🔰 کدام مدیریت ناکارآمد است؟ (۱)
👤 #حسن_رشوند
🔸رئیسجمهور محترم در همایش «کارگزاران گزینش» به موضوع بسیار مهم مدیریت و آفتهای آن پرداخته و با اشاره به واگذاری مسئولیتها به افراد فاقد تجربه و علم لازم گفتند: «شاهد بودهایم که طرف هیچ تجربهای ندارد اما ناگهان مدیرکل سازمانی میشود چون حزباللهی است، آیا حزباللهی باید بدون تجربه و امتحان بالا بیاید؟ میشود مسئولیت را به کسی سپرد که تجربه و علم لازم آن را ندارد؟ آیا خیانتی بالاتر از این وجود دارد».در پی این سخنان برخی رسانههای نزدیک به دولت به گلایه رئیسمجلس از نوع مدیریتها در کشور که حتما با سخنان رئیسجمهور محترم متفاوت است، اشاره کردند و این بخش از سخنان دکتر قالیباف که چندی پیش در شورای برنامهریزی و توسعه استان خراسان رضوی که گفته بودند: «باید بپذیریم امروز مردم از نوع مدیریت ما و نحوه تصمیمگیریهایمان در زندگی خودشان به ویژه در حوزه اقتصاد گلهمندند. حق هم با آنهاست. پس بدانیم آنطور که باید کارمان را انجام میدادیم، انجام ندادیم.»، سخنان رئیسمجلس را ترجمانی از سخنان دکتر پزشکیان معرفی کردند که البته بین این دو سخن تفاوت ماهوی است که یکی واگذاری مسئولیتها به افراد حزباللهی فاقد تجربه را خطاب قرار داده و دیگری نوع مدیریتهای نادرست در کشور که میتواند محصول واگذاری به افراد مختلف از لیبرال گرفته تا افراد زاویهدار و یا مدعی حزباللهی بودن و ... را شامل شود. این جمله رئیس مجلس که گفته بود «مردم از نوع مدیریتها و نحوه تصمیمگیریهایمان در زندگی خودشان، به ویژه در حوزه اقتصاد گلهمندند. حق هم با آنهاست»،کاملا روشن است که منظور رئیسمجلس آن چیزی نیست که رئیسجمهور محترم از آن گلایه دارند.اما چند نکته درباره گلایه رئیسجمهور محترم وجود دارد که مرور آن لازم است:
🔻۱- خاستگاه سخن رئیسجمهور محترم در رابطه با ضرورت داشتن تجربه در واگذاری مسئولیتها، به این فراز از نامه مشهور و مدیریتی ۵۳ امیرالمؤمنین علی(ع) به مالک اشتر بر میگردد که حضرت فرمودند: «کارگزاران دولتی را از میان مردمی با تجربه و با حیا، از خاندانهای پاکیزه و با تقوی که در مسلمانی سابقه درخشانی دارند انتخاب کن، زیرا اخلاق آنان گرامیتر و آبرویشان محفوظتر و طمع ورزیشان کمتر و آینده نگری آنان بیشتر است.» حتما رئیسجمهور محترم در کنار تاکید حضرت امیر به لازمه داشتن تجربه برای واگذاری مسئولیت به کارگزاران دولتی به شاخصههای مهم دیگر مورد تاکید آن حضرت توجه داشتهاند. شاخصههایی از قبیل «حیا داشتن»، «داشتن خانواده پاکیزه و با تقوی»، «سابقه درخشان در مسلمانی»، «اخلاق نیکو»،« افراد آبرومند»، « نداشتن طمع نسبت به جایگاه خود» و «آینده نگری» که هر کدام از آنها به مراتب بالاتر و والاتر از ویژگی «داشتن تجربه» است. هیچکس نمیتواند منکر ضرورت تجربه در واگذاری مسئولیت به افراد برای اداره جامعه باشد ولی اگر فردی تجربه داشته ولی فاقد ویژگیهای دیگر باشد، یقینا نمیتواند یک جامعه رو به پیشرفت همراه با معنویت را به ارمغان آورد.با مطالعه نامه ۳۸ امیرالمؤمنین(ع) به مردم مصر در بیان ویژگیهای مالک اشتر، میتوان فهمید که معیارهای دیگری وجود دارد که اهمیت آنها به مراتب از «تجربه» بالاتر است. معیارهایی از جمله؛ «تعهد و احساس مسئولیت»،«کوشا و فعال بودن»، «شجاعت و نترسیدن از دشمن»، «قاطعیت و بُرندگی در امور»،«اطاعت از رهبری و امام جامعه»،«خیرخواه مردم بودن»،«برخورداری از تدبیر و قدرت حل مشکلات». همه اینها در کنار تجربه میتواند جامعه را شکوفا و مشکلات مردم را حل و فصل کند.
