eitaa logo
🔮من دیپلمات نیستم، من انقلابی ام، حرف را صریح وصادقانه میگویم. 💎
905 دنبال‌کننده
20هزار عکس
22.1هزار ویدیو
94 فایل
انقلابی بودن میعارنیست انقلابی ورهروماندن پای ارزشهاهنراست من انقلابیم ۵۷ گروه میثاق با شهدا https://eitaa.com/joinchat/2230386699C64b9b33430
مشاهده در ایتا
دانلود
📸 عزیمت کشتی‌های کمک‌رسان از ۴۴ کشور به سمت غزه 🔸ناوگانی از کشتی‌ها با کمک‌های بشردوستانه و فعالان، در بزرگترین تلاش برای شکستن محاصره طولانی مدت رژیم‌صهیونیستی بر سرزمین فلسطین از طریق دریا، از بارسلونا به سمت نوار غزه حرکت کرد. 🔸گفته می‌شود که این کاروان دریایی متشکل از حدود ۲۰ قایق و هیئت‌هایی از ۴۴ کشور، بزرگترین تلاش تا به امروز برای شکستن محاصره دریایی نوار غزه توسط اسرائیل است. 🔸سازمان‌دهندگان گفتند که در روزهای آینده کشتی‌های بیشتری از بنادر ایتالیا و تونس، در مسیر غربی مدیترانه به نوار غزه، به آنها ملحق خواهند شد.
🔰 فوتی‌های زلزلۀ افغانستان از ۲ هزار نفر گذشت 🔸معاون سخنگوی طالبان: در زلزلۀ ۶.۲ ریشتری ۴ روز پیش در شرق افغانستان، ۲ هزار و ۲۰۵ نفر جان ‌باختند و ۳ هزار و ۶۴۰ تن دیگر زخمی شدند. 🔸روند بیرون کشیدن اجساد از زیر آوار همچنان ادامه دارد. 🔸سازمان‌ملل اعلام کرده به‌دلیل ارتفاع زیاد مناطق زلزله‌زده، روند کمک‌رسانی با چالش‌ روبه‌رو شده است. 🔰 زلزله شدید ۵.۶ ریشتر دوباره افغانستان را لرزاند 🔸شبکه الجزیره از وقوع زلزله شدید در ولایت کنر در شرق افغانستان خبر داد.
🔰 هلاکت ۱۹ سرکرده گروه تروریستی داعش در عراق از ابتدای سال ۲۰۲۵ 🔸یاسر اسکندر، عضو کمیسیون امنیت و دفاع پارلمان عراق از عملکرد موفق نیروهای ارتش و بسیج مردمی این کشور علیه تکفیری ها و هلاکت ۱۹ سرکرده گروه تروریستی داعش در سال جاری میلادی خبر داد. 🔸تلاش‌های امنیتی انجام شده از سوی ارتش و نیروهای الحشدالشعبی عراق و دیگر نیروها در تحقق ثبات نقش به سزایی داشته است.
🔰 جزئیات عملکرد نیروی هوایی ارتش در جنگ ۱۲ روزه 🔸فرمانده نیروی هوایی ارتش: در جریان جنگ ۱۲ روزه تحمیلی با رژیم صهیونیستی، تمرکز فرماندهان، خلبانان و کارکنان فنی بر اجرای عملیات رزمی و پروازهای گشت، شناسایی و اسکرمبل (حرکت سریع) علیه پرنده‌های با سرنشین و بدون سرنشین دشمن بود. 🔸تنها چند دقیقه پس از آغاز رسمی حمله رژیم صهیونیستی، خلبانان پایگاه هوایی شهید بابایی اصفهان و سایر پایگاه‌ها در آسمان تهران و سایر نقاط حساس کشور پروازهای رزمی خود را انجام دادند و موفق شدند در چندین مرحله، هواگردهای پیشرفتۀ بدون سرنشین دشمن را ساقط کنند. 🔸در طول جنگ، به هر درخواست شبکه یکپارچه پدافند هوایی جواب مثبت داده شد، خلبانان غیور پایگاه‌های مختلف نهاجا بارها با یورش به دسته‌های ‌پروازی هواپیماهای دشمن، مانع عملیات آنها شدند. 🔸در طول جنگ تحمیلی اخیر، نیروی هوایی ارتش، تمام توان خود را برای دفاع از آسمان و مردم ایران اسلامی به کار گرفت و ده‌ها عملیات انجام داد که به دلیل ملاحظات امنیتی، فعلاً امکان رسانه‌ای کردن آن فراهم نیست.
🔰 واشنگتن علیه دولت ترامپ به دلیل استقرار گارد ملی شکایت کرد 🔸شهر واشنگتن دی‌سی علیه دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، و ارتش این کشور به دلیل استقرار گارد ملی در پایتخت شکایتی را به دادگاه فدرال ارائه کرده است. 🔸این شکایت مدعی است که ترامپ با این اقدام «یکی از اصول اساسی دموکراسی آمریکا را زیر پا گذاشته است. 🔸این اقدام پس از رأی یک قاضی فدرال در کالیفرنیا صورت گرفت که این هفته اعلام کرد دولت ترامپ با استقرار گارد ملی در لس‌آنجلس، قانون «پوسه کومتیتوس» (Posse Comitatus Act) را نقض کرده است؛ قانونی که استفاده از سربازان برای فعالیت‌های اجرای قانون داخلی را ممنوع می‌کند.
🔰 سردار نائینی: مردم ایران نگران نباشند؛ قدرت پاسخ پشیمان‌کننده داریم سخنگوی سپاه: 🔸نه شروع کننده جنگ هستیم و نه هراسی از جنگ داریم. 🔸به مردم ایران اعلام می کنیم؛ نگران نباشند. 🔸اگر جنگی اتفاق افتد، دست برتر و قدرت پاسخ پشیمان‌کننده داریم 🔸کشور در امنیت کامل قرار دارد. 🔸به فضل الهی هیچ تهدیدی، توان به‌ هم‌ زدن آرامش داخلی ما را ندارد.
9.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 دسته گل جدید رسانه زرد سازمان تبلیغات؛ مهرشاد سهیلی مهمان جدید سازمانی که قرار بود "تبلیغات اسلامی" باشد
392.3K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
انتشار برای نخستین‌بار 📹 شلیک موشک‌های سپاه در حین بمباران لانچرها توسط صهیونیست‌ها
4.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 اعتراف گروسی به تخلف ۲ بازرس آژانس در بازرسی از تاسیسات هسته‌ای ایران
5.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 جای خالیت پر نخواهد شد 🔺شب زیارتی سیدالشهداء به یاد شهید سید ابراهیم رئیسی
3.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 رفتار وحشیانه پلیس رژیم صهیونیستی با معترضان 🔸جمعی از شهرک‌نشینان در اعتراض به نسل‌کشی در غزه، اقدام به تجمع در حیفای اشغالی کردند. 🔸معترضان با سر دادن شعارهایی خواستار پایان جنگ در نوار غزه بودند، اما لحظاتی پس از برگزاری این تجمع، نیروهای پلیس رژیم اشغالگر با یورش به معترضان، به‌طور وحشیانه‌ای اقدام به دستگیری برخی از آنان کردند و با توسل به زور، جمعیت را متفرق ساختند.