فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌀 به سادهترین راه (تعطیلی تبلیغ و مساجد) اکتفا نکنید
📝 تقاضا از متولیان تدوین دستورالعملهای #کرونایی
🎥 اسماعیلی، سخنگوی قوه قضائیه
🔹 مساجد را هم میشود در ماه مبارک رمضان مانند بازارها، پاساژها و ... با پروتکلهای بهداشتی باز کرد.
📌 مناهج:
ورود جدی حوزه علمیه و متولیان تبلیغ برای رایزنی با ستاد ملی مبارزه با کرونا میتواند راهگشای این مهم باشد.
〰〰〰〰〰
🗂 #تبلیغ_کرونایی_رمضان
#بازگشایی_اماکن_مقدس
@Manahejj
🌀 درخواست بازگشایی مساجد و حرمها از روحانی
🖋 دکتر مرندی، رئیس فرهنگستان علوم پزشکی
🔹 از آنجا که احتمال انتقال بیماری کرونا از این طریق در قیاس با سایر مصادیق، بسیار کمتر است در صورتی که صلاح میدانید دستور فرمایید از همین روزها حداقل صحنهای حرم مطهر و مساجد را با رعایت شرایط بهداشتی و فاصلهگذاری به روی مردم مؤمن باز کنند.
🔹 در صورتی که صلاح میدانید دستور فرمایید وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، آموزش کوتاهمدتی جهت #طلاب محترم که برای تبلیغات مذهبی به اقصا نقاط کشور اعزام میشوند ارائه کنند تا نامبردگان در ضمن مأموریتهای مذهبی به آموزش بهداشت مردم نیز بپردازند.
📅 ۲ اردیبهشت ۱۳۹۹
https://tn.ai/2248585
📌 مناهج:
اگر نهادهای تبلیغی، همین نگاه دکتر مرندی را داشتند و با ستاد ملی مبارزه با کرونا و وزارت بهداشت، رایزنی میکردند آیا بازهم سادهترین راه (تعطیلی تبلیغ) اتخاذ میشد؟!
❓ آیا امکان نداشت امسال طلاب، هم مبلغ دین باشند هم مبلغ سلامت؟!
〰〰〰〰〰
🗂 #تبلیغ_کرونایی_رمضان
#بازگشایی_اماکن_مقدس
#تبلیغ_سلامت
@Manahejj
🌀 آماده بازگشایی مساجد با رعایت نکات بهداشتی هستیم
📝 مطالبه مردمی برای بازگشایی اماکن مذهبی و مساجد
🖋 نوریزاده، رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد
🔹 به مسئولین کشور، ستاد ملی مبارزه با کرونا و وزارت بهداشت اعلام میکنیم، با توجه به فرا رسیدن ماه رمضان، آماده بازگشایی مساجد برای برگزاری نماز جماعت و انس بیشتر مردم با معنویات با توجه به درخواستهای مکرر مردمی و با رعایت تمام پروتکلهای بهداشتی هستیم.
🔹 این امکان وجود دارد که مساجد را با رعایت پروتکلهای بهداشتی مانند ضدعفونی، رعایت فاصله میان مردم، استفاده از مُهر شخصی و جلوگیری از حضور افراد دارای بیماریهای مختلف در ماه رمضان بازگشایی کنیم که این آمادگی را به مسئولین اعلام کردهایم و منتظر پاسخ ستاد ملی مبارزه با کرونا و وزارت بهداشت هستیم.
🔹 این روزها بسیاری از مکانهایی که بر اثر شیوع این بیماری بسته شد، مجدداً فعالیت خود را آغاز کردند که مردم مطالبه دارند، اماکن مذهبی و مساجد نیز در ماه رمضان باز شوند که برای اجابت به این درخواست، آمادگی خود را برای بازگشایی مساجد با رعایت پروتکلهای بهداشتی اعلام میداریم.
🌐 فارس
〰️〰️〰️〰️〰️
🗂 #تبلیغ_کرونایی_رمضان
#بازگشایی_مساجد
@Manahejj
🌀 دستور بازگشایی مساجد و اقامه نماز جماعت و تراویح
🖋 دفتر امام جمعه اهل سنت زاهدان
🔹 در این نامه به رعایت پروتکلهای بهداشتی تأکید شده است.
