بنام خدا
سرور مکرم جناب آقای دکتر حبیب الله قاسمی
سلام علیکم
بدین وسیله ضمن تبریک و تقدیر و تشکر از اعضای محترم شورای اسلامی شهرستان که با درایت ، وظیفه شناسی و توجه به خواست عمومی مردم شهرضا نسبت به انتخاب مجدد و ابقای جنابعالی که مدیری مؤمن ، انقلابی، سختکوش می باشید اقدام نمودند ، برای شما موفقیت روز افزون و دوام توفیق خدمت گذاری و توان مضاعف در حل مشکلات شهری را از درگاه حضرت باری تعالی خواستاریم.
جامعه روحانیت شهرضا.
▪️ آفتاب یزد: در این 8 سال، خنده ها فقط برای روحانی بود!/ روحانی معلوم نبود کجا سیر می کند
🔻 روزنامه اصلاح طلب آفتاب یزد در یادداشتی در انتقاد از حسن روحانی نوشت:
🔻شیخ تدبیر و امید هیچگاه ( حتی به اندازه لحظهای کوتاه) لبخند رضایتش از عملکردی که در حال انجام آن بود از روی صورتش محو نشد، مردم سختی میکشیدند او میخندید، بورس به قهقرا میرفت او میخندید، قیمتها افزایش پیدا میکرد او میخندید، بیکاری و بیپولی و رکود اقتصادی و از همه بدتر کرونای لاکردار پایشان را روی گلوی مردم گذاشته بودند و میفشردند اما او باز هم میخندید و در پایان همه این خندهها یک جمله معروف را به زبان میآورد: «من بلد نیستم، اگر شما بلدید...»
🔻اوج اتفاقات بد و تلخی که در طول این هشت سال برای مردم رخ داد .در این میان سایه آقای شیخ هم بسیار سنگین شده بود و معلوم نبود کجا سیر میکند
🔻بماند که در طول این هشت سال ما مردم چهها کشیدیم و چهها دیدیم. به هر روی گذشت، با سختیهای بسیار زیاد و با شادیهای بسیار اندک (که آنهم بیشترش نصیب لبهای شیخ تدبیر و امید بود)، بماند.
🔴 صالحی ترک فعلهای دولت قبل درباره قانون لغو تحریمها را پذیرفته است
خضریان، سخنگوی اصل ۹۰ مجلس:
🔹 پرونده تخلفات و ترک فعل های سازمان انرژی اتمی درباره قانون اقدام راهبردی لغو تحریم ها که در کمیسیون اصل ۹۰ باز شده و در کمیته سیاسی، نظامی و امنیتی بررسی شده و در صحن کمیسیون برای سومین بار با حضور متخصصین مختلف برگزار شد.
🔹 در این جلسات نکاتی را که کمیسیون براساس قانون در عدم اجرای برخی از مفاد قانون مصوب مجلس وجود داشت را در حضور آقای صالحی مطرح کرده و بخشی از آن را هم رسانه ای کردیم.
🔹 صالحی ترک فعل های سازمان انرژی اتمی در اجرای قانون اقدام راهبردی لغو تحریم ها را پذیرفت
🔹 با توجه به اینکه در این قانون نحوه برخورد با متخلفان دیده شده است، کمیسیون برای تهیه گزارش و ارجاع آن به مراجع ذی صلاح در حال انجام وظایف نمایندگی است.
🚀بازمانده حمله موشکی سپاه به قلعه دموکرات به هلاکت رسید
🔻روز گذشته رسانههای خبری متعدد در منطقه اقلیم کردستان عراق، از مرگ مشکوک یک عضو کادر رهبری گروهک تروریستی حزب دموکرات کردستان (حدک) در هتلی در شهر اربیل عراق خبر دادند.
🔸کمی بعد بخش رسانهای این سازمان تروریستی نیز با انتشار بیانیهای مرگ موسی باباخانی از اعضای کادر رهبری خود را در این حادثه تایید کرد.
🔹بنا بر اطلاعات موجود موسی باباخانی ۳۹ ساله و اصالتا اهل شهر کرمانشاه ایران بود که در گذشته در شاخه دیگر این سازمان تروریستی یعنی حزب دموکرات کردستان ایران (حدکا) عضو بوده و پس از چندی با جدایی از این بخش به حدک پیوسته است.
🔹لازم به توضیح هست که سازمان تروریستی فوق از سال ۲۰۰۶ به علت اختلافات گسترده میان سرکردگان آنها بر سر اداره و چگونگی فعالیت گروه، به دو شاخه مجزا تقسیم شده و رهبری میشود که عبارت است از:
1️⃣حزب دموکرات کردستان (حدک) به رهبری خالد عزیزی، که بیشتر بر پایه فعالیتهای سیاسی، تبلیغاتی برای این سازمان و برقراری ارتباط و لابیهای گسترده با کشورهای خارجی نظیر امریکا، رژیم صهیونیستی و عربستان شکل گرفته است.
2️⃣حزب دموکرات کردستان ایران (حدکا) به رهبری مصطفی هجری که عمده فعالیت آنها در بخش نظامی و ارسال تیمهای ویژه ترور و خرابکاری بوده و در ماههای اخیر نیز با رصد دقیق تحرکات این گروهک، چندین تیم ویژه آنها توسط نیروهای امنیتی کشورمان در مناطق شمالغربی ایران در دام افتاده و تلفات سنگینی به آنها وارد شده است.
✳️واقعه حمله موشکی سپاه به قلعه دموکرات✳️
📌در تاریخ ۱۷ شهریور سال ۱۳۹۷ نیروهای اطلاعاتی کشورمان از برگزاری یک جلسه مهم میان کادر رهبری سازمان تروریستی حزب دموکرات کردستان در شهر کویسنجق در ۷۰ کیلومتری شرق اربیل عراق باخبر شده و عملیاتی برای وارد کردن یک ضربه کاری به آنها طراحی میشود. پهپادهای نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی که بر فراز این منطقه و مقر جلسه مربوطه که به "قلعه دموکرات" مشهور است حضور داشتند به دقت نقل و انتقال اعضای این سازمان را رصد کرده و مختصات دقیق حمله را مخابره میکنند.
🔹یگان موشکی سپاه پاسداران در استان آذربایجان غربی بلافاصله چندین فروند موشک بالستیک تاکتیکی فاتح ۱۱۰ را آماده سازی کرده و به سوی هدف شلیک میکند.
🔹ضلع اصلی ساختمان قلعه دموکرات و یک کمپ تمرینات نظامی تروریستها اهداف اصلی این عملیات موشکی بودند و بر اثر اصابت موشکها به این اهداف حدود ۱۶ تن از اعضای گروهک حدک کشته و بیش از ۴۰ نفر نیز زخمی شدند.
🔹در میان افراد به هلاکت رسیده، اسامی سرشناسی نظیر ابراهیم ابراهیمی، رحمان پیروتی، نسرین حداد، هاشم عزیزی، عثمان عثمانی و سهیلا قادری به چشم میخوردند.
🔹همچنین در این حمله مصطفی مولودی و خالد عزیزی دو تن از دبیر کلهای این گروهک در سالهای گذشته نیز زخمی شده اما با خوش شانسی از مرگ نجات یافتند.
✳️اما یکی دیگر از افرادی که در پی حمله موشکی به قلعه دموکرات زخمی شده اما نجات یافته بود، موسی باباخانی تروریست نامبرده در ابتدای مطلب و از اعضای کادر رهبری سازمان بود که بنا بر ادعای رسانههای وابسته به گروهکهای تروریستی در اقلیم کردستان عراق، در روز ۱۴ مرداد ماه توسط افراد ناشناس ربوده شده و دو روز بعد (روز گذشته) جسد وی در هتلی در شهر اربیل عراق کشف شده است.
📌بهانه جوییهای کودکانه علیه رئیسی
🔸روزنامه جمهوری اسلامی گویا تصمیم گرفته نسبت خود با دولت ابراهیم رئیسی را بر مبنای بهانهجویی و نقزدنهای کودکانه پیش ببرد. از هفتهها قبل از انتخابات ریاست جمهوری، این روزنامه به مدیرمسئولی مسیح مهاجری، در سرمقاله خود در نقد روحانی بودن رئیسجمهور نوشت و اینکه بهتر است رئیسجمهور از روحانیون نباشد. این در حالی است که روزنامه جمهوری اسلامی از حامیان همیشگی و متعصب هاشمی رفسنجانی بود و بعدها هم حامی حسن روحانی شد که این هر دو رئیس جمهور، روحانی بودند و معلوم نیست چطور وقتی پیشبینی کردند که رئیسی رأی میآورد، روحانی بودن رئیسجمهور را بد دیدند.