🔻۲- رهبر معظم انقلاب در ۲۵ اردیبهشت ۹۸ در دیدار با کارگزاران نظام فرمودند: هر جا به نسل جوان اعتماد کردیم و حداقلِ امکانات را در اختیارش گذاشتیم،پیش رفتیم. یا معظمله در خرداد ۹۸ در دیدار با دانشجویان میفرمایند: «هنگامی که جوانان متعهد و حزباللهی به معنای حقیقی کلمه، جزو مدیران ارشد کشور شدند، حرکت عمومی شتاب و رونق بیشتری خواهد گرفت.» به نظر رئیسجمهور محترم، جوان حزباللهی که در عنفوان جوانی است کدام تجربه بزرگ برای مدیریتهای ارشد نظام را دارد که میتوان به او اعتماد کرد تا مسئولیتهای ارشد مدیریتی را به او واگذار کرد. اصلا مگر مدیرانی که امروز در سنین ۶۰ تا ۷۰ سالگی سکان مدیریتی کشور به آنها واگذار شده است و روزگاری در سن ۳۰ تا ۳۵ سالگی در مقام وزارت یا رئیس سازمان در دولتهای کارگزاران و اصلاحات مسئولیت به آنها واگذار میشد، از کدام تجربه مدیریتی کلان کشور برخوردار بودند که کرور کرور به آنها مسئولیت واگذار میشد.«تجربه داشتن» یقینا عنصر مهمی در واگذاری مدیریتها به افراد خواهد بود اما تجربه یک ویژگی است که در همراهی با بقیه ویژگیها معنا پیدا میکند.
🔻ادامه دارد...
👇👇👇
🔮من دیپلمات نیستم، من انقلابی ام، حرف را صریح وصادقانه میگویم. 💎
🔰 کدام مدیریت ناکارآمد است؟ (۱) 👤 #حسن_رشوند 🔸رئیسجمهور محترم در همایش «کارگزاران گزینش» به موضو
🔰 کدام مدیریت ناکارآمد است؟ (۲)
👤 #حسن_رشوند
🔻۳- آنچه امروز کشور را با چالش مواجه کرده و کارها را سخت و به کُندی پیش میبرد ممکن است تا حدودی به بیتجربگی افراد در قبول مدیریتها برگردد اما آن چیزی که جامعه را رنج میدهد و بعضا مدیریتها را قفل کرده است نوع نگاه برخی از دولتمردان به اندیشههایی است که سعی دارند با آن اندیشهها کشور را اداره کنند. وقتی رئیسجمهوری ۸ سال سکان اداره کشور را برعهده میگیرد و ۳ سال قبل از رسیدن به این جایگاه در سال ۱۳۸۹،کتابی را با عنوان «امنیت ملی و نظام اقتصادی ایران» به رشته تحریر در میآورد که در تقدیر از همکاران خود در نگارش این کتاب کاملا روشن است که چه کسانی و با چه تفکری در نگارش این کتاب دخیل بودهاند، معلوم است که سرنوشت امنیت و اقتصاد این کشور قرار است در کجاها و با چه اندیشهها و ادبیاتی کشیده شود. طبیعی است که در اینجا رویکرد دولت همان تجربه اقتصادی غیر همسویی خواهد بود که دلار ۱۱ هزار تومانی را قرار است به ۳۱ هزار تومان بکشاند و ۳۰ تن طلا را تبدیل به سکه کرده و جیب جماعتی را پر و سفره مردم را خالی کند و چشم به نسخههای اقتصادیای دوخته شود که گریه حتی خودیهایشان را هم در آورد.جالب آنکه آقای روحانی در این کتاب ۸۰۰ صفحهای، تلاش داشته با متوسل شدن به ابزارهای علمی و تعیین استراتژی براساس جدول SWOT یا همان بررسی نقاط قوت، ضعف، تهدید و فرصتها، نوع مکتب اقتصادی در توسعه مطلوب برای جمهوری اسلامی را با در نظر گرفتن اسناد بالادستی نظام در اهداف اقتصادی به مکتب اقتصادی «نوکینزگراها» وصل کند و معتقد است این مکتب به الگوی مطلوب توسعه در جمهوری اسلامی ایران قرابت بیشتری دارد.