغاز شده و تا بهكارگيری اقدامات تبليغی و فرهنگی سياسی ، و درنهايت بسيج مخالفان و ايجاد رويارويی با حكومت و ازكارانداختن توانايی های نظام حاكم ادامه مييابد.
جنگ نرم عقبهای فكری و ايدئولوژيك دارد. ازاينرو، حداقل داراي دو مرحله «اجتماعی - فرهنگی » و «سياسی - امنيتی » است. اغلب سطح اجتماعی - فرهنگی، پيشنياز مرحله سياسی - امنيتی است. تا زمانی كه باورهای ذهنی و نگرشهای فرهنگی و سياسی يك ملت يا گروهی از جامعه دگرگون نشود، زمينههای نافرمانی مدنی، اغتشاش، شورش و مخالفت با حكومت بهوجود نمی آيد.
مراحل كلی در جنگ نرم
۱_ تغيير ارزشها و هنجارها و الگوهای رفتاری اجتماعی فرهنگی
۲-مديريت رفتارها و اعتراضات سياسی امنيتی
مراحل جزئيتر جنگ نرم به شرايط گوناگون بستگی دارد، اما با توجه به الگوهاي بيانشده براي جنگ نرم، مرحله دوم، معمولاً شامل دو مرحله شوك و رويارويی است. ازاينرو، جنگ نرم را می توان شامل سه مرحله كلی دانست:
الف) زمينهسازی
مرحله زمينهسازی مربوط به فضای ذهنی ، فكری، ارزشی، هنجاری و روانی جامعه است و هدف اصلی آن، تضعيف، تخريب و گسست پيوند ميان جامعه و حكومت است. از اين نظر جنگ نرم، نبرد بر سر تسخير اذهان بهمنظور حفظ يا تغيير نظم سياسی جامعه است.
در واقع، در مرحله اول بيشتر بر زمينهسازی براي سستكردن و گاه ازهمگسيختن پيوندهاي شناختی و عاطفی بين جامعه و حكومت تأكيد ميشود. روشن است كه هر ذهنيتی هدف جنگ نرم نيست، بلكه آن دسته از مجموعه افكار، احساسات و رفتارهای شهروندان هدف است كه نزديكترين ارتباط را با بقای يك نظام سياسی و توسعه آن دارند. سرمايه اجتماعی به مفهوم وسيع آن، می تواند پوششدهنده اين مجموعه باشد.
اين مرحله معمولاً بهصورت غيرمستقيم و تدريجی انجام ميشود و مهاجم به آرامی هنجارهای خود را وارد جامعه هدف ميكند. در اين مرحله كه با فعاليتهای طولانيمدت همراه است، اغلب از روشهايی استفاده ميشود كه ذهن و روان مخاطبان را هدف می گيرد، مانند عمليات روانی، عمليات ادراكی ، جريانسازی ها و فنون تبليغاتی و جوسازی های اجتماعی، ديپلماسی عمومی و ديپلماسی رسانهای كه در قسمت بعد شرح داده خواهد شد.
اين مسئله بدين معنا نيست كه بازيگر مهاجم از روشهای سخت و نيمهسخت مانند مانورها و تهديدات نظامی يا تحريمهای اقتصادی براي افزايش تأثيرگذاري روانی بر جامعه استفاده نكند، بلكه استفاده از عوامل يادشده بهدليل ايجاد فشارهای روحی بر مردم می تواند آنان را ـ در صورت ضعيف بودن ـ به تجديدنظر در آرای خود و حمايت از نظام حاكم وادار كند و بر قضاوتها و عملكرد نهایی آنان اثر بگذارد.
