💎❗️افتخارات توالتی 🙈
▪️سالهاست که عده ای فقط دارو و لوازم بهداشتی خارجی مصرف می کنند و اعتقاد دارند داروها و لوازم بهداشتی خارجی از کیفیت بهتری برخوردارند.
⚠️ اخیرا در فرانسه اعلام شد ۷۰ درصد خمیردندان های فرانسه بدلیل استفاده از ماده دی اکسید تتانیوم، سرطانزا هستند و همچنین اعلام شده که خمیر دندان های ساده و ارزان، مطمئن تر هستند و به مردم توصیه شده از این خمیر دندان ها مصرف کنند.
⚠️چندی قبل هم بعد از بررسی هایی که در پی مسمومیت ۱۵۰ نوزاد بعمل آمده بود، مشخص شد که شیرخشک های این کشور نیز آلوده هستند...
❌قطعا اگر چنین اتفاقی در ایران افتاده بود کافی بود تا عده ای معلوم الحال همه چیز را زیر سوال ببرند و مردم از خرید بسیاری از کالاهای ایرانی منع کنند.
☝️همانطور که چندی پیش اعلام شد که یکی از سدهای ایرانی در مکانی احداث شده که گفته میشود خاک آن شور بوده و این بهانه ای شد تا عده ای همه ی افتخارات سد سازی ایران را زیر سوال ببرند و احساس ضعف و فلاکتی جدید را به مردم القا کنند...
🔔سدهایی که اگر نبودند، امروز خسارت های سیل چندین برابر بیشتر بود...
💢جالب است بدانید مهم ترین مشکل این سد ها آنست که در دوران جمهوری اسلامی ایران ساخته شده و از افتخارات نظام بحساب می آید و اگر در دوران پهلوی ساخته شده بود، امروز در جریان بحران های ناشی از سیل، بوق های هدفمند فضای مجازی یکپارچه زبان تحسین کشوده بودند و هزاران دعای خیر را روانه روح پدر و پسر پهلوی کرده بودند
😊مانند آنچه که بعد از پیدا شدن چند توالت در ورزشگاه آزادی انجام دادند و آنرا تبدیل به یک افتخار عظیم برای طرفداران پهلوی کردند...
📚منبع:
▫️http://yon.ir/fgHJk
@manenqelabiam
💎عمرالبشیر مزد قطع رابطه با ایران را گرفت.
﷽🌸عضویت در کانال من انقلابی ام👇
🍂
🔻در پیام رسان ایتا 🍂
🍂🌺🇮🇷🌐 eitaa.ir/manenqelabiam
.
💎چرا دولت نمیخواهد شکست "طرح تحول سلامت" را بپذیرد
رئیس کمیسیون بهداشت : آقای روحانی به دلایلی نمیخواستند شکست طرح تحول سلامت را بپذیرند چرا که حیثیت دولت به این طرح گره خورده و این طرح بارها مورد سوءاستفاده سیاسی دولت واقع شده است.
♦️دولت نمیخواست طرحی که با افتخار از آن یاد میکرد بعد یکی دو سال بهدلیل ناتوانی در تامین منابع مالی، منجر به شکست شود بنابراین مدیران برای اینکه خودشان آسیب نبینند، حاضر نشدند آسیبهای طرح تحول را بپذیرند
@manenqelabiam
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
💎مهم/کودتای سینمایی علیه ایران انقلابی
روزنامه کیهان منتشر کرد:
◀️ مرکز بررسیهای استراتژیک ریاست جمهوری:
تصویری یکسره سرد و سیاه از ایران امروز در سینمای سال ٩٨
✍ گزارش مفصل 127 صفحهای که در روزهای پایانی سال گذشته از سوی «مرکز بررسیهای استراتژیک ریاست جمهوری» درباره آثار سیوهفتمین جشنواره فیلم فجر انتشار یافت، اذعان داشت این آثار که در سال 1398 بر پرده سینماهای کشور خواهند رفت «از امروز ایران تصویری یکسره سرد و سیاه دارند (و) از گذشته پیش از انقلاب و امروز غرب تصویری رمانتیک و روتوش شده ارائه میدهند»!
🔺در این گزارش که با ذکر مثال و با اشاره به جزییات فیلمهای مختلف جشنواره سی و هفتم، در بخشهای متعدد به مسائل مختلف جامعه ایرانی مانند ملت و دولت، پدر، مادر، دین، عشق، آینده، امید، خانواده، اشتغال و ... از نگاه این آثار پرداخته، اغلب آثار تولیدی این سینما را فاقد رویکردی مثبت و امیدوارانه و همچنین ملی و هویتمند ارزیابی کرده است.
