💠 آبِ پاکی وزیر خارجه احتمالی بایدن روی دست برجام؛
«کریس کونز» عضو سنای آمریکا و نامزد احتمالی جو بایدن برای تصدی پست وزارت خارجه آمریکا: "پیش از آنکه از بازگشت به برجام حمایت کنم، آمریکا باید به دنبال راهی برای اعمال محدودیت بر برنامه موشکی ایران و حمایت این کشور از گروههای نیابتی خود در منطقه باشد.
تنها در صورتی از بازگشت به برجام حمایت خواهیم کرد که چنین توافقی زمینه محدود کردن برنامه موشکی ایران و حمایت تهران از نیروهای نیابتیاش در منطقه را فراهم کند."
علی قلهکی
@manenqelabiam
6.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 ببینید | مقایسهای تاریخی بین بسیج و سایر نیروهای مقاومت مردمی در دنیا
♦️رهبرمعظم انقلاب: «پدیدهی بسیج در دنیا بیسابقه است.»
@manenqelabiam
💠 ترس از جلیلی!
🔹فقط کافی بود چند ماه از اومدن رئیسی بگذره تا تحولات گستردهش توی قوه قضاییه و عملکرد بینظیرش رو مردم ببینن و به دروغهای وقیحانه اصلاحات درمورد رئیسی پی ببرن!
🔹مهمترین دلیلِ ترس از رئیسجمهور شدنِ جلیلی هم همین روشن شدن حقیقته..
از #توئیت : آدم
@manenqelabiam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 🎥 تصویری دیده نشده از شهید حاج قاسم سلیمانی..
وقتی سردار دلها همانند سربازانش پشت پیکاپ سوار میشود... خاکی ترین سردار...
@manenqelabiam
12.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 چرا اسرائیل به ایران حمله نظامی نمیکند ؟
پاسخ را از زبان دو تن از مقامات اسراییلی بشنوید !
بوآزگانور ، عضو کمیته فناوریهای امنیت ملی رژیم صهیونیستی و ساریت زهاوی ، مقام ارتش و استاد دانشگاه بن گورین
@manenqelabiam
💠 به بهانه هفته #بسیج| سابقه ی تشکیل بسیج مستضعفین
🔻 #زمانـــه| امام راحل بسیج را برگرفته از باورهای اسلامی میدانستند و در این خصوص فرمودند: «قضیه بسیج، همان مسئلهای است که در صدر اسلام بوده و این مسئله جدید نیست، در اسلام سابقه داشته است»
🔹با پیروزی انقلاب اسلامی در ۲۲ بهمن ماه ۱۳۵۷، نیروهای مردمی در قالب کمیتههای انقلاب اسلامی به نوعی جریان عملی بسیج را به ظهور رساندند. اما پس از تسخیر لانه جاسوسی و اعلام اخباری مبنی بر آرایش جنگی ناوگان آمریکا در خلیج فارس و آشکارتر شدن تهدیدات امریکا ، در پنجم آذر ماه ۱۳۵۸ یعنی کمتر از یک ماه بعد از تسخیر لانه جاسوسی، حضرت امام طی سخنانی در جمع اعضای سپاه، خطر حمله امریکا را جدی دانسته و دستور تشکیل بسیج مستضعفین را صادر کردند.
🔹آن روزها ارتش از وضعیت مناسبی برخوردار نبود و سازمان رزم سپاه هم نهایتاً از حد گردان فراتر نمیرفت. به همین خاطر فرمان تشکیل ارتش ۲۰ میلیونی میتوانست پاسخ قاطعی بر تهدیدات قدرتهای منطقهای و فرامنطقهای باشد.
🔹 ۹ ماه بعد از تشکیل بسیج، دفاعمقدس آغاز شد و دوراندیشی حضرت امام برای ایجاد یک نیروی مردمی بیش از پیش خودش را نشان داد. نهایتاً در ۲۸ دی ماه ۵۹، مجلس شورای اسلامی قانون ادغام بسیج مستضعفین در سپاه پاسداران را تصویب کرد.
🔹 با حضور بسیج در واحدهای سپاه، تحول شگرفی در جبهههای جنگ ایجاد شد؛ چنانچه از اواسط سال ۱۳۶۰ دور عملیات پیروزمند کشورمان در قالب طرح کربلا با شکست حصر آبادان شروع شد و نهایتاً در عملیات الیبیتالمقدس، بسیاری از سرزمینهای اشغالی کشورمان از لوث وجود بیگانه آزاد شد. بعد از پایان جنگ تا امروز نیز بسیج در عرصه های مختلف پرچمدار تبدیل تهدید به فرصت بوده است.
