🔴شهید علی صیاد شیرازی
🔷ویژگی ها و سایر دانستنی ها
🔹همیشه با وضو بود.
🔹کم می خورد و کم می خوابید و زیاد عبادت می کرد.
🔹بعد از نماز صبح هیچ وقت نمی خوابید و تا طلوع آفتاب قرآن می خواند.
🔹نماز شبش ترک نمی شد.
🔹قبل از هر کاری دو رکعت نماز میخواند و متوسل می شد به ائمه اطهار(علیه السلام) و نیت می کرد که این کار را برای رضای خدا باشد.
🔹همیشه و در همه حال رو به قبله می نشست، حتی میز دفترش را هم رو به قبله می گذاشت.
🔹اگر نامه ای بدون بسم الله می دید اصلا نمی خواند و برمی گرداند.
🔹هر کجا که بود بیابان، پادگان بین راه، مهمانی و... بیست دقیقه قبل از اذان کار را متوقف می کرد برای نماز.
🔹پیروزی ها و موفقیت هایش را لطف خدا می دانست و حتی اگر نتیجه نمی گرفت باز هم آن را خواست خدا میدانست.
🔹تکیه کلامش "من کان لله کان الله له" بود. هر کس برای خدا کار کند خدا او را یاری می کند.
🔹کارهایش را با نام خدا و دعا برای فرج امام زمان(عجل الله تعالی فرجه شریف) شروع و با دعا برای سلامتی و عزت رهبر معظم انقلاب به پایان می برد.
🔹اعتقاد داشت تماشای تلوزیون وقت انسان را تلف می کند. می گفت:«باید اون دنیا جواب پس بدم که وقتم را برای چه صرف کردم.»
فقط اخبار و تفسیر سیاسی، سریال امام علی(علیه السلام) و مردان آنجلس می دید.
🔹زیرک و باهوش بود، اما در امور نظامی از دیگران مشورت می گرفت.
#در_امتداد_عاشورا
#شهید_علی_صیاد_شیرازی
@navad_siasi
🌀دستورات عارف کامل مرحوم آیةالله سیدعلی قاضی به شاگردانشان در ماه رجب، شعبان و رمضان
☑️@ostad_vakili
🔸️ اگر کسی قدرت بر گرفتن روزهی ماه رجب را ندارد، هر روز این تسبیحات را «صدبار» بخواند تا ثواب روزه ماه رجب را دریابد:
سُبحانَ الْإِلٰهِ الْجَلِيل ، سُبحانَ مَنْ لَايَنْبَغِى التَّسْبِيحُ إِلّا لَهُ ، سُبحانَ الْأَعَزِّ الْأَكرَمِ، سُبحانَ مَنْ لَبِسَ الْعِزَّ وَهُوَ لَهُ أَهْل.
#اعمال
#قالب_دوم
💠 @samtekhoda3
﷽، همهی دلایل طرفداران حجاب اختیاری
۱. به حکم «لا اکراه فی الدین...» در دین اجبار نیست!
۲. با زور کاری از پیش نمیره، رضا خان هم به زور نتونست حجاب را بردارد!
۳. هرچی اجباری شد، ارزشش از دست میره!
۴. باید کار فرهنگی کرد!
۵. هر وقت جلوی اختلاس و دزدی را گرفتید، برید سراغ حجاب!
۶. بدن خودمه اختیارشو دارم!
✅ پاسخ
✍ حجتالاسلام دکتر قربانی مقدم
1⃣ لا اکراه فی الدین اولا مربوط به پذیرش اصل دین است، همانطور که در دانشگاه رفتن اکراهی نیست اما هرکس وارد دانشگاه شد باید قوانین آن را رعایت کند. ثانیاً این آیه مربوط به اعتقاد است؛ بله کسی را نمیتوان مجبور به پذیرش اعتقادی کرد، مثلاً ممکن است کسی همان قوانین دانشگاه را قبول نداشته باشد, درست است که به زور نمیشه او را مجبور به پذیرش کرد، اما رعایت قوانین برای همه لازم است وگرنه سنگ روی سنگ بند نمیشود.
2⃣ هر قانون باید یا مستند به دستور الهی باشد یا رأی مردم؛ اقدام رضا خان نه مستند به شرع بود و نه با رأی مردم بر سر کار آمده بود، اما حجاب هم دستور خداست، هم بر آمده از قانون اساسی کشور است که با رأی مردم اعتبار پیدا کرده است.
