eitaa logo
🔮من دیپلمات نیستم، من انقلابی ام، حرف را صریح وصادقانه میگویم. 💎
908 دنبال‌کننده
19.8هزار عکس
21.8هزار ویدیو
94 فایل
انقلابی بودن میعارنیست انقلابی ورهروماندن پای ارزشهاهنراست من انقلابیم ۵۷ گروه میثاق با شهدا https://eitaa.com/joinchat/2230386699C64b9b33430
مشاهده در ایتا
دانلود
2.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺️ «ما از مرگ فلسطینی‌ها حرف می‌زنیم و تو می‌خندی؟ از خودت خجالت بکش». 🔹این بخشی از سخنان انتقادی مارک بوتنگا، عضو پارلمان اتحادیه اروپا خطاب به اسلاپکا، وزیر اتحادیه اروپای لهستان است که هنگام سخنرانی اعضا درباره بحران انسانی در غزه می‌خندید.
8.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دیدگاه های رهبر انصار الله یمن امشب دوباره خاطرات سید مقاومت شهید سید حسن نصرالله را زنده کرد.
نیروی دریایی یمن به رهبری انصار الله در حال حاضر تنگه باب المندب را به روی عبور کشتی های نیروی دریایی آمریکا و غیرنظامیان بسته است و اعلام کرده است هیچ کشتی آمریکایی و اسرائیلی اجازه عبور ندارد و در صورتیکه یک کشتی بخواهد بدون اجازه عبور کند عاقبت بدی خواهد داشت.. نیروی دریایی ایالات متحده در دریای سرخ و خلیج عدن نیز اکنون به عنوان هدف مستقیم معرفی شده است. ایالات متحده به انجام پروازهای شناسایی از عربستان سعودی و آفریقا برای حمله جدید به یمن ادامه می دهد. این تنگه اکنون برای ایالات متحده بسته است و به زودی درگیری های خشونت آمیز بیشتری رخ خواهد داد. اگر ترامپ می خواهد در یمن موفق باشد، آخرین قمار بزرگ خود را با تلاش برای فرود آوردن نیروها در قبرستان امپراطوری ها انجام خواهد داد.
🔮من دیپلمات نیستم، من انقلابی ام، حرف را صریح وصادقانه میگویم. 💎
دیدگاه های رهبر انصار الله یمن امشب دوباره خاطرات سید مقاومت شهید سید حسن نصرالله را زنده کرد.
سید عبدالملک الحوثی، رهبر انصار یمن گفت: محیطی در وجدان مردم دنیا شکل گرفته است که ترس از آمریکا بیشتر از ترس از عذاب الهی است، آنها باید متوجه شوند که با چه اشتباه و خطر بزرگی روبرو هستند، وقتی مردم گرفتار ترس و وحشت می شوند، آمریکا بیشتر "به این خشونت "متوسل می شود و این وضعیت خطرات زیادی را برای مردم به همراه دارد وی ادامه داد: تلاش کشور ما برای حمایت از مردم فلسطین ممنوعیت کشتیرانی اسرائیل است و واضح است که این تصمیم تنها مربوط به دشمن اسرائیل است، موضع یمن با هدف فشار بر دشمن اسرائیل برای باز کردن گذرگاه ها برای ورود کمک های بشردوستانه به غزه و پایان دادن به قحطی است. وی افزود: در حال حاضر گرسنگی وجود دارد و