مثلا گزارش یاد شده در بخش «ملت و دولت ایرانی» نوشته:
«ایرانی که ... (این فیلم ها) تصویر کردهاند، ایرانی است که شهروندانش زیر آوار مصایب و رگبار مشکلات نفسگیر عامل یا قربانی خشونت میشوند و از آلوده شدن به فساد و پول کثیف چارهای ندارند.»
🔺گزارش یاد شده تصویر «پدر و مادر ایرانی» در فیلمهای جشنواره سی و هفتم و اکران 98 را چنین شرح میدهد:
«مردان و پدر ایرانی در سینمای جشنواره امسال، موجوداتی خشن، هوس باز، منحرف ... که در بین فضولات انسانی دنبال کسب درآمد هستند... و (مادران) ناآگاه به دغدغه جوانان، غریبه با فرزندان، غیر عقلانی، خرافاتی، خائن در امانت، هوسباز و اغواگر، منفعل، غیرکنشگر، درگیر عاشقانههای دوران جوانی، بیتوجه به وظایف مادری و ... هستند.»
🔺ضمن اینکه «خانواده ایرانی» به اذعان گزارش فوق در اکثر فیلمهای جشنواره فجر 37: «از هم گسسته، فاقد کارکردهای اجتماعی، نمودی از واپس ماندگی و دست و پاگیر...» معرفی شده است.
🔺این گزارش همچنین نسبت به «چشم انداز آینده» در فیلمهای اکران سال 1398 ضمن اینکه تاکید میکند «سینمای ما فاقد رویای ملی است»، درباره «امید» در فیلمهای این جشنواره مینویسد:
«بخش اعظمی از فیلمهای به نمایش درآمده در جشنواره فجر سی و هفتم در برساخت امید اجتماعی ناکام میماند.» همچنین این گزارش درمورد اشتغال ایرانی در فیلمهای تولید سال 1397 که در سال 98 (سال «رونق تولید») به نمایش عمومی در خواهند آمد، مینویسد: «تولید و اشتغال یا در فیلمها وجود ندارد یا تعطیل شده است و اگر هم فعال است، اساس و بنیانش مبتنی بر فساد، زد و بند، رشوه، قاچاق، پولشویی و ... است!»
🔺«مرکز بررسیهای استراتژیک ریاست جمهوری» که در واقع عالیترین نهاد پژوهشی و تحقیقاتی دولتی بهشمار میآید، سال گذشته نیز گزارش تحلیلی شبیه به همین گزارش درباره فیلمهای جشنواره فیلم فجر سی و ششم و اکران 1397 انتشار داد. این در حالی است که پیش از این هواداران دولت، تحلیل منتقدان این سینما که آن را «سیاه نما و مغایر با باورها و ریشهها و هویت ملت ایران» میخواندند را غرضورزانه و مخالفت با دولت دوازدهم تلقی کرده بودند!
@manenqelabiam
💎سفیر ایران در انگلیس: «شرکت Royal Mail انگلیس طی بیانیه ای اعلام کرده که ارسال مراسلات و بسته ها به مقصد ایران را متوقف نموده است.
🔸 اداره پست انگلیس، «رویالمیل»، دلیل این توقف را تحریمهای آمریکا اعلام کرد.
@manenqelabiam
💎 دلم برای صیادم تنگ شده‼️
🔻ماجرای حضور رهبر انقلاب بر مزار شهيد صيادشيرازی دو روز پس از تدفين شهيد
🔹پیکر شهید صیاد که دفن شد- اگر امروز دفن شد، صبح روز بعد- خانوادهاش نماز صبح را خواندند و رفتند بهشت زهرا(س). فردای تدفینش. وقتی رسیدند جلوی مزار شهید، یکسری محافظ که نمیشناختند، آمدند جلوی جمع را گرفتند. از حضور محافظها معلوم شد که آقا آنجا هستند. گفتند ما خانوادهی شهید صیاد هستیم؛ تا گفتند خانواده شهید هستیم، گفتند بفرمایید. بعد، معلوم شد که آقا نماز صبح را آنجا بودهاند.
🔸خانوادهی صیاد گفتند: شما خیلی زود آمدید! آقا فرمودند: «من دلم برای صیادم تنگ شده!» مگر چقدر گذشته بود؟ آقا دو روز قبل از شهادت، صیاد را دیده بودند. یک روز هم از دفنش گذشته بود. آقا زودتر از زن و بچهی صیاد رفته بودند بالای سر مزار او. این هم مثل بوسیدن تابوت صیاد از آن چیزهای نادری بود که من نشنیدم جای دیگری رخ داده باشد. شاید هم شده، من خبر ندارم. من نشنیده بودم آقا صبح فردای تدفین یک شهید، سر مزارش باشند.
