♦️چطور میتونیم هفتمین @man_enghelabiam57هوش دنیا باشیم؟
🔹روش های استفاده از هوش مصنوعی برای تشخیص جعلی بودن پاسپورت نیازمند یکی از پیشرفته ترین تکنولوژی های روز دنیا است. ما تونستیم با تلاشی از جنس دانش بنیان بدستش بیاریم.
1.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️ رهبر انقلاب:@man_enghelabiam57 در مجلس خبرگان، مردمسالاری به معنای حقیقی کلمه و با سلامت کامل تحقق پیدا کرده است
4.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️نمیدونستم میدون امام اصفهان چنین طراحی مفهومی درجه یکی داره
بنازم به این شناخت تمدنی و به اون اِشرافی که@man_enghelabiam57 حاج مهدی رسولی به صحبت های رهبری داره..«حماسه و عاطفه و عقل» سه عنصر حرکت عاشورا از نظر رهبری ان!
معلی رو شب ها ببینین، خیلی خوبه...
4.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 #برش_دیدار @man_enghelabiam57| رهبر انقلاب، صبح امروز: آن کسانی که شخصیت و هویت خودشان در معرض ویرانی و نابودی است، همه را اینطور میبینند / سیاست امروز دشمن، یاسآفرینی است
🔻 یکی از چیزها مسئلهی امیدآفرینی است، سیاستهای دشمن یأسآفرینی است. هر وقت یک بار به یک مناسبتی، مال امروز هم نیست، در سال ۶۹ ــ در اردیبهشت ۶۹ هنوز یک سال از رحلت امام نگذشته بود ــ یک گروهی حالا اسم نمیآورم یک نامهی درواقع سرگشادهای نوشتند به یکی از مسئولین و همهاش همینطور یأسآفرینی از جملهی تعبیراتی که در آن نامه بود که من اینجا یادداشت کردم این است میگویند «مُلک و ملت به لبهی وحشتناک ویرانی و نابودی رسیده است»! سال ۶۹ این آقایان به این نتیجه رسیده بودند که کشور به لبهی ویرانی و نابودی رسیده حالا دائماً از این حرفها هست. حالا آن کسانی که خودشان، شخصیتشان، هویتشان در معرض نابودی و ویرانی است آنها به هرکس نگاه میکنند اینجوری میبینند. به عکس کسانی که ذهنشان، دلشان پر از امید است همهچیز را امیدبخش میبینند.
♦️ بعدازتصویب بیست دقیقه ای برجام همه ی شما باید محاکمه میشدید تا الان وراجی نکنید!
مشکل از شماها نیست@man_enghelabiam57 ،بایدم الان کارنامتونو تطهیر کنیدو با پررویی به تشویش اذهان عمومی بپردازید و آرامش رو از این کشور سلب کنید!
آقای قوه قضاییه فشل بودن تا کی؟!
✍ " علی "
هدایت شده از جهادگران حزبالله
قابل توجه حزب اللهی های عزیز، علاقمندان و اعضای مجموعه های حزب الله
جلسه مهم در مورد اتفاقات اخیر اقتصادی و عملکرد دولت
با سخنرانی : سردار حاج حسین الله کرم
* دبیر کل شورای هماهنگی حزب الله
مکان: مسجد مینا ساز واقع در خیابان طالقانی . کوی آزادی(عزب دفتری لر)
زمان : جمعه اذان مغرب
شورای هماهنگی حزب الله شمالغرب
@jehad_hezbollah