صرفنظر از اینکه در این کتاب با وجود ادعای روشهای علمی، چارچوبهای لازم برای بررسی همه مکاتب اقتصادی اعم از اسلامی و غربی رعایت نشده است، سؤال این است کدام مبانی فکری نظریهپردازان مکتب نوکینزها با مبانی و آموزههای دینی ما سازگاری دارد؟ حالا این آقای «جان مینارد کینز» انگلیسی که مکتب نوکینزی را محصول اندیشه اقتصادی او میدانند کیست و چه مبانی فکری دارد؟جان مینارد کینز در سال ۱۹۳۰ و در بحبوحه بحران جهانگیر اقتصادی، وعده روزی را میدهد که «همگان ثروتمند شدهاند و اضافه میکند که در آن زمان بار دیگر هدفها را برتر از وسایل میشماریم و خوبها را بر مفیدها ترجیح میدهیم. ... اما آگاه باشید! زمان این آرمانها هنوز فرا نرسیده است. زیرا دستکم برای یکصد سال دیگر باید برای خود و هر کس دیگر تظاهر کنیم که بدی، نیکی است و نیکی، بدی؛ زیرا بدی، مفید است و نیکی، مفید نیست. حرص، ربا و احتیاط باید همچنان برای یک مدت کوتاه دیگر، خدایان ما باشند. زیرا فقط آنها میتوانند ما را از گذرگاه تاریک نیاز اقتصادی به روشنایی روز، رهنما شوند.» کینز در ادامه تصریح میکند: «هنوز زمان آن نرسیده است که به پارهای اصول بسیار متقن مذهب و فضائل اخلاقی، یعنی «حرص، رذیلت است»؛ «رباخواری، معصیت است» و «حب مال، نفرتانگیز است»؛ بازگردیم» رئیسجمهور محترم بدانند آنچه کشور را از نهتنها از لحاظ اقتصادی، بلکه خطرناکتر از مسایل اقتصادی، از لحاظ فرهنگی به این حال و روز انداخته که عدهای زیر چرخ توسعه به ارمغان آورده نوکینزی مکتب اقتصادی آقای روحانی له شده و عدهای با نسخههای «جان مینارد»، همه مرزهای اخلاقی را برای رسیدن به مرتبه بالاتر طی میکنند، این اندیشههای اقتصادی آن دولت است که هنوز هم ممکن است کارشناسان آن در قالب «مجربهای» اقتصاد ایران در اطراف شما بزرگوار برای جامعه مشق کرده و نسخه میپیچند.
🔻۴- رئیسجمهور محترم کافی است به جملاتی که آقای عبدالعلیزاده، نماینده ویژه ایشان در اقتصاد «دریامحور» که همین دو روز پیش بیان کردند، توجه داشته باشند. ایشان با گریه میگوید: چند روز پیش احمد خرم (وزیر راه دولت خاتمی ) را دیدم، گفت: در دوران وزارتم خطای بزرگی کردم، خودم را نمیبخشم. در آن برهه سفارش خرید ۸۰ فروند کشتی را به کره جنوبی دادم، در حالیکه میتوانستم همین سفارش را به کارخانههای ایرانی بدهم. با این کارم کرهجنوبی را به یک کشتیساز بزرگ در دنیا تبدیل کردم.». حالا به نظر شما آقای پزشکیان عزیز، این حسرت! بیش از آنکه محصول بیتجربگی مدیریتی باشد، محصول «عدم خودباوری»، صرف واژه «ما نمیتوانیم»، «اتکای به غیر» یا «پیاده کردن اقتصاد وابسته لیبرالی و نو لیبرالی غرب» بهجای «اقتصاد مقاومتی» نیست؟
#یادداشت_روز
🔰 بذار سقوط کنه!
