🌀 تشکر صمیمانه از زحمات پزشکان و پرستاران در مبارزه با کرونا
🔻رهبرانقلاب در دیدار رئیس فرهنگستان علوم پزشکی مطرح کردند؛
◽️ کار بسیار با ارزش شما، موجب اجر الهی و ارتقاء ارزش جامعه پزشکی و پرستاری است
◽️ امیدواریم این کار برجسته خیلی طولانی نشود و زودتر کلک این ویروس گرفته بشود
متن کامل بیانات رهبر انقلاب:👇
hawzahnews.com/news/888313
@Manahejj
🌀 بیانیه آیتالله اعرافی
📝 آمادگی مشتاقانه برای هرخدمت ممکن در زمینه مبارزه با کرونا
📝 امداد رسانی طلاب در اشکال گوناگون آغاز شده است
◽️ حوزه و نهادهای آن و یکایک حوزویان و بویژه طلاب و اساتید و فضلای جوان حوزه و تشکلهای حوزویان در قم و سراسر کشور آمادگی مشتاقانه خود را برای هرخدمت ممکن در زمینه مبارزه با کرونا و نیز سیل و زلزله اخیر، به مردم شریف و مسئولان محترم اعلام مینمایند و از هیچ اقدامی در کمک و امداد معنوی و مادی دریغ نمیورزند و بفضل الهی این جریان استمرار دارد و اکنون نیز باهماهنگی مسئولان ذی ربط امداد دراشکال گوناگون آغاز شده است.
متنکامل:
hawzahnews.com/news/888290
#خدمات_اجتماعی
@Manahejj
⛔️ نماز جمعه در ۲۳ مرکز استان لغو شد
📝 اسامی شهرها
🔻به گزارش خبرگزاری «حوزه» از تهران، شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور، در اطلاعیه ای از لغو نماز جمعه این هفته (۹ اسفندماه) در ۲۳ مرکز استان، پیرو در خواست وزیر بهداشت و درمان و رئیس ستاد ملی مبارزه با کرونا به دلیل پیشگیری از شیوع ویروس کرونا خبر داد که نام این شهرها به این شرح است:
۱- تهران
۲- قم
۳- رشت
۴- مشهد
۵- تبریز
۶- ارومیه
۷- همدان
۸- اصفهان
۹- ساری
۱۰- اردبیل
۱۱- کرج
۱۲- اهواز
۱۳- سمنان
۱۴- زاهدان
۱۵- شیراز
۱۶- قزوین
۱۷- سنندج
۱۸- کرمانشاه
۱۹- یاسوج
۲۰- گرگان
۲۱- خرم آباد
۲۲- بندر عباس
۲۳- یزد
🔹متن کامل اطلاعیه رسمی شورای سیاستگذاری ائمه جمعه را اینجا بخوانید👇
https://hawzahnews.com/news/888368
🌐 خبرگزاری حوزه
@Manahejj
🌀 تشکیل چهار کمیته حوزوی به منظور خدمات رسانی بهتر به بیماران و جامعه
◽️ جلسه قرارگاه سلامت ستاد حوزوی بحران در مرکز مدیریت حوزه های علمیه با هدف خدمات رسانی به مردم و همکاری با بیمارستان های فعال در زمینه مداوای بیماران با حضور نمایندگان تشکلهای جهادی فعال در این عرصه، رییس بیمارستان فرقانی، نمایندگان بیمارستان کامکار و هلال احمر در دفتر معاونت سیاسی اجتناعی حوزه علمیه قم تشکیل شد.
به منظور خدمات رسانی بهتر و دوری از موازی کاری چهار کمیته تشکیل شده است که شامل:🔻
۱- کمیته اعزام با مدیریت آقای شفیعی با شماره ۰۹۱۲۷۴۸۲۶۵۹
۲- کمیته فرهنگی محتوایی و رسانه ای با مدیریت آقای کاظم زاده با شماره ۰۹۳۵۶۱۳۰۵۱۸
۳- کمیته توزیع با مدیریت آقای امیرزاده با شماره ۰۹۱۹۶۶۵۴۹۷۵
۴-کمیته اقتصادی سیاسی و امنیتی با مدیریت آقای محسنی با شماره ۰۹۱۲۲۵۳۶۱۸۱.
