eitaa logo
🔮من دیپلمات نیستم، من انقلابی ام، حرف را صریح وصادقانه میگویم. 💎
908 دنبال‌کننده
19.8هزار عکس
21.8هزار ویدیو
94 فایل
انقلابی بودن میعارنیست انقلابی ورهروماندن پای ارزشهاهنراست من انقلابیم ۵۷ گروه میثاق با شهدا https://eitaa.com/joinchat/2230386699C64b9b33430
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از کیهان آنلاین
🔹 پنج شنبه ۱۰ آذر ۱۴۰۱ 🔻نشانی ما در پیام‌رسان‌های سروش، آی‌گپ، ایتا @kayhannewspaper
6.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥یکی از لیدرهای اغتشاشگر موتور بالاخونش روشن شده تازه دوزاریش داره میوفته :))
2.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
-امروز چهلمین روز شهادت شهید آرمان علی وردی است هدیه به محضر این شهید والامقام وهمه شهدا
یاد ۸ شهید ترور بخش چابکسر گرامی باد بعضی وقتها ، لحظات شیرین خیلی زود تلخ میشود ۰ یکی از شهدای ترور بخش چابکسر ، سردار شهید نصرالله تفاوت می‌باشد که در ساعت ۹/۳۰ شب نهم آذر سال ۶۲ در چند قدمی نامزد یک‌ماهه اش توسط منافقین کوردل ترور و به شهادت می‌رسد ۰ این عکس شب آن روز عقد کنان نصرالله می‌باشد که داماد با لباس فرم سپاه در بین همکاران و دوستان حضور دارد ۰ یک ماه بعد همین جا ( کردمحله قاسم آباد علیا ) محل شهادت ایشان شد !!! وقتی نصرالله محاسنش را از هر دو طرف ( جلو و عقب ) شانه میزد ، به ایشان عرض کردم ؛ شانه شما دنده عقب هم دارد ؟ ایشان فرمودند : « از هر دو طرف شانه میزنم تا شیطان نفوذ نکند ۰۰۰ »
489.7K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥اعتصاب اجباری بلای جان رانندگان!/لزوم برخورد دستگاه های امنیتی 🔸برخی افراد ناشناس با استفاده از تاریکی شب و گذاشتن میخ برسر راه رانندگان ماشین های سنگین مشکلات زیادی را برای این رانندگان ایجاد کرده‌اند. 🔸بسیاری از رانندگان خواستار برخورد سریع با برهم زنندگان امنیت جاده ها هستند چرا که این قبیل اقدامات موجب خسارات فراوان به این رانندگان شده است.
⭕️سلامی: ‌اجازه نمی‌دهیم آرامش ‌مردم را برهم زنند/هرچه درد و بلای این مردم است، به ما بخورد. فرمانده کل سپاه: 🔹آن‌ها که نمی‌توانند پیشرفت ایران اسلامی را در دنیا ببینند، بذر فتنه را در قلوب جوانان می‌افکنند و حتی امروز در شکست تیم فوتبال ایران به نیابت از این دشمنان در کشور جشن می‌گیرند، اگرچه برای ما اهمیتی ندارد. 🔹تمام‌شکوه و عظمت یک‌کشور، بر امنیت استوار است و دشمن همین را نشانه گرفته و نمی‌خواهد آسایش و آرامش برای این مردم باشد و از رفاه مردم ناخشنودند. 🔹تا پای جان، پای مردم و این نظام و مملکت می‌مانیم و با جوانان فریب‌خورده و دست در دست هم ‌بر روی دشمن ایران اسلامی و این مردم عزیز شمشیر خواهیم کشید. 🔹اجازه نمی‌دهیم کسی آرامش این مردم را به هم بزند، آرزو می‌کنیم که هرچه درد و بلای این مردم است، به ما بخورد.
8.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 روایت فرمانده کل سپاه پاسداران از پیام وزیرامورخارجه یکی از کشورهای همسایه از عصبانیت و کلافگی آمریکایی ها از رهبرانقلاب و ایران اسلامی!
600.8K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥آزمایش موشکی مقاومت فلسطین در غزه ▪️خبرگزاری فلسطینی شهاب اعلام کرد که مقاومت فلسطین در نوار غزه صبح امروز در چارچوب تقویت توانایی‌های خود، سه موشک آزمایشی را به سمت دریای مدیترانه شلیک کرد.
⭕️برخورد حاج احمد متوسلیان با نیروی کومله