مراحل جنگ نرم
قسمت دوم پایانی
ب) مرحله شوك و تحريك
مرحله شوك و تحريك كه به اعتقاد برخی انديشمندان كاتاليزور محسوب می شود، بهعنوان واسطهای بين مرحله اول و مرحله رويارويی ايفای نقش می كند و آن هنگامی است كه مهاجمان احساس كنند زمينههای فكري و روحی در جامعه هدف ايجاد گرديده است و اكنون بايد آرمانها، ايدهها و مطالبات جمعي با التهابات و هيجانات اجتماعی گره بخورد تا زمينه مشاركت هرچه بيشتر مردم، براي اعتراض را فراهم كند. به همين دليل به عامل يا عواملي تحريككننده و هيجانزا نيازمند است. اين عامل می تواند فضای ملتهب انتخابات و شعار تقلب در انتخابات يا ايجاد جنگ تحميلی باشد. مانند تجربه ايران، يوگسلاوی و اندونزی يا حوادث مشابه ديگری مانند فوت مهسا امينی ۲ كه قابليتهای خوبی براي بهرهبرداری در اين زمينه دارد.
جنگ بهدليل تضعيف كارآمدی نظام حاكم در ايجاد امنيت و كاهش توان دولت در پاسخگويی به مطالبات مردم و شعار تقلب در انتخابات بهدليل سلب اعتماد عمومی از نظام، بسيار اثرگذار است.
🔮من دیپلمات نیستم، من انقلابی ام، حرف را صریح وصادقانه میگویم. 💎
چکلیست ضروری برای شرکت در اعتراضات خیابانی، درحال نزدیک شدن به روزهای حساسی هستیم، حتما به دوستان
ابزارها و شيوههای مؤثر در اين مرحله غالباً همان شيوههاي قبلی مانند عمليات روانی و ادراكی، ديپلماسی عمومی و... است كه گاه ميتواند با عمليات نظامی و امنيتی محدود، مانند انجام قتلهای مشكوك و نسبتدادن آن به نظام حاكم و نيروهای امنيتی و بهرهگيری تبليغاتی از آن، ايجاد انفجار در مراكز حساس مربوط به نظام و... برای تحريك بيشتر مردم، تشديد شود.
ج) رويارويی عملياتی
اين مرحله، رويارويی عملي و آشكار در صحنه خيابانها براي فروپاشی كانون قدرت است. ازاينرو، روشها در اين مرحله ناظر به شكلدادن به رفتارها و كنشهای جمعی است. حريف مهاجم سعی می كند با بهرهگيری از دانش جامعهشناسی يا سياسی و روانشناسی اجتماعی و نظريههای كنش جمعی و جامعهمحور، با تحريك و سازماندهی مردم، آنان را به مخالفت و درگيری بدون خشونت برای خروج قدرت از دست نظام حاكم به صحنه آورد. اين مرحله را می توان شامل چند بخش مهم دانست:
1. مانور جمعيتی، محوری ترين عنصر در اين مرحله است. از اين طريق سعی ميشود با حضور اعتراضآميز بخشهایی از جامعه در خيابانها و انظار عمومی چه بهصورت تظاهرات مسالمتآميز يا تحصن و مانند اين ها، افكار عمومي داخل و نيز افكار عمومی جهاني و دولتهای خارجی ، تحت تأثير قرار گيرد و به حمايت از معترضان ، فراخوانده شوند.
2. تضعيف يا حذف كنترل دولت بر كشور كه بهمنظور كاهش توان دولت و فلجكردن نظام اداره كشور صورت می گيرد. اين بخش شامل شيوههای كلي مانند اعتراض، عدم همكاری ، مداخله غيرخشونتآميز در فعاليتهای مؤسسات و سازمانهاي دولتی و جذب مخالفان حكومت با روشهای گوناگونی است كه متخصصان جنگ نرم بيان كردهاند.
3. خنثی سازی توان مقابله و قدرت قهر حكومت، كه با استفاده از روشهای روانی مانند گلدادن به نيروهای نظامی و پليس يا ترساندن آن ها ، يا روشهای غير خشن برای جلوگيری از بهانهدادن به پليس برای مقابله با آشوبگران ، و نيز فعاليتهای تبليغاتی برای ترسيم تصويری مظلوم از معترضان و چهره بيی رحم از پليس و نيروهای نظامی صورت می گيرد.
