eitaa logo
🔮من دیپلمات نیستم، من انقلابی ام، حرف را صریح وصادقانه میگویم. 💎
906 دنبال‌کننده
19.9هزار عکس
22.1هزار ویدیو
94 فایل
انقلابی بودن میعارنیست انقلابی ورهروماندن پای ارزشهاهنراست من انقلابیم ۵۷ گروه میثاق با شهدا https://eitaa.com/joinchat/2230386699C64b9b33430
مشاهده در ایتا
دانلود
5.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رئیس‌جمهور: 📹 هرکاری از دست‌مان بربیاید برای خوزستان عزیز می‌کنیم رئیس‌جمهور در جمع مردم خوزستان: 🔸‌ما آمده‌ایم که حرف‌های شما را بشنویم و امروز و فردا مشکلات و گرفتاری‌های موجود را پیگیری می‌کنیم. 🔸‌قول می‌دهم مشکلات و گرفتاری‌های موجود را در حد توان رفع کنیم. 🔸هرکاری از دست‌مان بربیاید برای خوزستان عزیز می‌کنیم.
3.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 این هم اعتراف صریح کیان تاجبخش، نماینده بنیاد سوروس درباره ملاقات خاتمی با جرج سوروس 🔸اعتراف کیان تاجبخش بعد از بازداشت به جرم تلاش برای براندازی جمهوری اسلامی در فتنه آمریکائی ــ اسرائيلی ۸۸ و در دادگاه صورت گرفته و از صدا و سیما نیز پخش شده است . 🔸این فقط یکی از ده‌ها سند غیر قابل انکار از ملاقات پنهان خاتمی با جرج سوروس، کلان سرمایه دار صهیونیست است . سوروس به اعتراف خود، از عوامل اصلی کودتای مخملی سال ۱۳۸۸ است.
📸 تمجید رهبر معظم انقلاب از عزم جدی شهید رئیسی برای پیشرفت کشور
5.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 واکنش پزشکیان به صحبت حضار در هنگام سخنرانی‌اش 🔸وسط حرفم پریدید شور و شوقم به‌هم ریخت؛ پس بیایید شما صحبت کنید.
🔰 حکم جدید پزشکیان برای «ظریف» بر خلاف قانون! 🔸رئیس جمهور با صدور حکمی علی عبدالعلی‌زاده، محمدجواد ظریف و محمدحسین شریف‌زادگان را به عنوان اعضای شورای‌عالی آمایش سرزمین انتخاب کرد. 🔸حکم جدید ظریف در حالی است که حرف و حدیث‌ها و ابهامات درباره غیرقانونی بودن پست‌های حساس برای او همچنان باقیست.
14.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 پنجره متفاوتی به دیدار صبح چهارشنبه تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی بخش خصوصی با رهبر انقلاب. ۱۴۰۳/۱۱/۳
5.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 تو هیچ جای جهان یه نفر روهم پیدا نمی شه که در یک جمع خارجی در مورد مسائل داخلیش بگه: " اگه رقیب انتخاباتی ما (صراحتا گفته جلیلی) پیروز میشد، شاهد جنگ در منطقه بودیم!" جز ظریف واداده! ظریف بهتر ازهرکسی میدونه دولت مجری سیاست های کلی نظامن نه چیزی فراتر! 👤 امید نریمانی
1.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 اشارۀ صبح امروز رهبر انقلاب به حضور سال گذشتۀ شهید رئیسی در نمایشگاه توانمندی‌های تولید داخلی
14.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 روایت دیداری که در آن رهبر انقلاب حدود ۲ ساعت پای صحبت فعالان بخش خصوصی نشستند