eitaa logo
🔮من دیپلمات نیستم، من انقلابی ام، حرف را صریح وصادقانه میگویم. 💎
906 دنبال‌کننده
19.8هزار عکس
21.9هزار ویدیو
94 فایل
انقلابی بودن میعارنیست انقلابی ورهروماندن پای ارزشهاهنراست من انقلابیم ۵۷ گروه میثاق با شهدا https://eitaa.com/joinchat/2230386699C64b9b33430
مشاهده در ایتا
دانلود
درخواست روسیه از شورای امنیت برای تحریم اسرائیل 🔹 نماینده دائم روسیه در سازمان ملل با تاکید بر اینکه تنها راه جلوگیری از گسترش فاجعه در منطقه غزه، برقراری آتش بس فوری و گسترده است، از شورای امنیت خواست تا موضوع تحریم اسرائیل را فوراً بررسی کند و بودجه آژانس آنروا نیز دوباره تامین شود. tn.ai/3070692
16.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بازداشت اراذل پورشه‌سوار خیابان اندرزگو 🔹اراذل و اوباش پورشه‌سواری که ادعا می‌کرد در خیابان اندرزگوی تهران با اسلحۀ کلاشینکف تا صبح تیراندازی می‌کند، بعد از بازداشت به گریه افتاد.
راهپیمایی حمایت از وعده صادق برگزار می‌شود 🔹شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی: نمازگزاران جمعه با اعلام همبستگی با مردم مظلوم غزه، فردا پس از نماز جمعه با حضور گسترده ضمن محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی و حمایت از عملیات غرور آفرین وعده صادق تظاهرات برپا خواهند کرد.
اسرائیل: کشوری جز ایران نمی‌تواند چنین حمله‌ای به ما کند شبکه ۱۳ رژیم صهیونیستی: 🔹هیچ کشوری در جهان وجود ندارد که به اندازه ایران چنین حمله بزرگی را با موشک‌های بالستیک انجام دهد. این حمله بزرگتر از حمله اسرائیل بوده است. 🔹فرضیه سابق درباره ایران که می‌گفت این کشور به سیاست صبر راهبردی تکیه دارد، تغییر یافته و به همین خاطر رژیم صهیونیستی باید قدم‌هایی حساب‌شده بردارد.
🔰گوگل ۲۸ نفر از کارکنان معترض به قرارداد با ارتش اسرائیل را اخراج کرد 🔸 گروهی از برنامه‌نویسان گوگل به قرارداد ۱.۲ میلیارد دلاری با ارتش اسرائیل معترض بودند و با تحصن ، شعار دادند فناوری در خدمت نسل‌کشی نیست.
3.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺متروی دوبی یک روز پس از بارندگی 🔸آب‌های جمع شده در مترو دوبی، با گذشت یک روز از بارندگی‌ها هنوز تخلیه نشده است!
حاجی زاده: با تسلیحات حداقلی به مصاف صهیونیست‌ها رفتیم فرمانده هوافضای سپاه: 🔹با تسلیحات قدیمی و توان حداقلی به مصاف دشمن صهیونیستی رفتیم. 🔹در این مرحله از موشک های خرمشهر،سجیل،شهید حاج قاسم،خیبرشکن و هایپرسونیک ۲ استفاده نکردیم. 🔹در این مرحله باذن الله با توان حداقلی بر ظرفیت حداکثری قرارگاه عبری و غربی غلبه کردیم.
4.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تشکر فراوان از پلیس کیش که مقتدرانه به میدان آمد👌💪 🔻کیش از جاهایی است که بسیار اوضاع ولنگاری در آن بغرنج است! تشکر از جان بر کفان نیروی انتظامی که با احترام و اقتدار به این امر می‌پردازند.