🔸اکنون در مورد مراسم تحلیف هم روزنامه جمهوری اسلامی، حضور مهمانان خارجی در این مراسم را تشریفات زائد دانسته و نوشته: «مراسم تحلیف آقای رئیسی، متأسفانه با اقداماتی همراه بود که نهتنها نشانی از پارسایی نداشت بلکه نمادی از آلوده شدن به تشریفات زائد بود. اصل ۱۲۱ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران حضور رئیس قوه قضائیه، اعضای شورای نگهبان و نمایندگان مجلس را در مراسم تحلیف رئیسجمهور لازم میداند، ولی در این مراسم، صدها نفر از مهمانان داخلی و خارجی حضور داشتند که اولاً حضورشان ضروری نبود و ثانیاً مستلزم هزینههای زیادی برای کشور بود.».
🔸اما همین روزنامه چهار سال پیش، با افتخار و بدون هیچ انتقادی، عکس یادگاری مهمانان خارجی مراسم تحلیف حسن روحانی را عکس یک کرده و نوشته بود: «مراسم تحلیف حجتالاسلام دکتر حسن روحانی برای دوره دوازدهم ریاست جمهوری اسلامی ایران عصر دیروز با حضور مقامات و شخصیتهای کشوری ولشکری، سفرای خارجی مقیم تهران و بیش از یکصد و پنج هیئت بلند پایه خارجی و بینالمللی از کشورهای مختلف جهان در مجلس شورای اسلامی برگزار شد.»
🔸این چرخش رویکرد ناشیانه و تا این حد برجسته و صریح و علنی در شأن یک رسانه قدیمی و یک مدیرمسئول معمم و مدعی انقلابی بودن نیست و بیشتر نق زدنهای کودکانه را به ذهن متبادر میکند تا انتقاد را! نکته بعدی، نسبت دادن این مثلاً تشریفات به رئیسی است، در حالی که برگزارکننده مراسم تحلیف، مجلس است و حتی اگر دولت هم بود، رئیسی هنوز تشکیل دولت هم نداده است. خیلی روشن نیست که مسیح مهاجری بهرغم آنکه عمری را در رسانه و سیاست گذرانده، فقط میخواهد «غر» بزند و علیه رئیسی کاغذ سیاه کند؟
🔸روزنامه جمهوری اسلامی در مطلب دیگری نوشت: «در شب پنج شنبه چهاردهم مرداد، خیابانهای اطراف ساختمان مجلس شورای اسلامی در تهران، تجدید آسفالت شدند و علایم راهنمایی و رانندگی و سایر امکانات مربوطه این خیابانها نیز نو شدند. این اقدام به مناسبت برگزاری مراسم تحلیف رئیسجمهور رئیسی در مجلس صورت گرفت. لابد هدف این بود که مهمانان خارجی این مراسم با چشم خود ببینند که خیابانهای تهران چقدر تمیز هستند.»
🔸جمهوری اسلامی البته به کم کاری شهرداران اصلاحطلب طی چهار سال گذشته توجه نکرده و فقط خواسته به رسم یادداشت مدیرمسئولش «نق» بزند، اما چه اشکالی دارد یک خیابان اطراف یک نهاد حاکمیتی برای مهمانان خارجی تمیز شود؟ بعد هم مهمانان خارجی را در تهران از زیر زمین یا با هلیکوپتر که به مجلس و آن خیابان تمیز شده نبردند؛ در طول مسیر فرودگاه تا مجلس و محل اقامت خیابانهای تهران را خواهند دید و فریب نمیخورند که تهران شهر تمیزی است! منتظر هستیم در روزهای آینده این رسانه، از مدل ماشینها، و گل و لباس و در و دیوار و پذیرایی و نفس کشیدنهای رئیسی هم ایراد بگیرد!
May 11
✅ تلاش لندن برای بازگشت به بازی شرارت در منطقه
🔹روز گذشته رسانهها از عدماجماع اعضای شورای امنیت در حمایت از ادعاهای انگلیس درباره نقش ایران در حمله به کشتی اسرائیلی در دریای عمان خبر دادند.
🔹انگلیس و آمریکا طی ۱۰ روز گذشته از تهدید ایران نیز فروگذار نکردند اما پس از واکنش سرد مجامع بینالمللی، کاخ سفید اعلام کرد مسئولیت اقدام متقابل به انگلیس واگذار شده است!
🔹یک منبع مطلع به «نورنیوز» گفت: «اخیرا انگلیس با واسطهتراشی پیغامی را به ایران منتقل و تاکید کرده؛ قصدی برای بالا بردن تنش و اقدام نظامی علیه ایران ندارد و تلاش میکند با ائتلافسازی علیه ایران موضوع را پیگیری کند. در این پیام به موضع مشترک واشنگتن و لندن اشاره شده است.»
🔹این موضع لندن نشان میدهد که آنها میدانند که ایران به هرگونه اقدام خصمانه از سوی هر کشوری به صورت متناسب پاسخ خواهد داد. ماجرای توقیف نفتکش انگلیسی «استنا ایمپرو» در تنگه هرمز که پاسخی به توقیف کشتی «گریس ۱» در جبلالطارق بود، لندن را متوجه این واقعیت کرد.
🔴رئیسی لالها را شفا میدهد.
♦️مدیر مسئول روزنامه کیهان نوشت: آقای رئیسی در همین فاصله ۴ روزه ریاست خود بر جمهوری اسلامی ایران، بسیاری از اصلاحاتچیها را که تاکنون زبانشان از انتقاد و اعتراض به پلشتیهای ۲ ساله کرونا و ۸ ساله دولت آقای روحانی بسته بود، شفا داده و قفل زبانشان را باز کرده است !
♦️ به این چند نمونه از اظهارنظرها و به اصطلاح انتقادهای مدعیان اصلاحات که فقط اندکی از بسیارها و مشتی از خروارهاست نگاهی بیندازید و در نظر داشته باشید که این انتقادها در حالی مطرح شده که فقط ۴ روز از مراسم تحلیف رئیسجمهور منتخب میگذرد
۱- آقای علی شکوریراد عضو سابق مرکزیت حزب منحله مشارکت و دبیرکل کنونی «حزب اتحاد ملت ایران اسلامی» ! توئیت کرده که؛
« هنوز به قله پیک پنجم کرونا نرسیدهایم و اوضاع روز به روز وخیمتر میشود. در واکسیناسیون بسیار عقب هستیم. علاوهبر کمبود تخت و خستگی کادر درمان، سرم و دارو هم کمیاب شده است. در این وانفسا دغدغه اصلی رئیسجمهور تشکیل دولت جدید است. مردم واقعاً بیپناه ماندهاند. خدا به خیر بگذراند» !!
از نظر این عضو دو آتشه مدعی اصلاحات! نزدیکشدن به قله پیک پنجم کرونا و کمیابشدن سرم و دارو و کمبود تخت و خستگی کادر درمان و... همه و همه تقصیر آقای رئیسی است که تازه ۴ روز از تحلیف او میگذرد و هنوز دولت ایشان هم تشکیل نشده است ! انتقاد این عضو حزب مشارکت هم علاوهبر آنکه خیلی عوامانه است، بسیار خندهدار نیز هست! مینویسد «در این وانفسا دغدغه اصلی رئیسجمهور تشکیل دولت جدید است» ! باید به این سوپر اصلاحاتچی گفت ۲ سال از اپیدمی کرونا و ۸ سال از تکیهزدن شما بر قوه اجرائیه میگذرد. چرا تاکنون زبان به کام گرفته و لام تا کام صدایتان در نمیآمد؟! وانگهی اگر دولت تشکیل نشود، کارها را چه کسی و کدام مرکزی باید انجام دهد؟!
۲- آقای محمدعلی ابطحی یکی دیگر از همین سوپر اصلاحاتچیها توئیتزده و نوشته است: «مهمانبازی تحلیف تمام شد. به فکر مردم باشید. دارند میمیرند هم وطنانمان» ! ظاهراً از نظر ایشان هم فوت هموطنانمان بر اثر کرونا در همین ۴ روزی که آقای رئیسی رئیسجمهور شده اتفاق افتاده است و پیش از این اصلاً از این خبرها نبوده است که احساسات انساندوستانه این مدعی اصلاحات را برانگیزد و فریادش به اعتراض بلند شود !
