18.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 سلام فرمانده@man_enghelabiam57 ۲ رسید
سرودی با ۱۰ هزار دهههشتادی
┄┅❅📀🖥📀❅┅┅
حاج ابوذر روحیسلام فرمانده 2.mp3
زمان:
حجم:
18.07M
📣 صوت کامل #سلام_فرمانده ۲
🔅 من سربازتم، دیدی دنیارو برات بهم زدم
مثل شیخ احمد کافی@man_enghelabiam57 فقط از تو دم زدم...
🎙 حاج #ابوذر_روحی
📣رسانه باشید...
نشر حداکثری
┄┅❅📀🖥📀❅┅┅
46.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه مولودی با@man_enghelabiam57 مفهومی بسیار زیبا👌
واقعا یه جوون غیر ازاین چی می خواد؟😊
جوونها شما امیدهای امام زمانید
👏👏👏👏👏👏
#با صدای حاج مهدی رسولی
#میلاد حضرت علی اکبر (ع)
#امام زمان (عج ا...)
┄┅❅📀🖥📀❅┅┅
اینم واکنش@man_enghelabiam57 هماهنگ سلبریتی ها به کلیپ گیس کشی جلوی مدرسه دخترانه
┄┅┅❅⏰📺⏰❅┅┅┄
ما که نفهمیدیم این صحبت امین حیایی چه ربطی به صحبت فرمانده پلیس داشت؟
مگه پلیس گفت این فرد انسان نبوده؟
یا مثلا گفت ایرانی نبوده؟
گفت پلیس نبوده!
اتفاقا انسان و ایرانی و از خود رفقای خانم و برنامه زن زندگی آزادیه!
و دستگیرش هم کردن!
خانم ۵۴ ساله هم برعکس صحبت جناب پرستویی مادر نبوده!
از قوه قضاییه خواهش داریم@man_enghelabiam57 زمانی که این ها رو محاکمه میکنه اگر کسی هشتک نه به این و نه به اون براشون زد بگیره پدرشو در بیاره!
$پاسخ_مخاطب
مهاجم گیس کش@man_enghelabiam57 مدرسه ۱۳ ابان پای میز شراب
پ.ن
خود دشمن سناریو مسمومیت مینویسه
خود دشمن اجرا میکنه
خود دشمن خوراک دعوا و گیس کشی درست میکنه برای مردم فریب خورده و ساده
خود دشمن از سلبریتی های جاهل و گاها اگاه ما گریه کن در میاره که برای سناریوهاشون گریه کنن تا اونها ماهی ها رو از اب گل الود بگیرن
┄┅┅❅⏰📺⏰❅┅┅┄
🔴صفر تا صد ماجرای زن مشکوکی@man_enghelabiam57 که ویدیوی برخورد با او فراگیر شد
🔷️ویدیوی یک زن مشکوک که چند نفر در حال کشمکش با او در اطراف یکی از مدارس تهران هستند در دو سه روز گذشته منتشر شد. اما چه چیزی این ماجرا را به پا کرد؟ آیا یک زن بی گناه بی دلیل طرف دعوا قرار گرفته؟
🔷️قبل از شروع تجمع دوربینها تردد پیاپی یک زن ۵۶ ساله را اطراف مدرسه مذکور ثبت کرده اند که مشخص نیست چطور از بروز تجمع در ساعات بعد مطلع است و در مکان حاضر شده!
🔷️ این زن بدون حجاب با ایستادن مقابل خودروها اقدام به تلاش برای بستن مسیر و ایجاد شلوغی می کند.
🔷️ پس از شروع تجمع اقدام به فحاشی رکیک به مقدسات دینی و شعار علیه کشور کرده و دانش آموزان و والدین آنها را با بیان اینکه «بچه هامون رو کشتن!» تحریک به آشوب می کند.
🔷️ پس از تذکر پلیس و برخی نیروهای امنیتی، مامور پلیس را که سعی می کند به او نزدیک نشود مورد ضربه های پیاپی قرار می دهد.
🔷️موبایل برخی افراد را می شکند (دو دستگاه گوشی را از دست مامورین کشیده و خرد می کند)
🔷️با فاصله گرفتن از مدرسه همچنان به تنش آفرینی ادامه می دهد و با افشاگری برخی والدین دانش آموزان که به رفتار او اعتراض دارند اعتراف می کند اصلا فرزندی در مدرسه ندارد و نامی را که به عنوان فرزند خود چند بار به زبان آورده ساختگی است.
🔷️بعد از داد و بیداد در مقابل تذکر ماموران امنیتی برای دور شدن از محل و بعدا تاکید به او برای توضیح درباره چرایی اقدامتش، با داد و فریاد عابران را تحریک میکند که به او کمک کنند. درگیری شروع شده و برخی حاضران به دلیل فحاشی های زیاد و مقاومت دربرابر دور کردنش از محل با خشونت با او برخورد می کنند که ویدیوی آن منتشر و موجب بازداشت طرفهای دعوا با این زن شد.
🔷️ با توجه به اینکه رسانه ها تنها خبر ضرب و شتم این زن را منتشر کرده اند باید پرسید آیا با خود این زن آشوبگر نیز برخورد لازم خواهد شد؟ اصلا بازداشت شده؟ این زن از کجا پشتیبانی خبری شده و با چه انگیزه ای اقدام به التهاب آفرینی کرده است؟