eitaa logo
🔮من دیپلمات نیستم، من انقلابی ام، حرف را صریح وصادقانه میگویم. 💎
912 دنبال‌کننده
19.7هزار عکس
21.7هزار ویدیو
94 فایل
انقلابی بودن میعارنیست انقلابی ورهروماندن پای ارزشهاهنراست من انقلابیم ۵۷ گروه میثاق با شهدا https://eitaa.com/joinchat/2230386699C64b9b33430
مشاهده در ایتا
دانلود
4.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این موجود خبیث که با دروغ تجاوز نیروهای امنیتی به زنان در زندان و ایجاد آشوب در محیط دانشگاه از دانشگاه اخراج شده بود با دستور مستقیم و پیگیری ظفرقندی دیروز به دانشگاه برگشت. این ناپاک خبیث از فعالان فتنه فواحش است که در توئیت های خود پیامبران خدا را العیاذ باالله دیوانه خطاب کرده بود و به نیز گفته بود. تروریست. جالبه که هیچ عذرخواهی هم در میان نبوده! به نظرم اسم این کارهای دولت را نفاق ملی بگذاریم به حقیقت نزدیکتر است . 🍃🌸🌿🌸🍃🌸🌿🌸
🔮من دیپلمات نیستم، من انقلابی ام، حرف را صریح وصادقانه میگویم. 💎
این موجود خبیث که با دروغ تجاوز نیروهای امنیتی به زنان در زندان و ایجاد آشوب در محیط دانشگاه از دانش
⭕️ دولت پاکدستی و خوشنامی 🔹بی تردید دولت پزشکیان تا همین الان در پاکدستی و خوشنامی رکورد همه دولتهای بعد از انقلاب را شکسته است. با جدید ترین انتصابات پزشکیان آشنا می شویم : ▪️شهرام دبیری (معاون امور مجلس رئیس جمهور) او در سال 1399 به عنوان ، رئیس شورای شهر تبریز در جریان رسیدگی به پرونده فساد در شهرداری این شهر توسط ضابطین قضایی بازداشت شده بود! ▪️حمید پور محمدی (رئیس سازمان برنامه و بودجه در دولت پزشکیان) او به عنوان متهم در پرونده فساد ۳۰۰۰ میلیاردی دستگیر شده است. ▪️معصومه آقاپور علیشاهی( معاون امور زنان و خانواده رییس‌جمهوری) او به علت «عدم التزام عملی به اسلام» در انتخابات اخیر مجلس، رد صلاحیت شده است. ▪️و این فاجعه همچنان ادامه دارد...! 🔹دولت پزشکیان نیازی به دشمن و مخالف ندارد و ترکیب بی نظیر آن، دو نتیجه مثبت و یک نتیجه منفی در پی خواهد داشت : ▪️نتیجه منفی : در دولت پزشکیان مردم معنای واقعی بیچارگی و قدر زمان روحانی و دولت او را خواهند دانست. ▪️نتیجه مثبت اول: دولت پزشکیان توسط خودش سقوط خواهد کرد. (بدون نیاز به استیضاح و...) ▪️نتیجه مثبت دوم : این دولت ته مانده آبروی اصلاحات ، خاتمی ، روحانی ، ظریف و سایر حامیان پزشکیان را به باد فنا خواهد داد!
🔺 اولین پیام سفیر ایران در بیروت بعد از جراحت سفیر ایران در لبنان در ایکس نوشت: 🔹باعث افتخار و سرافرازی من است که در پی عملیات تروریستی هولناک روز گذشته در لبنان، خونم با خون مجروحان ملت شریف لبنان در هم آمیخته شد؛ لبنان این کشور سرافراز که از روز نخست عملیات طوفان الاقصی در نوار غزه عزتمندانه و باسربلندی ایستادگی کرده است.
685.7K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺 اعتراض جوانان لبنانی به حضور خودروهای سازمان ملل همزمان با عملیات‌های تروریستی در بیروت
2.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺 خبرنگار صداوسیما در لبنان: علاوه بر لپ‌تاپ‌ها، حتی تلفن‌های ثابت و صفحات خورشیدی تولید برق هم منفجر شده‌اند
1.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺یک شهید و ۱۰۰ زخمی در انفجارهای امروز لبنان 🔹وزارت بهداشت لبنان با انتشار اطلاعیه‌ای در گزارش مقدماتی خود از تلفات انفجارهای امروز در این کشور اعلام کرد در پی انفجار دستگاه‌های بی‌سیم، یک نفر به شهادت رسیده و بیش از ۱۰۰ نفر مجروح شده‌اند.
8.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺 گزارش خبرنگار الجزیره از محل انفجارهای جدید لبنان 🔹با زیرنویس فارسی
2.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺 برخی انفجارهای امروزِ لبنان هنگام تشییع شهدای مقاومت در ضاحیه رخ داده‌ است 🔹خبرنگار اسپوتنیک می‌گوید که بی‌سیم‌های مدل «باوفنگ» در مناطق مختلف لبنان و بیروت منفجر شده است.
761.4K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺 انفجارِ چند دستگاه ارتباطیِ دیگر در بیروت 🔹المیادین گزارش‌ها دربارۀ انفجار در بیروت را تأیید کرد و گفت چند دستگاه ارتباطی دیگر در بیروت و در چند منطقۀ لبنان منفجر شده است.