۳- آقای عباس عبدی، اصلاحاتچی چند آتشه دیگر نیز توئیت کرده و نوشته است: « آقای رئیسی؛ بیایید همین امروز یک کار قابل قبول انجام دهید.
دستور بدهید آمار ثبت احوال را به روز منتشر کنند تا مردم و از آن مهمتر، مسئولین از جمله خودتان بدانید که مرگ و میر واقعی ۲/۵ برابر بلکه بیشتر از آمار رسمی است. مسئله کرونا را کوچک کردند، حالا مردم هزینهاش را میدهند» ! ایشان که تقریباً همهروزه در روزنامه اعتماد (همان روزنامه که مقالات بیبیسی را با حذف نام نویسنده آن به نام خود چاپ میکرد) مقاله مینویسد، یادش رفته که ۲ سال از شیوع کرونا و اعلام آمار تلفات آن میگذرد و ایشان در تمام این مدت فراموش کرده بود از آقای روحانی بخواهد که دستور بدهد « آمار ثبت احوال را بهروز منتشر کنند تا مردم و از آن مهمتر، مسئولین از جمله خود آقای روحانی بدانند که مرگ و میر واقعی۲/۵ برابر بلکه بیشتر از آمار رسمی است» !
و تازه یادش افتاده که باید زبانش باز شود و آنچه را که طی ۲ سال کرونایی و ۸ سال ریاست جمهوری آقای روحانی درباره آن سکوت کرده بود، از آقای رئیسی که فقط ۴ روز از ریاست جمهوری ایشان میگذرد، مطالبه کند !
۴- یکی از خانمهای خبرنگار مدعی اصلاحات هم نوشته است: «جان انسان ارزشمندترین سرمایهش هست. هم جان خودش، هم جان عزیزانش. آقای رئیسی؛ این روزها جان ما مردم در خطره و این چیزی نیست که سرش کوتاه بیاییم. میفهمید سُرم (منظورش سِرم است) نیست؟ میفهمید در تهران هیچ تخت خالی نیست. بابا خجالت بکشید برای مملکتداری باید التماستون کنیم؟» ! از ایشان فقط باید پرسید با این افتضاحی که به بار آوردهاید و با این چند سطر عوامانهای که نوشتهاید آیا فکر نمیکنید که خودتان باید خجالت بکشید؟! و ...
♦️ گفتنی است آقای رئیسی در اولین جلسه ستاد مبارزه با کرونا که برای اولین بار به ریاست ایشان تشکیل شده بود، روی یکی از اصلیترین ضعفهای دولت پیشین در این زمینه انگشت گذاشت و با تعیین ضربالاجل یک هفتهای برای تحول در مبارزه با کرونا، تاکید کرد که « کار مسئولان اجرایی کشور فقط توصیه نیست و باید ضمانت اجرای مناسب هم برای تصمیمات اتخاذ شده در نظر گرفته شود» و ایشان بلافاصله نیز اقدامات ضروری را پی گرفت. البته اصلاحاتچیها با آن سوابق ضدمردمی که در کارنامه خود به ثبت رساندهاند، حق دارند که این نکات مثبت و کمسابقه را نبینند !
❗️پاسخ به شبهه دعوت رهبری از مردم برای سرمایه گذاری در بورس پرسش
🔶۲۸ آبان ماه سال ۹۸ رهبر انقلاب در دیداری با جمعی از تولیدکنندگان، کارآفرینان و فعالان اقتصادی ضمن تاکید بر لزوم ثبات سیاستهای مالی و پولی و استفاده از کالاهای داخلی، به حضور در سرمایه گذاری های مولد همچون تعاونی ها ترویج فرهنگ کار جهادی و تعاون توصیه کردند و در قسمتی از آن سخنرانی در خصوص وظایف مردم در بخش حمایت از تولید فرمودند:
... در مورد عموم مردم، توصیهی من به مردم مکرّراً گفته شده. عرض من این است به مردم عزیزمان که از کالای ساخت داخل حتماً استفاده کنند و آن کسانی که می توانند، در سرمایهگذاریهای مولّد حتماً شرکت کنند، از جمله در همین تعاونیها یا یک جاهایی در بورس... .
🔺در همین خصوص چند نکته عرض کنم:
1⃣ این سخنرانی رهبر انقلاب در آذر 98 ایراد شد. جایی که شاخص بورس 260 هزار بود . و در آن زمان گرایش چندانی به بورس نبود. و اصلا مردم عادی خبری از بورس نداشتند. رشد اصلی شاخص بورس در ابتدای سال۹۹ شروع شد. در واقع هجوم مردم به بورس از زمان دعوت دولت و ابتدای سال۹۹ شکل گرفت.
2⃣ تاکید رهبری در این سخنرانی بر حمایت از کالای داخلی و نقش مردم در افزایش تولید است. در جهت همین موضوع، رهبری در جایی از سخنرانی شان به صورت ضمنی به وظیفه مردم و سرمایه گذاری آنان در امور مولد و پرهیز از سفته بازی اشاره می کنند و می فرمایند " یک جاهایی در بورس" .مفهوم کلی بیانات رهبری دعوت به سرمایه گذاری مولد است و در همین زمینه بورس را مثال می زنند آن هم به صورت موردی _دقت کنید_.
3⃣ نوع دعوت دولتی ها کاملا متفاوت از توصیه رهبری بود. جناب روحانی و وزرایش عینا به مردم اطمینان و اعتماد کامل دادند که در بورس سرمایه گذاری کنند. گفتند: "همه چیز را به بورس بسپارید". بدون آنکه خطرات و آسیب های آن را گوشزد نمایند و یا اینکه زمینه های فنی آن را فراهم کنند. آقای روحانی بعد ها نیت اصلی خود را( با فرض خوش بینانه، تامین کسری بودجه) فاش کرد و گفتند ما سهام را ۶برابر به مردم فروختیم. این در حالی بود سخن رهبری از جنس توصیه بود نه دعوت. توصیه ای که عمومیت هم نداشت. عبارت " کسانی که می توانند" ،در سخنرانی ایشان، تاکید بر این نکته مهم است که پیچیدگی های بازار سرمایه، امکان حضور مستقیم همه مردم را، آن هم بدون آموزش فراهم نمی کند.
🌐 نگرانند شهرداری احیا شود
🔹در نقد تصمیم شورای شهر تهران برای معرفی دکتر زاکانی به عنوان شهردار، به "آیین نامه اجرایی دولت" استناد شدکه می گوید شهرداران شهرهای بالای یک میلیون جمعیت باید دارای مدرک کارشناسی در برخی رشته های "مهندسی، علوم تجربی، یا علوم انسانی" و "دارای 9 سال سابقۀ مدیریت ارشد" باشند.
♦️اولا "مدیر و مدبر بودن"، جزو شرایط نامزدی انتخابات ریاست جمهوری است و صلاحیت آقای زاکانی برای ریاست جمهوری که مسئولیتی به مراتب بالاتر می باشد، تایید شده است.
🔹ثانیا او در کنار تخصص پزشکی و عضویت در هيئت علمي دانشگاه علوم پزشکي تهران، سه دوره نماینده مجلس بوده و مسئولیت دبيرخانه مبارزه با مفاسد اقتصادي را در مجالس هفتم و هشتم بر عهده داشته است؛
♦️هم مردم تهران و قم، را برای سه دوره نمایندگی کرده و مشکلات پایتخت را می شناسد، و هم تجربه مبارزه پیگیر با مفاسد اقتصادی را -که شهرداری یکی از گلوگاه های آن است- در کارنامه خود دارد.
🔹او همچنین از بانیان تحقيق و تفحص از نظام آموزش عالي کشور، آزمون دستياري و قوه و قضائيه بوده و ضمنا با نظر نمایندگان، کمیسیون مهم رسیدگی به برجام در مجلس نهم را اداره کرده است.
♦️ثالثا شهرداری، آن هم شهرداری پایتخت، منحصرا یک مسئولیت فنی و عمرانی نیست. شهردار، مسئولیت های مهم فرهنگی و اجتماعی و سیاسی را هم بر عهده دارد؛ نمونه کوچک تر ریاست جمهوری در مقیاس یک شهر.