4. تهاجم روانی ، تبليغاتی و ديپلماتيك كه براي جذب حداكثری مردم كوچه و بازار و حداكثركردن و اجرای نمايشهای جمعيتی و اردوكشيهای خيابان بهكار می رود و به موازات فعاليتهای ديگر انجام می گيرد. در اين ميان، رسانهها با بزرگنمایی نقايص و مشكلات حكومت ، بهويژه برخوردهای قهرآميز نيروهای امنيتی، ايجاد تصويری تراژيك و حماسی از اوضاع، ساختن واقعيتهای وارونه مانند خاتمه توان حكومت، خونريز و غيرانسانی بودن نظام يا وجود اجماع جهانی عليه حكومت سعی ميكنند شرايط را به نفع مخالفان حكومت در همه زمينهها تغيير دهند.
بهطورکلی ، شيوههای گستردهای در مرحله رويارویی بهكار گرفته می شود كه نظريهپردازانی مانند جين شارپ ، هلوی و پيتر اكرمن اين روشها را بهصورت مفصل ارائه كردهاند كه ذكر موارد مهم آن گذشت.
مراحل كلی جنگ نرم
مرحله اول: زمينهسازی (اجتماعی فرهنگی)
مرحله دوم: تحريك و شوك
مرحله سوم: رويارویی عملياتی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔆زنگ عبرت
👆 بی بند و باری
نتیجه اش میشه قانون جنگل و هجوم گرگهای گرسنه به دختران و زنان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥تفریحات سالم مبارزان یمنی در اوقات استراحت ما بین زدن کشتیهای آمریکایی و انگلیسی
12.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ پیام و ارادت یکی از موکب داران عراقی به مقام معظم رهبری:
سلام بر تو ای نابود کننده اسراییل!
🔹 از سرزمین جدتان امیرالمومنین به شما لبیک میگوییم و در هر ساعت و زمانی که امر کنید در خدمت شما هستیم.
👈 ارسال صوت از سوی یکی از موکبداران طریق اربعین برای آیت الله خامنهای از طریق گروهی از زوار ایرانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴فرانسه ، پاریس 120 سال پیش...
پوشش خانمها چی بود ، الان چی شده !
🔴امام خامنه ای :
♦️دکتر مصدّق به آمریکاییها اعتماد کرد؛ برای اینکه بتواند خود را از زیر فشار انگلیسها نجات بدهد، به آمریکاییها متوسّل شد؛ آمریکاییها به جای اینکه به دکتر مصدّق که به آنها حسن ظن پیدا کرده بود کمک کنند، با انگلیسها همدست شدند، مأمور خودشان را فرستادند اینجا و کودتای ۲۸ مرداد را راه انداختند.
♦️مصدّق اعتماد کرد، کتکش را [هم] خورد؛ حتّی کسانی که با آمریکا میانهشان هم خوب بود و به آمریکا اعتماد کردند، ضربهاش را خوردند.
دیدار دانشآموزان و دانشجویان ۱۳۹۲/۰۸/۱۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥بلاگر فلسطینی: یک میلیارد و هشتصد سنی تلفن به دست منتظریم که شیعه بخاطر کشته شدن یک سنی از صهیونیست انتقام بگیرد و اگر انتقام نگرفت مسخره اش کنیم.
22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دستگاه امنیتی دستهای انگلیسی پس پرده ماجرای اختلاف افکنی بین دو ملت ایران و افغانستان را روشن کند :
در زمانه ای که با شهادت هنیه و آن تشییع باشکوه و سپس حماسه اربعین ، امت اسلامی میرود تا همه مرزهای انگلیسی بین خود را بردارد، یکباره تحرکاتی مشاهده می شود....
