eitaa logo
🔮من دیپلمات نیستم، من انقلابی ام، حرف را صریح وصادقانه میگویم. 💎
913 دنبال‌کننده
19.5هزار عکس
21.4هزار ویدیو
93 فایل
انقلابی بودن میعارنیست انقلابی ورهروماندن پای ارزشهاهنراست من انقلابیم ۵۷ گروه میثاق با شهدا https://eitaa.com/joinchat/2230386699C64b9b33430
مشاهده در ایتا
دانلود
🔰 تحلیلگر موساد: همبستگی در جامعه اسرائیل فروپاشیده است 🔸تحلیلگر صهیونیست همکار موساد با وجود تلاش برای کوچک‌نمایی نفوذ اطلاعاتی ایران در اسرائیل، اذعان کرد: سرویس امنیتی اسرائیل در جلوگیری از جاسوسی اتباعش برای ایران، شکست خورده است چرا‌که انسجام و همبستگی در جامعه اسرائیل فروپاشیده است. 🔸یوسی ملمن، کارشناس‌ارشد اطلاعاتی و جاسوسی اسرائیل تاکنون کتاب‌های متعددی برای موساد نوشته است. او به‌تازگی در روزنامه ‌هاآرتص نوشت: از هفتم اکتبر ۲۰۲۳، (۱۵ مهر ۱۴۰۲) که حماس اسرائیل حمله کرد، مأموران اطلاعاتی ایران از طریق شبکه‌های اجتماعی توانستند با یک هزار شهروند اسرائیلی برای جاسوسی ارتباط بگیرند. 🔸ملمن با اشاره به کارزار بی‌سابقه ضدجاسوسی اسرائیل با عنوان «پول آسان، هزینه سنگین»، که از هفته گذشته در رسانه‌های اسرائیل پخش می‌شود، نوشت: پرونده‌های متهمین به جاسوسی که تا حال به دادگاه رفته، بخشی از تماس مأموران اطلاعاتی ایران با یک هزار شهروند اسرائیلی بوده است. از حدود هزار تماس مأموران ایران، تنها گروه کوچکی به جاسوسی مبادرت کردند. 🔸حدود دو سال است که سازمان امنیت داخلی، شباک، در تلاش است تا از پدیده تازه‌ای که در آن صدها اسرائیلی موافقت خود را برای ارتباط با تشکیلات اطلاعاتی ایران اعلام کرده‌اند، جلوگیری کند. شباک در خنثی‌کردن و دستگیری مظنونینی که عملاً وارد کارهای جاسوسی برای ایران شدند، موفق بوده اما در مأموریت اصلی خود که جلوگیری از جاسوسی‌کردن شهروندانش است، شکست خورده است. 🔸به گزارش رادیو‌فردا، ملمن نسبت به موفقیت کارزار اخیر ضدجاسوسی اسرائیل ابراز تردید کرده و این پدیده‌ را ناشی از فروپاشی همبستگی و انسجام در جامعه اسرائیل دانست. 🔸به نوشته او، بازداشتی‌های دو سال اخیر شامل افراد سالمند، جوان، غیرنظامی و سرباز، مذهبیون ارتدکس افراطی، غیرمذهبیون، اشکنازی‌ها و سفارادی‌ها، مهاجران جدید، زنان و مردان و اعراب اسرائیلی هستند که همگی یک وجه اشتراک دارند: طمع پول. 🔸ملمن افزود بیشتر این افراد به اسرار تشکیلات امنیتی دسترسی ندارند و آسیب وارده از اقدامات آنها جزئی است و سازمان امنیت داخلی ابتدا معتقد بود که افراد منزوی و در حاشیه جامعه به چنین تماس‌هایی پاسخ داده‌اند، اما به‌تازگی شمار بیشتری از اسرائیلی‌ها، درگیر چنین تماس‌هایی حتی در طول جنگ اسرائیل و ایران شده‌اند. 🔸رسانه‌های اسرائیل خبر دادند فرد نظامی که ۲۶ تیرماه امسال در دادگاه نظامی حضور یافت و به «جاسوسی» برای ایران متهم شد، عضو یک یگان با مأموریت‌های حساس و مخفی بود که خدمت در آن نیازمند مجوزهای امنیتی است. https://kayhan.ir/001JwA
11.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 رهبر انقلاب: این را همه بدانند، ما از جنگ استقبال نکردیم، ما به پیشواز جنگ نرفتیم؛ ولی وقتی دشمن حمله کرد، پاسخ ما کوبنده بود. این را باید همه توجّه داشته باشند، بدانند؛ چون این مطلب مسلّمی است که دشمن میخواهد تشکیک کند در این. ۱۴۰۴/۰۴/۲۵
🔰نیویورک تایمز: پیش‌بینی می‌شد ایران در تابستان با آشوب داخلی مواجه شود، اما جنگ و فراخوان ترامپ و نتانیاهو به مردم ایران برای قیام علیه نظامشان، نتیجه عکس داد 🔸روزنامه نیویورک تایمز در شماره امروز خود نوشته است: برخی از تحلیلگران مسائل ایران قبل از حملات اسرائیل، پیش‌بینی می‌کردند که ایران در تابستان شاهد آشوب داخلی خواهد بود؛ زیرا علاوه بر بحران اقتصادی، به دنبال افزایش دمای هوا، منابع آب و برق و سوخت ایران با مشکل مواجه شده بود. 🔸اما به نظر می‌رسد جنگ نتیجه‌ای معکوس از خود بر جای گذاشت. درخواست‌های رئیس‌جمهور ترامپ و آقای نتانیاهو از ایرانیان بعد از آغاز حملات برای قیام علیه نظام حتی با واکنش برخی از منتقدان حکومت ایران مواجه شد و آنها گفتند نمی‌توانند چنین اعتراضاتی را تأیید کنند.
