📷 گزارش تصویری کیهان | آیین آغاز تولید انبوه قطار ملی مترو
👤 عکس: #محمدعلی_شیخزاده
سرگرم سازی گران!
🔻آقای همتی (رکورددار بدترین شاخص های منفی در دولت روحانی) همین طور که مردم را درباره FATF و فیلترینگ سرگرم کرده بود، حذف ارز نیمایی را چراغ خاموش به اجرا گذاشت و در اولین قدم، قیمت دلار را در بازار آزاد به ۷۵ هزار تومان رساند؛ ۱۷ هزار تومان گران تر از زمان آغاز دولت سیزدهم!
🔹او در عین حال ادعا کرده که "قیمت گذاری دستوری در بازارها از جمله بازار ارز، جز توزیع رانت، ایجاد فساد و تشدید سفته بازی و التهاب در بازار ارز نتیجهای به بار نمیآورد". اما توضیح نداده که قیمت ارز چه عددی باید باشد و برای چه مدتی باید این ثبات قیمت حفظ شود.
🔻یادآور می شود قیمت ارز در دولت روحانی تا ۹ برابر افزایش یافت اما هرگز به ثبات نرسید بلکه دولت بدون سر و صدا، ارز ۲۰ قلم کالا را که ارز ترجیحی برای واردات آنها اختصاص می یافت، حذف کرد.
🔹خلاصه که درست در زمان سرگرم کردن مردم با سوژه های بی مایه سیاسی، دولت و بانک مرکزی و وزارت اقتصاد، تصمیم گرفته اند همان گونه که قیمت ها را در موضوعاتی مانند نان، خودرو، شیر و لبنیات،دارو، گاز، برق، بنزین، بلیت قطار و کالاهای اساسی.... گران کردند، ارز را هم بی سر و صدا گران بکنند.
▪️محمد ایمانی
13.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️با سیاست ناامیدسازی و ایجاد توهم بن بست در کشور به شدت باید مبارزه بشود.
این یک سیاست خصمانه آمریکایی و غربیست
به ما خُرده نگیرید؛
که چرا انقدر از #حجاب میگوییم...
به ازای هر زینب؛
ما #عباس_ها داده ایم...
در جبهه ها!!!🥀
#شبتون_شهدایی❤️