eitaa logo
🔮من دیپلمات نیستم، من انقلابی ام، حرف را صریح وصادقانه میگویم. 💎
907 دنبال‌کننده
19.9هزار عکس
22هزار ویدیو
94 فایل
انقلابی بودن میعارنیست انقلابی ورهروماندن پای ارزشهاهنراست من انقلابیم ۵۷ گروه میثاق با شهدا https://eitaa.com/joinchat/2230386699C64b9b33430
مشاهده در ایتا
دانلود
🔰پیام دکتر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی به ملت رشید ایران 🔸بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم 🔸تحمیل توقف تهاجم به دشمن متجاوز بدون پذیرش درخواست دشمن دربارهٔ غنی‌سازی و برنامهٔ موشکی ایران یعنی ما خواسته‌های دشمن را به هیچ می‌گیریم و صرفاً در جهت منافع ملت بزرگ و قهرمان ایران پیش خواهیم رفت و با بی اعتمادی مطلق به دشمن، هر لحظه دست به ماشه آمادهٔ پاسخگویی قاطع به هر عمل تجاوزکارانه هستیم. 🔸تحت الطاف الهی و با رهبری حکیمانهٔ رهبر معظم انقلاب، اتحاد تاریخی و موقعیت‌شناسی ملت رشید ایران و مقاومت دلیرانهٔ نیروهای مسلح، دشمن جنایتکار، سرانجام با وجود آنکه دستش به خون پاک‌ترین و شجاع‌ترین فرزندان این ملت آغشته شد، اما بدون دستیابی به اهداف اصلی شرورانهٔ خود عقب نشست. 🔸دست پرقدرت ملت ایران با عاملیت نیروهای مسلح بارها سر بی ارزش دشمن صهیونیست رابه سنگ کوبید؛تصویر نفوذناپذیری گنبد اصطلاحاً آهنین را بی‌اعتبار ساخت؛ شهرهای اشغالی را ویران کرد؛ مراکز مهم نظامی وامنیتی را به آتش کشید و به آمریکای جنایتکار نیز در پایگاه نظامی‌اش پاسخ متناسب داد و همچنین با رشادت و ایستادگی و همدلیِ فرزندان دلیرش جانانه از دستاوردهای هسته‌ای و موشکی خود صیانت کرد و گلوی دشمن را بدون اینکه ظرفیت آفندی‌مان کاهش پیدا کند، تا آخرین دقیقه فشرد. 🔸ما گریبان دشمن جنایتکار و کودک‌کش که کودکان و زنان و غیرنظامیان ما را بی‌رحمانه به شهادت رساند و به مناطق مسکونی و بیمارستان‌ها و مرکز بهزیستی و آمبولانس‌ها و سایر مراکز خدماتی و امدادی و غیرنظامی حمله کرد، رها نخواهیم کرد. 🔸بر تمام ما مسئولین فرض است که نقاط آسیب‌پذیر موجود را شناسایی و ترمیم کنیم و به ملت سربلند ایران اطمینان می‌دهیم که به یاری خداوند متعال، توان نظامی آفندی و پدافندی، امنیتی، اطلاعاتی و اجتماعی را در همهٔ ابعاد ارتقا خواهیم داد. 🔸فهم دقیق، شجاعت، اتحاد و موقعیت‌شناسی ملت ایران درخشان‌ترین برگ این چند روز مقاومت جانانه بود و دشمن را تا سالیان سال از ایران و ایرانی نا امید کرد. شکست اصلی دشمن ایران، ناامیدی محض از ایرانیان بود. ملت ایران فصل جدیدی در تاریخ معاصر رقم زد و به جهانیان درس میهن‌دوستی و اتحاد و رشادت داد؛ جهان یکصدا همدلی تاریخی ملت ایران را ستایش خواهد کرد. 🔸سازمان ملل، آژانس هسته‌ای، نهادهای بین‌المللی وحقوق بشری در این برهه تاریخی روسیاه شدند و این مردم ایران بودند که زیر آماج شدیدترین حملات نظامی و عملیات‌های روانی، یکدیگر را در آغوش کشیدند و با صبر و شجاعت در کنار ایران عزیز ایستادند؛ ‌ ملت ایران⁩ روسفید و پیروز ابدی تاریخ است. 🔸محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی
5.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 زاکانی: قطعه ۴۲ بهشت زهرا محل دفن شهدای تجاوز رژیم صهیونیستی است 🔸شهردار تهران: چند ملک آسیب دیده را خریداری می‌کنیم و به عنوان سنبل جنایت رژیم صهیونیستی، به همین شکل نگه می‌داریم.
🔻هنوز یک روز از آتش‌بس پر تردید نگذشته؛ هنوز پیکر فرماندهان و دانشمندان شهیدمان که به دست اسراییل و با چراغ سبز آمریکا مظلومانه به شهادت رسیدند به خاک سپرده نشده؛ هنوز آوار جنگی که با تله مذاکره بر سر کودکان و زنان این سرزمین فرود آمد کامل جمع آوری نشده؛ اما دوباره زمزمه مذاکره و آمادگی گفت و گو با دشمنی که چند شب پیش از تغییر رژیم سخن می‌گفت و مراکز هسته‌ای ما را بمباران کرد از زبان مسئولان و نزدیکان دولت به گوش می رسد. عبرت نمی گیرند؟! آنچه ما را وارد جنگ کرد دلخوشی به نتیجه مذاکره بود و آنچه دشمن را وادار به توقف جنگ کرد قدرت ما بود نه دیپلماسی منفعلانه. 👤 شمس
📸 پیامک دبیرکل ناتو به ترامپ و تبریک بابت حمله به ایران! 🔸مارک روته (دبیرکل هلندی ناتو) با ارسال پیامکی به ترامپ از او به خاطر تصمیمش برای حمله به تأسیسات هسته‌ای ایران تشکر کرد.