🔹رئیس جمهور هم متخصص یک یا دو رشته بیشتر نیست و حال آن که طیفی از مدیریت های تخصصی اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و عمرانی، زیر نظر او فعالیت می کنند.
♦️همان گونه که رئیس جمهور لازم نیست مثلا متخصص نیرو و نفت و انرژی و مهندسی و پزشکی یا جامع همه این تخصص ها باشد، به طریق اولی و در مقیاسی به مراتب کوچک تر، دلیلی ندارد شهردار متخصص چند رشته خاص باشد؛
🔹از این جهت، آئین نامه دولت روحانی، حصر و انحصاری غیر قانونی وضع کرده است. ضمن این که، با عنایت به احراز صلاحیت آقای زاکانی برای یک سمت ملی اجرایی در تراز ریاست جمهوری، به طریق اولی صلاحیت شهرداری پایتخت را دارد.
♦️اما بحث مهم تر، علت فضا سازی مدعیان اصلاح طلبی است. آنها کارنامه مردودی در مدیریت شورای شهر و شهرداری تهران دارند: از یقه بگیری منجر به انحلال شورای شهر اول توسط وزارت کشور و دولت اصلاحات؛
🔹 تا گماشتن سه شهردار در سه سال اخیر؛ که فارغ از مشکلات شخصی دو تن از این سه نفر، خاطره ای جز گرفتاری شهر در برف، دوچرخه سواری فانتزی شهردار و "سه شنبه های بدون خودرو" بر جا نگذاشته اند.
♦️یادمان نرفته که محسن هاشمی رئیس شورا چند بار گفت "در این دوره حتی یک کیلومتر مترو در تهران ساخته نشد" و "طرح دوچرخه سواری (بی دود)، طرحی شکست خورده و نمایشی بود"،
🔹هاشمی همچنین گفته بود «قالیباف در بحث BRT جسارت داشت و اتوبوس ها را وارد کرد. حناچی بیش از اندازه میترسد... با وجود اینکه 6- 7 سال از دولت روحانی گذشته، در این مدت یک اتوبوس هم تزریق نشده است".
♦️جالب این که وزارت اطلاعات با شهردار شدن حناچی مخالف کرده بود. به گفته محسن هاشمی "وقتی وزیر کشور نتوانست حکم حناچی را امضا کند و با وزیر اطلاعات به اختلاف برخوردند، روحانی مستقیما ورود پیدا کرد و مسئله خاتمه یافت". اما روحانی مدتی بعد با شهردار چپ افتاد و دستور داد او را به جلسات دولت راه ندهند؛ چون با طبقات اضافی ساختمانی که نهاد ریاست جمهوری در جماران در حال احداث بود، مخالفت کرده بود.
🔹اکنون که آقای رئیسی رئیس جمهور، وعده داده شهردار پایتخت به جلسات دولت برگردد و دولت از نزدیک با مشکلات مردم آشنا شود، متولیان سوء مدیریت چند سال اخیر می کوشند اذهان مردم را منحرف کنند؛ درد اصلی آنها این است که منطق "شهرداری برای خدمتگزاری" احیا شود و مردم، کارکردها را مقایسه کنند.
نمایندگان مجلس به هوش❗️❗️
❇️مردم درباره فضای مجازی دو خواسته جدی دارند:
1️⃣دریافت خدمات پایدار و با کیفیت؛
2️⃣مصونیت از مخاطرات فرهنگی و ناهنجاریها.
🔸 طی سالهای گذشته جریان وابستهای که منافع جناحی و اقتصادیاش در ولنگاری فضای مجازی است، با حضور در رأس نهادهای تصمیمگیر این حوزه، چنین القا کرده که تنها راه تأمین خواسته نخست، فعالیت پلتفرمهای بزه خیز خارجی است که منشأ تمام ولنگاریهای فضای مجازی هستند؛ این جریان، بهرهمندی از فرصتهای فضای مجازی را گروگان هنجارشکنیها در این فضا قرار داده است.
🔸بخش قابل توجهی از حملات به طرح حمایت از حقوق کاربران معروف به #طرح_صیانت، توسط این جریان نفاق که درآمدهای کثیف خود را در خطر میبیند، اتفاق میافتد.
🔸جریان مزبور با استفاده از پولهای کثیفی که در طول سالهای گذشته - بهواسطه رواج فساد در جامعه- جمع کرده، دروغ بزرگی را فریاد میزند که پیشگیری از ولنگاری و هرجومرج فضای مجازی یعنی محرومیت از فرصتهای این فناوری!
💢تکرار این دروغ بزرگ با ادبیات اتوکشیده، باعث فریب بخشی از نمایندگان انقلابی مجلس شده تا ناخواسته در پازل جریان نفاق بازی کرده و در راستای منافع دشمن رفتار کنند.
✅ نمایندگان محترم مجلس -موافق و مخالف- به هوش! مردم، خواستار فضای مجازی سالم و عاری از محتوای فاسد اخلاقیاند، همچنان که بهرهمندی از مزایای بیشمار فضای مجازی را خواهاناند. طرح حمایت از حقوق کاربران باید هر دو خواسته را تأمین کند. فریب بوقهای رسانهای جریان نفاق را نخورید چراکه منافع خود را به نام خواست مردم فریاد میزنند.
🛑 چرا لیبرالها امروز از تورم سخن میگویند؟
🔹 مسئله سازان تورم یعنی همانهایی که تورم را به جای رکود و بیکاری و ضعف در تولید به عنوان مهمترین مسئله اقتصاد در ذهن تصمیم گیر کلان و سایرین قالب می کنند، همان اجیران و مزدوران سرمایه داران مالی هستند زیرا ثبات قیمتی و کنترل تورم ارزش کالاهای مصرفی با افزایش بازدهی و عایدی دارایی های مالی (افزایش قیمت دارایی های مالی که در سبد کالاهای منتخب برای محاسبه تورم وارد نمی شوند) قابل حصول خواهد بود.
جیره خواران طبقه بانکی و نخبگان مالی کاسبان این وضع خواهد بود.
کنترل تورم به بهای تورم ارزش دارایی های مالی چه کسی برنده است؟ "کارگران کارآفرینان و تولیدکنندگان و سرمایه گذاران صنعتی" یا 'رانتیر ها، بهره گیران و نخبگان مالی "
جالب است بدانید کسانی که شعار کنترل تورم میدهند راهکارشان برای حل مسئله تورم، افزایش نرخ بهره بانکی است.
تقابل لشگر بانکداران در مقابل کارگران تولیدکنندگان سرمایه گذاران صنعتی( بخوانید افسران جنگ اقتصادی) در شروع دولت سیزدهم شکل گرفته است و رهبری سالهاست فرماندهی جنگ اقتصادی را بر عهده گرفته اند اما اقتصاد خواندگان جریان متعارف کشور هنوز تز دادن زمین برای خریدن زمان(افزایش نرخ بهره و به تعویق انداختن تورم را سر می دهند)
راهکار نجات اقتصاد کشور ایجاد حکمرانی تولید است یعنی حمایت تمام قوای نظری، پولی مالی اطلاعاتی و نهادی از تولید و مقابله با سوداگری سفته بازی و هر آنچه تولید ستیز است.
آدرس غلط برداشته شدن تحریم به بهانه فروش نفت و رفع کسری بودجه دولت و استقلال بانک مرکزی نقطه تلاقی نئو لیبرال های اقتصادی و غرب گدایان سیاسی امروز کشور ماست.
در چنین فضای تحلیلی میتوان مطالبه فرمانده جنگ اقتصادی برای تقویت رونق و جهش تولید را در بحبوحه اغتشاشات آبان۹۸ (آزادسازی خائنانه و خسارت بار قیمت بنزین) رمزگشایی کرد.
💠 کابینه سیزدهم؛ تحلیل ها و ارزیابی ها...
🔹فهرست وزیران کابینه رئیسی به مجلس معرفی شد . اغلب چهرههای این فهرست ناشناخته،جدیدالورود و در واقع "چهره" نیستند!
🔻 تحلیل ها:
- عده ای به ناشناخته بودن چهره های دولت انتقاد کردند و اینکه افراد معرفی شده تجربه ی لازم برای برعهده گرفتن وزارت را ندارند..
- برخی به برآمدن این کابینه از دل دولت احمدی نژاد پرداختند و دولت رئیسی را تداوم دولت احمدی نژاد معرفی نمودند..
- کسانی هم عنوان کردند که کابینه سیزدهم از همه جناح ها بهره نبرده، پس فرا جناحی نیست...