تشنگی نیز به آن افزوده شده است. شرایط پس از فاجعه بزرگی که ۱۵ ماه است مردم فلسطین در غزه تجربه می‌کنند، سخت‌تر می‌شود. شرایطی که مردم فلسطین در غزه زندگی می‌کنند عادی نیست. بستن گذرگاه‌ها توسط دشمن اسرائیل باعث آسیب‌های بزرگ و درد و رنج واقعی مردم فلسطین در غزه شده است. وی افزود: ما به عنوان مردم یمن، ملتی با ایمان و خرد هرگز نمی توانیم نسبت به آنچه در غزه می گذرد بی تفاوت بمانیم، کشور ما 15 ماه است که از انتفاضه الاقصی حمایت می کند و با مقابله با نسل کشی در کنار مردم فلسطین ایستاده است. اگر آمریکا با دشمن ما یعنی اسرائیل همکاری کند و در غزه نسل‌کشی کند، این خط قرمز است و نمی‌توانیم سکوت کنیم.» وی ادامه داد: تعهدات قانونی و انسانی برای همه وجود دارد، اما در جامعه بین المللی همه از تعهدات خود کوتاهی می کنند، در جهان اسلام حتی از تعهدات انسانی، دینی و اخلاقی که مربوط به امنیت و منافع ملی است، غفلت می شود. من به مردم خود اطمینان می دهم که صرف نظر از تحولات، موقعیت ما قوی و مستحکم است. ما به خدا توکل می کنیم، به او توکل می کنیم و از تجربیات خود در درگیری ها درس می گیریم." «هدف آمریکا این است که کل منطقه را زیر دست دشمن اسرائیل قرار دهد و سیستم استثماری را تحمیل کند، ما هرگز نمی‌توانیم هیچ یک از اینها را بپذیریم. ما تسلیم شدن در برابر دشمن را نخواهیم پذیرفت و اجازه نخواهیم داد به اهداف تهاجمی خود برسند. آمریکا و اسرائیل مرتکب جنایت، حملات، ایجاد تنش و بحران می شوند و به حمله و اشغال کرانه باختری، لبنان و سوریه ادامه می دهند. "آمریکا و اسرائیل منشأ شر و خطر در منطقه و جهان هستند. اسرائیل هر عهد و پیمانی را زیر پا می گذارد و از هر تعهدی دست می کشد." آمریکایی ها تجاوزات خود به کشور ما را به عنوان راهی برای مجازات مردم ما به دلیل مواضع شرافتمندانه، شجاعانه و مصمم خود در کنار مردم فلسطین معرفی می کنند. هم ایالات متحده و هم اسرائیل از ایدئولوژی صهیونیستی استقبال می کنند، پروژه صهیونیستی را پذیرفته و بر اساس آن عمل می کنند.» «تجاوز آمریکا به هدف خود یعنی تضعیف توان نظامی کشورمان نخواهد رسید. موضع ما ناشی از تعهدات اعتقادی، انسانی، اخلاقی و مذهبی است. ناوهای هواپیمابر و کشتی‌های جنگی آمریکایی هدف ما خواهند بود و تا زمانی که آمریکایی‌ها به تجاوزات خود ادامه دهند، ممنوعیت عبور شامل آنها خواهد شد.» نیروهای مسلح ما پاسخ دادن به تجاوزات آمریکا را آغاز کرده اند و این انتخاب، تصمیم و رویکرد ما تا زمانی است که تجاوزات آمریکا علیه کشورمان ادامه دارد. پ. ن: باید به احترام این مرد و ملتش ایستاد.
