eitaa logo
🔮من دیپلمات نیستم، من انقلابی ام، حرف را صریح وصادقانه میگویم. 💎
907 دنبال‌کننده
19.9هزار عکس
21.9هزار ویدیو
94 فایل
انقلابی بودن میعارنیست انقلابی ورهروماندن پای ارزشهاهنراست من انقلابیم ۵۷ گروه میثاق با شهدا https://eitaa.com/joinchat/2230386699C64b9b33430
مشاهده در ایتا
دانلود
🔰 علیه جلیلی فحاشی می‌کنند تا بی‌کفایتی‌های‌شان دیده نشود 🔸‌«دلیل حملات علیه سعید جلیلی چیست؟» رجانیوز ضمن طرح این پرسش نوشت: تجربه اجرائی برجام و تحولات پس از آن، از جمله تداوم فشارهای خارجی و تکرار عقب‌نشینی‌ها در عرصه دیپلماسی، نشان داد که تحلیل و منطق جلیلی در خصوص سیاست خارجی واقع‌بینانه‌تر بوده است. اما متهمان این وضعیت به‌جای پذیرفتن خطا و عذرخواهی از ملت، ترجیح می‌دهند به جلیلی فحاشی کنند. 🔸رجانیوز نوشت: یک‌ سال از عمر دولت هم گذشت و کارنامه این دولت فرای دعواهای توئیتری و دستاوردسازی‌های سطحی جلوی چشمان مردم است؛ اما حملات و هجمه‌های سیاسیون، سایبری‌ها و بلاگرها به جلیلی نه‌تنها تمام نشده، بلکه به شکل حال‌ به‌هم‌زنی ادامه دارد. 🔸فردی عزل می‌شود، فحشش را به جلیلی می‌دهند؛ فرد دیگری نصب می‌شود به جلیلی نیش می‌زنند؛ سیل می‌آید و زلزله و حادثه طبیعی، بر‌می‌گردند به جلیلی فحاشی می‌کنند. وسط مذاکراتشان آمریکا حمله می‌کند به جلیلی لگد می‌زنند! 🔸امروز جلیلی نه رئیس‌جمهور است؛ نه وزیر است؛ نه پست اجرائی دارد؛ بلکه دولت مخالف او هم روی کار آمده و بحران‌های عجیب بی‌آبی و قطع گاز و قطعی برق را در یک ‌سال رقم زده؛ قیمت ارز را در یک‌ سال صددرصد افزایش داده و ۴۰-۵۰ تومان به بالای ۱۰۰ تومان رسانده؛ تورم افسارگسیخته و گرانی و بی‌برنامه‌گی و...! اما به جلیلی حمله می‌کنند. علت حملات اینها به‌جای عذرخواهی از جلیلی چیست؟ 🔸واقعیت این است که جلیلی حتی در لفظ هم حاضر نیست کوچک‌ترین فحاشی نسبت به مخالفین و منتقدین خود انجام دهد، منطقی را ارائه کرده، که بنیاد و ریشه فکری و گفتمانی این جریان را هدف قرار داده و اینها نمی‌خواهند این منطق و گفتمان دیده شود. ناچارند به فحاشی و حاشیه‌سازی. 🔸در دوره مسئولیت سعید جلیلی به عنوان دبیر شورای عالی امنیت ملی‌، نه‌تنها هیچ‌گونه امتیازی به طرف‌های مقابل اعطا نشد، بلکه ظرفیت هسته‌ای کشور به طور قابل‌توجهی ارتقا یافت. وی با اتکا به راهبرد مقاومت، توانست از بحران‌های پیچیده‌ای همچون حوادث سال ۱۳۸۸ عبور کند؛ بحران‌هایی که از منظر برخی ناظران به‌ دنبال براندازی نظام بودند. https://kayhan.ir/001KDT
7.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 بازتاب افشای اطلاعات خلبانان متجاوز رژیم صهیونیستی به خاک ایران در رسانه‌های خارجی
🔰️هند خرید هواپیماهای آمریکایی را متوقف کرد 🔸در پی افزایش تعرفه‌های آمریکا، هند قرارداد کلیدی خرید شش فروند هواپیمای گشت دریایی بوئینگ را به حالت تعلیق درآورد. 🔸این هواپیماها قرار بود به ناوگان ۱۲ فروندی P-8I نیروی دریایی هند افزوده شود. این قرارداد در ژوئن ۲۰۲۳ توسط وزارت دفاع هند تصویب شد که اکنون در وضعیت بلاتکلیفی قرار گرفته است. 🔸تعلیق این خرید در بحبوحه افزایش تنش‌های تجاری میان دهلی‌نو و واشنگتن، نشانه‌ای از بازنگری هند در اولویت‌های دفاعی و تأکید مجدد بر سیاست ساخت در هند تلقی می‌شود.
