eitaa logo
🔮من دیپلمات نیستم، من انقلابی ام، حرف را صریح وصادقانه میگویم. 💎
906 دنبال‌کننده
19.9هزار عکس
22هزار ویدیو
94 فایل
انقلابی بودن میعارنیست انقلابی ورهروماندن پای ارزشهاهنراست من انقلابیم ۵۷ گروه میثاق با شهدا https://eitaa.com/joinchat/2230386699C64b9b33430
مشاهده در ایتا
دانلود
کشف پیکر ۳۹۲ شهید از بیمارستان ناصر 🔹سازمان امداد و نجات فلسطین: تا این لحظه اجساد ۳۹۲ شهید را در بیمارستان ناصر در خان یونس از گورهای دسته‌جمعی خارج کرده که هویت ۵۸ درصد آن‌ها نامشخص است.
2.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽وقتی با خودروی ارتش میری کنکور با توجه به بارش باران و طغیان رودخانه های فصلی در مناطق مرزی استان خراسان جنوبی دانش آموزان مناطق مرزی شهرستان قائنات توسط ارتش به محل آزمون کنکور راهی شدند.
ساده انگارانه است و نباید از اینکه تکه پارچه ای که برخی به هنگام دیدن مامورین بر سر میزارن خرسند شد. قانون حجاب را غلط تعریف کردند. گویا حجاب فقط پوشاندن موهاست. پوشاندن موها بخشی از حجاب است آنهم بخش کمی و کم اهمیت تر نسبت به اعضای دیگر. پوشاندن سر و گردن و برجستگی های بدن حجاب است. چراکه برای پیران خیلی سخت گیری نشده است. اما پوشاندن قسمت های دیگر برای همه پوشاندنش واجب است. پیراهن های کوتاه ِکوتاه، جلوباز، گردن ها بیرون، یقه ها تا زیر جناغ سینه، پاچه های تا شده تا بیشتر از ۲۰ سانت، شلوارهای پاره پوره، آرایش های افتضاح، و... دوچرخه سواری، کوهنوردی، ورزش های همگانی و کافه های مختلط، و... اینها همش نماد عادی انگاری خلوت با نامحرم و قبح شکنی روابط مرد و زن نامحرم است. اینها خطوات شیطان است که گام به گام جایگاه خانواده و مادر و همسر را به خطر می اندازد و حیا و عفت را نابود میکند. به فرموده پیامبر وقتی حیا و عفت از بین رود ۹ مصیبت و خطر در پی خواهد داشت. بایستی حاکمیت قانون حجاب را محکم و با قاطعیت و بدون ترس و بدون ملاحظه اجرا کند.
1.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حسین حسینی در واکنش به جریمه ۳۰۰ میلیونی به خاطر هوادار خانمی که او را در آغوش گرفت: ۳۰۰ میلیون جریمه را پرداخت می‌کنم و فدای سر آن هوادار خانم! 👈پ ن : وقتی میلیارد میلیارد از بیت المال حقوق میگیرن ۳۰۰ میلیون برای اینا پول خورده که! دوستان قوه قضائیه انگار ایشون از عملشون پشیمون نیستن! نظری ندارید؟ آقایون مسئول: بنظر شما اگه ایشون تو ترکیه زندگی میکرد و اینجوری به قوانین و فرهنگ ترکیه دهن کجی میکرد؛ دولت ترکیه چطور باش برخورد میکردند؟ راستی سرنوشت هاکان شوکور نابغه فوتبال ترکیه که با گالاتاسرای قهرمان جام اروپا و با ترکیه تو جام جهانی کره-ژاپن سوم جهان شدند؛ را بخونید که دولت ترکیه بخاطر حمایت او از کودتای طرفداران گولون چه بلایی سرش آورد؟ برخی از این بی خاصیت های بیسواد دوزاری بعضا سگ و گربه باز که درآمد نجومی شان از بیت المال و جیب مردم است؛ و عرضه یه فتح جام تو غرب آسیا هم در این چهل سال نداشتند و ندارند؛ ببینید چگونه آزادانه قوانین و شرع و عرف این مملکت را به تمسخر میگیرد و به حرمت شکنی خود افتخار میکند؟ امثال همینها در حوزه ورزش و سینما و .... به یه مشت از هرزه دوست ها جرات کشف حجاب و قبح شکنی روابط و مختلط گردی و عادی سازی و قبح شکنی عفت و حیا زن و عادی سازی انواع ارتباط با نامحرم.... را میدهند. مسیولین بفرمائید پررویی و آزادی قبح شکنی و نشر و نقض قانون بدون ترس سرانجام هاکان شوکور فرار کرده رفت آمریکا و الان اونجا تاکسی سرویس کار میکند و جرات بازگشت به ترکیه ندارد. تمام اموالش مصادره شد.
