eitaa logo
🔮من دیپلمات نیستم، من انقلابی ام، حرف را صریح وصادقانه میگویم. 💎
916 دنبال‌کننده
19.6هزار عکس
21.5هزار ویدیو
93 فایل
انقلابی بودن میعارنیست انقلابی ورهروماندن پای ارزشهاهنراست من انقلابیم ۵۷ گروه میثاق با شهدا https://eitaa.com/joinchat/2230386699C64b9b33430
مشاهده در ایتا
دانلود
3.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 یک دروغ دیگر از مدعیان اصلاحات؛ فیلم لحظه ورود تعدادی از زندانیان امنیتی به سالن اندرزگاه شماره ۷ زندان اوین منتشر شد 🔸پس از طرح ادعاهایی سراسر کذب مبنی بر ضرب و شتم برخی از مددجویان در زمان انتقال مجدد به بازداشتگاه اوین و شکستن سر و صورت و خونی شدن لباس و بدن آنها، فیلم لحظه ورود تعدادی از زندانیان امنیتی که مصداق همین خبرها بودند به سالن اندرزگاه ۷ زندان اوین منتشر شد.
3.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 اتفاق عجیب در تلویزیون "اسرائیل"؛ خبرنگار صهیونیست وسط پخش زنده پیراهنش را پاره کرد! 🔸در اتفاقی کم‌سابقه، برنامه زنده کانال ۱۴ تلویزیون رژیم صهیونیستی شاهد اقدام نمادین و جنجالی «گای مروز» روزنامه‌نگار اسرائیلی بود. 🔸او در اعتراض به تصمیم بنیامین نتانیاهو برای اشغال نوار غزه و در سوگ نظامیانی که به گفته او قربانی این تصمیم خواهند شد، ناگهان پیراهن خود را در استودیو پاره کرد.
22.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 توزیع آب آشامیدنی بین مردم مقاوم و جنگ زده در شمال غزه به یاد شهید سید ابراهیم رئیسی
🔰پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری باز هم سخنان رئیس جمهور را سانسور کرد 🔸محسن مهدیان، مدیرعامل همشهری گزارشی از دیدار مدیران رسانه ها با رئیس جمهور ارائه کرده است. 🔸آقای مهدیان نوشته پس از ذکر دغدغه هایش با رئیس جمهور مبنی بر سوءاستفاده از شعار وفاق برای کنار گذاشتن اصول به قانون حجاب اشاره کرده که چرا این قانون کنار گذاشته شده و تعطیل شده است. 🔸مسعود پزشکیان در قسمتی از پاسخ به مدیرعامل همشهری می گوید: 🔺برهنگی و افرادی که آن را ترویج می‌کنند را باید مانع شد، همان‌گونه که در همه جای دنیا نیز چنین می‌شود. 🔸اما این سخن رئیس جمهور در فیلم های منتشر شده از این دیدار حذف شده است. 🔸گفتنی است پیشتر نیز انتشار سوگیرانه و جهت دار اخبار مربوط به رئیس جمهور از طرف تشکیلات رسانه ای نهاد ریاست جمهوری مورد اعتراض و انتقاد قرار گرفته بود.
2.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❤️زائر کوچولوی امام حسین علیه السلام❤️ حسین جان من از کودکی عاشق و دیوونه تم 😭😭😭
🔻تصویر ماهواره ای از یک پایگاه نظامی باکو که شامل چندین پهپاد اسرائیلی، یک فروند پهپاد هرمس-۴۵۰ و سه فروند پهپاد هرمس-۹۰۰ است. این پایگاه در منطقه یولاخ در ۲۶۵ کیلومتری غرب باکو قرار دارد. فاصله این پایگاه تا مرزهای ایران کمتر از ۲۰۰ کیلومتر است. کینه علیف و خانواده فاسد وی علیه ایران هم لابد تقصیر ماست
ارتش اسرائیل قصد دارد تا ۲۰۰۰۰۰ نیروی ذخیره را به خدمت فرا بخواند. همچنین اعلام شده مقادیر زیادی از پرسنل، تجهیزات و تدارکات در پایگاه‌های عملیاتی مقدم در اطراف غزه در حال جمع‌آوری هستند. تجهیزات و مهمات نظامی به طور فشرده از طریق کشتی‌ها و هواپیماهای ترابری از ایالات متحده، اتحادیه اروپا و خلیج فارس وارد اسرائیل می‌شوند. این همان ارتشی هست که مدعی تصرف غرب آسیا است اما می بینید که برای درگیر شدن در غزه وقتی پای جنگ واقعی و حضور زمینی مطرح می‌شود نه تنها مجبور هست نیروی ذخیره فرا بخواند تا در مقابل حماس که دو سال تحت بمباران شدید بوده بتواند مقابله کند. همچنین بازهم بعد از دو سال تمام تکیه آنها روی نیروهای خارجی است. این کار نتانیاهو یک قمار بزرگ است و تصور کنید اگر دوباره آنها اسیر بدهند برای همیشه فاتحه ارتش پوشالی خانه عنکبوت خوانده می‌شود. نتانیاهو برای حفظ خود در قدرت هرکاری را انجام می دهد. ایران و یارانش باید حتما در این موقعیت ورود کند و حماس را تنها نگذارند.
(هشدار تصاویر خشونت آمیز) یادتونه وقتی دولت بشار اسد سقوط کرده یک عده هالو به سوری ها تبریک گفتند؟ از این جماعت احمق تر کسانی بودند که در روزهای بعد از دولت تروریستی جولانی و تروریست های وحشی حمایت کردند یکی از اونا اکانت توییتر بود که خیلی زور زدند این وحوش را سفید کنند. ویدیویی که در شبکه‌های اجتماعی به اشتراک گذاشته شده است، فیلم دوربین مداربسته بیمارستان ملی سویدا را در لحظه‌ای نشان می‌دهد که اعضای باندهای موسوم به «وزارت امنیت عمومی» تحت رهبری هیئت تحریر الشام در رژیم سوریه، کارکنان پزشکی و بیماران را جمع‌آوری می‌کنند و سپس کشتاری را در داخل بیمارستان انجام می‌دهند. این ویدیو که تاریخ آن ۱۳ ژوئیه ۲۰۲۵ است، توسط دوربین‌های امنیتی بیمارستان ضبط شده است. این تبعات همان انقلاب علیه دولت بشار اسد که درواقع یک کودتا توسط سران حزب بعث و فرماندهان ارتش سوریه با ترکیه و اعراب بود. بیچاره مردم سوریه که گرفتار این مدیران و نظامیان احمق شده اند و خودشان هم تحت فشار روانی و اقتصادی مجبور به پذیرش این کودتا شدند.
3.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 رئیس بنیاد شهید: پیکر حدود ۲۰ شهید حملات تروریستی رژیم صهیونیستی در دفاع مقدس ۱۲ روزه هنوز شناسایی نشده است