🔻 ارزیابی ها:
در ارزیابی و نقد تحلیل های فوق به نکاتی اشاره می شود:
- ملاک شناخته بودن اعضای کابینه چیست؟ آیا معیار این است که فرد قبلا وزیر بوده که اگر این باشد معرفی وزرای گذشته همچنان باید در دوره های مختلف تکرار می شد و این در حالیست که علت بخشی از وضعیت نامطلوب موجود بخاطر حاکمیت نگاه غلط در دوره های گذشته و ناکارآمدی چهره های شناخته شده است و اینکه قحط الرجال است و اما معرفی افراد جدید با رویکرد تحولی رییس جمهور جدید امری معقول و بجا است...
- معرفی برخی از افراد از دولت احمدی نژاد که شروع انقلابی و کارآمدی داشت به معنای حاکمیت نگاه غلط اطرافیان معلوم الحال اطراف رییس جمهور اسبق نیست و بهره گیری از توان و تجربه ی وزرا و معاونان انقلابی است که اساسا نقطه ی قوت دولت احمد ی نژاد بوده و از امروزِ احمدی نژاد در آنها نشانی نیست...
- آیا فرا جناحی بودن به معنای از همه جناحها بودن است؟! که دقیقا اشتباه است؛ چرا که از همه جناح بودن همانا و دولت سهامی و چند سر و کابینه چندپاره و بی نظم و نسخی بوجود خواهدآمد به مانند دولت قبل که خروجی آن ناهماهنگی، عدم انسجام و در نهایت ناکارآمدی و بی عملی شدید می شود.اما فراجناحی بودن به معنای انتخاب افراد بدون نگاه به جنبه ی جناحی و سیاسی و بر اساس رویکرد حاکم بر دولت جدید(نگاه انقلابی و درونزا)، تخصص و همراهی در مسیر رسیدن به اهداف می باشد...
- نکته پایانی اینکه دولت در آغاز راه است و آنچه در کنار افرادِ کابینه نقش آفرین است؛ همانا اصول ، برنامه ، اهداف و نگاه انقلابی و جهادی حاکم بر دولت جدید است. لذا باید به انتظار ایستاد و در حین مسیر با ارایه نقد و نظر و تواصی به حق و همراهی و همکاری، تلاش کرد تا آینده ای مطلوب برای کشور رقم بخورد.
🔷اقدامی هوشمندانه و چند نکته
🔸رئیس قوه قضائیه در اقدامی هوشمندانه اعلام کرد که هیچ تبعه ایرانی از جمله ایرانیان خارج از کشور ممنوعالورود نیستند و میتوانند بدون هیچگونه محدودیتی به کشورشان بازگردند.
🔸حجةالاسلام محسنی اژهای تاکید کرد که حتی اگر پرونده مفتوحی نیز در مورد این افراد وجود داشته باشد بهتر است به کشور باز گردند تا با رسیدگی قضایی به پروندهشان از وضعیت بلاتکلیف خارج شوند.
🔹با فاصله اندکی پس از اظهارات رئیس قوه قضائیه، «رابرت مالی» نماینده ویژه آمریکا در امور ایران به این سخنان واکنش نشان داد و در توئیتی نوشت: «همچنان به همه آمریکاییها (از جمله دو تابعیتیهای ایرانی-آمریکایی) نسبت به سفر به ایران هشدار میدهیم.»
🔹او لینکی از هشدار وزارت خارجه آمریکا درباره سفر به ایران را نیز به این توییت ضمیمه کرد. در این بیانیه که دوم اوت به روز شده، ایران در درجه چهارم هشدار و به رنگ قرمز مشخص شده و پیام آن نیز واضح است: «به ایران سفر نکنید»
📌در این رابطه چند نکته بسیار مهم وجود دارد:
🔻اول؛ برخی شبکههای فاسد در داخل کشور ضمن ارتباطگیری با ایرانیانی که به هر دلیل از کشور خارج شدهاند و دارای اموال و املاک ارزشمندی در ایران هستند با ارائه اخبار غلط و ایجاد ترس در آنها بر دارایی شان مسلط شده و تلاش میکنند که آنها با واقعیتهای جاری در ایران آشنا نشوند و به دلیل ترس، قصد سفر به ایران نکنند.
🔻دوم؛ عدم ارتباط ایرانیان با سرزمین مادریشان فرصتی را برای گروههای معاند و کشورهای بدخواه ایران به وجود آورده تا تلاش کنند این گروه را به ظرفیتی مخالف در برابر جمهوری اسلامی تبدیل کنند و نمایشهای سیاسی و حقوق بشری خود را با استفاده از بازیگران ایرانی به پیش ببرند.
🔻سوم؛ بسیاری از ایرانیان خارج از کشور دارای سرمایههای علمی، اقتصادی و فرهنگی قابل توجهی هستند که در صورت ارتباط آنها با بخشهای ذیربط در کشور، فرصتهای مناسبی در ابعاد مختلف در اختیار آنها و هموطنانی که در ایران زندگی میکنند قرار خواهد گرفت که طبیعتا به مذاق بدخواهان خوش نمیآید.
🔻چهارم؛ «معضلنمایی» موضوع ایرانیان خارج از کشور، پوششی برای سرویسهای جاسوسی کشورهای بدخواه است که از این طریق عده قلیل وطنفروشی را که با انگیزههای سیاسی یا مالی با آنها همکاری میکنند در صف هموطنان شریف و وطندوستی که در خارج از کشور زندگی میکنند جا بزنند و جاسوسانی را که اسم ایرانی بودن را یدک میکشند برای ماموریتهای خائنانهشان حفظ کنند.
🔹حال آنکه؛ سالانه دهها هزار نفر از ایرانیان از سراسر دنیا به کشور سفر می کنند و بدون هیچگونه مشکل و محدودیتی در زمانی که خود تصمیم میگیرند از کشور خارج میشوند.
🔻پنجم؛ نگاهی به آمار قابل توجه ایرانیانی که از سوی کشورهای غربی به ویژه آمریکا با بهانه دور زدن تحریمها و... دستگیر شدهاند و سالهاست که مظلومانه عمر خود را در زندان سپری میکنند با تعداد اندک جاسوسانی که از سوی ایران بازداشت و محکوم شدهاند به روشنی نشان میدهد که منطقه ناامن برای ایرانیان، کشورهای غربی است نه سرزمین مادریشان.
🔻ششم؛ اظهارات منفعلانه، هدفمند و به ظاهر دلسوزانه «رابرت مالی» در حالی مطرح میشود که آمریکاییها در هیچ یک از ادعاهای حقوق بشری و انساندوستانه خود صادق نبودهاند.
از جمله مصادیق این بیصداقتی اینکه؛ با وجود نهایی شدن توافق تبادل زندانیان میان و آمریکا بر خلاف ادعای مقامات کاخ سفید در خصوص جدا بودن موضوع زندانیان از مباحث سیاسی فیمابین دو کشور، واشینگتن طبق عادت همیشگی خود به یکباره این توافق را به مذاکرات وین گره زده و آن را بر هم زد و عملا ادعاهای خود در خصوص ضرورت آزادسازی زندانیان دو طرف در چارچوب رویکردهای انساندوستانه را زیر پا گذاشت.
🔷به طور قطع با رویکرد قابل تقدیر رئیس قوه قضائیه جهت رفع ابهامات واهی در خصوص امن نبودن سفر هموطنان خارج از کشور به سرزمین مادریشان، فضای غیر واقعی ایجاد شده برای ایرانیان خارج از کشور رنگ خواهد باخت و شرایط لازم برای تعامل و بهرهگیری از ظرفیتهای این عزیزان در مسیر توسعه همهجانبه کشور مهیا خواهد شد.
⁉️ چرا آمریکا، ایران را تحریم میکند؟
⬅️ تا قبل از پیروزی انقلاب اسلامی، آمریکا حاکم بلامنازع منطقه خاورمیانه و فعال ترین دولت خارجی در صحنه سیاسی ایران بود و کشورمان هم به عنوان مهمترین و قوی ترین متحد استراتژیک آمریکا در خاورمیانه محسوب میگردید.
