10.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بدون تعارف
🔹بدون تعارف با پاکبانی که در شب اجرای عملیات تنبیهی ایران علیه رژیم صهیونیستی، مشغول کار بود و پس از شنیدن این خبر واکنش جالبی داشت.
11.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نماینده پارلمان بریتانیا: آیا گورهای دسته جمعی کشف شده برای اثبات جنایت جنگی از سوی اسرائیل کافی نیست؟!
6.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اعتراض دانشجویان در آمریکا و اروپا خبر اول رسانهها
2.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دستبند بر دستان علم
🔹دنی شاو، استاد دانشگاه کلمبیا با انتشار ویدیویی در شبکه اجتماعی ایکس از رویکرد رسانههای آمریکا به اعتراضات دانشجویان حامی فلسطین انتقاد کرد.
عقبنشینی ناو هواپیمابر آمریکا از دریای سرخ
🔹نیروی دریایی آمریکا عقبنشینی ناو هواپیمابر یوس اس اس دوایت دی آیزنهاور و ناوشکن یو اس اس گریولی را از دریای سرخ به شرق دریای مدیترانه اعلام کرد.
🔹این دو کشتی جنگی آمریکایی پس از عبور از کانال سوئز وارد شرق دریای مدیترانه شدند.
🔹سایت USNI News وابسته نیروی دریایی آمریکا اعلام کرد که ناو آمریکایی، منطقه فرماندهی مرکزی آمریکا را بدون مجموعه ناو هواپیمابر ضربتی یا گروه آبی خاکی برای اولین بار از ماه اکتبر ترک کرده است.
سرنگونی پهپاد «امکیو-۹» آمریکا در سواحل یمن
🔹یک مسئول آمریکایی به شبکه «سی بی اس» گفت که یک پهپاد «امکیو-۹» متعلق به ارتش این کشور در نزدیکی سواحل یمن سرنگون شده است.
🔹این مسئول آمریکایی البته اشارهای به علت سرنگونی نکرده و نگفته به خاطر نقص فنی بوده یا هدف حملات ارتش یمن قرار گرفته است.
🔹این پهپاد ساخت جنرال اتمیکس است که بالغ بر ۳۲ میلیون دلار قیمت دارد. پیش از این، نیروهای مسلح یمن در ماه نوامبر هم یک پهپاد از همین نوع را شکار کرده بودند.
1.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻تظاهرات علیه رژیم کودک کش صهیونیستی و دفاع از مردم مظلوم غزه به بازارهای اروپا رسید
🔺احتمالا تصویر این شهید بزرگوار را در فضای مجازی زیاد دیده باشیم؛ شهیدی که هیچ کس منتظرش نبود جز خدا....
«شهید سیفالله شیعهزاده»
🔻از شهدای بهزیستی استان مازندران که با یک زیر پیراهن راهی جبهه شد و هیچکس در جبهه نفهمید كه او خانوادهای ندارد. کم سخن میگفت و با سن کم بیسیمچی بودن را قبول کرده بود.
🔻سرانجام توسط منافقین اسیر شد برگه و کدهای عملیات را قبل از اسارت خورد و منافقین پس از به شهادت رساندن وی، برای به دست آوردن رمز و کدهای بیسیم، سینه و شکمش را شکافتند ولی چیزی نصیب آنها نشد.
5.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
روزها رفت و
فقط
حسرت دیدار رُخت
مانده بر این دل یعقوبی ما 💔
#شهیدالقدس
681K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
15تیر موشک از این نوع به پایگاه هوایی نواتیم اصابت کرد؛ دقت کنید 15 تیر و نه روایت امریکاییها که گفتند 7 تیر موشک. این موشک همان خیبرشکن 1 هست که به همراه موشک دزفول در بامداد یکشنبه 26 فروردینماه 1403 نزدیک به 40 تیر از آنها راهی سرزمینهای اشغالی شد و دشمن حتی نتوانست یک تیر از این موشکها را هم رهگیری کند، چه برسد به انهدام. سهم پایگاه رامون، پالماخیم و تلنوف هم از این موشکها چندتایی بود. برای اینکه بدانید آن چالهای که صهیونیستهای ابله به عنوان محل اصابت موشک به نواتیم منتشر کردند چقدر با بلاهت آنها هماهنگ است این چند ثانیه را با دقت نگاه کنید. سر جنگی موشک خیبرشکن نیم تن مواد منفجره دارد که نسبت به نسل قبلی سر جنگیها دارای اثربخشی 10 برابری است و این یعنی آنکه قدرت ویرانگری 10 برابری نسبت به اصابت موشکی مانند فاتح 313، ذوالفقار یا حتی عماد و رضوان دارد.
وقتی گزارشگر بیبیسی فارسی مشاهدات خودش از نواتیم را وحشتناک دانست، به نظرم دیگر کافی بود که همه بدانند صهیونیستها به همان اندازه که در مخفی کردن کشتههایشان کلاه سر همه عالم میگذارند در این حوزه نیز در حال کلاهبرداری و شیادی هستند. آنها برای اینکه افکارعمومی خودشان را قانع کنند که اتفاق خاصی نیفتاده، گزارشی را از نواتیم منتشر کردند، ولی اجازه انتشار هیج تصویری از رامون، پالماخیم و تلنوف و همچنین صنایع خاص نظامی در شهرک صنعتی عسقلان و اسدود را به هیچ عنوان ندادند. به هر حال، موشکهای با این قدرت به این 4 پایگاه مهم و راهبردی صهیونیستها اصابت کرد و تلفات و خسارت سنگینی برای آنها به همراه آورد....
7.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه زمانی آنجلینا جولی برای ایران برمیخیزید
ولی الان برای دانشجویان آمریکایی لال شده