eitaa logo
🔮من دیپلمات نیستم، من انقلابی ام، حرف را صریح وصادقانه میگویم. 💎
904 دنبال‌کننده
20هزار عکس
22.1هزار ویدیو
94 فایل
انقلابی بودن میعارنیست انقلابی ورهروماندن پای ارزشهاهنراست من انقلابیم ۵۷ گروه میثاق با شهدا https://eitaa.com/joinchat/2230386699C64b9b33430
مشاهده در ایتا
دانلود
فرمانده کل سپاه: رژیم صهیونیستی از هر نقطه به منافع و شخصیت‌ها و شهروندان ما حمله کند ما آن‌ها را مورد تهاجم متقابل قرار خواهیم داد
983.7K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جشن لبنانی‌ها از عملیات ایران علیه رژیم صهیونیستی 🔹مردم کربلا نیز با حضور در خیابان‌ها با به صدا درآوردن بوق خودروهایشان در برابر کنسولگری ایران شادی کردند.
سرلشکر باقری: تعداد قابل توجهی پهپاد و موشک‌های کروز و بالستیک در عملیات دیشب مورد استفاده قرار گرفت و با استفاده تاکتیک‌های خوب اندیشیده شد و طراحی مناسب صورت گرفت که نه گنبد آهنین و نه سپر دفاع موشکی رژیم صهیونیستی نتوانست مقابله‌ی قابل توجهی با این عملیات داشته باشد و عملیات به اهدافش نائل شد.
سرلشکر باقری: آمریکا که اعلام می‌کرد از عملیات رژیم صهیونیستی در دمشق اطلاع نداشته اما در واقع آن عملیات با چراغ سبز او انجام شده بود. آمریکا اعلام می‌کند دنبال توسعه‌ی تنش در منطقه نیست اما اطلاعات ما حاکیست که با تمام توان در فضای عراق و اردن تلاش کرد عملیات دیشب خنثی شود ولی نتوانست و عملیات به اهداف رسید.
سرلشکر باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح: ما این عملیات را منتج به نتیجه می‌بینیم و از نظر ما پایان یافته و قصدی بر ادامه‌ی آن نیست ولی اگر رژیم صهیونیستی اقدامی علیه ما چه در خاک ما و چه در مراکز متعلق به ما در سوریه یا کشور دیگری انجام دهد، عملیات بعدی ما بزرگ‌تر خواهد بود.
سرلشکر باقری رئیس ستادکل نیروهای مسلح: عملیات دیشب ایران به نحوی طرح‌ریزی شد که هم مرکز اطلاعاتی بزرگی که اطلاعات لازم را برای عملیات صهیونیستها علیه ساختمان کنسولی ایران در دمشق تامین می‌کرد در ارتفاعات جبل الشیخ در مرز فلسطین اشغالی با سوریه مورد هدف قرار بگیرد و هم پایگاه هوایی نواتیم که هواپیماهای اف 35 برای هدف قرار دادن کنسولگری ما در دمشق از آنجا حرکت کرده بودند مورد هدف قرار بگیرد. هر دوی این مراکز در حد قابل توجهی مورد انهدام قرار گرفتند و از کار افتادند.
سرلشکر باقری رئیس کل ستاد نیروهای مسلح ایران: توانایی ایران در حدی بود که بتوانیم عملیات موشکی و پهپادی ده‌ها برابر بزرگتر از این علیه رژیم صهیونیستی داشته باشیم اما این کار را انجام ندادیم و سعی کردیم در حد تنبیه این عملیات انجام شود و مراکز جمعیتی و اقتصادی آنها زده نشد تا ارتش جنایتکار و متجاوز صهیونیستی بداند اقدام آنها بدون پاسخ نمی‌ماند و قطعا ما آمادگی داریم تا از خاک و منافعمان دفاع کنیم.
سرلشکر سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران: ما عملیات محدودی انجام دادیم و این عملیات در حد و اندازه شرارت‌های رژیم صهیونیستی بود ولی می‌توانست گسترده باشد؛ این عملیات را محدود کردیم به آن بخش از توانایی‌هایی که رژیم صهیونیستی برای حمله به سفارت ما از آن استفاده کرده بود. این عملیات با موفقیت بیش از حد انتظار انجام شد؛ هنوز اطلاعات از اصابت موشکها کامل نیست ولی بخشی از اصابت‌هایی که گزارش دقیق، مستند و میدانی از آن‌ها داریم نشان‌دهنده این است که این عملیات با موفقیتی بیش از حد انتظار اتفاق افتاده و مردمان ساکن در سرزمین‌های اشغالی، مقامات صهیونیستی و ارتش اشغالگر و تروریستی صهیونیستی و آمریکا بهتر از ما تا این لحظه اثرات کوبنده این ضربات را تشخیص دادند و متوجه شدند..
ارتش اسرائیل به کمک فرانسه اعتراف کرد 🔹ارتش رژیم صهیونیستی اعلام که نیروهای نظامی فرانسه در دفاع از اسرائیل در دفع حملات موشکی و پهپادی ایران مشارکت داشتند.
سرلشکر حسین سلامی فرمانده کل سپاه: تصمیم گرفتیم معادله‌ای جدید بسازیم و آن معادله جدید این است که از این به بعد رژیم صهیونیستی در هر نقطه‌ای به منافع، دارایی‌ها، شخصیت‌ها و شهروندان ما تعرض کند، از مبدا جمهوری اسلامی ایران او را مورد تهاجم متقابل قرار خواهیم داد.
سرلشکر سلامی فرمانده کل سپاه: عملیات وعده صادق نمونه کاملاً برجسته و واضحی از معادله جدید است. این نبرد تا حدودی برای ما ناشناخته و مبهم بود و فصل جدیدی از تقابل را به روی ما گشود. به این دلیل که سامانه‌های پدافند هوایی و موشکی دشمن یعنی پدافندهای ضد موشکهای بالستیک و کروز، پدافند هوایی ضد پرنده‌های بدون سرنشین و باسرنشین در سرزمین کم مساحتی مثل فلسطین اشغالی به وفور روی زمین کاشته شده‌اند که شامل سامانه‌های گنبد آهنین که با پرتابه‌های کوتاه برد مقابله می‌کنند،‌ سامانه فلاخن داود،‌ آرو و تاد می‌شود و در کنار آن، کمکهایی است که ایالات متحده آمریکا به آنها می کند و طی روزهای اخیر هم در حوزه پدافند هوایی کاملاً با آنها هماهنگ بود. این امر موجب شده بود تا رژیم صهیونیستی یک دفاع عمیق و چندلایه با حمایت آمریکا از فضای هوایی عراق تا اردن و بخش‌هایی از آسمان سوریه و همینطور سرزمین‌های اشغالی برای خود ایجاد کند.