471.6K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یادتون میاد درباره جریان خاصی که در صدا و سیما سعی داره تروریست های وحشی تحریر الشام را به عنوان مردم مبارز یا مسلحین مردمی معرفی کند. گویا این جریان محدود اما پر نفود علاقه شدیدی به تطهیر تروریست های منطقه در ذهن مردم دارند. نویسنده متن خبر برای مجری نوشته که به تروریست‌های جدایی طلب بلوچستان پاکستان بگوید مسلحین مخالف دولت مرکزی. این تروریست ها بیشتر از آنچه که برای پاکستان خطر داشته باشند برای ایران خطرناک هستند و سازمان های اطلاعاتی بریتانیا پشت سر آنها هست. یعنی این حجم از حماقت را باور کنیم؟ آقایان مدیران گرامی صدا و سیما بیدار هستید ان شاء الله؟
جنگ‌های ۱۲ ساله ایران و عثمانی بین سال‌های ۹۵۷ تا ۹۶۹ خورشیدی (۱۵۷۸ تا ۱۵۹۰ میلادی) در بخش‌های بزرگی از مناطق غربی و شمال‌غرب ایران به وقوع پیوست. دولت عثمانی با نقض یکطرفه پیمان صلح آماسیه با تمام قوا به سوی مرزهای ایران یورش آورد. از آن ترک های عثمانی بوزقورد نشان بدهید قابل توجه پان ترکها
11.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 لحظاتی از اجرای سرود جمعی دانشجویان در دیدار با رهبر انقلاب
23.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فیلم کامل شعرخوانی آقای محمد رسولی از تهران که رهبر انقلاب پس از آن گفتند «هر بیتش یک آفرین داشت!»؛ در دیدار شاعران در شب ولادت کریم اهل‌بیت امام حسن(علیه‌السلام)👌 بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران نمی‌سوزد نمی‌دانی مگر در شعله‌ها ایمان نمی‌سوزد گمان بردی که این بار این حکایت فرق خواهد کرد؟ خدا فرعون را یک بار دیگر غرق خواهد کرد هر آنچه داشتی رو کرده‌ای، این آخرین برگ است سر جان شرط می‌بندم، قمار آخرت مرگ است ولی ما وعده‌حقیم و از باطل نمی‌ترسیم شهادت آرزوی ماست، از قاتل نمی‌ترسیم به کف پیراهنی خونین، کسی از راه می‌آید خدا زنده است ای مردم، ولی‌الله می‌آید به استقبال او فریاد شد: انّا علی العهدی کسی که هست عیسی از حواریون او مهدی
💳 استعلام موجودی و آخرین اخبار کالابرگ در بله! اعتبار کالابرگ دهک‌های اول تا هفتم شارژ شده و سرپرستان خانوار می‌تونن، موجودی کالابرگ خودشون رو در بله استعلام کنن. ‌ 🔰 استعلام موجودی، پشتیبانی و کانال اخبار کالابرگ در بله: 🔹استعلام موجودی کالابرگ 👈🏻 @fcs_bot 🔹پشتیبانی کالابرگ 👈🏻 @Fcssupport1463_bot 🔹جدیدترین اخبار کالابرگ 👈🏻 @kalabarg ‌ 📌 نکته: اخبار و اطلاع‌رسانی‌های کالابرگ رو فقط از کانال‌ها و بازوهای با تیک رسمی که در این پست معرفی شده☝🏼 دنبال کن. ‌ 🆔 کانال رسمی بله | @info
18.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥کلیپ 🛑دعای روز شانزدهم ماه مبارک رمضان 🔴با نوای : برادر عزیز و طلبه گرامی حجت‌الاسلام خاکی ‼️تدوین گر:برادرعزیزوطلبه گرامی آقای خداداده 📅۱۴۰۳/۱۲/۲۷ 🇮🇷
علمای یمن: جهاد علیه متجاوزان به یمن واجب شرعی است 🔹انجمن علمای یمن در بیانیه‌ای اعلام کرد که مقابله با تجاوز آمریکایی-انگلیسی و جهاد علیه آن‌ها واجب شرعی و فریضۀ دینی است. 🔹علمای یمن تأکید کردند: «پیشاپیش از هرگونه تصمیمی از جانب رهبران مؤمن یمن در پاسخ به این تجاوزات، قاطعانه حمایت می‌کنیم». بفرما عکس العمل علمای یمن پا به پای رزمندگان شجاع انصارالله و عکس العمل علمای مبل نشین ما در پشتیبانی از رهبر معظم انقلاب اسلامی در مقابله با جریانات سیاسی شیعه آنگلیسی و اسلام آمریکایی واحزاب خائن در قم ؟!!!