🔥ما این رو زدیم… 🚫ریز پرنده که عددی نیس🔥 🇮🇷
🔴شمارش_معکوس_فروپاشی_اسرائیل یمنی ها به ایران اطلاع داده اند که در صورت وقوع جنگ منطقه ای ۴۰۰هزار نیرو آماده ی رزم هستند. حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه ایران پس از ورود به نیویورک برای شرکت در جلسه شورای امنیت سازمان ملل: ما به صراحت به آمریکایی ها گفتیم که تصمیم جمهوری اسلامی ایران و شورای عالی امنیت ملی برای پاسخ به اسرائیل قطعی است، ما به دنبال افزایش تنش در منطقه نیستیم و آنچه می تواند باعث افزایش تنش در منطقه شود، رفتار رژیم صهیونیستی است. خطاب به قبیله لعنت یهود و عالی الخصوص نتانیابو: اگر راست میگویید و خودتون تصمیم گیرنده واقعی هستید ما استقبال میکنیم! بذر کینه و خشم مقدس و آسمانی که قرآن و اهل بیت علیهم السلام با لعن در زیارت عاشورا و قرآن نسبت به سرسخت ترین دشمن خدا در دلهایمان کاشته اند! به سبب آن بی صبرانه! منتظریم تا تقدیر آسمانی سرکوب یهود صهیون بدستان ما و در زمان ما عملی بشه! ما بی صبرانه منتظر حرکتی از سمت شما هستیم! 🔴ایهود باراک، نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی: نتانیاهو تحت تأثیر و نفوذ وزیران به شدت افراطی و نژادپرست خود است! این وزیران از او می‌خواهند که آتش تنش‌ها و درگیری‌ها را برای تسریع ظهور ماشیح یعنی مسیح یهود و پایان جهان شعله‌ور کند! نتانیابو بودجه ای برای احیاء معبد سلیمان که از مقدمات الهیات هفت گانه آرماگدون است تخصیص داده است!... و الان هم مقدمات این امر یعنی ذبح گوساله سرخ موی، سپس تخریب مسجدالاقصی، مراسم تطهیر و در نهایت احیاء معبد سلیمان فراهم شده! 🔴 نتانیاهو برای خود رسالت آخرالزمانی قائل است/ ربه (رهبر و پیشوایه یهود) گفت نتانیاهو آخرین رهبر اسرائیل پیش از ظهور مسیح است و حکومت را به مسیح تحویل می‌دهد! نتانیاهو در خصوص حمله علیه حماس گفته است که کتاب مقدس می گوید که زمانی برای صلح و زمانی برای جنگ وجود دارد و اکنون زمان جنگ است. ما هرگز اعمال هولناکی را که دشمنانمان علیه ما مرتکب شدند فراموش نمی کنیم. ما با نیرویی بی سابقه دشمنان خود را می کوبیم؛ این تنها شروعش است! دیدگاه بسیار مهم مبتنی بر آینده پژوهی مهدوی: در خصوص اتخاذ تصمیم از سوی کابینه افراطی نیانیاهو برای تحقق سناریوی دروغین آرماگدون و ظهور ماشیح، قاعدتاً تحولات منطقه غرب آسیا و خاورمیانه، اسرائیل قوم لعنت را بسمت انزوا و فروپاشی نزدیک خواهد کرد! ◼️اما آنچه که از روایات معلوم است فروپاشی اسرائیل قوم لعنت یهود در آستانه ظهور و نابودیِ مطلق رژیم پس از ظهور اتفاق خواهد افتاد! لذا در برخی از علائِم میتواند بداء حاصل و حق متعال اراده اش بر این تعلق گرفته شده باشه که الباقی زمان غیبت به امّت پیامبرآخرالزمان ببخشد ان شاء الله! ◼️بر اساس گزاره آیات ابتدایی سوره اسراء، سرکوب اوّل یهود قبیله لعنت و نکبت در آستانه ظهور توسط ایرانیان اتفاق خواهد افتاد و این امر زمینه ساز ورود غرب به فلسطین اشغالی و خروج سفیانی خواهد شد!