eitaa logo
🔮من دیپلمات نیستم، من انقلابی ام، حرف را صریح وصادقانه میگویم. 💎
907 دنبال‌کننده
19.9هزار عکس
22هزار ویدیو
94 فایل
انقلابی بودن میعارنیست انقلابی ورهروماندن پای ارزشهاهنراست من انقلابیم ۵۷ گروه میثاق با شهدا https://eitaa.com/joinchat/2230386699C64b9b33430
مشاهده در ایتا
دانلود
9.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 تصاویری که حزب‌الله از حملات سنگین دیروز با موشک‌های فادی ۱ و ملاک ۲ به کریوت در شمال حیفا منتشر کرد
1.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ مستندات دوربین های مداربسته از لحظه اصابت مستقیم موشک به کارخانه ای در نهاریا
10.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
«پاسخ» ایران را امشب ببینید 🔸مستند «پاسخ» به کارگردانی وحید فراهانی امشب سه شنبه ۲۲ آبان ساعت ۲۳:۳۰ روی آنتن شبکه سه سیما می‌رود. 🔻«پاسخ» محصول سازمان هنری رسانه‌ای اوج است که ناگفته‌های از عملیات وعده‌صادق و پاسخ‌های موشکی ایران به رژیم صهیونسیتی را به تصویر کشیده است.
25.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خادمان امام رضا (ع) در کنار شهدای حزب الله 🔹در یک دیدار معنوی، خادمان امام رضا (ع) به منزل شهیدان ابراهیم، عباس، علی و حسین مسلمانی در ضاحیه بیروت رفتند. این لحظه‌های پر از عشق و ارادت به شهدایی که برای مقاومت و آزادی قدس شریف جان خود را فدا کردند، یادآور ارزش‌های والا و روحیه ایثارگری است.
🌀💠 دموکرات یا جمهوری خواه از دید فیدل ؟! 🌀سال 1960 بود که از فیدل کاسترو پرسیدند ترجیح می دهی نیکسون رییس جمهور شود یا کندی؟ وی در پاسخ اظهار داشت: " تفاوت قائل شدن بین دو لنگه کفشی که یک شخص به پا کرده غیر ممکن است‌. آمریکا توسط یک حزب اداره می شود و آن حزب صهیونیست است و این حزب دو شاخه دارد. شاخه جمهوری خواه که خط افراطی قدرت صهیونیزم را نمایندگی می‌کند و شاخه دموکراتیک که قدرت نرم صهیونیزم را نمایندگی می کند... در اهداف و راهبردها هیچ تفاوتی بین آنها وجود ندارد... اما شاید در شیوه ها و ابزار تفاوت کوچکی بین آنها باشد همین" ✍ چقدر خوب یک واقعیتی را توصیف کردند! و روشنگری رآه بلافق المبین
14.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیرو خبر قبلی لطفا به این فیلم و مطلب خوب توجه کنید ایشون خانم مالواجرد وزیر مسکن هستن که امروز به خاطر تخلف به دادگاه معرفی شدن! داره میگه اگر قیمت تامین خانه در تهران رو بالا ببریم، مهاجرت معکوس اتفاق میفته و مردم مجبور میشن از کلان شهرها به شهرستان مهاجرت کنن. این نخبه ها به جای اینکه بگن باید توسعه متوازن منابع داشته باشیم و بجای تمرکز امکانات در تهران باید رفاهیات، کارخانجات و اشتغال و تولید و تخصیص بودجه و حتی استقرار برخی وزارتخانه ها رو عادلانه بین کلان شهرها و شهرستانها و شهرهای کوچیک توزیع کنیم که مردم تمایل به مهاجرت معکوس پیدا کنن ، تئوریشون این هست که باید هزینه خانه دارشدن برای مردم مستضعف رو زیاد کنیم تا مردم از تهران و کلان شهرها خارج بشن و یا بهتره بگیم آواره بشن! با همین تئوری هزینه های خانه دار شدن رو بالا بردن غافل از اینکه این موج گرانی و تورم به سرعت از کلان شهرها به شهرهای کوچیکتر هم سرایت خواهد کرد. داستان اینه که در بخش اقتصاد و مسکن و معیشت و حتی فرهنگ(به دلیل عدم اعتقاد به گفتمان تمدنی ایرانی_اسلامی) به این روز دچار شدیم. بله دوستان این خانم با این نوع تفکر کاپیتالیستی الان وزیر مسکن ماست!
53.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
در میان خبرهای قطعی برق و گرانی بنزین در ایران گزارشی از فساد ۱۶۰ هزارمیلیاردی!
1.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨🚨به به ببینید سلاخ تل‌آویو و قاتل 60 هزار زن و کودک لبنانی و فلسطینی چی میگه؟ امیدش به شورشیان زن زندگی آزادی هست! ⛔️شما هم فهمیدید؟ به زبان فارسی هم تکرارش کرد. ⚠️بنظرم وقتش رسیده حکومت تمام حامیان زن زندگی آزادی را در لیست تروریستی قرار بده
یکی زنگ زد اداره برق گفت چرا برق ما قطع شده؟! طرف گفت به کی رای دادی؟ گفت به پزشکیان گفت جواب ابلهان خاموشیست 😂😂😂 https://eitaa.com/man_enghelabiam57
10.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👈هشدار⛔️ 🔞مشاهده این‌کار محدودیت سنی دارد🔞 💥فتنه شهیدی ها‼️ 🔹️فرقی نمی‌کند در چه جایگاه و‌ پست و مقامی باشی وقتی افسار عقلت را بدی دست دشمن، دیگر قدرت تشخیص جلاد و شهید را از دست می‌دهی... سوال؛ چرا بعضی ها حتی یک بار هم به اندازه ای که از فتنه گران و‌ جنایتکاران اسم می‌برند و‌ از آنها دفاع میکنند، از شهدایی همچون (آرمان علی وردی) و (روح الله عجمیان) اسم نمی‌برند و دفاعی نمیکنند⁉️ 🤛خانم مهاجرانی❗️ همان طور که هر گردی، گردو‌ نیست هر کس که فامیلش شهیدی بود، شهید نیست!!!
8.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇳🇮🩺🔍پروفسور ایلان پاپه، مورخ برجسته اسرائیلی: بیایید واقعیت را بیان کنیم، که اسرائیل دیگر کنترل سرزمینش را، از دست دادهٔ است!!! ♻️زندگی در بیش از ۵۰ درصد از مناطق اسرائیل، دیگر عادی نیست!!! و. وضعیت مناطق، بسیار بحرانی است!!! 🌏🔍شمال اسرائیل به میدان جنگ تبدیل شدهٔ...؛ زندگی در حیفا و تل آویو، اطراف آن بحرانی است...؛ با خانه‌هایی سوختهٔب، مزارع سوخته، و ذخایر طبیعی نابود شدهٔ!!! مردم در حال ترک اسرائیل هستند...؛ و بسیاری از آنان دچار افسردگی و تروما شدند...!!!