7.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 تعطیلی؛ راهکار دولت برای مدیرت ناترازی ها! مهاجرانی: لازم باشد تعطیلی‌ها برای صرفه‌جویی تداوم می‌یابد 🔸سخنگوی دولت: دولت علاقمند به تعطیلی نیست. لازم باشد تعطیلی‌ها برای صرفه‌جویی تداوم می‌یابد. بی خردی دولت وفاقیون
🔰پیام سازمان اطلاعات سپاه به مردم درباره اقدامات سرویس‌های جاسوسی 🔸متن این پیام به شرح زیر است: 🔸با توجه به افزایش تلاش سرویس‌های جاسوسی دشمن به وسیله تبلیغات گسترده بر روی برنامه‌های کاربردی گوشی‌های همراه و درخواست برای همکاری و خیانت به کشور، ضروریست ضمن رد تبلیغات مذکور، نسبت به اطلاع‌رسانی و هشیار باش در خصوص این ترفند دشمن، به اطرافیان اقدام فرمایید.
🔰دشمن را دوباره دچار سوء محاسبه نکنید؛ ایران می تواند ضربات بزرگتری بزند 🔸پاسخ جنایت و تهدید، دعوت به مذاکره نیست! اظهارات ناپخته آقای عراقچی ، دونالد ترامپ را خطا انداخت و به گستاخی احمقانه واداشت. عراقچی به فاکس نیوز گفت: "پیام من به ایالات متحده این است که بیایید راه‌حلی مبتنی بر مذاکره برای برنامه هسته‌ای ایران پیدا کنیم. ما پیش‌تر چنین کردیم؛ در سال ۲۰۱۵ به توافقی رسیدیم که به برجام معروف شد. شاید دولت فعلی آمریکا علاقه‌ای به آن نداشته باشد، اما می‌توانیم به توافقی مشابه برجام و حتی بهتر از آن دست یابیم". ترامپ در واکنش به این سخنان نوشت: "وزیر خارجه ایران، درباره سایت‌های هسته‌ای گفت: «خسارات بسیار شدید است، آن‌ها نابود شده‌اند.». البته که همین‌طور است، دقیقاً همان‌طور که من گفته بودم، و اگر لازم باشد، ما دوباره این کار را انجام خواهیم داد"! یاوه گویی ترامپ در حالی است که همزمان با حمله موشکی سنگین ایران به پایگاه العدید، او از طریق واسطه ها خواستار آتش بس شد. طبیعی است که اگر آمریکا مرتکب خبط دوباره ای شود، با پاسخی کوبنده تر و گسترده تر مواجه خواهد شد. در عین حال باید به آقای عراقچی تذکر داد که استفاده از ادبیات نامناسب، موجب وقاحت و گستاخی طرف بی سر و پایس آمریکایی می شود. کدام مذاکره؟! آمریکا اگر دنبال راه حل بود، میز مذاکره مورد نظر را بمباران نمی کرد. از سوی دیگر انتقام خون شهیدان جنایت اخیر رژیم صهییونیستی (با پشتیبانی آمریکا) و همچنین قصاص خون شهید سلیمانی، به علاوه خسارات وارده به تاسیسات کشورمان، بر دوش ترامپ سنگینی می کند. 🔸وزیر امورخارجه باید در تراز عزت و اقتدار کشورمان ظاهر شود؛ چنان که رهبر حکیم انقلاب ترسیم فرمودند: 🔸"ملّت ایران به اینجا رسیده که مستقیم می‌ایستد سینه به سینه‌ی این قدرت، از او نمیترسد بلکه او را میترساند و آنچه هم از دستش برمی‌آید، از لحاظ عملیّاتی انجام میدهد... 🔸آنچه حالا همه باید بدانند، این است که ملّت ایران در هیچ میدانی به صورت طرف ضعیف ظاهر نخواهد شد. چون ما همه‌ ابزارهای لازم را داریم؛ هم منطق داریم، هم نیرو داریم. 🔸ما هم در میدان دیپلماسی، هم در میدان نظامی ان‌شاءالله به توفیق الهی هر وقت وارد بشویم، با دست پُر وارد خواهیم شد. 