سوزنهای ریل ایستگاه میوتک خط شرق را عمدی باز کردند که قطار سانحه بدهد ،واقعا یعنی اینقدر برخی پست فطرت شدند ؟!
یا اینکه با اطلاع طرف افغانی بوده تا بداند که نمی تواند عبور کند؟!
چه کسی پشت این ماجرا است؟
🔴 راه آهن جمهوری اسلامی نیز اعلام نموده: متاسفانه عوامل ریلی افغانستان بدون اجازه، خاک جمهوری اسلامی ایران را تصرف کرده و پرسنل راه آهن ایران را ضرب و شتم نموده و شیشه خودروی آنها را نیز خرد کردند.
🔹عوامل شرکت خصوصی کنسرسیوم ریلی افغانستان بدون اجازه اقدام به تصرف غیرقانونی ایستگاه میوتک در خاک جمهوری اسلامی ایران کردند و با شکستن قفل ساختمان ایستگاه وارد آن شدند.
🇮🇷
پ ن : هرچی عوض داره گله ندارد...
عده ای که یکطرفه اخبار را برجسته می کنند تا تفرقه عمیق تر شود هم در خط دشمن عمل می کنند...
15.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شروین حاجی پور
بعد از اهنگ جنجالی فتنه مهسا امینی
حالا پا را فراتر گذاشته و ترویج زنا و حرامزادگی میکند
16.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥تیزر | مجموعه مستند "مسیر حسینی"
گفتگو با رزمندگان لشکر ۳۱عاشورا باموضوع ایام محرم و حال و هوای رزمندگان در جبههها
انتشار گفتگوی کامل به زودی... در همین کانال
#حب_الحسین_یجمعنا
#حاج_مقصود_پوررادی
#حاج_صمد_قاسمپور
#حاج_جعفر_داروئیان
#حاج_هادی_نقدی
هدایت شده از قطب نما ۱۴
❇️ اندک اندک سهم خواهان حرف می زنند ❇️
✍ پورخردمند
✅ امیرالمومنین در فرازی از نامه ۵۳ نهج البلاغه خطاب به مالک اشتر می فرمایند : خواص جامعه همواره بار سنگينى را بر حكومت تحميل مى كنند زيرا در روزگار سختى ياريشان كمتر و در اجراى عدالت از همه ناراضى تر و در خواسته هايشان پافشارتر، و در عطا و بخششها كم سپاستر و به هنگام منع خواسته ها دير عذر پذيرتر و در برابر مشكلات كم استقامت تر مى باشند . در صورتى كه ستونهاى استوار دين و اجتماعات پرشور مسلمين و نيروهاى ذخيره دفاعى ، عموم مردم مى باشند پس به آنها گرايش داشته و اشتياق تو با آنان باشد .
✅بعضی شخصیتها و جریان سیاسی خاص و تمامیت خواه بعد از لنتشار لیست وزرای پیشنهادی از سوی آقای دکتر پزشکیان ؛ حملات خود را بسوی شخص رییس جمهور محترم نشانه رفتند . این در حالی ست که این جماعت فرصت طلب تا زمانی با دولت همراهی می کنند که سهمی در قدرت داشته باشند لذا تا رسیدن به خواسته های خود چاپلوسی پیشه می کنند و اگر احساس کنند سرشان بی کلاه مانده یا بقدر نیاز داده نشده نقاب از چهره انداخته و از ماهیت واقعی خود پرده برداری می کنند . اینان مصداق بارز فرمایش حضرت هستند که باصطلاح طاقتشان کم ؛ ادعایشان زیاد و زبانشان دراز است . به چند مورد توجه فرمایید :
▪️جریان اصلاحات با انتشار نامه سرگشاده با کنایه به سخن رییس جمهور در مورد لزوم سپردن کارها به کارشناسان و اعتقاد به خرد جمعی در تصمیم گیری ها از سهم اندک این جریان در کابینه گلایه کرده و به رییس جمهور در مورد انجام وعده های خود هشدار دادند .
