eitaa logo
🔮من دیپلمات نیستم، من انقلابی ام، حرف را صریح وصادقانه میگویم. 💎
908 دنبال‌کننده
19.8هزار عکس
21.8هزار ویدیو
94 فایل
انقلابی بودن میعارنیست انقلابی ورهروماندن پای ارزشهاهنراست من انقلابیم ۵۷ گروه میثاق با شهدا https://eitaa.com/joinchat/2230386699C64b9b33430
مشاهده در ایتا
دانلود
🔮من دیپلمات نیستم، من انقلابی ام، حرف را صریح وصادقانه میگویم. 💎
بیانیه‌ مشترک وزارت اطلاعات و سازمان اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی «پیرامون مداخلات رژیم آمریک
بخشی از بیانیه مشترک وزارت اطلاعات و سازمان اطلاعات سپاه (۱): 🔹در تاریخ ۲۹ شهریور ۱۴۰۱ تیمی از C.I.A با پوشش وزارت خارجه آمریکا، با حضور در مقر گروهک تجزیه طلب موسوم «به حزب دمکرات کردستان ایران» در شهر اربیل کردستان عراق با سرکرده آن گروهک بنام مصطفی هجری دیدار و گفتگو کرد. 🔹تیم سازمان جاسوسی آمریکا ضمن تقدیر از ادغام دو جناح گروهک، از آن ها می خواهند که در اغتشاشات رخ داده در برخی شهرهای کردستان ایران، بیش از این ایفای نقش نمایند. در این نشست، طاهر محمودی، کمال کریمی، محمد نظیف قادری و محمد صالح قادری، سرکرده گروهک را همراهی می‌کردند. شایان ذکر است که در گذشته نیز سازمان سیا، مصطفی هجری و عبدالله مهتدی (سرکرده‌ی گروهک کومله) را به آمریکا فراخوانده و به آن‌ها ابلاغ نموده بود که باید با یکدیگر ادغام شوند و الّا کمک‌های مالی و تسلیحاتی رژیم مافیایی آمریکا به هر دو گروهک قطع خواهد شد! 🔹در اجرای آن دستور و به عنوان گام اول، دو جناح انشعابی حزب منحله موسوم به دموکرات کردستان ایران در تابستان گذشته با یکدیگر ادغام شدند و در حال فراهم آوردن زمینه برای ادغام با گروهک کومله بودند که با افشاگری رسوا کننده وزارت اطلاعات پیرامون وابستگی کومله به رژیم کودک‌کش صهیونیستی مواجه شدند و لذا مجبور به تعویق برنامه دستوری ادغام دو گروهک خائن و وابسته به بیگانگان شدند. بخشی از بیانیه مشترک وزارت اطلاعات و سازمان اطلاعات سپاه درباره حوادث اخیر کشور (۲): 🔹 محرز شده است که زمینه سازی، مقدمه چینی و نیز بخش مهمی از عملّیات اجرایی آشوب های اخیر توسط سرویس‌های جاسوسی بیگانه در قالب بسته‌یی طراحی و به واسطه برخی گروه‌ها و شبکه‌های مرتبط با آنها به روش‌های مختلف درون کشور پیاده‌سازی شده است. 🔹شرکت متا، مالک اینستاگرام و واتساپ نیز مشابه توییتر، تمام قوانین بین‌المللی و قوانین رسمی خود را در مقطع اغتشاشات ایران زیر پا گذاشت و با اقداماتی از قبیل دستکاری عمدی الگوریتم‌های هوش مصنوعی باعث شد اخبار جعلی، موارد نفرت افکنی و اقدامات خشونت‌آمیز با شدت بسیار زیاد برای جامعه ایرانی به صورت هدفمند منتشر شود 🔹این مدعیان دروغین آزادی با ارائه اینترنت‌های خارج از حاکمیت کشورها مثل استارلینک که طبق قوانین بین‌المللی باید با نظارت و رضایت کشور میزبان ارائه شود، سعی در گسترش دیکتاتوری اینترنتی آمریکا را دارند. 🔹سرویس‌های اطلاعاتی دشمن نیز ظرفیت‌های مختلف خود برای قاچاق تجهیزات غیرقانونی این شبکه به داخل کشور را فعال کردند.
🔰نفوذی ها و تروریست‌های خیابانی و داعشی‌های اغتشاشگر داخلی را شناسایی کنید و با شماره‌های 📲114 سازمان اطلاعات سپاه 📲113 وزارت اطلاعات 📲116 فراجا تماس بگیرید و گزارش دهید 🌏 این پیام(( به صورت پیامک برای مخاطبینتون))
اشاره بیانیه وزارت اطلاعات به نقش نیلوفر حامدی و الهه محمدی خبرنگاران دستگاه تبلیغاتی ناتو در تهران 🔹️ ... ردّ اطلاعاتی و عملّیاتی تعدادی از عناصر مذکور در اغتشاشات اخیر و پیش از آن نیز مشاهده و حسب مورد اقدام مقتضی به­ عمل آمده است. به­ عنوان مثال انتشار اولین عکس از مرحومه امینی روی تخت بیمارستان توسط «ن.ح» صورت گرفت که از آموزش­دیدگان همین دوره­ ها در خارج از کشور بود. 🔸️ او با استفاده از پوشش خبرنگاری از اولین افرادی بود که در بیمارستان حضور و استقرار یافته، به تحریک بستگان متوفی و ارسال اخبار جهت­‌دار پرداخت. 🔹️ همچنین است اقدامات «الف.م» که با استفاده از همان پوشش با حضور فوری در شهرستان سقز، به تحریک اطرافیان مرحومه، کارگردانی برخی صحنه­‌ها و انعکاس اخبار و تصاویر جهت­‌دار از مراسم تشییع، تدفین و تجمعاتِ شکل­‌گرفته در آن شهر به ایفای مأموریت پرداخت. 🔸️این فرد نیز آموزش­‌دیده­‌ی دوره­‌های رژیم مافیایی آمریکا در کشورهای خارجی است؛ ضمن آن­که هر دو نفر نقش منابع اولیه­‌ی خبرسازی برای رسانه­‌های بیگانه را ایفا کرده­‌اند. ۱۱۳+۱۱۴
قابل توجه حراست وزارت بهداشت و سازمان نظام پزشکی جهت برخورد با این بیشرف ابطال پروانه طبابت این آقا کمترین کاریه که میتونید انجام بدید
6.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ هیچ مرزی برای بُرد موشکها وجود ندارد‼️✈️🚀 🔆 ۶ آبان‌ماه زادروز پدرموشکی ایران؛ شهید حسن طهرانی‌مقدم گرامیباد.