11.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥پیروزی نزدیک است! 🔹خاطره‌ شنیدنی از زبان سردار شهید زاهدی از خوابی که یکی از مسئولین حزب الله لبنان دیده بود.
38.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سیدعلی حسینی خامنه‌ای کیست؟ فیلمی بی‌نظیر که همه ملت ایران با هر گرایش و سلیقه‌ای باید آن را ببیند / پدر مهربان امت چقدر ناشناخته است‌ ... 🔅حجت‌الاسلام‌ راجی
15.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
عجب حرفی زد !!! علت تاخیر ظهور امام زمان عج و نیز رخدادن حادثه عاشورا و تنهایی امامان معصوم برای اجرا و تحقق اوامر الهی در قالب تشکیل حکومت،فقط و فقط وجود مسلمان نماز خوان بی تفاوت در امر به معروف و نهی از منکر است. وقتی حضرت زهرا س برای دفاع و امر به معروف ولایت از خودش هزینه میکند و با همه نجابت و حیایی که دارد به درب خانه همه مهاجرین و انصار میرود و بیعت با علی ع و غدیر را به آنها یاآوری میکند؛ انصافا ما نماز اول وقت خوانها و ندبه و کمیل خوانها و هیاتیها و حدیث کسا و عاشورا خوانها و نماز شب و ذکر خوانها چقدر از وقت و مال و آبروی خودمان برای احیای دین خدا هزینه کردیم؟ در حد یک تذکر لسانی اگر همه به تکلیف امر به معروف و نهی از منگر عمل کنیم شک نکنید ظهور محقق میشود. تو این ۵ دقیقه تمام تاریخ از جلوی چشممون عبور میکنه!!!😭 هرکس میخواد مسلمان بمیره و اگر مرد در لیست دشمنان امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف نباشه، این کلیپ فوق را حتما حتما نگاه کند.
5.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چه رسم زیبایی داشتند برخی از بازاری‌های قدیمی👏👌😍 بازار_اسلامی _ رزق_حلال حتما_ببینید ┏⊰✾✾⊱━━─»»»━┓💚🍀💚🍀💚🍀💚🍀💚🍀💚
2.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 تصویری از بازداشت پروفسور نوئل مک‌آفی، رئیس گروه فلسفه دانشگاه اموری واقع در آتلانتا مورد توجه کاربران فضای مجازی قرار گرفته است. 🔸پرفسور مک‌آفی در اعتراضات دانشگاهیان آمریکا به حمایت این کشور از اسرائیل شرکت داشت. 🔸طی روزهای گذشته پلیس آمریکا با یورش به محوطه دانشگاه‌ها صدها تن از معترضان اعم از اساتید و دانشجویان را دستگیر کرده است.
2.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رئیس‌جمهور در دومین اجلاس بین‌المللی ایران و آقریقا: 🎥 اراده ایران و کشورهای آفریقایی در جهت توسعه روابط اقتصادی است
14.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بازداشت خشونت‌آمیز استاد دانشگاه اموری آمریکا 🔹در تداوم اعتراض‌های دانشجویی در آمریکا در حمایت از مردم غزه، استاد اقتصاد دانشگاه اموری در ایالت جورجیا بازداشت شد. 🔹دانشجویان ۴۰ دانشگاه آمریکایی و کانادایی در همبستگی با غزه چادر زده و تحصن کرده‌اند. 🔹شبکه سی ان ان نیز خبر داد که پلیس آمریکا حدود ۱۰۰ دانشجو را در دانشگاه کالیفرنیای جنوبی و دهها تن دیگر را در دانشگاه تگزاس در آستین بازداشت کرده است.
4.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سرکوب اعتراضات دانشجویی در آمریکا 🔹پلیس تظاهرات دانشجویان حامی فلسطین در دانشگاه کالیفرنیا را به خشونت کشید. 🔹دانشگاه‌های آمریکا همچنان صحنه اعتراضات گسترده دانشجویی به جنایات رژیم صهیونیستی در غزه است.