▪️محسن رنانی همان کسی که مردم اصفهان را بخاطر رای بیشتر به آقای جلیلی ؛ دهاتی نامیده بود در نامه ای طولانی به آقای پزشکیان نوشته است :
چرا بخاطر اینکه اصلی ترین وزیرانت را زدند استعفا ندادی ؟ نکند معامله کردی ؟ چرا حقوق مردم را به پای قدرت قربانی کردی ؟ مگر این قدرت چقدر ارزش دارد که رهایش نمیکنی ؟ تو به مردم ظلم کردی و برای ما رییس جمهور رفوزه هستی .
▪️جلیل رحیمی جهان آبادی عضو حزب کارگزاران سازندگی از پزشکیان خواسته تا به کسانی که آبروی خود را برای او وسط گذاشتند توضیح دهد او مدعی شده فردی که مخالف پزشکیان بوده میتواند وزیر شود اما یک اهل سنت نه؟!
▪️پروانه سلحشوری : عمر دولت پزشکیان کوتاه است و به سرانجام نمیرسد!
▪️محمود صادقی : آقای پزشکیان ! قرار بود صدای بی صدایان باشید خودتان هم بی صدا شدید؟!
▪️خانم مولاوردی : اگر مسئولان رودربایستی نداشتند برای معاونت زنان هم یک آقا انتخاب می شد!
✅ نمونه های فراوان دیگری هم بود اما به همین مقدار بسنده می گردد . بنظر می رسد آقای پزشکیان به این نتیجه رسیده اند که طرح مباحث افراطی برای خود و دولتش چالش برانگیز خواهد بود بر همین اساس بدنبال فاصله گرفتن از افراطیون هستند و امیدواریم همین رویه را ادامه دهند و در دام رفیقان ناهمراه نیافتند که در همین ابتدای راه خواهان استعفای او هستند .
https://eitaa.com/ghotbnama1
هدایت شده از قطب نما ۱۴
.
❇️ در مسیر عاشقی ❇️
✍ پورخردمند
باز هم اربعین ؛ باز هم پیاده روی در جاده عشق رسید و هر که گرفتار حسین شد در آتش آن می سوزد و هر چه بیشتر بسوزد عطشش بیشتر ؛ ارادتش عمیق تر و ایمانش باورمندتر می شود .
در موسم دلتنگی دل بهانه میگیرد و آهنگ رفتن می کند . امان از غروب بین الحرمین که در میانه آن ؛ چشم میل گریستن دارد ؛ آه از دل بر می آید ؛ بانک انا العباس هیمنه دارد روضه علی اصغر شنیدن دارد .
موذن وقتی بانگ حی الصلوه سر می دهد یاد نماز آخر حسین در وسط میدان جنگ می افتی که هم بموقع بود هم علنی بود و هم به جماعت بود .
نمیدانم مسیر نجف تا کربلا را پیاده رفتید یا نه ؟ باور کنید انگار در جاده بهشت قدم برمیداری ! هر قدم که برمیداری یاد اسرای کربلا می افتی که چگونه منزل به منزل درد هجران می کشیدند ؛ زخم زبان می شنیدند ؛ تازیانه می خوردند و نوحه سر می دادند :
سن آت اوسته پای پیاده من
نقدر قاچیم دولانیم بابا
یاران و همراهان گرانقدر !
توفیق تشرف به کربلا نصیبم گشته است و یقین دارم اغلب شما در مسیر عاشقی قرار گرفتهاید و در این سفر پر خیر و برکت و معنویت که آرزوی همه محبان خاندان اهل بیت و عصمت هست حضور دارید . آمدم در اربعین شهدای کربلا ؛ سرسپرده حسین باشم و غمخوار زینب . لایق نیستم اما نایب الزیاره تک تک شما هستم دعا کنید زیارتم قبول شود و دعاهایم مستجاب .