7.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 دنیا خیلی زود می‌گذره... 🔺شهدا را یاد کنیم، ولو با یک صلوات 🔻شهید محمدمهدی طهرانچی
7.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 کنایه سنگین نماینده روسیه در جلسه شورای امنیت؛چرا اسرائیل پس از تجاوزش به ایران همچنان اینجا حضور دارد؟ 🔸نماینده روسیه در جلسه شورای امنیت سازمان ملل با موضوع برنامه هسته ای ایران: حضور اسرائیل در این جلسه برای ما خیلی عجیب است چون خودش جزو NPT نیست 🔸چرا اسرائیل باید در جلسه شورای امنیت حضور داشته باشد؟ 🔸ایران نتوانسته از مزایای رفع تحریم‌ها استفاده کند.
11.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 اعتراض ایران به حضور غیرقانونی رژیم صهیونیستی در نشست شورای امنیت 🔸ایروانی در جلسه شورای امنیت سازمان ملل با موضوع برنامه هسته ای ایران: «این رژیم هیچ صلاحیت قانونی یا رویه‌ای برای حضور در این جلسه ندارد. رژیم صهیونیستی نه طرف برجام است و نه مرتبط با قطعنامه ۲۲۳۱؛ حضور او مغایر با رویه‌های جاری شورای امنیت است.» 🔸او همچنین با اشاره به پایان دوره اجرای قطعنامه ۲۲۳۱ در اکتبر ۲۰۲۵، گفت: «خروج یک‌جانبه ایالات متحده از برجام در سال ۲۰۱۸ و اعمال تحریم‌های فراسرزمینی غیرقانونی، نقض صریح قطعنامه ۲۲۳۱ بود. ایران به تعهدات خود پایبند مانده اما آمریکا با حمایت بریتانیا، فرانسه و آلمان، مکرراً مفاد برجام و قطعنامه را نقض کرده‌اند.» 🔸«ریشه وضعیت فعلی کاملاً روشن است؛ بنابراین کشورهای غربی صلاحیت متهم کردن ایران به عدم پایبندی را ندارند.»
🔰 پیکر مطهر فرماندهان شهید تجاوز وحشیانه رژیم صهیونیستی شنبه تشییع می‌شود 🔸روابط‌عمومی سپاه پاسداران: مراسم ملی تشییع پیکر فرماندهان ارشد شهید به همراه دیگر فرماندهان شهید تجاوز وحشیانه رژیم صهیونیستی شنبه ۷ تیر ۱۴۰۴ در تهران از مقابل درب دانشگاه تهران به سمت میدان آزادی از ساعت ۸ صبح با حضور آحاد مردم برگزار خواهد شد. 🔸مراسم تشییع پیکر شهید حسین سلامی و شهید شانه‌ای مسئول دفتر ایشان پنجشنبه ۵ تیرماه ۱۴۰۴ ساعت ۹ صبح در زادگاهشان گلپایگان برگزار می‌گردد.
9.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ️ گزارش خبرنگار شبکه قطری العربی در ویرانه‌های سرزمین‌های اشغالی: ترس، وحشت و سردرگمی در اسرائیل از موشک‌های ایران؛ این حجم گسترده از نابودی و ویرانی در اسرائیل سکانس پایانی جنگ است! 🔸پیروز این میدان موشک‌های ایرانی هستند که توانستند پیشرفته‌ترین سامانه‌های دنیا را شکست دهند و همه را شگفت‌زده کنند. 🔸«احمد دراوشه»، خبرنگار اعزامی قطر به اسرائیل: به اعتراف محافل اسرائیلی و تحلیلگران نظامی آن، موشک‌های ایرانی بسیار دقیق و ویرانگر هستند و همه را شگفت‌زده و غافلگیر کرده‌اند؛ این حجم از خرابی و ویرانی پروپاگاندای اسرائیل راجع به جنگ با ایران را حتی نزد خود اسرائیلی‌ها زیر سوال برده است.
4.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 کارشناس شبکه اسرائیلی i24news: ما هدفی تعیین کردیم که در انجام آن شکست خوردیم؛ ترامپ اشتباه بزرگی کرد 🔸تأسیسات هسته‌ای فردو ایران فقط از درون قابل تخریب است. بیایید دست از توهم و خیال‌پردازی برداریم - این کار فقط از درون یا با صدها بمب که یکی پس از دیگری انداخته می‌شوند، امکان‌پذیر است. 🔸آنچه نگران‌کننده است این است: ما هدفی را برای برچیدن برنامه هسته‌ای ایران تعیین کردیم - اما در انجام آن شکست خوردیم. ایران هنوز اورانیوم غنی‌شده دارد و هنوز تأسیسات فعال (دست‌نخورده) کلیدی دارد. 🔸و من این را با احتیاط فراوان می‌گویم: ایرانی‌ها حرف آخرشان را نزده‌اند. کسانی که شیعیان، جهان عرب یا ایرانی‌ها را درک نمی‌کنند، متوجه نمی‌شوند که به قول بادیه‌نشین‌ها: انتقام سرد گرفته می‌شود. 🔸این یک اشتباه بود. ترامپ واقعاً اشتباه بزرگی مرتکب شد. امیدوارم ما کسانی نباشیم که هزینه اشتباه ترامپ را بپردازیم.