◽️ طلاب و اساتیدی که متناسب با هرکدام از این کمیتهها میتوانند داوطلبانه خدمت رسانی نمایند جهت عضویت با مدیران کمیته ها تماس بگیرند.
🌐 دفتر اجتماعی سیاسی حوزه های علمیه
#کرونا
#خدمات_اجتماعی
@Manahejj
🌀 انا لله و انا الیه راجعون
◾️ استاد خسروشاهی درگذشت
▫️حجت الاسلام والمسلمین استاد #سید_هادی_خسروشاهی که از چند روز پیش مبتلا به ویروس کرونا شده بود، نهایتا دیروز ظهر به بیمارستان منتقل شده و پس از تأیید تست کرونا بستری شد، اما مع الاسف به دلیل کهولت سن، امروز صبح در سالروز شهادت حضرت امام هادی علیه السلام به رحمت حق واصل گردید. خداوند ایشان را مشمول رحمت واسعه خویش گرداند.
◾️درگذشت این عالم بزرگوار را تسلیت عرض می کنیم.
@Manahejj
9.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نیاز_فوری
🌀 #جهاد_یاری_رسانی
فراخوان «همراه بیماران کرونا»
📢 حجت الاسلام #کاظم_زاده (مسئول #قرارگاه_جهادگران_سلامت)
📲 جهت ثبت نام به شماره 09034892123 پیامک ارسال نمایید.
#کرونا_را_شکست_می_دهیم
#کرونا
@Manahejj
📠 نظر کاربران
💬 حمید:
دانشگاه قم، دانشگاه صنعتی، دانشگاه پیام نور و دانشگاه مفید تا ۱۵ فروردین تعطیل اعلام شدند.
اما حوزه علمیه به صورت قطره چکانی، تعطیلات را اعلام میکند.
به خدا آدم سرگردان و بلاتکلیف میماند. این طرف سال کلاسی برقرار خواهد بود یا نه؟! امتحانات اسفند به زمان دیگری موکول خواهد شد یا نه؟!
فراری از درس نیستیم؛ اما تکلیف را روشن کنید؛ یا رومی روم یا زنگی زنگ...
لااقل اینجوری راحت میتوانیم برای مطالعات و برنامههای دیگرمان برنامهریزی کنیم.
#نظر_اعضا
#تعطیلات
#امتحانات
@Manahejj
🌀 آغاز دروس مجازی اساتید درس خارج و برخی مدارس علمیه
🔹 با امتداد تعطیلات حوزه علمیه به دلیل پیشگیری از #کرونا و روشن نبودن زمان برقراری مجدد دروس، برخی اساتید درس خارج و همچنین برخی مدارس علمیه، از امروز آموزش مجازی دروس را آغاز کردند.
#آموزش_مجازی
#کرونا
@Manahejj
🌀 عرضه نرمافزار کتابخانه و دانشنامه تخصصی جامع فقه ۳
🔹 متن ۱۶۳۸ عنوان کتاب و رساله در ۲۸۵۸ جلد از منابع مهم در زمینه فقه، به زبان عربی و فارسی، در محورهایی همچون: فقه استدلالی، منابع روایی فقهی، ادعیه و زیارات، استفتائات و رسالههای عملیه، مناسک حج و مسائل مستحدثه، فقه مقارن، آیات الأحکام، قواعد فقهی، فرهنگ اصطلاحات و دائرة المعارف فقهی، کلیات و تاریخ علم فقه و کتابهای متن و شرح، محتوای علمی این نرمافزار را تشکیل میدهند.
🔹 گفتنی است، استخراج و ارائه قواعد فقهی از کتابهای فقهی به همراه تعریف هریک از قواعد فقهی در کتب منتخب با امکان دستهبندی نمایش تطبیقات قواعد بر اساس: موضوعات، کتاب، ادوار فقهی، قرون، ابواب و زبان و استخراج و ارائه آیات الأحکام از منابع فقهی و تبیین فقهی آنها با امکان دستهبندی نمایش تطبیقات آیات الأحکام بر اساسِ موضوعات، کتاب، ادوار فقهی، قرون، ابواب و زبان در نرمافزار کتابخانه و دانشنامه جامع فقه ۳ کمک شایانی به امر پژوهشهای فقهیِ کاربر میکند.