@manenqelabiam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 📹روایت معتبر حجت الاسلام عالی از امام باقر(ع) در مورد انقلاب اسلامی ایران و اتصالش به ظهور امام زمان(عج)
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
@manenqelabiam
💠 روسیه و قطر دروازههای کشورشان را برای ورود کالاهای ایرانی باز کردند، اما عرضه نداشتیم!
👤 دکتر مهدی کریمی تفرشی، رئیس هیات مدیره تعاونی تولیدکنندگان محصولات غذایی کشور در گفتگو با «نود اقتصادی»: وقتی قطر توسط کشورهای حاشیه خلیج فارس تحریم شد، این تحریم فرصت خوبی برای ما بود که کالاهای صادراتیمان را به این کشور صادر کنیم، آنها هم استقبال میکردند، اما چه کردیم؛ فقط تا ۱۰ روز سمینار و همایش برگزار کردیم که چگونه میتوانیم کالا به این کشور صادر کنیم؛ وقتی داشتیم سمینار برگزار میکردیم، ترکیه ۲۴ ساعته تمام قفسههای فروشگاههای زنجیرهای کشور قطر را پر از کالا کرد؛ واقعا اینها درد است!
❌ رونوشت به همه اصلاح طلبانی که چشم و عقلشان را روی رابطه با کشورهای منطقه بسته اند و فقط غرب را میشناسند!
@manenqelabiam
💠 این کارنامه اقتصادی
افتخار دارد، آقای روحانی؟!
کیهان/
آقای روحانی در اظهارنظری عجیب که به پالسی غلط برای مذاکره با آمریکا تعبیر شد، گفت: «ملت ایران ثمره مذاکره با دنیا را در سال ۹۵ و ۹۶ دیدند. شرایط ما در این دو سال در بهترین شرایط ۴۰ سال اخیر بود. تورم ما یکرقمی بود. بالاترین رشد اقتصادی جهان را داشتیم».
اولا فعلا بر سر سرنوشت انتخابات آمریکا، میان بایدن و ترامپ دعوای جدی در جریان است، و اگر آمریکا از این دعوا جان به در ببرد، تازه دو ماه و نیم دیگر شاهد تشکیل دولت جدید خواهد بود و در واقع دولت جدید - در صورتی که مشکلی پیش نیاید- تا پایان سال ما، گرفتار تشکیل و ترکیببندی خود خواهد بود. بماند که تکلیف دولت جدید ایران هم در انتخابات خردادماه معلوم میشود.
با وضعیت آمریکا، اصلا مسئله جو بایدن و تیمش، مذاکره با ایران نیست؛ چنان که برخی دولتمردان به مبتذلترین شکل ممکن القا میکنند. باید توجه داشت که مذاکره با رژیم عهدشکن آمریکا (با دو صورت اوبامایی و ترامپی) ذاتا بیهوده و منتفی است؛ اما به فرض محال حتی اگر بنای بر مذاکره هم بود، نوع فاکتور درست کردن شخص آقای روحانی برای آمریکاییها هم در نوع خود، قابل تأمل و تأسفبار است. حرف اخیر ایشان در واقع، آمریکای بدهکار را طلبکار میکند؛ چرا که بهبود ادعایی رشد اقتصادی را هم صراحتا، به مذاکره با آمریکا نسبت میدهد!
اما از بُعد اقتصادی، روشن نیست که آقای روحانی پُز چه چیزی را میدهد! هفت سال مدیریت ایشان، انباشته از بیثباتی اقتصادی و تشدید رکود و تورم بوده است. سیاست تعلیق و انتظاری که او به اقتصاد تحمیل کرد، ابتدا در قالب «رکود عمیق» خودنمایی کرد؛ چنانکه چهار وزیر در اقدامی بیسابقه، در میانه سال 94، نامهای هشدارآمیز به او نوشتند و درباره رکود و تعطیلی اقتصاد هشدار دادند.
پس از اجرای برجام، آمریکا به مدت کوتاهی، اجازه تنظیم چند قرارداد (خرید هواپیما، پژو و توتال) را و همچنین فروش نفت بیشتر بهطور موقت را داد؛ در حالی که همزمان بر خریداران نفت فشار میآورد تا در فواصل سه تا شش ماهه، خرید نفت ایران را کاهش دهند. دولت اوباما همزمان سرمایهگذاران را تهدید به تحریم میکرد.
افزایش فروش موقت نفت، موجب افزایش درآمد شد و بنابراین در محاسبات خام رشد اقتصادی به چشم آمد؛ اما این رشد به تعبیر کارشناسان حامی دولت (مومنی، راغفر و...) «رشد بیکیفیت و بیخاصیت» بود که اقتصاد ما را معتادتر و بیرمقتر میکرد و اتفاقا تأثیر ویرانگر بر تولید داشت که در معرض واردات بیرویه قرار گرفته بود.
