🔴گستاخی جدید وزیر خارجه آمریکا علیه ایران
🔸مایک پمپئو: استراتژی ما در قبال ایران، ایجاد یک اجماع جهانی است که در آن فقط از رژیم ایران خواسته شود مانند آنچه که ما از تک تک دیگر کشورها میخواهیم، مانند یک ملت عادی و نرمال رفتار کند.
@manenqelabiam
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴آشی که برای ایران پخته اند
سخنان بسیار مهم دکتر عسگرخانی از اساتید برجسته روابط بین الملل دانشگاه تهران در برنامه جهان آرا دیشب درباره آینده برجام و آشی که آمریکا و اروپا برای ایران پخته اند!
@manenqelabiam
هدایت شده از محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
سر زیر برف کردن، کار کبک است. بزک کنندگان برجام، سر زیر #کلاه_مخملی می کنند تا به مشکلات و دغدغه های واقعی مردم نپردازند و نگویند سرانجام وعده ها چه شد.
شاید هم به روش شعبده بازها می توانند همه مشکلات و مطالبات مردم را زیر یک کلاه مخملی جمع کنند و به جایش یک خرگوش در بیاورند!
قدیم می گفتند "از سر لاعلاجی، به گربه میگه خان باجی"! روزنامه را باید پر کرد ولو رنگ رخساره به زردی بزند!
@IMANI_mohammad
👤عطوان: تهران نه تسلیم میشود، نه زیر فشار تحریم میماند
سردبیر روزنامه فرامنطقه ای رای الیوم:
🔹خروج ایران از برجام، آمریکا را به شرایطی بی سابقه دچار میکند، چون ایرانی ها نه تسلیم می شوند و نه زیر فشار تحریم باقی میمانند.
🔹آمریکا مطمئنا از تیررس موشکهای ایران خیلی دور است اما پایگاههای آن در کشورهای عربی و بخصوص اعراب خلیج فارس این گونه نیست این پیام روشن است بنابراین جنگ آتی در صورتی که جرقه آن زده شود با همه جنگ های پیشین از حیث میزان خرابیها و عمر آن متفاوت است.
fna.ir/bml1f5
@manenqelabiam
🔴تفاوت را احساس کنید
🔵روزی شهرداری تهران مروج «زیارت جامعه کبیره» امام هادی(ع) بود و اکنون ...
🔶رئیس شورای شهر تهران هنگام تغییر نام میدان امام هادی به شیخ صدوق گفت: من که میترسم به این تغییر نام رای بدهم؛ ببینیم چه کسی شجاعت دارد به آن رای دهد.
🔸در نهایت این تغییر نام با ۱۸ رأی به تصویب رسید.
@manenqelabiam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💎 🎥 سخنان بسیار مهم دکتر عسگرخانی از اساتید برجسته روابط بین الملل دانشگاه تهران در برنامه جهان آرا دیشب درباره آینده برجام و آشی که آمریکا و اروپا برای ایران پخته اند!
@manenqelabiam
🇮🇷﷽
✏️
#یادداشت_روز
🔵درخشش مقاومت در انتخابات لبنان و عراق
✍🏻سعدالله زارعی
🔺انتخابات پارلمانی عراق از نظر نتیجه شباهت بسیار زیادی به انتخابات پارلمانی لبنان داشت اما در عین حال بعضی از جریانات شناخته شده داخلی با هدف بد دل کردن مردم ایران و ایجاد یأس نسبت به آینده «جبهه مقاومت» شروع به حاشیهسازی، دروغپراکنی و تحلیلهای توهمآمیز کردند که البته اینها چون غباری که در لحظهای برمیخیزد و بعد فرو مینشیند و آفتاب حقیقت نور خود را حاکم میکند، قادر به پوشاندن حقیقت نیستند در این خصوص گفتنیهایی وجود دارد:
1- انتخابات 22 اردیبهشت عراق، چهارمین انتخابات پارلمانی عراق از زمان شکلگیری «نظام جدید» و اولین کارکرد آن به نوعی تثبیت بیشتر نظام سیاسی عراق بود. بر این اساس میتوان گفت سیستم عراقی در یک فراگرد فعال داخلی بار دیگر تأیید مردم این کشور از نظامی که در سال 2004 و با تصویب قانون اساسی جدید پدید آمده را بدست آورده است. براساس این انتخابات و فرمول انتخاباتی موسوم به «سانت لیگو» مردم عراق در سه بخش کلی شیعه، سنی و کرد مجموعاً 319 نفر را از میان حدود 7000 نفر برگزیدهاند. براساس این فرمول، ده نفر هم بر مبنای درصد آراء لیستها به این عدد اضافه میشود تا پارلمان عراق با 329 عضو فعالیت نماید. در این انتخابات لیستهای متفق شیعیان که تعدادی از اهل سنت را نیز در خود جای داده است به 202، اهل سنت جمعاً با احتساب افرادی که در لیست شیعیان هستند به 71، کردها به 58، ترکمنها به 4، مسیحیان به 5، ایزدیها به 4 کرسی و... دست یافتهاند. این کرسیها از آنچه در پارلمان فعلی که انتخابات آن در سال 1393 برگزار شد، شاهد بودیم، افزایش کرسیهای مقاومت را نشان میدهد. البته ساختار جمعیتی عراق وضع تثبیت شدهای داشته و کاهش یا افزایش مشارکت یک طایفه اثر محدودی بر ترکیب پارلمان دارد. وضع مشابه انتخابات 1393 که با مشارکت 62/2 درصد مردم همراه بود و انتخابات 1397 که با مشارکت 44/5 درصد مردم همراه شد بیانگر چنین وضعیتی است. براین اساس بحث راجع به پارلمان و انتخابات پارلمانی خود به خود به سمت بحث کیفی جلو میرود.
