14.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اسامی زیبای خداوند را تا حالا فقط عربی شنیده بودیم
حالا ،
با همون تن عربی تواشیح اسماءالحسنی که بارها از صدا و سیما شنیدیم، این اجرا رو به زبان شیرین فارسی ببینیم و بشنويم ....
🌺🌺
🔴استوری جواد قارایی ایرانگرد و مستند ساز
▪️ برسد به دست آنها که به من میگفتند چرا می گویی ایران باید مسلح به سلاح هسته ای و قدرت نظامی بالا باشد.
▪️عزیزان سلاح هسته ای بازدارنده جنگ است و از نابودی جلوگیری می کند. اگر داشتن سلاح هسته ای خلاف و بد بود قدرتهای بزرگ جهان به تعداد بسیار زیاد نداشتند و ذخیره نمی کردند. اگر به فکر منافع ملی هستید، باید از قدرت نظامی ایران دفاع کنید. اگر به فکر منافع شخصی هستید که هیچ
9.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
5.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 هدیه ویژه یمنی ها به ابوعلی، محافظ شهید سیدحسن نصرالله که بیشتر عمرش را در کنار او گذراند.
4.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 پارسال ماه مبارک رمضان کسانی بودند که امسال بین ما حضور ندارند!
[ آه از آن رفتگان بی بازگشت🥀🖤🕊️ ]
2.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 لحظاتی از کاشت ۳ نهال توسط رهبر انقلاب
رهبر انقلاب پساز کاشت ۳ نهال در روز درختکاری: با تخریب جنگلها و تبدیل کاربری اراضی کشاورزی مقابله شود
🔹رهبر انقلاب درختکاری را اقدامی سودآور، آیندهنگری و تولید ثروت برشمردند و با تأکید بر لزوم توجه جدی به نهضت ملی درختکاری که پارسال در دولت شهید رئیسی آغاز شد، فرمود: همهٔ مردم در موضوع درختکاری بهعنوان یک عمل صالح و حسنه مشارکت داشته باشند تا با افزایش درختان، محیط زندگی و زیست طراوت و صفا پیدا کند.
🔹حضرت آیتالله خامنهای اقدام کاشت هرسالهٔ نهال را یک اقدام نمادین جهت یادآوری این نکته دانستند که «کاشت درخت فقط مربوط به سن جوانی نیست و همهٔ افراد در سنین مختلف باید بهسمت این کار مهم و بزرگ و لازم و زیبا شوق و انگیزه پیدا کنند».
🔹رهبر انقلاب با تاکید بر اینکه درختکاری یک سرمایهگذاریِ سودآور از جهات مختلف و تولید ثروت است، افزودند: کاشت درخت با هر انگیزهای چه برای بهرهمندی از میوهٔ درختان مُثمر و چه برای استفاده از چوب درختانی که چوب آنها باارزش است، یک اقدام کاملاً سودآور است که در آن ضرر وجود ندارد.
🔹ایشان درخت و کشتزارها را عامل سلامت هوا دانستند و با تأکید بر اهمیت بالای محیط زیست، خاطرنشان کردند: درختان و گیاهان رویشی علاوه بر بهبود هوا موجب طراوت محیط زندگی و محیط زیست و طراوت روحی انسانها نیز میشوند زیرا درختان و گیاهان چشمنواز و دلنواز هستند.
📷 کاشت نهال توسط رهبر انقلاب در روز درختکاری