📝 #گفت_و_شنود
🔰 تجربه تلخ دولت روحانی برای دولت پزشکیان عبرت میشود؟
🔸پس از لغو قرارداد ساخت ورزشگاه جدید تهران با شرکت چینی؛ دولت پزشکیان برای اجرای قرارداد خرید ۷۹۱ واگن قطار شهری از چین نیز مانعتراشی میکند.
🔸رئیس کمیسیون عمران شورای شهر تهران خبر داده است که دولت به تعهدات خود درباره پرداخت هزینه واردات ۶۳۰ واگن از چین عمل نکرده است. تفاهمنامه خرید واگن از چین در سال ۱۳۹۶ امضا شد اما با تخریب روابط دو کشور در دولت روحانی به اغما رفت. با روی کار آمدن دولت سیزدهم، شهرداری تهران در نیمه دوم سال ۱۴۰۲ موفق به احیای این قرارداد برای خرید ۷۹۱ واگن شد. اما مجددا با تغییر دولت، تاکنون پیشپرداخت اولیه قرارداد انجام نشده است.
🔸به نظر میرسد روند مخرب دولت روحانی در روابط با چین به عنوان یکی از دوستان دوران سختی، در دولت پزشکیان نیز ادامه پیدا کرده است. در دولت حسن روحانی سفارت ایران در پکن سالها بدون سفیر اداره شد و تخریب روابط ایران با چین و دیگر دوستان دوران تحریم به حدی بود که صدای محمدجواد ظریف وزیر خارجه وقت را نیز درآورد. آقای ظریف در آخرین گزارش خود از برجام به مجلس نوشت:
🔻«با خوشخیالی، دوستان دوران سختی را در سراب طمع سرازیر شدن شرکتهای غربی از خود رنجاندیم. اتفاقی که اگر نمیافتاد نه دوستان دوران سختی رهایمان میکردند و نه به فشار حداکثری ترامپ مواجه میشدیم.»
#خبر_ویژه
https://kayhan.ir/001Gti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥سلبریتی فراری: داغ بودیم، نفهمیدیم!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
واکنش رهبر انقلاب به جملات حماسی یکی از جوانان حاضر در دیدار اخیر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 چشم طمع صهیونیستها به سدهای سوریه
🔹پس از سقوط دولت بشار اسد، ارتش اسرائیل وارد خاک سوریه شد و 270 کیلومتر از اراضی این کشور را اشغال کرد.
🔹این مناطق شامل پهنههای آبی مهم سوریه یعنی سد سحم الجولان، بکار غربی، شیخ حسین و سد الوحده میشود.
🔹این روزها نیز، اشغال سد المنطره در صدر اخبار رسانهها قرار گرفته است.
بااینحال، جولانی، رهبر فعلی سوریه، اعلام کرده قصد جنگ با اسرائیل را ندارد و از جامعه بینالمللی خواسته است تا مانع گسترش این اشغالگری شوند.
🔰 محسن هاشمی دولت روحانی را هم افراطی خواند!
🔸محسن هاشمی رئیس شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی در گفتوگو با خبرگزاری ایرنا ضمن تعریف و تمجید از مرحوم هاشمی و دولت سازندگی به ریشهیابی مشکلات کشور پرداخته و در اظهارنظری جالب توجه گفته است: «از سال ۱۳۸۴ که احمدینژاد در انتخابات ریاستجمهوری ایران پیروز شد، افراط جای اعتدال را گرفت... من همه مشکلات را از چشم افراطیون میبینم ما ۲۰ سال است که به سمت افراط رفتیم.» آقای هاشمی هیچ اشارهای به این موضوع نمیکند که مردم چه خاطرهای از عملکرد دولت سازندگی به ریاست مرحوم هاشمی رفسنجانی داشتند که سال ۱۳۸۴ حاضر نشدند به ایشان برای ریاستجمهوری رأی دهند و نامزد مقابل ایشان یعنی محمود احمدینژاد را که شخصیتی به مراتب کمتر شناخته شده بود برای ریاستجمهوری انتخاب کردند؟!
