Mohsen ChavoshiMohsen Chavoshi - Alaj (320).mp3
زمان:
حجم:
13M
مردم! علاج در وطن است.
اینم آخرین حرکتی بود که میتونستید بزنید. حالا هم بدونید که بعد از این، ما هیچچیز برای از دست دادن نداریم و تا لحظهای که آخرین قطرهی خون از آخرین نفرمون بر روی زمین چکیده بشه، میجنگیم.
مادرزناکار ترینتون همونیه که الآن تو خیابون بره و رقص و پایکوبی راه بندازه، از حاصل پسانداختن حرومزادهای چون شما چه توقع؟
چرا شکستهاید؟ چرا پروفایل سیاه میکنید؟ چرا ناامیدید؟ چرا گریه میکنید؟
امیدتونو نبازید، ناامیدی رو تزریق نکنید. غمهاتون رو ببرید تو خلوت. گریههارو تو سینه بشکنید. اجازه بدید این گریهها تبدیل بشه به کینهای که از یهودجماعت باید داشته باشیم تا وقتِ خالی کردنِ کینه برسه. و وای به حالِ اون روزی که وقتش برسه ..
اللهاکبر
سمت میادین اصلی شهرتون احتمالاً تجمع باشه. با در نظر گرفتنِ جوانب احتیاط حتماً اگر شرایطشو دارید شرکت کنید. گریههامون باشه برای وقتی که مادر تکتک جهود جماعت به عزای فرزندانِ صدپدرشون نشستن. البته اگر از وجود نحس خودشون چیزی باقی موند.
اللهاکبر
آقـای خامنـهای معظملـه.4_5778311586854738678.mp3
زمان:
حجم:
752.8K
ناامید نشید! این توصیهی قطعی و اصلیِ منه ..