📝 روايت از امير ناصر آراسته از همرزمان شهید صیاد شیرازی
@manenqelabiam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وقت رو صرف رشد یه برگ خشک🍂 نکنید به جاش یه بذر تازه بکارید 🌱
#روز_های_عبرت
@manenqelabiam
💥کارشناسانِ تصمیمساز (که ۳۰ سال، در پشت صحنهٔ سازمان برنامه و بودجه و مراکز حساسِ دیگر، برای این کشور برنامهریزی کردهاند) حق ندارند اپوزیسیون باشند. باید جُرم خودشان را بپذیرند و قبول کنند که الگوهایِ غربیشان جواب نمیدهد و عامل ناهنجاریهای اقتصادی و اجتماعی در این کشور است.
💥 ملت بزرگوار ایران باید آسیبشناسیاش عمیقتر شود و ریشهٔ اصلیِ آسیبها را پیدا کند.
👤استاد سید محمّدمهدی میرباقری:
«مُقصّر اصلیِ ناهنجاریهای اجتماعی، نهادها و ساختار سرمایهداری مدرن هستند. مُقصّر، علم مدرن است که تصمیمسازی میکند.
به فرموده رهبر معظم انقلاب اسلامی، کسانی که امکانات کشور در اختیار آنها بوده است، نباید اپوزیسیون باشند. منتها یکموقع تصمیمگیران اپوزیسیون میشوند؛ مثلاً وزیر میآید اپوزیسیون میشود!
اما یکموقع میبینید کارشناسهایی که ۳۰ سال برای کشور تصمیمسازی کردهاند (کسانی که در سازمان برنامه و بودجه بودهاند، یا در پشت بانک مرکزی یا مراکز حساس و تصمیمگیر دیگر بودهاند و نقش اصلی در برنامریزی را داشتهاند)، اینها اپوزیسیون میشوند؛ یعنی اسلام را میخواهند محاکمه کنند! مدلهای خودشان جواب نداده، میخواهند اسلام را محاکمه کنند!
چرا اسلام را محاکمه میکنید؟! چرا سهم جُرم خودتان را قبول نمیکنید؟ چرا حاضر نیستید بپذیرید که الگوهای شما جواب نمیدهد؟
من عرضم این است ملت بزرگوار ما باید به یک نقطهای برسند که آسیبشناسیشان عمیق شود. لذا برای رسیدن به عدالت، که حقشان است، برای "عبور از آسیبها" که حقشان است، نباید پشت شخصیتهای سیاسیای - که مدل جدیدی برای اداره ندارند و فقط میخواهند با مسائل سیاسی و مواضع سیاسی حلش کنند - قرار بگیرند. این انرژی متراکمِ عدالتخواهی در ملت حزباللهی و این انرژی متراکم حقطلبی در بسیاری از قشرهای مستضعف، که حق هم هست، نباید پشت سرش سیاسیون قرار بگیرد. آنها راهحلی ندارند و با سیاسیبازی میخواهند حلش کنند.
نظام سرمایهداری[و تفکر لیبرالی که سیاسیون فعلی تلاش میکنند در کشور ایجاد کند] اختلاف طبقاتی ایجاد میکند؛ ثروت متمرکز ایجاد میکند، تولید متمرکز ایجاد میکند، توزیع متمرکز ایجاد میکند، تولید و توزیع متمرکز، اختلاف طبقاتی ایجاد می کند. اهرمهای اجتماعی را جوری تنظیم میکنند که اموال ضعفا برود و در سازمان قدرت مصرف شود. [ریشه مشکلات، اینجاست.]»۹۶/۱۰/۹
@manenqelabiam
سخنگوی وزارت امور خارجه:
🔹 آمریکا اقداماتی در پیش گرفت که منافی با تمام معیارهای بینالمللی است، این کشور تمام حسابهای هلالاحمر ایران را بلوکه کرد، با بستن حسابهای هلالاحمر که نهادی بشردوستانه است، مانع رسیدن کمکهای بشردوستانه (خارجی) چه از طرف ایرانیهای مقیم خارج و چه دیگر ملتها شد»
🔹دولت آمریکا ادعای «خدمت به ملت ایران و تحقق وضعیت بهتر برای آنها» را دارد، اما حوادث اخیر نشان داد این گفتهها فقط ادعا و حرفهای خندهدار است.
🔹آمریکا برای ارزشهای انسانی و حقوق بشر هیچ احترامی قائل نیست.
@manenqelabiam