2- وضع کیفی آراء شیعیان در این انتخابات نیز شباهت بسیار زیادی به آراء آنان در انتخابات چهار سال قبل مجلس دارد. در انتخابات سال 1393 لیستهای سکولار شیعه - که فهرست ایاد علاوی بارزترین آن بود - نتوانستند آراء زیادی کسب کرده و به پارلمان و دولت منبعث از آن شکل خاصی بدهند در این انتخابات نیز همینگونه شد و سکولارهای شیعه شکستی سنگینتر از شکست سال 1393 تجربه کرده و عملا به حاشیه رانده شدند. پیش از این تعداد کرسیهای حزب «وطنیه» علاوه بر 16 کرسی به دست آورد اینک این تعداد به 15 نفر رسیده که هشت نفر آنان نیز سنی و متعلق به هواداران اسامه نجیفی هستند. در این انتخابات نیز لیستها و شخصیتهای محور، مورد توجه مردم شیعه قرار گرفتهاند هرچند بعضی از بزرگان بنابه دلایل خاص، موفق به کسب آراء مردم نشدهاند. اما میبینیم که باز مجلس اعلی، حزبالدعوه، جریان صدر دارای کرسیهای زیادی در مجلس هستند. این درحالی است که در طول این چهار سال از یک سو دولت عراق که سهم قابل توجهی از پیکره آن شیعه هستند، زیر فشار شدید قرار داشته و از سوی دیگر مردم شیعه برای پشت کردن به آنان زیر فشار قرار داشتند. رای دوباره احزاب قبلی شیعی نشان دهنده آن است که تبلیغات هدایت شده توسط محافل آمریکایی و غیرآمریکایی نتوانسته است مردم را از اطراف احزاب شناخته شده و رهبران شیعه جدا کند.
http://kayhan.ir/fa/news/133495
@manenqelabiam
#وبگردی
🔺گزارشی از لیست طولانی عهدشکنیهای اروپا
🔴نگاهی به کارنامه سیاهِ قاره سبز!
✍«انسان عاقل از یک سوراخ دوبار گزیده نمیشود»؛ اما متاسفانه دولتمردان و رسانههای زنجیرهای اصرار دارند که تجربه پرهزینه برجام نادیده گرفته شده و خسارت محض توافق هستهای به دیگر مولفههای قدرت کشورمان نیز تعمیم یابد. این در حالی است که بدعهدی اروپا و وابستگی شدید آنها به آمریکا کاملا مشخص و آشکار است. موضوعی که با یک بررسی مختصر تاریخی، به راحتی به آن پی میبریم.👇
🌐 http://kayhan.ir/fa/news/133596
@manenqelabiam
👤شاکری، کارشناس مسائل اقتصادی در برنامه جهانآرا: در صورت همکاری شرکت های اروپایی با شرکت های ایرانی، آمریکا شرکت ها را از چرخه اقتصادی دلار حذف خواهد کرد.
♦️در مسئله افزایش نرخ ارز، تمام دلایل بی ثباتی، فنی بود و هر کدام از دلایل را که بررسی میکنیم به مسئله تحریم نمیرسیم و افزایش نرخ ارز صرفا به دلیل سو مدیریت بود.
#سو_مدیریت
@manenqelabiam