eitaa logo
🔮من دیپلمات نیستم، من انقلابی ام، حرف را صریح وصادقانه میگویم. 💎
899 دنبال‌کننده
21.4هزار عکس
24.5هزار ویدیو
114 فایل
انقلابی بودن معیارنیست انقلابی ورهروماندن پای ارزشهاهنراست من انقلابیم ۵۷ گروه میثاق با شهدا https://eitaa.com/joinchat/2230386699C64b9b33430
مشاهده در ایتا
دانلود
10.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خوش چشم: یکی از موشک‌هایی که به تل آویو زدیم به پست برق خورد و نصف شهر را خاموش کرد
39.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻سخنان جناب آقای محمّد مهدی کاظمی فرزند شهید حاج احمد کاظمی. چندی پیش ایشان را دیدم و از ایشان دعوت کردم تا به عرصه ی سیاست بیاید. پاسخی به من داد که آتشم زد. از شیری همچون حاج احمد کاظمی چنین شیرمردی پدید می آید.
4.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 | تمام عالم لشکر خداست.! ماجرای شیخ حسینعلی نخودکی اصفهانی و کشاورز و حمله ملخ‌ها 🎙حجت‌الاسلام عالی
829.5K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️نمایش خیره‌کننده لیتیوم؛ جادوی علم در شعله‌های رنگی و کریستال‌های درخشان
‌دولت ترکیه، احمدرضا بیضایی استاد دانشگاه تبریزی و فعال فرهنگی رسانه ای و برادر شهید مدافع حرم شهید بیضایی را ۱۰ ماه پیش بازداشت کرده خبرش امروز رسانه ای شد! وزارت خارجه کجایی؟!
4.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جنگ شناختی دقیقا مثل این پاره سنگ شما را از درون متلاشی میکنه... جلوی ورودی های ذهنت را بگیر تا متلاشی نشوی... گوش سپردن به دشمن ممنوع...
27.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥خانم «فاطمه مهیمی» اهل کرمان‌ سالهاست؛در آمریکا زندگی میکند. 🔎🌎🔍✍️⏰ سخنان این خانم ایرانی؛ مقیم آمریکا را بدقت گوش کنیم. صحبتهای ویژهٔ إي، در مورد حجاب هستش. 📚✍️تحقیقئ دلشهٔ... حتماً بفرستیم برای همه دختران و زنان کشورمون. شما کجائ این جهان خاکی هستید⁉️ 💐🌹 ➖➖➖➖➖ ﷽
🔴🔵 *امام خمینی (ره): «خدای متعال می‌داند که من نسبت به آخوندهای فاسد آن‌قدر شدید هستم که نسبت به سایر مردم نیستم. ساواکی پیش من محترم‌تر است از آخوند فاسد آن‌قدر صدمه‌ای که اسلام از یک آخوند فاسد می‌خورد از محمدرضا نمی خورد. در روایات هست که آخوند فاسد و ملای فاسد در جهنم از بوی تعفنش اهل جهنم در عذاب هستند. در این دنیا هم از بوی تعفن بعضی از آخوندهای فاسد، دنیا در عذاب است. ما طرفداری از عمامه نمی‌کنیم. ما طرفداری از اسلام می‌کنیم. اگر اسلام پیش شما باشد معظم هستید. پیش هر کس باشد معظم است.»* صحیفه نور، ج10‌
3.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با دیدن این کلیپ هم باید ترسید هم آگاه شد این کلیپ زیبا و مفهومی رو ببینین تا متوجه بشین چطوری یه چیزی، بدون دلیل و خیلی یهویی ترند و مُد میشه.
سلام علیکم دوستان و برادران واساتید گرانقدر؛ آنچه در این فهرست بلندبالا دیده می‌شود، فقط نقد نیست؛ اعتراف‌نامه‌ای است که امروز گریبان خود پزشکیان را گرفته. او سال‌ها از دور ایستاد و نقش داور را بازی کرد؛ اما امروز که خودش در میدان است، معلوم شد همان حرف‌هایی که می‌زد، نه تحلیل بود و نه راه‌حل؛ فقط ابزار سیاست بود. حقیقت تلخ این است:پزشکیان در دوران غیرمسئول بودن، خود را قهرمان نشان داد، اما در دوران مسئول بودن، ثابت کرد فقط راوی مشکلات است، نه حل‌کننده آنها. دیروز فریاد می‌زد:مردم نان شب ندارند. امروز که رئیس‌جمهور است باز می‌گوید: مردم نان شب ندارند. خب اگر وضع همان است و حرف همان است، پس فرق مسئول بودن و تماشاچی بودن در چیست؟ او همان جملات را با همان لحن تکرار می‌کند، گویی هنوز نفهمیده این‌بار مخاطب حرف‌هایش مردم نیستند؛ مخاطب خودش است! رئیس‌جمهوری که بعد از چند ماه هنوز عادت نکرده از جایگاه پاسخ‌گویی حرف بزند، نه از جایگاه اعتراض، یعنی هنوز درک نکرده: مسئول یعنی کسی که صدای مردم را کم می‌کند، نه اینکه مثل مردم صدای خود را بلند کند. این تناقض یک پیام دارد:پزشکیان برای مخالفت ساخته شده، نه برای مدیریت. او در نقش معترض خوش می‌درخشد، اما در جایگاه مسئول، چراغ کارایی‌اش خاموش است. امروز مردم حق دارند بگویند: اگر راه بلد بودی، امروز اجرا می‌کردی؛ وقتی امروز هم فقط شکایت می‌کنی، یعنی هیچ‌وقت راهی نداشتی. تمام این جملات یک نتیجه روشن دارد: مشکل از کشور نیست؛ مشکل از مدیریتی است که حتی بعد از رسیدن به رأس قوه مجریه هم هنوز در حالت اپوزیسیون گیر کرده است. سیاستمداری که فقط شعار می‌دهد و حتی بعد از رسیدن به قدرت هم باز شعار می‌دهد، نه اصلاح‌طلب است، نه اصولگرا؛ فقط ناتوان است.