3⃣ بله ارزش مفاهیم دینی و اخلاقی به اختیاری بودن آن است، اما آیا میتوان به این بهانه راه را برای هنجارشکنی باز کرد؟ آیا میتوان پذیرفت چون اجبار ارزش عمل را از بین میبرد، از جریمه کردن کسی که از چراغ قرمز عبور کرده یا از قرار دادن پلیس در چهارراهها صرفنظر کرد؟
4⃣ در مورد کار فرهنگی اولا باید دانست که قانونگذاری خود بخشی از فرآیند فرهنگسازی است و ثانیاً بالاخره عدهای عامدانه اصرار به هنجارشکنی دارند، آیا فرهنگ سازی برای آنها پاسخگو است؟ آیا با فرهنگ سازی صرف، میتوان جلوی جرایم مثلاً دزدی را گرفت؟
5⃣ گره زدن مشکلات به یکدیگر یک نوع فرافکنی و از مغالطه های نخ نما است؛ اگر ما حجاب را رها کردیم و مثلاً خواستیم با قتل مقابله کنیم، قاتل نمیگوید: «این همه بی حیایی در جامعه است اول جلوی آن را بگیرید!! من به خاطر نگاه هرزه به ناموسم دست به قتل زدم اگر در جامعه حیا و عفت بود این قتل اتفاق نمیافتاد!»؟
6⃣ #کرونا به همه ما آموخت که انسان دارای مسئولیت اجتماعی است و پوشش (همانند ماسک) چون نمود اجتماعی دارد، میتواند و باید ضابطهمند باشد
ــــــــــــــــ
🚩 در پرتگاه مجازی، مجهز باش...
🔴 مصوبه شورای فرهنگی دانشگاه تهران در زمینه بی حجابی در دانشگاه/ از ارسال پیامک تا تماس با خانواده و تشکیل پرونده انضباطی
🔹رئیس دانشگاه تهران از مصوبه جدید شورای فرهنگی دانشگاه تهران درباره برخورد با پدیده بیحجابی در دانشگاه خبر داد و گفت: این مصوبه به روسای واحدهای دانشگاهی ابلاغ شده و لازمالاجرا است.
🔹بنابر مصوبه شورای فرهنگی دانشگاه در خصوص ناهنجاری رفتاری بی حجابی و رعایت قوانین و مقررات دانشگاه و نیز جلوگیری از تقابل اجتماعی و هرج و مرج مراحل زیر اجرا میشود:
🔹در مرحله اول افراد بیحجاب در بدو ورود و در داخل محیط دانشگاه از طریق کارت دانشجویی شناسایی خواهند شد. به این افراد در این مرحله تذکر داده میشود تا به رعایت قانون برگردند و صرف نظر از هر اعتقاد و دیدگاهی که دارند، قانون را فصلالخطاب قرار دهند و به مقررات پوشش تمکین نمایند.
🔹در این مرحله نیروهای انتظامات بعد از شناسایی افراد، صرفا به تذکر قانونی برای رعایت حجاب بسنده خواهند کرد و حتی در قبال افرادی که به تذکر بیتوجهی میکنند، اجازه ورود میدهند و برخوردی با آنها نخواهند کرد، اما مشخصات اینگونه افراد را ثبت نموده و آن را به مراجع ذیصلاح گزارش خواهند داد.
🔹در گام اول برای افرادی که به تذکر بیتوجهی کنند، پیامک ارسال میشود و از آنها خواسته میشود که قوانین و مقررات را رعایت کنند.
🔹در گام دوم از طرف دانشگاه با خانواده افرادی که از قانون تمرد نمایند، تماس گرفته و گزارش میشود که فرزندشان متاسفانه به قانون احترام نمیگذارد. در مرحله سوم در صورتی که فرد لجاجت نماید و بر سرکشی از قانون اصرار ورزد، برای او پرونده انضباطی شکل میگیرد.
🔹این افراد در صورتی که در جلسه کمیته انضباطی به اشتباه خود اذعان کنند و قانونپذیر شوند، با اخذ تعهد، پرونده انضباطی آنها از دستور کار خارج میشود و در صورتی که باز هم بر بیقانونی اصرار ورزند، طبق قانون مورد برخورد انضباطی قرار میگیرند.