🔸اما نکته قابلتوجه دیگر آن است که محسن هاشمی پیشتر در جریان یک برنامه تلویزیونی اعترافی دقیق کرده و گفته بود: «چهل سال است که از انقلاب میگذرد. اگر نگاه کنیم به دورههای هشتساله که روسایجمهور مختلف بودند؛ عمدتاً روسایجمهور از یک جناح مشخص اعتدال و اصلاحات بودند. چه در زمان مقام معظم رهبری که رئیسجمهور بودند و نخستوزیر آقای موسوی بود، بعد آقای هاشمی رئیسجمهور بودند، بعد آقای خاتمی رئیسجمهور بودند. یک دوره است که آقای احمدینژاد از جناح مخالف فرض میشوند. دوره بعد هم باز آقای روحانی بودند. یعنی از چهل سال، ما ۳۲ سالش را توانستیم مسلط بر کشور کار را پیش ببریم.»
🔸با این حساب معلوم نیست که آقای هاشمی اولاً «بیست سال» را از کجا آورده و ثانیاً چرا عملکرد بیش از ۳۲ ساله همقطاران خود در اداره کشور را نادیده گرفته و فقط به کمتر از یازده سال اداره کشور توسط جناح رقیب خود میپردازد؟!
🔸واژهسازی آقای هاشمی با «افراطیون» نیز یک واژهسازی جعلی و بیمحتواست که نوعی استفاده از ادبیات سیاسی دشمن محسوب میشود. در ادبیات غرب و جریان غربگرا «میانهرو» کسی است که در مقابل غرب تسلیم باشد و «تندرو» یا به تعبیر آقای هاشمی «افراطیون» کسانیاند که پایبند به انقلاب هستند.
#خبر_ویژه
https://kayhan.ir/001GtZ
هدایت شده از قزل گول 🌺 گل محمدی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم
😂☺️😂قدیما اینجوری قنداق میکردن
انگاری میخواستیم فرار کنیم. 😂☺️😂
🤣☺️🤣قشنگ رمان پیچش هم کرد و آماده پُست کردن، 🤣☺️🤣
#نوستالژی❤️
#پرسه_در_فضای_مجازی
🔸«همدستی تکفیریها و منافقین»!
#سرویس_اجتماعی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شهید کاظمی حین بازدید از پادگان متوجه میشه یکی از سرباز ها سرماخورده...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سامانههای پدافندی جدید آزمایش خواهند شد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌️جواب کوبنده به مدعیان امروز حکومت بر ایران
19.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🛑 لعنت به جهان عرب، غیر از یمن!
💬 گلایههای پیرمرد آواره فلسطینی از وضعیت رقتبار جنگزدگان در غزه و سکوت مرگبار اعراب:
خودم یکجا، عزیزانم جای دیگر
از هم جدا ماندهایم
لعنت بر جهان عرب
روزگارشان سیاه
البته بهجز یمن!
29.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔥🔥
▪️بادقت ببینید...
کلیپ حاوی نکات مفید است
▪️مرگ مشکوک «پرفسور ابومحمد عسکرخانی» یکی از مخالفین برجام و سرسختترین نقد کننده علمی و منتقد برنامه های ظریف
▪️دکتر عسگرخانی: کشورهای شرق و جنوب با تن دادن به معاهدات بینالمللی از قبیل برجام در مسابقهای شرکت میکنند که داور، زمین، قانون و توپ آن، همگی در دست غربیهاس.