25.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 بخشی از اعترافات جاسوسی که اطلاعات هسته‌ای را به اسرائیل لو داده بود
5.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 دست‌نوشته منتشر نشده رهبر انقلاب در تقدیر از مجاهدت سپهبد شهید غلامعلی رشید 🔸حضرت آیت‌الله خامنه‌ای: آقای رشید عزیز بحمدالله در این میدان سربلند است.
🔰 کشف‌و‌ضبط ۱۴۷ دستگاه ماینر غیرمجاز در کشور؛ تهران در صدر 🔸شرکت‌های توزیع نیروی برق کشور: در ادامه برخورد با مراکز استخراج غیرمجاز رمزارز به عنوان یکی از مصادیق تعدی به حقوق عامه مردم، موفق به شناسایی مراکز غیرمجاز و کشف‌و‌ضبط ۱۴۷ دستگاه ماینر غیرمجاز در چندین شهر کشور شدیم. 🔸بیشترین دستگاه غیرمجاز ماینر کشف شده در کشور در روزهای گذشته با تعداد ۸۳ عدد به تهران اختصاص داشته است.
🔰رهبر انصارالله: محاصره غزه با تبانی برخی کشورهای عربی صورت می‌گیرد 🔸عبدالملک الحوثی رهبر جنبش انصارالله یمن در سخنان امروز خود تاکید کرد: دردها و رنج‌های مردم فلسطین برای پنجمین ماه پیاپی در اثر ممانعت از ورود کمک‌های انسانی به نوار غزه تشدید شده است. محاصره نوار غزه با تبانی برخی کشورهای عربی و غربی صورت می‌گیرد و این کشورها در ایجاد فاجعه قحطی بی سابقه در جهان دست دارند.
2.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ایران به جمع ۶ کشور برتر جهان در حوزۀ فناوری ساخت چاپگرهای سه‌بعدی فلزات پیوست.
🔰 کرملین: دیدار پوتین و ترامپ هفته آینده انجام می‌شود 🔸یوری اوشاکوف، دستیار رئیس‌جمهور روسیه: روسیه و ایالات متحده در مورد دیداری بین ولادیمیر پوتین و دونالد ترامپ روسای جمهور دو کشور در هفته آینده توافق کرده‌اند. 🔸در حال حاضر، این اجلاس در حال برنامه‌ریزی است و ما اکنون، به همراه همکاران آمریکایی‌مان، شروع به کار بر روی مسائل خاص کرده‌ایم.
4.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 رهبر انصار الله یمن: تحویل سلاح مقاومت، حماقت است و فقط خواسته ای اسراییل و. آمریکا را تامین میکند 🔸سیدعبدالملک بدرالدین حوثی درباره تحولات منطقه: در مقابل این همه وحشی گیری اسراییل ، اعراب می گویند مقاومت باید سلاحش را تحویل دهد! 🔸مبنای طرح های احمقانه در مورد فلسطین، از سوی دشمن اسرائیلی است.
14.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 رهبر انصارالله یمن: مجاهدین خسارت‌های سنگینی به ارتش اسرائیل وارد کردند بطوری که شرایط برای رژیم صهیونیستی بمنظور اجرای طرح جنایتکارانه‌اش فراهم‌نیست 🔰 الحوثی: وضعیت ارتش اسرائیل متزلزل است رهبر انقلاب یمن: 🔸حجم اقدامات سرکوبگرانه در کرانه باختری بسیار بالاست و بنا بر برخی آمارها، این اقدامات به بیش از ۱۸۰۰ مورد رسیده است. 🔸تشکیلات خودگردان فلسطین هیچ‌گونه حمایتی از مردم در کرانه باختری ارائه نمی‌دهد، بلکه به شکل‌های مختلف با دشمن صهیونیستی همکاری می‌کند. 🔸گزینه‌ی تشکیلات خودگردان فلسطین به‌طور قطع بی ‌فایده و بی ‌نتیجه است؛ در تمام این دهه ‌ها، دشمن به هیچیک از توافقاتی که با تشکیلات داشته، پایبند نبوده است. 🔸دشمن صهیونیستی در تثبیت اشغال و سلطه‌ی کامل خود بر نوار غزه ناکام خواهد ماند و این نبرد را به خواست خدا به سرانجام نخواهد رساند. 🔸وضعیت ارتش اسرائیل متزلزل است، چرا که در پی تجاوز به نوار غزه، متحمل خسارت‌های سنگینی شده است. 🔸اگر دشمن صهیونیستی دست به تلاش برای اشغال کامل نوار غزه بزند، این نشان می ‌دهد که دیگر هیچ اهمیتی برای سرنوشت اسرای خود قائل نیست.