🌐 سایت نرم افزار نور
📌 هماکنون این نرم افزار با ۲۵ درصد تخفیف بر روی تارنمای فروش نرم افزار نور عرضه گردیده است.
NoorShop.ir
@Manahejj
🌀 شهادت طلبه مدافع حرم
🔹 «سیدعلی زنجانی»، طلبه ایرانی مدافع حرم شب گذشته در حملات هوایی به مواضع نیروهای مقاومت در استان ادلب سوریه به شهادت رسید.
#طلبه_شهید
@Manahejj
🌀 هشدار امام(ره) نسبت به آینده فقاهت
🖋 محمد حقپرست
🔹 یکی از فرازهای منشور روحانیت، مطالبه تحقق حداکثری فقه عملی، با مدیریت و آینده نگری علما بر اساس مبانی اسلام است. حضرت امام(ره) می فرماید:
«خلاصهى كلام اينكه ما بايد بدون توجه به غرب حيلهگر و شرق متجاوز و فارغ از ديپلماسى حاكم بر جهان درصدد تحقق #فقه_عملى_اسلام برآييم و الّا مادامى كه فقه در كتابها و سينهى علما مستور بماند، ضررى متوجه جهانخواران نيست و روحانيت تا در همه مسائل و مشكلات حضور فعال نداشته باشد، نمیتواند درک كند كه اجتهاد مصطلح براى اداره جامعه كافى نيست.
حوزهها و روحانيت بايد نبض تفكر و نياز آيندهى جامعه را هميشه در دست خود داشته باشند و همواره چند قدم جلوتر از حوادث، مهياى عكسالعمل مناسب باشند. چه بسا شيوههاى رايج اداره امور مردم در سالهاى آينده تغيير كند و جوامع بشرى براى حل مشكلات خود به مسائل جديد اسلام نياز پيدا كند. علماى بزرگوار اسلام از هم اكنون بايد براى اين موضوع فكرى كنند.»
🔹 با اینکه بیش از سه دهه از این مطالبه گذشته، هنوز ضعف بزرگ حوزه این است که منتظر است تا مسائلی پیش بیاید، تاثیراتش را بر جامعه، اقتصاد و سیاست بگذارد، سپس علما بررسی کنند.
حقیقت آن است که در بسیاری از موارد دیر میشود و اتفاقات و حوادث جامعه و حوزه را غافلگیر می کنند. هنوز روند کلی حوزه بر اساس حل مسائلی است که در گذشته به وجود آمده اند و منتظر جوابهای دقیق هستند.
🔹 از سویی، بعضی گمان می کنند وقتی محققی وارد عرصه ای میشود باید بهترین نظریه را در همان مرحله اول ارائه کند. برای همین از نظرات نو کمتر استقبال می شود. ولی این رویه اشتباه محض است. علم کم کم رشد میکند و سالها زمان می برد تا مسئله ای واضح شود. گاهی مرجعی بعد از بیست سال از نظرش در باب طهارات و عبادات برمی گردد. و این همان پویایی فقه شیعه که هیچ وقت بر نظری تعصب و تصلب ندارد بلکه همیشه تابع دلیل قوی تر است.
🔹 اما اینکه روند کلی حوزه به سمت مسائل آینده برود، ابتدا باید روزمرگی حاکم بر جو حوزه شکسته شود تا طلاب و علما به پویایی در آموزش و پژوهش بیفتند. آینده نگری وقتی اتفاق می افتد که علما از روند علم و تکنولوژی و سیاستهای پشت پرده خبر داشته باشند و اهداف آنها را بدانند.
🔹 اکنون تقابل سنت و مدرنیته چالش امروز و آینده حوزه است. مدرنیته صورت زیبا و جذابی دارد که همه را خیره می کند ولی باطنش کثیف است. اگر حوزه برای مدیریت مدرنیته برنامه و پیشنهاد متناسب نداشته باشد، زیبایی کاذب آن، جامعه اسلامی را مغلوب خواهد کرد.
🗂 #نصیحت_پدر_پیر
@Manahejj