▪️بند سوم برجام ایران را الیالابد از داشتن هر نوع ادوات هستهای منع کرده دقت بفرمایید نوشته ادوات ننوشته سلاح !! پس هر چیزی از کیف هستهای تا موشک فضاپیما و هر چیزی که کاربرد صنعت هستهای داشته باشد ما از آن منع شدهایم و خودمان هم آن را امضا کردهایم.
▪️ما به چه حقی الیالابد نسلهای آینده را از داشتن هر نوع ادوات هستهای که میتواند حتی غیرنظامی باشد محروم کردهایم با امضای برجام در حالی که جهان به سمت هستهای شدن و قدم گذاشتن به فضا با نیروی هستهای گام برمیدارد یعنی ما با امضای برجام، پیشاپیش ، نسلهای آینده را از علم و پیشرفت و ...محروم کردهایم.
✍️ پروفسور عسگرخانی در دولت دوم محمد خاتمی معاون آمریکا و اروپای مرکز تحقیقات استراژیک بود؛ اما بخاطر یک مصاحبه جنجالی از مرکز اخراج شد.
دكتر عسگرخاني در مصاحبه جنجالی خود این نکته را فاش کرد که: «كليه ماموريتهاي خارجي توسط يك گروه خاص انجام ميشود و باند نيويوركی ها بر اساس روابط دوستي، خوني و فاميلي، مشاغل كليدي اين دستگاه را در اختيار دارد. بنابراين وجود تبعيض و انحصاري كردن ماموريتها و پستها علت اصلي افزايش نارضايتي در درون وزارت خارجه است.»
#نه_به_ظریف_و_باند_نیویورکی_ها
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نماد نامه فتنه۸۸
با دیدن ایشان و سایر افراد خانوادهشان بناچار یاد نامهی بیسلام به امام خامنهای میافتیم،
فرعون، سالیانسال شرّمطلق برای مردم خود بود، خدا را انکار نمیکرد بلکه ادعا میکرد که منم آن خدایاعلی، خداوندمتعال نیز صبر کرد و وسط دریا حالش را گرفت، طوریکه هیچ اختیار و امکان برگشتی هم برایش نداد.
واقعا جای عبرت است؛
در زمان مانیز، کسیبود که ادعای نهایت انقلابی بودن را داشت و ادعا میکرد که انقلاب کبیر ایران یعنی من،
و سالیانسال به تبع این ادعاها، سهمبرداری گسترده از بیتالمال برای خود و اطرافیانش صورت داد.
و نهایتاً خداوند متعال این شرّمطلق را نیز، عیناً همانند فرعون بدفرجام، درلحظه امانش نداد.
و همه مردم متحیر ازاین سئوال که چطور میشود فردی که ادعای انقلابیناب داشت، آخر و عاقبتش به استخر فرحپهلوی ختمشد.
از خداوند متعال عاجزانه باید درخواست کنیم و بهخاک بیافتیم که آخرعاقبت همهمان را ختم به خیرکند. انشالله
آری خداوند چنین برملا میکند.
امام بزرگوار دائماً میفرمودند؛ "انقلاب پابرهنگان"
آقازادهی بزرگوار، فعلاً شما را بهخیر و مارا بهسلامت، چون ما ملت ایران، گوش به فرمان امامین انقلاب بوده و هستیم و خواهیمبود انشالله،
و هیچ وجهمشترک و قرابتی با شماها نداریم.
متأسفانه مثل همیشه، تفاخر و تفرعن از افاضاتشان میبارد😁😡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سخنگوی سپاه: هرگاه فرمان برسد محاسبات دشمن را تغییر میدهیم.
13.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 سخنگوی سپاه: آسمان سرزمینهای اشغالی برای ما باز است
14.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 از سردار سلیمانی تا شهید سلیمانی
◀️ نماهنگی با سبک زوم انتقالی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
المشهدانی خطاب به نتانیاهو؛
🎬 ای حرامزاده! ما را به مرگ تهدید میکنی؟!
🔻 نطق بی سابقه رئیس پارلمان عراق خطاب به نخستوزیر اسرائیل:
◽️ فلانی میگوید که "در آتش بازی میکنید و میترسم که شما را بسوزاند." و من به او میگویم: ای حرامزاده! این راه ماست! ما را به مرگ تهدید میکنی؟!