یکشنبه / ۲۸ / مرداد / ۱۴۰۳
کربلای معلی / ساعت ۳/۴۵ صبح / بین الحرمین .
https://eitaa.com/ghotbnama1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⛔ روایت سردار بلالی از ماجرای پهپاد آمریکایی (RQ170) که سالم بدست ما افتاد
🔻برای اولینبار منتشر میشود:
🔹️ پهپادی که حتی ارتش آمریکا هم آن را نداشت و مستقیما دست CIA بود
🔹️حتی اوباما نامه نوشت که این پهپاد رو به ما برگردانید
🔰تُپُق زدن مهم نیست
نگرانی جای دیگری است
🔸رئیس جمهور، زیادی تُپُق می زند؟ حتما اگر روان تر سخن می گفت، بهتر بود؛ اما ایرادی نیست که نتوان از آن گذشت. خیلی از ما ها تُپُق می زنیم.
🔸نگویید که شهید رئیسی را به خاطر یک صدم این تُپُق ها مسخره می کردند. ما مثل آنها نیستیم. دین ما، تمسخر را ممنوع کرده و نشانه جهل انسان دانسته است. "قَالُوا أَتَتَّخِذُنَا هُزُوًا قَالَ أَعُوذُ بِاللَّهِ أَنْ أَكُونَ مِنَ الْجَاهِلِينَ. گفتند ای موسی ما را به استهزاء گرفته ای؛ گفت به خدا پناه می برم که از جاهلان باشم."
🔸آقای پزشکیان امروز گفت "من بلد نیستم زیاد حرف بزنم، چیزهایی هم که باید از روی کاغذ بخوانم بدتر خراب میکنم"؟ این هم ایراد چندانی ندارد. روان خوانی یک متن، برای خیلی از ما ها نیز ممکن است دشوار باشد.
🔸رئیس جمهور گفت "از وزرا دفاع نمیکنم، چون آنها بلد هستند از خودشان دفاع کنند. وزرا را که همه بلدند، من برم بشینم"؟ بله عُرف و قاعده این بوده که رئیس جمهور، یکایک وزیران را معرفی، و از شایستگی های آنها دفاع کند. اما اگر این قاعده را رعایت نکرده، وزرا فرصت معرفی خود را دارند.
🔸اینها هیچ کدام، ایراد مهمی نیست. آن چه محل دغدغه و نگرانی -و نه عیب جویی و ایراد گیری- است، این که آقای پزشکیان، از یک جایی به بعد باید اداره کابینه را مستقیما بر عهده بگیرد و فراتر از مشاوران، مستقیما با مردم و کارشناسان و نمایندگان سخن بگوید.
🔸منظور فقط نشست مطبوعاتی نیست که تا کنون برگزار نشده. این هم ایراد مهمی نیست. اگر اقتصاد، مسئله اول کشور است، آقای پزشکیان باید استنباط کلان از حوزه اقتصاد و جزئیات و فروع آن پیدا کند، مسئولیت یکایک تیم اقتصادی را بشناسد و از اهمیت هماهنگی آنها آگاه باشد.
🔸فراتر از اینها، باید از فاز کلی گویی و مرور شعار ها و هنجارها بگذرد و بگوید که برنامه دولت او برای عملیاتی کردن رونق تولید، گسترش عدالت اقتصادی، عبور از تبعیض و رانت، افزایش قدرت پول ملی، اصلاح نظام های بانکی و مالیاتی و یارانه ها و... چیست.
🔸دغدغه جدی این است که تا اینجای کار در چیدن کابینه، بیش از آقای پزشکیان، گروه موسوم به شورای راهبری ظریف، نقش ایفا کرده و بالای ۷۰ درصد وزرا، انتخاب و سهم آنها بوده است.
🔸مسئله مهم این است که آقای ظریف در حوزه ظاهرا تخصصی اش (سیاست خارجی) هم نا موفق بود، چه رسد به اقتصاد، که نه او و نه بسیاری از اعضای سیاسی کار شورای راهبری، هیچ سر رشته از آن ندارند.