⬅️ پیروزی انقلاب اسلامی در ایران ضربه سهمگینی بر تسلط آمریکا بر منطقه خاورمیانه و ایران وارد نمود و آمریکا یک متحد بزرگ و مصرفکننده مهم تسلیحات آمریکایی و یک منبع صدور نفت به اسرائیل و یک مانع بزرگ تقویت شوروی را از دست داد و منافع حیاتی او در خلیج فارس در معرض خطر قرار گرفت. به همین دلیل، آمریکا با روی کار آمدن هر دولت مستقل در کشورهای دیگر از جمله ایران چه سکولار و چه دینی، مخالف بوده و است و آن را برخلاف منافع ملی خود می داند.
👈در مجموع، استقلال طلبی ایران و از دست رفتن منافع منطقه ای آمریکا، پیگیری منافع ملی ایران به جای هضم شدن در منافع جهانی آمریکا و احیای بعد اجتماعی اسلام در جهان، سه دلیل اصلی دشمنی آمریکا با ایران و در نتیجه، تحریم شدن کشورمان توسط آمریکاست.
🇦🇫 افغانستان ژاپن دوم 🇯🇵
🗓 بیست سال پیش وقتی آمریکا وارد افغانستان شد ؛ افغانی های خوش باور گمان کردند که به زودی کشورشان ژاپن دوم خواهد شد.
⏳عده ای هم در داخل کشور با متهم کردن رهبر معظم انقلاب به فرصت سوزی ، گفتند افغانستان به زودی ژاپن دوم خواهد شد و ما باید برویم افغانستان و برای افغانی ها کارگری کنیم.
‼امروز بعد از گذشت بیست سال افغانستان حقیقتاً ژاپن دوم شد ولی از آنجهت که همان بلایی که آمریکایی ها با انفجار اتمی " هیروشیما " و " ناکازاکی " به سر ژاپن آوردند ، در این بیست سال بر سرمردم افغانستان آوردند .
🔥 و این در حالی است که امپراطوی ژاپن یکی از طرف های اصلی جنگ در جریان جنگ جهانی دوم بود ولی ملت بیچاره افغانستان هیچ نقشی در جنگها و تحولات جهانی نداشت.
☄ فاعتبروا.
🔴 اینهمه هیاهو برای انتخاب یک وزیر! مگر چه خبر شده؟
🔸 با معرفی آقای امیر عبداللهیان بعنوان وزیر امور خارجه از طرف رئیس جمهور منتخب و مشخص شدن خط مشی دولت جدید در مسائل منطقه ای و جهانی، رسانه های جهانی و بویژه غربی واکنش های متفاوتی به این انتخاب از خود نشان دادند که با نگاهی گذرا به این رسانه ها و خبرگزاری ها وصف حال آنها نمایان می شود.
🔺خبرگزاری رویترز در این راستا امیر عبداللهیان را فردی ضدغرب نامید و به نقل از یک مذاکره کننده هسته ای ایرانی که خواسته هویتش فاش نشود، نوشته امیر عبداللهیان دیپلماتی تندرو است و اگر وزارت خارجه مسئول پرونده هسته ای ایران باشد، بدیهی است که تهران در مذاکرات خط مشی سختی را اتخاذ خواهد کرد.
🔻خبرگزاری بلومبرگ نوشت: امیرعبداللهیان ۵۷ ساله یک «محافظه کار ضد غرب» و از افراد نزدیک به سپاه و حزب الله لبنان است. اگر به عنوان وزیر خارجه ایران معرفی شود، از این پس او خواهد بود که تیم مذاکره کننده ایرانی در مذاکرات وین را پس از آغاز دوباره گفت وگوها هدایت خواهد کرد.
🔺رسانه صهیونیستی تایمز آو اسرائیل نیز نوشت: ابراهیم رئیسی در حالی حسین امیرعبداللهیان، دیپلمات محافظه کار را برای پست مهم وزارت امور خارجه معرفی کرد که ایران و آمریکا به دنبال احیای توافق هسته ای مهم تهران با قدرت های جهانی هستند.
🔻نشنال نیوز نوشت: امیرعبداللهیان در سمت معاون وزیر امور خارجه در امور عربی و آفریقایی، مسئول سیاست های تهران در برخی از مهمترین کشورهای استراتژیک ایران، از جمله عراق، سوریه، لبنان، بحرین و یمن بود. امیرعبداللهیان دارای مدرک دکترای روابط بین الملل از دانشگاه تهران است و گفته می شود که به زبان های عربی و انگلیسی مسلط است، اگرچه او فقط با فارسی با رسانه ها صحبت می کند.
🔺فایننشال تایمز نیز نوشت: امید بر آن است تا با روی کار آمدن امیرعبداللهیان او بتواند توافق هسته ای را احیا کند و تحلیلگران در ایران به این مساله خوش بین هستند.
🔻در همین حال آرمنیا نیوز هم نوشت: حسین امیرعبداللهیان مجموعه ای از ویژگی ها را دارد که او را از همه وزرای سابق خود در وزارت امور خارجه متمایز می کند. وی بیش از دو دهه در مهمترین سمت وزارت خارجه خدمت کرده است و در این زمینه دانش و تخصص عمیقی کسب کرده است.
🔺رادیو آر اف آی فرانسه نیز نوشت: امیر عبداللهیان، شخصیتی است که به دلیل مواضع ضد غربی خود مشهور است و سکان دیپلماسی به دست خواهد گرفت. این پایان هشت سال وزارت محمد جواد ظریف است که در تلاش برای نزدیک شدن به غرب و ایالات متحده بود.
🔻در همین حال فایننشال تریبون نیز نوشت: نامزد رئیسی برای وزارت خارجه یعنی حسین امیرعبداللهیان است دارای سابقه تحصیلی و حرفه ای گسترده ای در زمینه دیپلماسی و روابط بین الملل است. عناوین قبلی وی شامل معاون وزیر خارجه در امور عربی و آفریقایی، مدیرکل در امور خلیج فارس و خاورمیانه در وزارت خارجه و سفیر در بحرین و غیره... است.
🔺العربیه نیز به نقل از تحلیلگران نوشت که انتخاب امیرعبداللهیان بازتاب دهنده عدم علاقه دولت جدید به بهبود روابط با کشورهای غربی است.
🔻آسیا تایمز با تیتر امیرعبداللهیان دوست آمریکا، اسرائیل و برجام نیست نوشت: انتظار می رود حسین امیرعبداللهیان خط سخت جدیدی را در روابط خارجی جمهوری اسلامی به وجود آورد.
🔺گلف نیوز نیز نوشت: امیرعبداللهیان در گذشته در تیم های مذاکره کننده هسته ای ایران بوده است، هم در زمان محمد خاتمی رئیس جمهور اصلاح طلب و هم در دوره محمود احمدی نژاد.
🔹از مطالب ذکر شده در این رسانه ها پر واضح است که رویکرد دولت جدید با اولویت محور مقاومت، منطقه ای و نگاه مثبت به شرق بسته شده و همین موضوع باعث نگرانی غرب ها شده و دولت های غربی از هم اکنون در حالت آمپاس فرو رفته اند.
♨ صندلی خالی نشان از اقتدار ماست.
🛑 انتشار تصویر جنجالی سفیران روسیه و انگلیس با یک صندلی خالی، موجی از اعتراض را بین کاربران مجازی در حالی به راه انداخت. این عکس تداعیکننده تصاویر کنفرانس تهران در سال ۱۹۴۳ بود که بدون اطلاع رژیم پهلوی، استالین، روزولت و چرچیل در تهران جمع شدند تا در مورد جنگ جهانی دوم تصمیم بگیرند که نشان از عمق ذلت و حقارت رژیم پهلوی داشت؛ یادآوری آن فاجعه تاریخی با عکس کذایی، احساسات ملت سربلند ایران را جریحهدار کرد.
👈 گزاره های خبری
انتشار عکس شبیهسازی شده سفرای روسیه و انگلیس با کنفرانس تهران در سال ۱۹۴۳، واکنش قاطع مسئولین ارشد نظام را نیز در پی داشت:
1⃣ دکتر قالیباف، رئیس مجلس گفت: «اقدام دور از ادب سفرای روسیه و انگلیس باید بهسرعت توسط وزارت خارجه پیگیری شود. هر دو سفیر باید فوراً بهطور رسمی بابت اقدام انجامشده عذرخواهی کنند، در غیر این صورت اقدام قاطع دیپلماتیک ضروری خواهد بود».
2⃣ ظریف، وزیر امور خارجه نیز توئیت زد: «لازم است یادآور شوم که اوت ۲۰۲۱، نه اوت ۱۹۴۱ است و نه دسامبر ۱۹۴۳. مردم ایران نشان دادهاند که سرنوشت آنها هرگز نمیتواند برآمده از تصمیمات سفارتخانههای خارجی باشد».