〰〰〰〰〰
🗂 #تبلیغ_کرونایی_رمضان
#اهل_سنت
@Manahejj
🌀 نظر مراجع معظم تقلید درباره روزه داری در ایام شیوع کرونا
〰〰〰〰〰
🗂 #تبلیغ_کرونایی_رمضان
#راهنمای_مبلغین_و_مردم
@Manahejj
🌀 بیانیه مؤسسه موضوعشناسی احکام فقهی در مورد روزه امسال
🔹 «مؤسسه موضوع شناسی احکام فقهی حوزه علمیه» بر اساس وظیفۀ ذاتی خود، پس از تحقیق و تفحص بسیار از پزشکان حاذق در رشتههای مختلف علمی و برپایی جلسات متعدد با برخی از مسئولان اجرایی «ستاد ملی مبارزه با کرونا»، اساتید دانشگاه علوم پزشکی قم، ریاست محترم فرهنگستان علوم پزشکی و همکاران ایشان و افراد متخصص و فوق تخصص انواع بیماریهای مربوط به کرونا و اظهار نظر آنان و شناخت دقیق موضوع بیماری کرونا و تأثیر آن بر روزهداری و به استناد فتوای رهبر معظم انقلاب اسلامی آیتالله العظمی خامنهای(دامت برکاته) و برخی دیگر از مراجع معظم تقلید(دامت برکاتهم)، وظیفه مؤمنان نسبت به روزهداری در سال جاری را به شرح ذیل اعلام میدارد:
1⃣ افرادی که از توانایی و سلامت جسمی برخوردارند، همچون سالهای گذشته ضمن مراعات توصیههای بهداشتی مسئولان و متخصصان امر، واجب است فریضه روزه ماه رمضان را بجای آورند.
2⃣ کسانی که مبتلای به بیماری کرونا هستند، با توجه به لزوم مراعات توصیههای پزشکی و مراقبتهای ویژه و عدم توانایی روزهداری، بالطبع روزه بر آنها واجب نیست.
3⃣ کسانی که به بیماری کرونا مبتلا بودهاند و به لطف خدا، بهبود یافتهاند؛ اگر روزه برای آنها ضرر داشته باشد، نباید روزه بگیرند؛ و چنانچه توانایی روزه داشته باشند و برایشان ضرر نداشته باشد، روزه واجب است؛ و درصورت شک، به نظر پزشک متخصص مورد اطمینان عمل کنند.
4⃣ کسانی که از سلامت و توانایی کامل برخوردار نیستند هرچند مبتلا به بیماری کرونا هم نبوده ولی دچار بیماری دیگری میباشند، اگر روزه برای آنها ضرر دارد، نباید روزه بگیرند. بدیهی است بیماران غیر کرونایی؛ (همچون دیابت، فشار خون بالا و بیماریهای قلبی ـ عروقی) و در سنین بالا هستند باید مراقبت زیادی از خود داشته باشند؛ چون به گفته پزشکان متخصص احتمال ابتلا به بیماری کرونا و خطر آن در مورد آنان قویتر است؛ روزه بر آنها واجب نیست؛ مگر آنکه مطمئن باشند روزه بر ایشان هیچگونه ضرری ندارد یا پزشک متخصص و مورد اطمینان اینگونه نظر دهد.
📝 تبیین خوف ابتلا به کرونا
امّا درمورد خوف ابتلای به بیماری کرونا که در فتوای برخی از مراجع تقلید نیز به آن اشاره شده؛ یادآوری سه نکته حائز اهمیت است:
🔹 اولاً: ترس از مبتلا شدن به بیماری کرونا باید مستند به روزه گرفتن باشد؛ پس اگر خوف، ارتباطی به روزه نداشته باشد و در غیر ماه رمضان هم که بنای روزهداری نیست، چنین خوفی وجود داشته باشد، این خوف اعتباری ندارد و مجوز روزه خواری نیست؛
🔹 ثانیا: ترس باید منشأ عقلایی داشته باشد؛ یعنی عقلای این امر، باید این خوف را معتبر بدانند؛ یعنی روزه را سبب ابتلای به بیماری کرونا یا عدم بهبودی آن یا طول کشیدن درمان یا شدت آن یا بازگشت آن بدانند. در حالی که پزشکان حاذق نظری غیر از این دارند و مدعی هستند که روزه برای افراد سالم نه تنها سبب تضعیف سیستم دفاعی بدن نمیشود، بلکه سبب تقویت آن نیز خواهد شد. لذا افراد سالم باید روزه بگیرند و ترس از ابتلای به بیماری کرونا که روزه سبب آن نیست مجوز روزهخواری نمیشود؛ به ویژه اگر سبب ترس، اخبار و شایعات بی پایه و اساس باشد؛
🔹 ثالثاً: چنانچه شخص خاصی بداند یا احتمال عقلایی بدهد که روزه گرفتن برای او ضرر دارد (به همان تفصیل و توضیحی که گفته شد) نه تنها روزه بر او واجب نیست بلکه صحیح هم نخواهد بود و این یقین یا احتمال شخص، مجوز روزه خواری برای عموم نیست.
🔻 توجه! چنانچه فرد یا افرادی به هر دلیلی روزه بر آنها واجب نباشد، شرعاً مجاز به روزه خواری علنی در ملأ عام نیستند و این عمل حتی برای افراد معذور نیز حرام قطعی است.
والسلام علی من اتبع الهدی
🖋 مؤسسه موضوعشناسی احکام فقهی
https://b2n.ir/201177
〰〰〰〰〰
🗂 #تبلیغ_کرونایی_رمضان
#راهنمای_مبلغین_و_مردم
@Manahejj
🌀 مراقبه رمضانیه
🔹 جدول مراقبه رمضانیه در پست بعد خدمت تمامی طلاب و مؤمنین محترم تقدیم میگردد.