🔸هنوز در عمل، روشن نشده سکاندار تیم اقتصادی کیست و برنامه ای که بتوان بر اساس آن حرکت کرد، کدام است؟ این خلاء بزرگی است که رای اعتماد به وزیران را تحت الشعاع خود قرار می دهد.
#محمد_ایمانی
📰 #روزنامه_کیهان
یکشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۳
🔹️گزارش خبری تحلیلی کیهان
در جلسه بررسی کابینه برنامهای ارائه نشد که نقد و بررسی شود
🔹️ در پاسخ به ترور اسماعیل هنیه در تهران
رسانههای عبری: ایران احتمالا رهبران اسرائیل را هدف قرار میدهد
🔹️کارنامه بانک مرکزی چالش جدی همتی برای تصدی وزارت اقتصاد
🔹️ نشنال اینترست: موشکهای ایران سراسر منطقه را پُر کرده است
@kayhan_online
16.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 نگاهی به تجربه تلخ و پُر خسارت برجام که رهبر انقلاب آن را برای همگان عبرتآموز خواندند
🔸در جریان رسیدگی به صلاحیت وزرا در مجلس، به کارنامه و عملکرد عباس عراقچی، عضو ارشد تیم برجام که برای تصدی وزارت خارجه معرفی شده، پرداخته خواهد شد.
🔰 آقای پزشکیان! برنامه ندهید، برنامه میدهند!
👤 #حسین_شریعتمداری
🔸آقای دکتر پزشکیان، رئیسجمهور محترم کشورمان بارها در جریان مناظرهها و پس از آن در مصاحبهها و سخنرانیها و از جمله در جلسه علنی دیروز مجلس شورای اسلامی اعلام کردهاند که برنامه ایشان برای دولت چهاردهم همان «برنامه هفتم توسعه» است و از ارائه یک برنامه مشخص برای دولت خویش خودداری کردهاند.
🔸تاکید آقای پزشکیان بر اجرای برنامه هفتم توسعه، قابل تقدیر است ولی برنامههای ۵ ساله توسعه «اسناد بالا دستی» هستند که با عنوان «چشمانداز ۵ سال پیشروی» تهیه و تدوین و به تصویب میرسند. هریک از این برنامههای توسعه اهدافی را نشانه میروند. این اهداف «کلی» هستند و دولتها موظفند برنامه اختصاصی خود را برای تحقق اهداف یاد شده، ارائه کنند.
🔸انتظار آن بود که برخی از مدعیان اصلاحات و مخصوصاً شورای راهبری، این نکته تعیینکننده و سرنوشتساز را به رئیسجمهور محترم یادآوری میکردند که تهیه و تدوین و ارائه برنامه رئیسجمهور برای دولت چهاردهم یک ضرورت اجتنابناپذیر است و باید تاکید میکردند که «برنامه هفتم توسعه» یک سند «بالادستی و چشمانداز» است که اهداف کلی را بیان کرده است و نمیتواند جایگزین برنامهای باشد که جناب رئيس جمهور بایستی برای دولت خود تهیه و ارائه کند. اما، چنین نکردند، چرا؟
🔸مدعیان اصلاحات نه فقط از یادآوری این نکته ضروری به جناب پزشکیان خودداری کردند، بلکه در اقدامی به شدت مشکوک و مرموز از «بیبرنامگی» رئیسجمهور به عنوان یک خصوصیت برجسته! و قابل تقدیر ! یاد کرده و در یادداشتها و توئیتها و مصاحبههای خود برای آن کف و سوت هم زدند.