🔻شهادت طلبه بسیجی آرمان علی‌وردی در ناآرامی های اخیر تهران 🔹شهید علی وردی طی ناآرامی های چهارشنبه شب در اکباتان در اثر جراحت شدید ناشی از حمله اغتشاشگران مجروح و به بیمارستان منتقل شد و سپس به شهادت رسید. 🔹شهید علی وردی ۲۱ ساله، طلبه بسیجی و مربی کانون تربیتی حوزه و همچنین عضو بسیجیان یگان امام رضا(ع) سپاه محمد رسوال الله (ص) تهران بزرگ بود.
2.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 اخیرا فیلمی از منوتو برای خشمگین کردن مردم پخش شده که یه عده سرباز دارن اموال شهروندها رو تخریب می‌کنن فقط نمیدونم چرا دوربین انقدر از نزدیک فیلمبرداری کرده و (مثلا) پلیس‌ها نفهمیدن! بسیار هم باکیفیت و بدون لرزش دست :) مخاطب خودتو اگه گاو فرض کنی میشه این😂😂 ⭕️فیلمی در حال پخش شدنه مبنی بر تخریب اموال و موتورهای مردم توسط پلیس و اما چند مورد : 1-افراد لباس یگان ویژه و جلیقه ضد گلوله با نوشته پلیس به تن دارند( ثانیه 14) ، اما کفشهای شخصی پوشیده اند (عجیب ولی واقعی !!!) 2- به ثانیه یازده و بعد تر(36) دقت کنید یکی از افراد در حال کشیدن سیگار میباشد کدام نیرو در حال ماموریت جرات سیگار کشیدن دارد ؟؟‏ 3-دوربین بطور ثابت درحال فیلمبرداریست و فیلمبرداردرحال صحبت روی فیلم است اما افراد حاضردرصحنه به این فیلمبردار توجه نمیکنند فیلم برداراز کجا میدانسته این افراد وارداین کوچه میشوندکه دوربین خود را بطور ثابت وبا امادگی قبلی برروی کوچه تنظیم کرده وقبل و بعد صحنه مشخص نیست!!‏ در واقع هیچ نشانه ای ازاطراف محل وقوع وجود ندارد؟ ( به توئیت راهنمائی های هیچکس مراجعه کنید) 4- در ثانیه تقریبا 32شخصی با لباس شخصی و ماسک زده از پشت نیرو فرار میکند اما نیرو هیچ توجهی به وی نمیکند در حالیکه هر نیرو میداند هنگام عملیات نباید از پشت سر خود غافل باشد !!‏ 5-در ثانیه 48 فیلمبردار حتی فرصت زوم کردن روی صحنه را دارد !!!
⭕️این فیلترشکنیه که از روزهای اول آشوب توسط رسانه‌های برانداز به شدت تبلیغ میشه 🔻فقط کافیه بدونید این فیلترشکن توسط نوچه‌های شبکه داعشی سعودی نشنال پشتیبانی و حمایت میشه و به راحتی از میتونه از گوشی تون جاسوسی کنه سعودی‌ها عاشق چشم و ابروی مردم ایران نیستن که میلیون‌ها دلاری خرج این چیزها میکنن :)
6.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⛔️ باز هم پلیس و بازهم نحوه برخورد با یک آشوبگر ببینید چه معرکه ای به راه انداخته یک اراذل چاقو به دست بین اینهمه نیروی پلیس در سنندج که سرانجام با شلیک پلیس به پای ضارب غائله جمع می شود! ای خدا لعنتت کنه اونی که بساط این مماشات و این آبروریزی ها را فراهم کرده !! بدانید برای ضربه ای که آگاهانه یا ناآگاهانه به حیثیت پلیس وارد کرده اید، بد ضربه ای خواهید خورد! پ ن: این ترسی که از بالادست در دل پلیس افتاده که نمی تواند با فتنه گر بصورت قاطع برخورد کند را گوشه ذهنتان داشته باشید تا در داستان جالبی که امروز برای یکی افتاده و برایتان تعریف خواهم کرد، با این ترس پلیس هم کار خواهیم داشت
3.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥پاسخ محکم مردم به بچه نادانی که به مردم و نیروی انتظامی توهین میکرد
جمهوری اسلامی اینه نه اونی که هر شب تو فضای سرنگون میشه...🇮🇷
◾️عکس دلخراش است / تصویرِ سمتِ چپ پایین علی اصغر را نشان میدهد. کودکی که در جنایت داعش شهید شده و به شدت عکسش مورد توجه رسانه ها قرار گرفته ، تصویر بالا همین کودک را لحظاتی قبل از ورود به صحن و در حال عکس یادگاری کنار ضریح نشان میدهد