◽️ ما ملتی هستیم که شهادت را افتخار و عزت میدانیم.
◽️ ما مردمی هستیم که عاشق شهادتیم و به آن ارج مینهیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#اختصاصی
🔴 در این کلیپ که تلفیقی از اظهارات منتشر نشده شهید ابومهدی المهندس و سخنان شیخ اکرم الکعبی دبیرکل نجباء است، تاکید میشود که وجود سلاح مقاومت و الحشد الشعبی تا چه اندازه برای عراق ضروری است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔥شهید «ابو یوسف» از فرماندهان قسام:
محمولههای سلاح به کشور واسطه میرسید و آنجا در انبارهای مخصوص ما نگهداری میشد| گروهی در آن کشور واسطه اقدام به سازماندهی، چیدمان و دستهبندی این تسلیحات میکرد| سلیمانی تأمین مالی تمام این عملیات را بر عهده داشت.
#کلیپ_روز
کارستان یمنیها؛
🔥 از هدفگیری ناو هواپیمابر آمریکایی تا حمله به تلآویو
🔻 یحیی سریع، سخنگوی نیروهای مسلح یمن:
◽️ نیروهای موشکی و پهپادی یمن در عملیاتی مشترک، ناو هواپیمابر یو اس اس هری ترومن را با دو موشک کروز و چهار پهپاد انتحاری در شمال دریای سرخ و حین آمادهسازی برای حمله هوایی بزرگ به یمن با دقت و موفقیت مورد اصابت قرار دادند که به شکست حمله دشمن منجر شد.
◽️ یگان پهپادی نیز ظهر امروز طی دو عملیات، یک هدف نظامی اسرائیلی را در یافای اشغالی(تلآویو) با دو پهپاد مورد حمله قرار دادند.
◽️ در عملیات دوم نیز یک هدف حیاتی اسرائیلی را در عسقلان مورد اصابت یک پهپاد قرار دادند.
◽️ یگان پهپادی یمن همچنین در عملیات دیگری که عصر امروز اجرا کرد موفق شد یک مقر نظامی دشمن را در یافای اشغالی با یک پهپاد هدف گیرد.
◽️ نیروهای مسلح یمن موفق به تحقق اهداف این سلسله عملیاتها شوند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰بشنوید از دلایل آوارگی شیعیان سوری؛
آنها صریحا به ما گفتند که اگر به سوریه بازگردید سرتان را میبریم| به ما گفتند به خدا قسم شما را رنده میکنیم| به محض اینکه میفهمیدند کسی شیعه است او را میکشتند..
#کلیپ_روز
📸 عصر دوشنبه، شیخ «ارکان الکعبی» معاون دبیرکل جنبش نجباء، در دفتر خود میزبان آقای «آلصادق» سفیر جمهوری اسلامی و حجتالاسلام «اباذری» رایزن فرهنگی ایران در عراق بود.
🔸 در این ملاقات صمیمانه، راجعبه پروندههای مهم سیاسی و فرهنگی تبادلنظر شد و گفتگوهای سودمندی در راستای تعامل فیمابین انجام گرفت.
📣 مقاومت یک مکتب مترقی علیه ظلم و ستم است
🔻 عباس عراقچی وزیر خارجه ایران:
▫️ مکتب مقاومت یک آرمان و یک اندیشه مترقی علیه ظلم، ستم و مستکبران است. پرچمدار مکتب مقاومت حاج قاسم سلیمانی بود.
▫️ جبهه مقاومت در طول حیاتش روند رو به رشدی را طی کرده است. دشمنان فکر نکنند با ضرباتی که به این مکتب و جبهه وارد کردهاند این مکتب ضعیفتر شده است.
▫️ تردید ندارم که جنبش حزبالله بعد از شهادت حسن نصرالله قویتر و بارورتر میشود.
▫️ در مکتب مقاومت میدان و دیپلماسی از یک یگانگی برخوردارند و هیچ جدایی و فاصله بین آنها نیست. میدان و مقاومت همدیگر را تکمیل و با هم جلو میروند.