3⃣ امیر عبدالهیان، چهره پیشنهادی رئیسی برای وزارت خارجه نیز در توئیتی نوشت: «اقدام غیردیپلماتیک دو سفیر خارجی در تهران، افکار عمومی را در ایران مکدر کرده و نشاندهنده بیتوجهی به آداب دیپلماتیک و غرور ملی مردم غیور ایران است. اصلاح و جبران سریع این خطا، ضرورت دارد».
4⃣ در ادامه ماجرا، سفرای انگلیس و روسیه به وزارت امور خارجه فراخوانده شدند که نشانه مسلم استقلال سیاسی امروز ایران بود. این دو سفیر در بیانی مشترک، ضمن ابراز احترام به ملت بزرگ ایران، گفتند، هیچگونه قصد و نیت سوء ضدایرانی نداشتهاند و سفرا درصدد بودهاند تنها اتحاد روسیه و بریتانیا علیه آلمان نازی در زمان جنگ دوم جهانی را یادآوری کنند. سفیر روسیه ضمن تأکید بر روابط راهبردی و مراودات عمیق و دوستانه بین دو کشور، تصریح کرد: «از اینکه انتشار این عکس باعث سوءتفاهم و رنجش خاطر مردم کشور دوست، ایران شده، متأسفم».
👈 گزاره های تحلیلی
قدر مسلم، این تصویر ربطی به رخ کشیدن قدرت در برابر ایران مقتدر نمیتواند داشته باشد و صرفاً یک یادآوری تاریخی است؛ چراکه عکس دو سفیر از بعد سیاسی، هیچ شباهتی به عکس اول ندارد؛ ایران، امروز در جایگاهی قرار دارد که نهتنها آنها تصمیمگیران نظم و امنیت امروز منطقه نیستند، بلکه انگلیسیها باید بابت آزاد کردن نفتکش خود التماس کنند، افسران آمریکایی دستگیرشده روی ناو گریه میکنند و روسیه به قدرت ایران در منطقه اذعان دارد؛ ایران ۲۰۲۰ هیچ شباهتی به ۱۹۴۳ ندارد. از سوی دیگر این عکس حاوی این پیام نهفته است که همانگونه که جمهوری اسلامی ایران دست ابرقدرتی چون امریکای متجاوز و زورگو را نهتنها از کشور، بلکه در منطقه کوتاه و قطع کرد، میتواند دست هر کشوری که به خاک و ناموس این مملکت چشم دوخته باشد را نیز قطع کند.
# شبهه: برای 1400سال پیش گریه کنیم یا سال 1400؟
پاسخ:
1️⃣بی شک *شور* عزاداری بدون *شعور* عزاداری بی معنی است؛ اگر ظلم، خیانت و بی وفایی و دنیا پرستی مردمانی که ادعای مسلمانی داشتند در ۱۴۰۰ سال پیش بوجود نیامده بود، شاهد تیره روزی جهانیان در سال ۱۴۰۰ نبودیم.
*2️⃣ائمه اطهار پدران ما هستند؛ اگر پدر مهربان و مظلوم ما را جلوی چشم ما به شدیدترین وضع ممکن قطعه قطعه کنند و مادر و دخترانمان را به اسارت ببرند یقیناً داغی بر دل ما خواهد نشست که هزاران سال با فرا رسیدن آن ایام، تازه و جگر سوز خواهد بود اما...*
⏪ *...اما امروز پیش از آنکه برای سر بریده شدن پدر مظلوممان عزاداری و گریه کنیم، در جلسات عزاداری و سخنرانی از خود میپرسیم چه شد که سنت پدر کشی و ظلم به پدر در خانواده پدیدار شد؟*
*⏪جلسه عزاداری جلسه خودسازی است؛ جلسه فکر کردن به اینکه نکند ما نیز پیشانیهایمان از نماز شب و سجدههای بسیار، پینه ببندد اما در نهایت مانند کوفیان در مقابل امام خود شمشیر بکشیم.*
*⏪جلسه تفکر به اینکه مال حرام چه کرد با امتی که پدرکشی را رواج دادند.*
*⏪جلسه تفکر به اینکه چرا پدر ما و امام امت ما حاضر به ذلت نشد اما امروز امثال .....و........ و گاهی خود ما دم از مذاکره و تحقیر میزنیم آن هم التماس کردن و امتیاز دادن به جنایتکاران، ظالمان و کودککشهای کره زمین برای داشتن چیزهایی که حق خود ماست.*
*تاریخ در حال تکرار شدن است،*
*بله در سال ۱۴۰۰ هم*
⏪ظلم دارد تکرار میشود
⏪کودک کشی تکرار میشود
⏪مال حرام تکرار میشود
⏪تقابل حق و باطل در حال تکرار است
⏪پشت کردن به امام و ولیّ جامعه...
⏪دنیا پرستی مردم...
⏪نادیده گرفتن اوامر خداوند متعال
⏪بی توجهی به امر به معروف و نهی...
⏪⏪⏪ تاریخ در حال تکرار است با *یک تفاوت؛*
*با این تفاوت که در جلسات روضه ابا عبد الحسین ع، مؤمنین و شیعیانی پرورش یافتهاند که مانند مدافعان حرم تا آخرین نفس در دفاع از آرمانهای ائمه اطهار و در حمایت از مظلوم و مقابله با جنایتکاران، ظالمان و شیطانپرستان عالم ذرهای دریغ نکرده و ان شا الله به برکت شعور عزاداری امام حسین ع، با ظهور آقا امام زمان عج، ایشان لشگری از یاران با وفا را پشت سر خود حاضر میبیند که با ایمان و اراده مستحکم آماده جان دادن در راه پدر هستند.*
⏪و اما آخرین نکته:
*👈 عزاداران حسینی برخلاف عدهای که فقط یاد گرفته نمکی باشند بر زخم مردم همیشه مرهمی بر زخم بوده و هستند؛*
⏪در زمان سیل، زلزله، دفاع از کشور، دفاع از مظلومان عالم، ساخت و ساز منزل برای نیازمندان، تدارک غذای نذری، وقف مسجد، مدرسه، منزل، پخش بستههای معیشتی، خط مقدم مقابله با کرونا در بیمارستانها و در کنار پرستاران و پزشکان و....
✅ هر چه به خاطر میآوریم این هیأتیها و عزادارن حسینی بودهاند که تحت عنوان گروههای جهادی از جان مایه گذاشته و در همه حال مطابق با حقیقت دین اسلام یعنی مهربانی و دستگیری عمل کرده و همچون الگویشان حضرت ابا اعبدالله الحسین ع برای برداشتن قدمی در راه دین خدا از دادن آبرو، جان و مال خود ابایی نداشته و ندارند.
﷽
⛔️شبهه: اعراب شروع کردن به واکسیناسیون با بهترین واکسن دنیا.
ولی ما هنوز داریم برای اجداد همون اعراب عزاداری می گیریم و کرونا رو گسترش می دیم.
برای خیلی از مردم ایران واکسن لازم نیست، عقل لازمه.
❇️پاسخ:
1️⃣اولاً شما بگویید بهترین واکسن دنیا چیست که اعراب دارند و ما نداریم؟
2️⃣ثانیاً در ایران هم تاکنون نزدیک به هجده میلیون دُز واکسن کرونا به گروه های مختلف تزریق شد
3️⃣ثالثاً ما مثل عرب ها دست روی دست نگذاشتیم و ننشستیم تا یکی واکسن بسازه و با پول نفت ازش بخریم، بلکه تا حالا سه تا واکسن توی کشور خودمون درست کردیم.
تمام برگزارکنندگان مراسمات مذهبی مخصوصا در شبهای قدر، موظّف هستند که دستورالعملهای بهداشتی را رعایت کنند تا خطر ابتلا به کرونا در این مراسمات به پایین ترین سطح برسد.
اکثر مراسمات هم با رعایت این شیوه نامه ها برگزار شده و معتقدیم هر کسی مجلسی را بدون رعایت این قوانین برگزار کرده مرتکب گناه شده.
ما مسلمان ها مثل شما نژاد پرست نیستیم که از یک نژاد خاص تنفر داشته باشیم و یک نژاد خاص رو بپرستیم.
ما تابع حق و حقیقت هستیم.