التماس دعا
📌 دانلود جدول مراقبه در پست بعد
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
@Manahejj
جدول مراقبه رمضان1441.pdf
155.9K
🌀 جدول مراقبهی رمضانیه
📝 اعمال و اذکار ماه رمضان
🔹 برخی از اعمال مخصوص و مشترک ماه مبارک رمضان، در جدول مراقبه آورده شده است؛ با انجام عمل هر روز، خانهی مربوط را علامت بزنید.
🔹 هرکسی مطابق توان و ظرفیت خود اعمال را انتخاب کند و لازم نیست همهی اعمال را انجام دهید.
سایز: قطع A5
#نشر_حداکثری
#مراقبه_رمضان
#رمضان
@Manahejj
🏴 انا لله و انا الیه راجعون
روح آیت الله "ابراهیم امینی" نماینده مردم تهران در مجلس خبرگان رهبری و نایب رییس سابق این مجلس به ملکوت اعلی پیوست.
@Manahejj
🏴 حضرت آیتالله خامنهای در پیامی درگذشت عالم مجاهد و انقلابی مرحوم آیتالله آقای حاج شیخ ابراهیم امینی را تسلیت گفتند
📝 متن پیام رهبر انقلاب اسلامی:
بسم الله الرحمن الرحیم
درگذشت عالم مجاهد و پارسا مرحوم آیتالله آقای حاج شیخ ابراهیم امینی رضواناللهعلیه را به حوزهی مبارک قم و فضلا و علاقمندان و مستفیدان از آثار قلمی آن مرحوم و بویژه خاندان مکرّم ایشان تسلیت عرض میکنم. عمر با برکت این عالم بزرگوار یکسره در راه علم و کسب و نشر معارف اسلامی و نیز مجاهدت سیاسی و اجتماعی و حضور فعال در مناصب رسمی نظام جمهوری اسلامی همچون امامت جمعه و عضویت در مجمع تشخیص مصلحت و مجامع تصمیمگیر حوزوی، مصروف گردیده است، همچنانکه سلوک فردی ایشان نمونهی چشمنوازی از پارسائی و پرهیزگاری و بیاعتنائی به جاذبههای مادی را مجسّم ساخته است. رحمت خدا بر این روحانی انقلابی و صادق و مجاهد باد. از خداوند متعال مغفرت و رضوان الهی برای ایشان مسألت میکنم.
سیّدعلی خامنهای
۶ اردیبهشت ۱۳۹۹
@Manahejj
13.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌀 خدمت طلاب جهادی به بیماران کرونایی بیمارستان بقیةالله
🎥 تماس تصویری با خانواده بیماران درگیر با #کرونا
🔹 گروهی از طلاب جهادی حاضر در بیمارستانهای مخصوص بستری بیماران کرونا، اولین تماس را بعد از روزها با خانواده آنها برقرار کردهاند.
🔹 نخستین تماس تصویری این افراد با اشکها و لبخندهای فراوانی همراه بود
@Manahejj
🌀 لزوم آمادگی حوزه علمیه برای دوران پساکرونا
🖋 محمد حقپرست
🔹 بسیاری از تحلیلگران درباره دوران پساکرونا و اتفاقات پیش روی جهان، در حال برنامهریزی هستند؛ احتمالات مختلف را بررسی میکنند و خودشان را متناسب با آنها آماده می کنند. درباره سلیقهها و ذائقههای مخاطبان، اقتضائات هر منطقه و مدیریت آینده جهان و اینکه باید چکار کنند، راهحلهایی را پیشبینی میکنند.
🔹 حوزه علمیه نیز به عنوان مرکز دیانت و فرهنگ اسلامی، باید خود را برای این مسأله آماده کند. آیا حوزه از هم اکنون برای معادلات پیش رو اعم از فرهنگی، سیاسی، اقتصادی و...، متناسب با وظیفهاش برنامهریزی کرده یا فکری دارد؟
🔹 به عنوان مثال، بعد از کرونا یک فرصت طلایی برای تبلیغ به وجود میآید و آن این است که مردم برای رهایی از بلای کرونا و مصیبتهای آن به دعا و نیایش روی آوردهاند. مردم ما، این ایام با توسل و دعا حال معنوی خوبی پیدا کردند. یکی از وظایف حوزویان، ارتقای این حال معنوی است.
از سویی، به احتمال زیاد تا یکی دو سال آینده مساجد و اماکن فرهنگی جمعیت سابق را تجربه نکنند؛ چه اینکه بیماری در کمین است. با این وضع، حوزه چگونه و با کدام روش میخواهد کار فرهنگی کند؟ آیا تمام تمرکز باید به سمت فضای مجازی و ظرفیتهای آن برود؟
🔹 پاسخ به این پرسشها و مشابه آن، نقشه اجتماعی و تبلیغی حوزه را مشخص خواهد کرد. اگر منتظر باشیم تا با جو جامعه حرکت کنیم و پیشبینی نداشته باشیم، قطعا فرصتهای خوبی را از دست خواهیم داد.
#جهان_پساکرونا
@Manahejj