🔸اکنون سخنی دوستانه و دلسوزانه با برادر عزیزمان جناب آقای پزشکیان، رئیسجمهور محترم کشورمان در میان است و آن، این که به سابقه و کارنامه طیف یادشده و جای خوش کرده در اطراف خود نگاهی بیندازید! دفاع و تقدیر آنها از این که برنامهای ارائه ندادهاید را چگونه ارزیابی میکنید؟! آیا در پی آن نیستند که با لطایفالحیل، برنامههای بارها شکست خورده خود را به دولت شما تحمیل کنند؟! برنامههایی که در برخی از فتنهها به میدان آوردند و با حرکت حماسی مردم ناکام ماند!
#نکته
https://kayhan.ir/001EUH
گزارش خبری تحلیلی کیهان
🔰 در جلسه بررسی کابینه برنامهای ارائه نشد که نقد و بررسی شود
🔸رئیسجمهور دیروز در آغاز جلسات بررسی صلاحیت کابینه پیشنهادی از التزام به قانون اساسی و اهداف سند چشمانداز گفت اما برنامهای ارائه نکرد که قابل نقد و بررسی باشد. تأکید پزشکیان بر اجرای برنامه هفتم مغتنم است اما باید گفت؛ رسیدن به اهداف برنامه هفتم مستلزم طراحی و برنامهریزی بر طبق آن است. وقتی دولت ملتزم است که برنامه هفتم را محقق کند، باید برنامههای عملیاتی، منظم و دارای زمانبندی مشخص داشته باشد.
🔸تأکید پزشکیان بر اجرای برنامه هفتم مغتنم است اما باید گفت؛ رسیدن به اهداف برنامه هفتم مستلزم طراحی و برنامهریزی بر طبق آن است. وقتی دولت ملتزم است که برنامه هفتم را محقق کند، باید برنامههای عملیاتی، منظم و دارای زمانبندی مشخص داشته باشد.
🔸حمید ابوطالبی، مشاور سیاسی روحانی در دوره ریاست جمهوری خطاب به پزشکیان نوشت: جناب آقای رئیسجمهور نطق امروزتان در مجلس هم تعجببرانگیز بود. نطقی که از حداقل جذابیت برخوردار بود؛ مطالب تکراری و سخنان درهم ریخته و خستهکنندهتان همهمه نمایندگان را برمیانگیخت؛ حرف تازهای نداشتید؛ هیچ راهحلی برای هیچ چیزی ارائه ننمودید؛ نه برنامهای در کار بود، نه پیشنهادی و نه... تا بدانجا که کسی متوجه نشد که شما چه میگویید! نه مردم دریافتند که دولت جنابعالی به کجا خواهد رفت؛ و نه نمایندگان متوجه شدند که باید با چه چیزی موافقت کرده و یا با چه چیزی مخالفت کنند.
🔸دکتر مسعود پزشکیان در آغاز جلسه بررسی صلاحیت کابینه پیشنهادی در نوبت صبح، التزام به قانون اساسی، اهداف سند چشمانداز، سیاستهای کلی ابلاغی مقام معظم رهبری و تحقق برنامه هفتم توسعه را محورهای همگرایی میان دولت و سایر قوا و همه ارکان نظام دانست و افزود: آنچه امروز در روند همکاری میان دولت و مجلس به صورت رسمی آغاز میشود، عرصه این همگرایی و همکاری است.
🔸رئیسجمهور در ادامه سیاستگذاری و تصمیمگیری مبتنی بر شواهد و محاسبات به اتخاذ رویکرد علمی و کارشناسی و حل مسائل بر مبنای عقلانیت و خرد جمعی شایستگان و کارشناسان به جای اتکا به نظرات شخصی و سلائق و هیجانات دال مرکزی گفتمان دولت چهاردهم عنوان کرد.
🔻وی «فسادستیزی» و «احترام به آزادی بیان و نقد» را از دیگر اولویتهای دولت چهاردهم برشمرد.
#تیتر_یک
#سرویس_سیاسی
https://kayhan.ir/001EUC
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس موافقت خود را با حجتالاسلام خطیب، وزیر پیشنهادی اطلاعات اعلام کرد