🔸البتّه جنگ، زدن و خوردن دارد؛ معلوم است. نمیشود توقّع داشت که در جنگ حادثه‌ای پیش نیاید؛ ولیکن دستمان بحمدالله پُر است؛ هم در زمینه‌ی دیپلماسی دستمان پُر است، هم در زمینه‌ی نظامی به توفیق الهی. 🔸... ما از جنگ استقبال نکردیم، ما به پیشواز جنگ نرفتیم؛ ولی وقتی دشمن حمله کرد، پاسخ ما کوبنده بود... 🔸ما در جنگ محکم وارد شدیم. دلیل واضحش این است که رژیم صهیونیستی مجبور شد به آمریکا متوسّل بشود. اگر خم نشده بود، اگر به زمین نچسبیده بود، اگر قادر بود از خودش دفاع کند، این‌جور متوسّل به آمریکا نمیشد. 🔸آمریکا هم که حمله کرد، ضربه‌ متقابل ما، ضربه‌ خیلی حسّاسی بود؛ حالا ان‌شاءالله مقداری میگذرد، سانسورها برطرف میشود، بعد معلوم میشود ایران چه کار کرده. 🔸آن مرکزی که مورد تهاجم ایران قرار گرفت، مرکز فوق‌العاده حسّاس آمریکا در این منطقه بود. ضربه، ضربه‌ بزرگی بود، البتّه از این بزرگ‌تر هم میتوان ضربه به آمریکا و به دیگران وارد کرد؛ ان‌شاءالله".
9.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 نظریه‌پرداز آمریکایی: اسرائیل به‌اندازه یک تمبر است، ایران به‌راحتی می‌تواند خسارت عظیمی به آنها وارد کند! 🔸«جان مرشایمر» نظریه‌پرداز و دانشمند علوم سیاسی: ایران موشک‌های زیادی داشت و این موشک‌ها به هدف اصابت می‌کردند. اسرائیل کشوری به اندازه یک تمبر پستی است و برای کشوری مثل ایران، همان‌طور که به اظهارات اسکات ریتر و لری جانسون اشاره کردید، ایجاد خسارت عظیم به این کشور کوچک بسیار آسان است. بنابراین، نمی‌فهمم چرا در اسرائیل صحبت از سرگیری جنگ می‌شود.
بنیاد آمریکایی FDD: سرنوشت سلمان رشدی در انتظار ترامپ است 🔻تحلیلگران بنیاد دفاع از دموکراسی‌ها (FDD) می گویند که احتمالاترامپ هم مثل رشدی تعقیب خواهد شد؛ حتی اگر سال‌ها طول بکشد. 🔹 از نگاه فقهی، اصطلاحاتی مثل «محارب» و «مفسد فی‌الارض» که درباره ترامپ به کار می‌رود، می‌تواند توجیه صدور حکم مرگ او باشد. 🔻آیت الله خامنه‌ای در آمریکا و اروپا پیروان زیادی دارد و آن‌ها این دستور را اجرا خواهند کرد. 🔹سلمان رشدی در سال ۲۰۲۲، ۳۴ سال پس از صدور فتوای بنیانگذار انقلاب ایران برای قتلش و پس از خود او، هدف حمله قرار گرفت.
6.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 حضور جواد قارایی، در منزل فرمانده موشکی گمنام ایران، شهید محمود باقری 🔸راوی مستند ایرانگرد: من حتی خاک پای شهدا هم به حساب نمی‌آیم؛ من به تک تک شهدا افتخار می‌کنم و تا پای جان برای وطن ایستادگی می‌کنم. 🔸وقتی بعد از مواضعم درباره ایران فالوورهایم ریزش کرد گفتم اگر ۸ میلیارد جمعیت کره زمین هم مقابلم بایستد من عقب‌نشینی نمی‌کنم.
🔰 جانباز سیرجانی به مناسبت اربعین حسینی رکاب‌زنی تا کربلا را آغاز کرد 🔸دوچرخه‌سوار و جانباز دوران دفاع مقدس برای شرکت در مراسم اربعین حسینی رکاب زنی از سیرجان به سمت کربلا را آغاز کرد. 🔸وی ۵۹ سال سن دارد و در عملیات والفجر۴ در منطقه سلیمانیه از ناحیه پا مجروح و جانباز ۲۵ درصد شد که به مناسبت اربعین حسینی و زائر اربعین رکاب زنی خود را انجام می‌دهد. 🔸این دوچرخه سوار سیرجانی گفت: با هدف ترویج فرهنگ عاشورایی، حامل شعار 'هیهات من الذله' حرکت خود را آغاز کردم.