این مجال موقت چرا داده شد؟ یکی برای اثرگذاری بر انتخابات مجلس و ریاستجمهوری در بهمن 94 و خرداد 96، و دیگری برای شرطیسازی و فریب ایران، در جهت احساس نیاز بیشتر و اجبار به نشستن پای میز مذاکره. در این مدت، کلا سه فروند هواپیما به ایران فروخته شد، تا بر انتخابات مجلس اثر بگذارد. هدف، صرفا شیرینی آدامسی بود.
سال 96 اتفاقا یکی از تلخترین سالها به لحاظ مدیریت اقتصادی است. دو سه ماهه اول سال، با شیرین کردن کام برخی گروهها مثل معلمان و بازنشستگان و... گذشت تا انتخابات؛ اما پس از آن، واقعیت مدیریت دولت در قالب اعتراضات معیشتی پدیدار شد، چنانکه تابستان، شاهد تعطیلی برخی کارخانهها و اعتراضات کارگری بودیم و سپس فتنه دیماه 96.
آقای روحانی درباره تورم یکرقمی موقت درست میگوید؛ اما نمیگوید که در چند سال اول، تورم را به قیمت تحمیل رکود اقتصادی شدید، زمین خوردن تولید، تعطیلی کارخانهها و اخراج کارگران، تکرقمی کرد!
اینجا هم کارشناسان - حتی حامی دولت- میگویند تحمل تورم، بر رکود ترجیح دارد؛ چرا که رکود به معنی زمینگیر شدن و تعطیلی اقتصاد و بیکاری است و طبعا بهدنبال خود، موج تورمی بزرگتری هم میآورد.
این واقعیت گزنده را بهویژه در سه سال اخیر شاهد هستیم. در واقع، برآیند هفت سال - سوء- مدیریت آقای روحانی، کلکسیونی از رکوردهای «تورم (بعضا بیش از صددرصد در یک سال!)، رکود بیسابقه، افزایش ضریب جینی، متوسط رشد اقتصادی منفی، سختی کسبوکار، بیکاری، و نقدینگی» است.
نکته بسیار مهم: از نگاه اغلب کارشناسان، علت نود درصد این بههم ریختگیهای اقتصادی فعلی، سوءمدیریت است و نه تحریم یا عدم مذاکره. بلکه نتایج مذاکره پُرخطا هم، در تشدید این وضعیت اثر جدی داشته است.
رکود تحمیلی به بخشهای مسکن و برخی پیشرانهای مهم، نابسامانی بازار گوشت و گوجه و مرغ و تخممرغ و روغن و پوشک، و هفتهها معطل ماندن یا دپو شدن کالاها در برخی بنادر و گمرکات یا در انبارهای محتکران، اسناد متواتر بر این ادعاست.
@manenqelabiam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 کارشناس امور خاورمیانه BBC:
🔹جمهوری اسلامی بسیار "زیرکانه و حکیمانه" قدرت بازدارندگی اش در منطقه را پیش برده و خود را به پشت مرزهای اسرائیل رسانده است.
🔹اسرائیلیها در سوریه خود را در مقابل ایران بازنده میدانند.
@manenqelabiam
💠 هرچه وقیح تر و ناکارآمدتر،عمر سیاسی درازتر.
✍️ #محمد_زعیمزاده
🔹 اینکه اسحاق جهانگیری،باقر نوبخت و... بعد از به فنادادن چندین میلیارد دلار ارز چهار و دویستی،تهی کردن ذخیره طلای کشور با حراج سکه،رقم زدن فاجعه بنزینی و...هنوز بر سر کار هستند را شاید با منطق مصلحت و... بتوان تحمل کرد.
🔸 اما وقاحت آنها را که امروز معلم اقتصاد و بودجه و... شده اند را نه.
✅ اسحاق جهانگیری می گوید هشت سال قبل نامه نوشته که دولت مردان باید بروند چون قیمت دلار شده سه هزار تومان،
🔹 اما حالا که ارزش پول ملی را به یک دهم زمان آغاز مسئولیت رسانده اند با شادمانی می گوید عملکرد ما از حافظه مردم پاک نمی شود!
💢 خطر بزرگ استمرار این رفتار و حمایت از آن آنجاست که در اذهان راه های اصلاح وضع موجود هم مسدود جلوه می کند،که بله هرچه وقیح تر و ناکارآمدتر،عمر سیاسی درازتر.
#سیاسی
@manenqelabiam