ما معتقدیم که هزار و چهارصد سال پیش مردی در بین عربها مدعی شد که پیام آور خداست. ما تحقیق کردیم و دیدیم راست می گوید.
بنابراین از او پیروی کردیم و عاشق اخلاق و منش و انسانیت او و خاندانش شدیم. به سخنان و دستوراتش عمل کردیم و پای سختی ها و مصیبت هایی که کشیدند گریه کردیم.
ما هیچ دلبستگی به این اعراب امروزی و اجدادشان نداریم. البته بخاطر نژادشان از آنها متنفر هم نیستیم.
#امید_به_آینده
⭕️۴۱ درصد از مردم معتقدند وضعیت سال آینده از الان بهتر می شود
🔹 فکر می کنید در سال آینده وضعیت کشور نسبت به الان چه تغییری خواهد کرد؟
🔷 ۴۱.۳ درصد از پاسخگویان گفتهاند در سال آینده وضعیت کشور نسبت به الان بهتر میشود. در مقابل ۲۸.۸ درصد معتقد بودند وضعیت کشور در سال آینده نسبت به الان بدتر میشود. ۱۴.۸ درصد بیان کردهاند وضعیت سال آینده کشور نسبت به الان تغییر نمیکند. ۱۴.۳ درصد از پاسخگویان پیش بینی از وضعیت آینده کشور نداشتهاند و گزینه «نمیدانم» انتخاب کردهاند. ۰.۹ درصد از پاسخگویان به این سوال پاسخ ندادهاند.
📌حاشیه سازی در حرکت رو به جلوی ملت ایران
✍ محمد ایمانی
🔻بلوک شرق به رهبری شوروی، سه دهه قبل از هم پاشید، امپراتوری غرب هم، بدترین دوران قدرت خویش را میگذراند و درحال زوال قدرت است.
🔹در چنین وضعیتی از قطببندی قدرت، غرب به انواع ترفندهای نفوذ و جنگ نرم برای قدرتمندنمایی خود، ضعیفنمایی جبهه مقاومت اسلامی، و تضعیف اقتدار آن از درون دست مییازد.
🔸غرب، از طریق دو گروه به کشورهای رقیب (هدف) آسیب زده است؛ «سادهلوحان خاماندیش» و «خائنان استخدام شده».
🔹 در کشور ما هم دو طیف «استخدام شده» و «خاماندیشان خوشبین به غرب»، معمولا نقش تضعیفکننده اتحاد و اقتدار ملی در برابر غرب عمل کردهاند. هشت سالی که گذشت، مجال عرضاندام دو لبه قیچی غربگرایی بود که از درون، ریشههای اقتدار و انسجام در برابر دشمن را هدف گرفته بودند.
🔹این طیف بازیگر در نقشه غرب، اکنون در حالی که با ادبار مردم مواجه شده و مجلس و دولت را از دست داده، توانمندیهای ملی را در همه جهات هدف میگیرند یا زیر سؤال میبردند.
🔹به طور مثال بلافاصله پس از انتشار تصویر مشترک سفیران روسیه و انگلیس، غربگرایان چنین القا کردند که روسیه با انگلیس ساخته و دست به یکی کرده است.
🔹 وقتی آمریکا و انگلیس توانسته باشند با آن سطح بالای نفوذ (مستقیم یا فکری)، شوروی را در سال 1991 به پرتگاه فروپاشی بکشانند، هیچ استبعادی ندارد که سفیر روسیه در تهران را - با استخدام یا فریب و تحمیق- وادار به انتشار عکسی مشترک همراه سفیر انگلیس کنند؛ عکسی که موجب انزجار مردم ایران شود. این صحنهسازی در حالی است که احمقترین افراد هم میفهمند امروز نه اثری از امپراتوری اتحاد جماهیر شوروی مانده و نه بریتانیای کبیر، که طرفین بخواهند خاطرات هشتاد سال قبل اشغال ایران (در دوره منحط حکومت رضاخان) را زنده و مردم ایران را منزجر کنند.
🔹همین شبکه آلوده بود که توسط عناصر نفوذی، فایل صوتی کذایی را علیه فرمانده میدان (شهید سلیمانی) و دیپلماسی مقاومت، تدارک کرد و برای انتشار به شبکههای لندنی داد. مصاحبهکننده، «سعید- ل» از عناصر بازداشتی فتنه ۸۸ بود. حسین رسام، از رابطان سفارت انگلیس در دادگاه فاش کرد که آقای «ل»، یکی از ۱۳۰ نفری است که ظرف پنج سال به خدمت سفارت درآمده است. سردبیر شبکهای هم که فایل صوتی را در لندن منتشر کرد، رمضانپور، معاون وزارت ارشاد در دولت خاتمی بود.
🔹جنگی پر دامنه میان ما و غرب در جریان است. رکن این جنگ از نگاه غرب، بر هم زدن محاسبات حریف، اصلی کردن مسائل فرعی، و به حاشیه کشاندن مسائل اولویتدار است. این اخلال در محاسبات و اولویتبندیها، توسط دو طیف مزدور و خاماندیشان خوشبین به غرب انجام میشود. آنها اهرم فضاسازی غرب علیه ملت ایران هستند. در شناساندن کارکرد این جماعت و از هم گسیختن شبکه آنها نباید لحظهای تردید کرد.
♨ الگوی ابدی مبارزه!
*انقلاب عظیم امام حسین(ع) و بنیادگذاری مکتب سرخ عاشورا اگرچه در نگاه ابتدایی یک حادثه است، اما در نگاه عمیق و بنیادی، یک حرکت اندیشهساز و الگوی الهامبخش و تمدن ساز برای همه انسانها فارغ از زبان، آئین، مذهب و نژاد در همه زمانهاست. البته اساس این قیام برای حفظ و ماندگاری اسلام و دفع انحرافات و تحریفات از آن برای همیشه تاریخ است؛ اما از آنچنان ظرفیتی برخوردار است که هماکنون نیز پس از چهارده قرن، ملتها و انسانهای آزادیخواه و تحت ستم با پیروی از درسهای قیام عاشورا، علیه ستم و استبداد مبارزه میکنند. مکتب و راه بزرگ امام حسین(ع) بهگونهای طراحی و اجرا شده است که محصول و ثمراتی جز آزادی و آزادگی، استقلال، عزت، ایثار و اقتدار نمیتواند به بار آورد. بهراستی چه عامل و خصیصهای در قیام عاشوراست که هم گاندی راه استقلال هند را از آن الهام میگیرد و هم برای نهضتهای معاصر ازجمله انقلاب اسلامی ایران راهگشاست؟ در اینجا تلاش میشود به نکاتی مهم و ناب از کلام رهبری معظم انقلاب درباره قیام حسینی(ع) از کتاب «انسان ۲۵۰ ساله»، نقل و مورد تأمل قرار گیرد.
👈 نکات تحلیلی
1⃣ این نهضت در متن خود این درسآموزی بزرگ را دارد که «مرگ سرخ به از زندگی ننگین است». این آموزه جهانی است و کسانی که این راه آزمون شده را در راه کسب استقلال خود به کار بستند، موفق بودند.
2⃣ جامعه باید در مدار سیر صحیح و درست قرار گیرد. هدف نهضت حسینی، بازگرداندن جامعه اسلامی به خط صحیح بود، آنهم زمانی که راه عوضی شده است و جهالت و ظلم و استبداد و خیانت کسانی، مسلمین را منحرف کرده و زمینه و شرایط هم آماده است.
3⃣ امام حسین علیهالسلام برای انجام یک واجب، قیام کرد. این واجب، عبارت است از اینکه هر وقت دیدند که نظام جامعه اسلامی دچار یک فساد بنیانی شده و بیم آن است که بهکلی احکام اسلامی تغییر یابد، هر مسلمانی باید قیام کند. البته در شرایط مناسب؛ آن وقتی که بداند این قیام منتج به نتیجه و اثر خواهد شد.
👈 نکته راهبردی
درس بزرگ عاشورا آن است که تا قبل از آن خواص هم حاضر نبودند علیه انحراف و ظلم اموی قدمی بردارند؛ اما بعد از قیام امام حسین ع این روحیه زنده شد. حسینبنعلی علیهالسلام کاری کرد که وجدان مردم بیدار شد؛ بنابراین، اسلام زندهشده قیام امام حسین(ع) است. حسینبنعلی ع کاری کرد که در همه دورههای حکومت طواغیت، کسانی پیدا شدند که در مقابل آنها بایستند.