eitaa logo
🔮من دیپلمات نیستم، من انقلابی ام، حرف را صریح وصادقانه میگویم. 💎
906 دنبال‌کننده
19.9هزار عکس
22هزار ویدیو
94 فایل
انقلابی بودن میعارنیست انقلابی ورهروماندن پای ارزشهاهنراست من انقلابیم ۵۷ گروه میثاق با شهدا https://eitaa.com/joinchat/2230386699C64b9b33430
مشاهده در ایتا
دانلود
🔰 هنیه روز ۳ آگوست را روز جهانی حمایت از غزه اعلام کرد 🔸اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس روز ۳ آگوست را به عنوان روز جهانی حمایت از غزه و اسرا اعلام کرد و گفت: ما خواستار برگزاری تظاهرات گسترده و مشارکت فعال مردمی در این روز برای دفاع از اسرا و مردم غزه هستیم.
10.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 رئیس‌جمهور در اولین دیدار سرزده بعد از جلسه هیئت دولت با خانواده شهید آل هاشم نماینده سابق ولی فقیه دیدار کرد
🔰 سوابق دکتر محمد رضا عارف در یک نگاه
👈 | رهبر انقلاب صبح امروز در مراسم : همه میدانند که بنده نسبت به مسائل فرهنگی خیلی حسّاسم... لکن امروز از لحاظ زمانی: اولویّت با مسائل اقتصادی است. یک تحرّک اقتصادی حساب‌شده‌ی قوی پیگیر مورد نیاز است. ۱۴۰۳/۵/۷
📜 هشت توصیه روز تنفیذ 👈 اقتصاد؛ اولویت دولت چهاردهم 🔹️رهبر انقلاب اسلامی صبح امروز در مراسم تنفیذ حکم چهاردهمین دوره ریاست جمهوری اسلامی ایران‌ (۱۴۰۳/۵/۷)، توصیه‌هایی را برشمردند که در این اطلاع‌نگاشت مرور میشود.
📢 تقدیر رهبر انقلاب اسلامی در مراسم تنفیذ چهاردهم از نقش آقای مخبر و هیئت دولت در مدیریت امور کشور در دوماه پس از شهادت رئیس‌جمهور 📜 رهبر انقلاب صبح امروز در مراسم : بنده لازم میدانم نقش سرپرست محترم ریاست جمهوری، جناب آقای مخبر را و هیئت دولت را در مدیریّت امور کشور در این حدود دو ماه یادآوری کنم و از این آقایان تشکّر کنم؛ نقش مهمّی را ایفا کردند و توانستند به فضل الهی کشور را در وضعیّت آرامش و با روحیه‌ی عمومی خوب مردم به انتخابات برسانند و انتخابات را به بهترین وجهی به پایان ببرند.
3.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
| توصیه رهبر انقلاب در مراسم به برخورد فعال در مقابل امواج و حوادث جهانی نظیر هوش مصنوعی و...
2.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻 ارتشش را فرستاده المپیک ارتشی که 40 هزار انسان کشته نه از ورزش اسرائیل را حذف کردند نه به رفتارش گلایه کردند چه کسانی؟ همان هایی که روسیه را به خاطر جنگ اوکراین از جام جهانی و المپیک کنار گذاشتند. ما با چنین جهانی طرفیم.
فرش تبریز راهی المپیک ۲۰۲۴ پاریس شد 🔹المپیک ۲۰۲۴ فرصتی دیگر برای فرش تبریز است تا بار دیگر، پس از پرچم‌داری در المپیک و جام جهانی سال‌های اخیر، هنر دست تبریز و فرهنگ ایرانی را به جهانیان نشان بدهد. 🔹المپیک ۲۰۲۴ فرصتی دیگر برای فرش تبریز است تا بار دیگر، پس از پرچم‌داری در جام جهانی سال‌های ۱۹۹۸ فرانسه، ۲۰۰۲ کره جنوبی و ژاپن، ۲۰۰۶ آلمان، ۲۰۱۰ آفریقای جنوبی، ۲۰۱۴ برزیل، ۲۰۱۸ روسیه، ۲۰۲۲ قطر، المپیک سال‌های ۲۰۱۶ ریو و ۲۰۲۰ توکیو، هنر دست تبریز را به جهانیان نشان بدهد. tn.ai/3129273