هدایت شده از تربیت فرزند نوردیده
از فرزندتان بخواهید معلم شما شود و آنچه در کلاس یاد گرفته به شما یاد بدهد.
یا به عروسکهایش درس بدهد تا با تصور کردن خودش در موقعیتی قدرتمند، اعتماد به نفس بیشتری پیدا کند.
join @nooredideh
هدایت شده از تبادلات موقت
❌پشت پرده زندگی و خانواده مسوولان!!
❌چرا رهبری با مفاسد برخورد نمی کنه ؟
❌چرا احمدی نژاد از انتخابات منع شد
❌ چرا برجام و آتش نزدیم ؟
❌چرا مدام تحریم می شیم ؟؟
❌چرا باید پول بره فلسطین و سوریه ؟
❌ جریان استعفای حسن روحانی
❌ مافیای دارو و تهدید سلامت مردم
❌ تبلیغ واکسن مرگبار در برنامه ماه عسل
eitaa.com/joinchat/1425211392Cba0827d656
🇮🇷 کانال خاص خبری سیاسی☝️
هدایت شده از کانال رسمی پاسخ به شبهات و شایعات
سفیر بولیوی عکس دختر 17 ساله فلسطینی که تو #اسرائیل زندانیه رو تو جلسه رسمی شورای امنیت به همه نشون میده!
سلام مارو به وزارت خارجه جمهوری اسلامی هم برسونید.
☑️ @mobahesegroup
هدایت شده از کانال رسمی پاسخ به شبهات و شایعات
یک دروغ
پاسخ دونده فلسطینی( که اکانتش در توییتر به عنوان فدراسیون فوتبال فسلطین جا زده شد) به خبر دروغی که کواکبیان منتشر کرد:من طرفدار ایران هم هستم؛ من محمد القادی فقط یک دونده هستم نه یک حساب کاربری
@mobahesegroup
هدایت شده از شبکه ادیان
تبلیغات روی اتوبوسی در ڪانادا که نوشته است:👌
حجاب احترام، شرف و قدرت است.
🌐 @adyan8
هدایت شده از تربیت فرزند نوردیده
🔸در جایی می خواندم که نوشته بود حتی به بچه هایتان نگویید که مثلاً این غذا را نصفش را الآن بخور و بقیه اش را عصری! بلکه باید به بچه ها گفت که بخور باز هم هست. وقتی دائم از عصرت و نگرانی و نداری صحبت می کنیم بچه ها درک عظمت نخواهند یافت.
🔸 در بم با خانمی در کلاس ها روبه رو شدم که شمالی بودند ولی در آن جا زندگی می کردند و خوشبختانه در زلزله خانواده شان سالم مانده بودند ایشان خیلی بشاش و شاد بودند و من هم حسابی از سرحالی ایشان تعجب کردم و بالاخره از ایشان پرسیدم که چه جوری توی این اوضاع وخیم آن موقع بم می توانند شاد و سرحال باشند؟ ایشان گفتند که این حال را مدیون پدرم هستم، پدر من در شهسوار یک کشاورز ساده هستند و ما وقتی بچه بودیم منزل ما یک زیر پله ای داشت که همیشه دربش قفل بود هر وقت اتفاقی می افتاد پدرم می گفتند که بچه ها اصلاً نگران نباشید ما توی این زیرپله حسابی پول داریم، از ما پول دارتر توی شهسوار نیست و یادمه که ما همیشه از این حرف پدرم احساس امنیت می کردیم و امروزه هم هر وقت جایی گیر می کنم توی دلم شادم که زیر پله پرپوله با این که میدونم اون زیر هیچ خبری جز بیل و کلنگ نیست اما ته دلم قرصه که پدرم به دادم میرسه.
🔸ببینید این خانم تفکر وفور داشتند اما ما کیف پولمون پر از پوله اما تا فرزندمان یک چیزی از ما می خواد که باب طبع ما نیست، سریع میگیم «من پول ندارم»، اقتدار نداریم به بچه حرفمان را بزنیم با حرف های بدتر اوضاع را خراب تر می کنیم. مثل خانمی که خودم با چشم خودم دیدم که به فرزندش که از او می خواست برایش اسباب بازی بخرد گفت: ببین آخه اگر من این رو بخرم دیگه پول نداریم شب شام بخوریم ها اونوقت بابایی گرسنه می مونه!!!! (ادامه دارد...)
#کودک_و_تفکراقتصادی {قسمت19}
[استادسلطانی]
@nooredideh👈کانال تربیتی نوردیده
هدایت شده از خبرگزاری فارس
۵۳ درصد زائران خانه خدا بانوان هستند
🔹معاون منابع انسانی سازمان حج و زیارت با اشاره به اعزام تیمهای ارزیابی به عربستان و ارزیابی شرایط حج ۹۷، گفت: درصد بیشتری از زائران یعنی ۵۳ درصد را بانوان و ۴۷ رصد را آقایان تشکیل میدهند.
fna.ir/bmpy5f
@Farsna
هدایت شده از کانال رسمی پاسخ به شبهات و شایعات
🌙🔴🌍دونالد ترامپ تمام کسانی که نسبتی با جمهوری اسلامی دارند یا آقازاده هستن واقامت گرین کارت سیتیزن امریکا را دارند باطل واخراج خواهند شدواموال حسابهای بانکی مسدود می شود
@mobahesegroup
هدایت شده از کانال رسمی پاسخ به شبهات و شایعات
دختران #میرحسین #موسوی اینگونه از یک #قاتل، #قهرمان میسازند و جای #جلاد و #شهید را عوض می کنند!
اگرقوه قضائیه سران دروغگوی فتنه رامحاکمه واعدام کرده بودامروز شاهد این گستاخی ها نبودیم
@mobahesegroup
هدایت شده از شبکه ادیان
1.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#قبيله_هيمبا شامل مردم #بومي اي در شمال ناميبيا كه جمعيتي بالغ بر ٥٠ هزار نفر رو دارا بوده و بصورت نيمه #عشايري زندگي ميكنند.
آنها از روغن حيواني براي حفاظت و مرطوب نگه داشتن پوست استفاده ميكنند.
فقر تمدن و فرهنگ موجب شده تا پوششان مناسب نباشد..
انسان ها هر قدر از تمدن دور باشند عریان ترند..
حجاب و پوشیدگی از مصادیق تمدن است و برهنگی از مصادیق بی فرهنگی!
🌐 @adyan8
هدایت شده از خبرگزاری فارس
3.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📺احساساتی شدن «ریچل مَدو» مجری مشهور آمریکایی هنگام خواندن خبر مربوط به اقدام دولت ترامپ در فرستادن نوزادان و کودکان مهاجران به اردوگاهها
@Farsna